14419
  • Blum
    60k-ert ez egy rohadt nagy rakas szar :D

Tessek elfelejteni ezeket a TN paneles szarokat,ott a DELL U23 sorozat azt kell venni.

Szerk.: Az LG IPS sorozata se rossz.
  • ntex
    Sziasztok!

LG E2281VR-BN 22"-os LED monitorról mi a véleményetek? Valaki használ ilyet? Nem nagyon találtam róla itt fórumon semmit, ezért gondoltam megkérdezem.

Ez lenne az...

Öcsém Hollandiában 99€-ért leárazva ottani egyik Media Markt-ban hozzájutott egy ilyenhez, itthon meg 60.000 alatt nem lehet kapni, azért érdeklődnék hogy mik a tapasztalatok vele. Előre is köszi.
  • Blum
    Szivem szerint azt mondom,hogy egyiket se vedd meg.
    De ha nincs mas valasztas,akkor meg tokmindegy melyiket veszed.
  • PeeTeR
    21,5" (54,61cm) Samsung SyncMaster S22B350BS 16:9 5ms LED (D/A/FULL-HD/bk)
    21,5" (54,61cm) Asus TFT (21,5") 16:9 VS229H 4ms LED (FULL-HD/DAH/bk)

egy kis segitseget szeretnek kerni, ezek kozul melyik a jobb valasztas? vagy mas lehetoseget is szivesen fogadok, elore is koszontem :)
  • Blum
    +1
  • franc0
    Én nem vennék 21,5" monitort, menj rá a 23"-ra.
    De te tudod.
  • lang14
    Media marktban van LG ips224v-pn típusú monitor 39,9-ért? Mennyire ajánlanátok megvételre? Láttam lejebb 23-as testvérét írtátok ajánlatnak.. gondolom ez sem roszabb?!
  • strepsils
    a h ips a legjobb.
  • Blum
    A 7ms egyaltalan nem fog zavarni. 5 evvel ezelott volt kulonbseg a 12 meg a 7 meg az 5ms kozott,ma mar ezeknel a modern cuccoknal a kutya nem veszi eszre. Maximum a lefizetett ujsagirok meg az FPS-re matyizok tabora.
  • zhaeed
    Igen, a Dell U2312-est néztem, csak a 7ms válaszidő ami visszatartott. Köszi a többi javaslatot is, még átgondolom, addigis mégegy kérdésem lenne: láttam hogy többféle IPS létezik, ezek között mi a különbség?
  • Blum
  • Met
    1. Benq GW2250HM
    2. LG IPS224V-PN
    3. Asus VE228D

Vagy más javaslat?
  • V43 1105
    Ezt a monitort ajánlom, messze a legjobb ár/érték arányban :-)
  • zhaeed
    Hali
    Új monitort szeretnék venni és ebben kérnék tőletek segítséget, mivel ezekhez nem nagyon értek. 50k HUF kerettel(55k plafon), 23"(esetleg 24"), LED, maximum 5ms válaszidővel. Ha valaki tud ezeknek a paramétereknek megfelelő képernyőt, nagyon szívesen fogadom a tanácsát!
    Csatlakozások nem érdekesek, van átalakítóm mindenhez, tv tuner nem kell bele, beépített hangszoró se érdekes, márka szintúgy nem fontos.
    Előre is köszi: zhaeed
  • Blum
    LG

DELL<--Ettol lentebb nem vennek most monitort.
  • Met
    Van valami best buy monitor?
    FullHD, kis játék, grafika (2D-3D)
    30-40k
  • KaBuTo666
    Megoldva! :-)
  • KaBuTo666
    Kép alapján ezt rendeltem, de ilyen van. Persze aranyozott, de középen ugyan ennyi tüske nincs...bár nem hiszem hogy ez lenne a probléma.
  • KaBuTo666
    Megjött a kábel, de sajnos nem jelenik meg vele a kép. A VGA-nál mind a 2 DVI-be csatlakoztattam, de egyiknél se akar bejönni a monitor képe.
    Úgy látszik nem ez a kábel kellett volna. :\
  • KaBuTo666
    Megrendelve, köszi a segítséget.
  • Blum
    Igen,ez jo lesz! :)
  • KaBuTo666
    Akkor nekem ilyen kell?

VGA:
    DVI kimenet: 1 db (DVI-I),1 db (DVI-D)
    HDMI kimenet: 1 db (az 1 DVI- HDMI adapterrel )
    Kijelző csatlakozója : 4 db (Normál DP)
  • Blum
    Akkor HDMI-t hasznalj. A fel karomat teszem ra,hogy az a baja. :D
  • KaBuTo666
    DVI csatlakozó nincs a monitorban, csak HDMI, VGA (D-sub). :D
  • Blum
    Allj. Miert VGA kabellel hasznalod? Az annak a baja...

