14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#3023 van valakinek 940bfe itten? -
Mikilaci #3022 Sziasztok Magictune progi több verzióját próbáltam indítani, de hiba miatt nem indul a progi.. és a kép nem a legjobb(szerintem). Mit tud ez a program ? Valaki help
920n LCD-m van.
-
#3021 Ha fontos az alacsony válaszidő + az ár akkor csak a TN paneles jöhet szóba. 16ms alattiakkal már tökéletesen lehet játszani. -
#3020 :) -
#3019 aki esetleg éppen TFT/LCD monitor vásárlása előtt áll, annak jól jöhet ez itten: -
dav #3018 19"-os, 1280x1024-es LCD monitort szeretnék venni. Átfutottam a topikot, és az olvasottak alapján úgy gondolom, hogy egy PVA/MVA paneles, DVI-os jószág lenne a legmegfelelőbb számomra. Azért néha játszok is, szóval minél kisebb a késleltetés, annál jobb. Próbáltam neten keresni magamnak, de amit találtam az vagy TN-es volt, vagy lassú, vagy méregdrága, szóval feladtam.
Mit tudnátok ajánlani?
-
#3017 Tanulság: nem megengedni a csajoknak, hogy hosszú körmük legyen :) [én speciel még ideges is leszek, ha meglátok egy hosszúkörmű csajt] ;) -
VTomi75 #3016 Az a kisebbik gond, a körmük hegye rosszabb ám :) -
#3015 :DDD a nők ilyenek
pl anyám szokta mindig de leszoktattam róla.
egyszer régen itthagytam a gépet nekik fotokat néztek mire feljöttem tiszta ujjlenyomat volt az egész:D -
VTomi75 #3014 Én is rájuk szóltam, de nem tanulnak belőle. Eddig megúszta a monitor, de ki tudja, meddig. Tudom, nem a világ legfullosabb monitora, de nekem azért az 55 ezer Ft-ért is meg kellett dolgoznom, amibe került. Húgom ezt nemigen érti. -
#3013 sajnállak:/ én a húgomra jopárszor rászoltam, ő megtanulta..:)
anyukám a crt-hez mindig hozzáért, a tft-mhez szerencsére még nem volt olyan közel:) -
VTomi75 #3012 EZT NEM HISZEM EL!! A múltkor a barátnőm, most meg a húgom - ha valamit mutatni akarnak a képernyőn, MINDIG BELENYÚLNAK!! KÖRÖMMEL!! Ez egy agyrém. Minden nő ilyen BÖSZME?? Ennyire nincs térérzékük vagy direkt ilyen kretének?? Ti is ilyenekkel vagytok körülvéve? Az agyam eldobom, komolyan mondom :(( -
#3011 jó mikroszálas törlő és csak épphogy nyirkosan. Ha jól csinálod, nem lesz foltos. Meg nem árt szárazra dörgölni vele. -
#3010 most vizzel egy ilyen ronggyal (amit a psphez adtak) letöröltem a monitort, de kicsit ilyen foltos lett, szoval nem lett totál tiszta.. -
#3009 nekem philips 190S7 van -
#3008 Az jó. :)
Mondjuk nem tudom mennyit számít az, hogy ez 2000:1 dinamikus kontrasztot tud a másikkal szemben.
Majd hosszútávon kiderül. -
#3007 Ha megnyugtat, én is a 931BF-et választanám. -
Multikiller #3006 Beleolvasgattam a fórumba és lemondat a wide tft-ről, kinéztem egy samsung 940 N-t, de nam túl jó dolgokat halottam róla. Esetelg tudna valaki ajánlani egy jó 8 ms-es 19-es tft-t ebben az árkategóriában? Kb 70 bruttóig? -
#3005 Na mindegy, a 931BF mellett döntöttem, megrendeltem. Kész, vége. -
#3004 Szerintetek melyik a jobb, Samsung 931BF vagy 940BF? -
Drizzthsz #3003 A firefoxot, vagy explorert, vagy akármilyen böngészőt meg lehet csinálni, hogy minden oldalt így jelenítsen meg, mint pl.: a sg.hu fórumát, hogy középre van zárva? -
#3002 amelyik játék nem támogatja azt játszd ablakban ( nem fullscreenen) és akkor nem lesz torz.. egyebkent meg amit cifu is irt ;) -
#3001 Alul van egy topickereső, tessék használni. ^^
Egyébként ha a játék nem támogatja a Wide felbontásokat, akkor értelemszerűen a kép némileg torz lesz. -
Multikiller #3000 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a wide screen (16:10) monitoron azok a játékok amik nem támogatják ezt a funkciót hogy néznek ki? Eltolódik a kép? Akinek van személyes tapasztalata kérem írjon már pár sort, mert hétvégén akarok gépet venni! Előre is köszönöm! -
alfi95 #2999 köszi a segitséget
-
#2998 Kezdetben a boltban, ahol vetted.
Aztán ViewSonic.
... -
alfi95 #2997 kösz és akkor hol reklamáljak? a wiewsonicnál? fogyaszovédelem? -
#2996 És ugye ez hivatalos oldalról van! -
#2995 Lényegi részek bekarikázva!!!
-
alfi95 #2994 igen 1912w a számlán is de sajna angolul nem tudok!! -
#2993 Akkor téged sajnos átb@sztak.
Nézd meg h a számlára mi van írva, mert ha csak a 1912w, akkor nyugodtan reklamálhatsz: link! -
alfi95 #2992 az igaz amit te linkeltél de az a 1912w-2 nekem meg csak sima 1912w van! -
#2991 Az túlzás, hogy mindenütt:
ViewSonic hivatalos oldal -
alfi95 #2990 hali! én vettem egy wiewsonic va1912w monitort és nincs dvi csatlakozás pedig mindenhol azt irják!!! -
#2989 OFF
Ne aggódj! Én együttérzek veled. Én is minden vackot észreveszek és idegesít, ha nem olyan, mint amilyennek lennie kell. Próbálom mindíg megtalálni a megoldást. Aztán ha nem sikerül egy idő után már nem érdekel, csak az örömömet rontotta el.
ON -
#2988 az megoldodott:) -
#2987 akkor ha nem a moncsival van a baj és a vidkari probléma is megoldódott akkor fogadd el. ez ilyen :) és átjár a derü :) -
#2986 nem nagy baj ez, és nem a monitorban van a baj, csak kényes vagyok ilyen dolgokra:) maximalista vagyok ilyen kérdésekben, főleg ha sok zsé van benne -
#2985 mennyi bajod van ezzel a moncsival :D mind1. v megoldódik v megszokod :D -
#2984 csak most vettem észre pedig megvan már 3 hete kb:) átrakom másik géphez hátha az a baj nemtom.
de baloldalon azért nagyobb ez jol látszik és azt hittem hogy szimmetrikusnak kell lennie.
meg felül is angy a rés