14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Blum #13162 60k-ert ez egy rohadt nagy rakas szar :D
Tessek elfelejteni ezeket a TN paneles szarokat,ott a DELL U23 sorozat azt kell venni.
Szerk.: Az LG IPS sorozata se rossz. -
ntex #13161 Sziasztok!
LG E2281VR-BN 22"-os LED monitorról mi a véleményetek? Valaki használ ilyet? Nem nagyon találtam róla itt fórumon semmit, ezért gondoltam megkérdezem.
Ez lenne az...
Öcsém Hollandiában 99€-ért leárazva ottani egyik Media Markt-ban hozzájutott egy ilyenhez, itthon meg 60.000 alatt nem lehet kapni, azért érdeklődnék hogy mik a tapasztalatok vele. Előre is köszi. -
Blum #13160 Szivem szerint azt mondom,hogy egyiket se vedd meg.
De ha nincs mas valasztas,akkor meg tokmindegy melyiket veszed. -
#13159 21,5" (54,61cm) Samsung SyncMaster S22B350BS 16:9 5ms LED (D/A/FULL-HD/bk)
21,5" (54,61cm) Asus TFT (21,5") 16:9 VS229H 4ms LED (FULL-HD/DAH/bk)
egy kis segitseget szeretnek kerni, ezek kozul melyik a jobb valasztas? vagy mas lehetoseget is szivesen fogadok, elore is koszontem :) -
Blum #13158 +1 -
#13157 Én nem vennék 21,5" monitort, menj rá a 23"-ra.
De te tudod. -
#13156 Media marktban van LG ips224v-pn típusú monitor 39,9-ért? Mennyire ajánlanátok megvételre? Láttam lejebb 23-as testvérét írtátok ajánlatnak.. gondolom ez sem roszabb?! -
#13155 a h ips a legjobb. -
Blum #13154 A 7ms egyaltalan nem fog zavarni. 5 evvel ezelott volt kulonbseg a 12 meg a 7 meg az 5ms kozott,ma mar ezeknel a modern cuccoknal a kutya nem veszi eszre. Maximum a lefizetett ujsagirok meg az FPS-re matyizok tabora. -
zhaeed #13153 Igen, a Dell U2312-est néztem, csak a 7ms válaszidő ami visszatartott. Köszi a többi javaslatot is, még átgondolom, addigis mégegy kérdésem lenne: láttam hogy többféle IPS létezik, ezek között mi a különbség? -
Blum #13152 #13148 -
#13151 1. Benq GW2250HM
2. LG IPS224V-PN
3. Asus VE228D
Vagy más javaslat? -
#13150 Ezt a monitort ajánlom, messze a legjobb ár/érték arányban :-) -
zhaeed #13149 Hali
Új monitort szeretnék venni és ebben kérnék tőletek segítséget, mivel ezekhez nem nagyon értek. 50k HUF kerettel(55k plafon), 23"(esetleg 24"), LED, maximum 5ms válaszidővel. Ha valaki tud ezeknek a paramétereknek megfelelő képernyőt, nagyon szívesen fogadom a tanácsát!
Csatlakozások nem érdekesek, van átalakítóm mindenhez, tv tuner nem kell bele, beépített hangszoró se érdekes, márka szintúgy nem fontos.
Előre is köszi: zhaeed -
Blum #13148 LG
DELL<--Ettol lentebb nem vennek most monitort. -
#13147 Van valami best buy monitor?
FullHD, kis játék, grafika (2D-3D)
30-40k -
KaBuTo666 #13146 Megoldva! :-)
-
KaBuTo666 #13145 Kép alapján ezt rendeltem, de ilyen van. Persze aranyozott, de középen ugyan ennyi tüske nincs...bár nem hiszem hogy ez lenne a probléma. -
KaBuTo666 #13144 Megjött a kábel, de sajnos nem jelenik meg vele a kép. A VGA-nál mind a 2 DVI-be csatlakoztattam, de egyiknél se akar bejönni a monitor képe.
Úgy látszik nem ez a kábel kellett volna. :\ -
KaBuTo666 #13143 Megrendelve, köszi a segítséget. -
Blum #13142 Igen,ez jo lesz! :) -
KaBuTo666 #13141 Akkor nekem ilyen kell?
