PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- 23" minimum
- LED
Találtam ezt, de másik oldalon nagyon lehordták.
LG E2360V-PN
légyszi segitsetek, mert nem minden fut szépen HD-n
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint annyira nem gáz, akkor nem aggódom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az en LG W2253-am is melegszik,a DELL U2410 meg plane. Semmi bajuk.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Saor Alba
Ez egy nagy blöff mint az LG veboldala ahol egy db fontosabb paramétert nem közölnek a képernyõrõl.
A fellelhetõ információkból kiderül hogy ez sem más mint ugyan az a tucat ipari szemét amit kis hazánkban is lehet kapni csúcstermékként beharangozva. Ez lényegében egy 27"os 14ms os full hd lcd tv gagyi led háttér világítással és színekrõl meg ne beszéljünk mert szakad a plafon.
Monitornak meg nem lehet használni mert a 81dpi és 14ms eleve kizárja ezt a funkciót ha nem 2m rõl nézed. Ez egy lapos tv és elég drága.
De jegyezzük meg hogy az LG gyárt ebben a méretben oled monitort .tv t is csak az a dél kórea tõlünk még fény évekre van sajnos így nekünk marad ez a hulladék õs régi vacak technológia,kivéve mobilok lásd super amoled kijelzõk.
Saor Alba
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van a fényes pixel ami zavaró de a Dellnél olyan, hogy 1 darab fényes subpixelnél is cserélik a monitort. Azért csinálják ezt, mert tudják, hogy ritka nagyon az ilyen. Tehát ha akár egy piros pixel van a fekete képernyõn már lehet hívni a garanciafutárt és viszi-hozza a monitort. Ilyen a Dell garancia. Ingyen futár.
De a jó garancia ellenére is ajánlom a kalibrációt és a pixelgarit, mert nem pénz érte.
Másik a pixel garancia 3 napra nekem 5e be fájt már bánom hogy beixeltem mert tök fölösleges.
A monitorod tud 82% ntsc t és pont , eleve mit akarnál kalibráltatni egy nem nyomdai szakterületre szánt monitoron? Nyilván semmit és nem is kell mert már rég be van kalibrálva a többi meg marketing fogás mint ahogy a pixel gari 3 napra +5 rugóért.
Örülj neki hogy még így is a legjobban jártál a pénzedért mivel a kategóriában más monitorok ill a 300rugós lcd tévék is csak papíron tudják a 72% ntsc t , valóságban meg egy monokróm szar egy dell után ránézni.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amúgy adtak hozzá usb kábelt is, ami belemegy a monitorba, annak kicsit másabb a vége, a másik meg ugye usb, ami a gépbe megy. Írja ezt is hogy be kell dugni, de miért?😮
#12876: Nem HDMI-s a boxod? Mert akkor olyan van, hogy hdmi to VGA. De a monitoron van DVI akkor jobb a HDMI to DVI.
VGA-hoz igazítják de úgy, hogy gyártóhoz, vagy ATI vagy Nvidia. Gépedben és a Boxban is ATI VGA van szóval nem lett volna gond.
Pontosabb színeket kapsz tõle de alapon sem vészes.
Kalibrálásról tudnál mondani valamit, vagy egyáltalán nem fontos?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Írták is, hogy ha kérem akkor videókártya típusát is le kell írnom. De boxot is használok, szóval akkor ott már megint be kellene, szóval azért hagytam. Pixel garancia is benne lett volna a 3000-ben, de ha pixelhibás a monitor, akkor a Dell nem cseréli le sima garanciában?
Meg írták, hogy házhoz jönnek ha valami baja lenne, de a Dell gyártót kell felhívni. Az fasza ha ingyen kijönnek ha valami baja van, bár kétlem hogy lesz.
Persze ha milliomos lennék valszeg szarnék rá. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
27-es fél milliós EIZOt már volt szerencsém kipróbálni.
Gyönyörû,részletgazdag,tûéles a képe de nem nyújt annyival nagyobb élményt mint ahányszor drágább egy Dellnél.
Dell U2711-esnél is kétszer,háromszor drágább egy Eizo.
Hanem hugomék crt-je beszart (nem véletlen) és ezt ami nekem van átvennék 20 ezerbe, mert õk sem tudnának venni drágát. És én arra gondoltam picit kipótolnám, és nekem egy ugyanilyen monitor is megtenné csak 1920x1080-ba, de 30-35-ért szinte semmilyen monitor sincs.
Vagy szarabbak mint mostani.
és láttam LED monitor, ami tudtommal tovább bírja, és a színek, vagyis a képe nem "fakul ki" vagy hogy mondják ezt másképpen.
És full HD-s.
Mondom egye-fene akkor legyen ilyen. Vagyis most amolyan kis Upgrade féleség van nem vadiúj extraszuper másik monitor a lényeg.
Azt majd talán jövõre vagy 2 év múlva.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mármint nem lényeg a válaszidõ meg ilyenek?