DVI kell oda papa! :D
  • KaBuTo666
    Helló!

Megnéztem a csatlakozóban lévő tűket, és teljesen függőlegesen, egyenesen állnak. Ránézem a monitor csatlakozó bemenetére és nem tűnik fel elváltozás.
    Ilyen kábel van hozzá.
    Akkor szerintem elmegyek a boltba és veszek egy új kábelt, gondolom a tűkkel van valami probléma. Köszi a segítséget!
  • wantonly
    Valószínűleg egy kábelcsere segíteni fog, de esetleg azt még meg lehetne nézni, hogy a csatlakozókban a tűk nem mozdultak-e el, mert hiába erőlteted bele "stabilan", ha elferdültek. Milyen kábelről van szó amúgy?
  • KaBuTo666
    Samsung 27 syncmaster S27A550H monitorom van és olyan probléma áll fent, hogy a monitor képe napi szinten elég sok alkalommal megváltozik...
    Ilyen az eredeti, megfelelő színminőség
    Ilyenné válik
    Hátul a monitor kábelt ha igazítgatom, akkor vagy visszaáll az eredeti színre vagy nem...de ha egy ideig a szar színnel hagyom, magától is visszaáll...érthetetlen..a lényeg hogy a kábel nem mozog, nem bántom semmivel. Ugye a kábelt belelehet a menetbe tekerni két oldalt, úgy is csinálja, ha akármilyen stabilan van bedugva.
    Szerintem veszek egy új kábelt, de ha esetleg tud valaki valami okosságot mondani, ne tartsa magában.
  • Inquisitor
    Elég sok minden, más a panel benne, meg a 12-es széria már LED-es megvilágítású így kevesebbet fogyaszt.
    Szvsz a 11h jobb, de már nem nagyon lehet szerezni.
    Mindkettő tud hackeléssel 72 és 75HZ képfrissítést. Ez mozizáshoz fontos (24, 25 fps).
  • NandorHUN
    Amugy a 2311h és 2312hm között mi a különbség?
  • greg benz
    Nekem pont ilyen Dellem van és azt kell mondjam imádom, minden forintját megérte. Gyönyörű képet ad, filmhez/játékhoz jobbat nem is választhattam volna
  • [NST]Cifu
    Szerintem az a monitor tápcsatlakozója, gondolom már ez is külső tápos, mint manapság a többség.
  • SzirmosSzisza
    Display mellett van valami, elvileg külső hangfalhoz DC forrás, de az lehet nekem pont jó lesz másra is :D
  • [NST]Cifu
    Balról jobbra: Displayport, DVI-D, VGA, 1x USB-B (bemenet), 2x USB-A (kimenet).
  • SzirmosSzisza
    Köszi, megkérdezhetem, hogy balról az első az input / output (vagyis a táp az külső cucc lett és már nem megy bele a 220v közvetlenül?:D) Illetve gondolom balról a 2. az display ugye?
  • [NST]Cifu
    Dell U2312HM (nincs HDMI, van DVI, VGA és Displayport), vagy Samsung S23B350H (HDMI és VGA). Előbbinek jobb a képe, utóbbi jobb válaszidővel rendelkezik (Overdrive állítási lehetőség).
  • SzirmosSzisza
    No, valaki tud ajánlani valami monitor félét? 21-23 col körül, full HD, viszonylag alacsony válaszidő és vagy VGA vagy HDMI kimenet mindenképp kéne, 45-50k körül (lehet több is picivel), illetve Dell-t lehet tudok olcsóbban szerezni, szóval az előny lenne (de ha van ilyen áron jó Asus, Samsung az is jó lenne :))
  • strepsils
    a monitorodon nem? Ezzel a ps2 őt tudod összekötni a vga monitorral + a hangot is átviszi. De ebbe a kábelbe semmi elektronika nem látszik ,szerintem ha tudnád a lábkiosztásokat a ps2 őn símán barkácsolhatnál magadnak ilyen vga kábelt mert ezek szerint tudja a vga jeleket is csak nem lehet hozzá kapni ilyet .Elég régi cucc lehet.
  • greg benz
    Hoppá, ez elég egyszerűnek tűnik. De gondolom már sehol sem kapni. Na meg az én kártyámon nem vga bemenet van, hanem dvi
  • strepsils
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=108483 létezett