VGA:
DVI kimenet: 1 db (DVI-I),1 db (DVI-D)
HDMI kimenet: 1 db (az 1 DVI- HDMI adapterrel )
Kijelző csatlakozója : 4 db (Normál DP) -
Blum #13140 Akkor HDMI-t hasznalj. A fel karomat teszem ra,hogy az a baja. :D -
KaBuTo666 #13139 DVI csatlakozó nincs a monitorban, csak HDMI, VGA (D-sub). :D -
Blum #13138 Allj. Miert VGA kabellel hasznalod? Az annak a baja...
DVI kell oda papa! :D -
KaBuTo666 #13137 Helló!
Megnéztem a csatlakozóban lévő tűket, és teljesen függőlegesen, egyenesen állnak. Ránézem a monitor csatlakozó bemenetére és nem tűnik fel elváltozás.
Ilyen kábel van hozzá.
Akkor szerintem elmegyek a boltba és veszek egy új kábelt, gondolom a tűkkel van valami probléma. Köszi a segítséget! -
#13136 Valószínűleg egy kábelcsere segíteni fog, de esetleg azt még meg lehetne nézni, hogy a csatlakozókban a tűk nem mozdultak-e el, mert hiába erőlteted bele "stabilan", ha elferdültek. Milyen kábelről van szó amúgy? -
KaBuTo666 #13135 Samsung 27 syncmaster S27A550H monitorom van és olyan probléma áll fent, hogy a monitor képe napi szinten elég sok alkalommal megváltozik...
Ilyen az eredeti, megfelelő színminőség
Ilyenné válik
Hátul a monitor kábelt ha igazítgatom, akkor vagy visszaáll az eredeti színre vagy nem...de ha egy ideig a szar színnel hagyom, magától is visszaáll...érthetetlen..a lényeg hogy a kábel nem mozog, nem bántom semmivel. Ugye a kábelt belelehet a menetbe tekerni két oldalt, úgy is csinálja, ha akármilyen stabilan van bedugva.
Szerintem veszek egy új kábelt, de ha esetleg tud valaki valami okosságot mondani, ne tartsa magában. -
Inquisitor #13134 Elég sok minden, más a panel benne, meg a 12-es széria már LED-es megvilágítású így kevesebbet fogyaszt.
Szvsz a 11h jobb, de már nem nagyon lehet szerezni.
Mindkettő tud hackeléssel 72 és 75HZ képfrissítést. Ez mozizáshoz fontos (24, 25 fps). -
#13133 Amugy a 2311h és 2312hm között mi a különbség? -
#13132 Nekem pont ilyen Dellem van és azt kell mondjam imádom, minden forintját megérte. Gyönyörű képet ad, filmhez/játékhoz jobbat nem is választhattam volna -
#13131 Szerintem az a monitor tápcsatlakozója, gondolom már ez is külső tápos, mint manapság a többség. -
#13130 Display mellett van valami, elvileg külső hangfalhoz DC forrás, de az lehet nekem pont jó lesz másra is :D -
#13129 Balról jobbra: Displayport, DVI-D, VGA, 1x USB-B (bemenet), 2x USB-A (kimenet). -
#13128 Köszi, megkérdezhetem, hogy balról az első az input / output (vagyis a táp az külső cucc lett és már nem megy bele a 220v közvetlenül?:D) Illetve gondolom balról a 2. az display ugye? -
#13127 Dell U2312HM (nincs HDMI, van DVI, VGA és Displayport), vagy Samsung S23B350H (HDMI és VGA). Előbbinek jobb a képe, utóbbi jobb válaszidővel rendelkezik (Overdrive állítási lehetőség). -
#13126 No, valaki tud ajánlani valami monitor félét? 21-23 col körül, full HD, viszonylag alacsony válaszidő és vagy VGA vagy HDMI kimenet mindenképp kéne, 45-50k körül (lehet több is picivel), illetve Dell-t lehet tudok olcsóbban szerezni, szóval az előny lenne (de ha van ilyen áron jó Asus, Samsung az is jó lenne :)) -
#13125 a monitorodon nem? Ezzel a ps2 őt tudod összekötni a vga monitorral + a hangot is átviszi. De ebbe a kábelbe semmi elektronika nem látszik ,szerintem ha tudnád a lábkiosztásokat a ps2 őn símán barkácsolhatnál magadnak ilyen vga kábelt mert ezek szerint tudja a vga jeleket is csak nem lehet hozzá kapni ilyet .Elég régi cucc lehet. -
#13124 Hoppá, ez elég egyszerűnek tűnik. De gondolom már sehol sem kapni. Na meg az én kártyámon nem vga bemenet van, hanem dvi -
#13123 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=108483 létezett