PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Bruttó 60e-ért sikerült szerezni nagyker ár alatt, szerintem annyit megért, de most akciósan meg lehet kapni kb.:66-67e-ért.
Ps3 ID: Gascoigne74
Asus P4P800 SE Intel P4 3000Mhz 2x 256 DDR Ati Radeon 9600 150Gb HDD
Sulinetre 80 000 Ft, tehát 40 000.
Jónak tûnik a számok alapján, én ezt néztem ki. Tapasztalatokat, véleményeket szívesen olvasnék ezzel kapcsolatban.
500-as Contrastról véleményt tudnál mondani?
Next PC upgrade: 2022
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mert ha van sulinetbe lehet olyat veszek.
Fujitsu-Siemens 17" ScenicView B17-2 DVI-os 260cd/m2, 500:1 8ms.
Ha a 913N-en gondolkozol akkor tényleg csak azt kell eldöntened, hogy kell-e neked DVI.
Sokan azt mondják, hogy számítt, valaki szerint semmit nem számítt és csak parasztvakítás az egész...
Sztem biztos megvan a haszna de nem annyi, hogy +1 esetleg 2 egész évet várjak arra, hogy kijöjjön egy alacsony válaszidõs DVI monitor...
Én csak annyit mondok, hogy én semilyen szempontból nem csalódtam ebben és nagyon örülök, hogy megvettem.
ITT bõvebben foglalkoznak a témával...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
1ébéknt játékra szebb 1ilyen TFT(8ms) képe,mint pl a mostani LG FLATRON CRT-m ?? (mondjuk az tuti,hogy a TFT szembarátabb,viszont a CRT tud 100Hz-et)<#whatever>#whatever><#nemtudom>#nemtudom>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
ezt viszont nemtom...
Az újabb vga kártyák dupla kimenettel 2xDVI vagy 1xDVI+1xD-SUB kimenettel jönnek ki amiken álltalában egyszerre képesek képet megjeleníteni...
De van dupla d-sub-os is vagy d-sub + tv-out egyszerre, csak a korábban említettek gyakoribbak
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Csak én az LG-ben nem nagyon bízom 😊
Itt egy táblázat,szerintem nézegesd ezt is:
http://www.tftpanel.hu/index.php?topic=monitortablazat
a kérdésem az lenne hogy meglehet oldani extra vga(matrox parhelia 512) nélkül is a surround gaminget 2monitoron?valami progival vagy valahogy?
Egyébként tft-n a filmeknél jobban kijönnek a hibák.Csak jó minõségû filmeket érdemes nézni rajta,gyengébb aviknál elég rossz minõség lesz.
De MVA panelesben ennyiért szerintem nem nagyon fogsz kapni,olyat ami 20 alatti lenne.
Én is MVA panelest akartam,de végül Tn-es lett,mert MVA panelesben nem találtam oylat,ami max olyan 100-ból kijönne,és mondjuk 16ms-os lenne.
De lehet csak én nem találtam 😊
A közeljövõben gondolkozom TFT monitor vásárlásban és szétnéztem a neten! Nem akarok 100000FT-nál többet rákölteni és ezért 1 ViewSonic VX910-ben gondolkozom! Mi a véleményetek róla? Elsõsorban filmnézésre és netezésre kellene meg néha grafikus munkára! Adatai: MVA panel,700:1 kontraszt,25ms válaszidõ,170°látószög és DVI és kb. bruttó 95000-99000FT. Megéri megvenni, ha a leírtakra használnám? Van valakinek tapasztalata? Vagy esetleg másik monitorra javaslat? Elõre is köszi.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
19" TFT
Maximális felbontás: 1280x1024/75Hz
Kontraszt: 500:1
Képpontméret: 0,264mm
Fényerõ: 250cd/m2
Válaszidõ: 12ms
DVI
nekem õ lesz a befutó 😊
Hát igen,kell ezeknek a tft-éknek még pár év,hogy tényleg jók legyenek.
Még nem tökéletes.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
És úgy tapasztaltam,hogy bizonyos szineknel jobban kijön,másoknál nem annyira.
Mert amúgy midnen jó,csak ez zavar kicsit.
Ez valami tft betegség?Vagy valami nálam nem tökéletes?
Nekem 710T van,de szerintem ez is elég.Ez különben is nagyobb kb 1 collal,mint egy 17"-os crt.
Egyébként én inkább dvi-st vennék.Amikor én megvettem akkor analóg kábellel próbáltam ki elõször,és ahogy néztem elég nehéz jól belõni úgy a színeket.Utánna kipróbáltam dvi kábellel,és egybõl jók lettek a színek.Szóval már ezért is megéri szerintem dvi-st venni.
És lehet hogy most extrémüberlámaságot fogok kérdezni de hogy 19" és nem 17" az mit számit merthogy még a maxfelbontás és a képrfrissités igy ugyanaz?