PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
In the beginning, the Earth was without form, and void...
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ami a szkrollozást illeti, én speciel mindig úgy olvastam az oldalakat, szépen lassan tekerve lefele az oldalt... attól tartok errõl le kell szokjam...😉
Csütörtökön hivtam a Tisztelt MediaMarkt-ot és kérdeztem van-e sulinetbe Samsung 913N tft-jük, hogyne persze 95k-ért.Szives repes minden.
Most jövök onnan faszán felemelték 114k-ra 😞 üres kézzel távoztam 😞(
Next PC upgrade: 2022
Vettem egy AG-Neovo F-417 típusu monitort, és az a problémám vele, hogy nagyon lassú a kijelzõje! 12 ms van ráírva, néztem a gyártó honlapját, ott egy helyen 12+4 ms szerepel, míg máshol 12 ms, úh nem tudom minek higgyek.
Ha fehér hátteren húzom az egeret, már annak van nyoma, ha egy ablakatot mozgatok, az egész eléletlenedik mozgás közben. 😞
És is úgy hallottam, hogy a 12 ms az már jónak mondható, lentebb Ti is azt írtátok, hogy 12 ms-nál nincs áthúzás, semmi. :\ Ezzel szemben azt tapasztalom, hogy példáúl szkrollozás közben az egész oldal olvashatatlan, habár a kép borzasztó éles, és a színek is nagyon szépek. Egyszóval jó lenne ez, csak valahogy ennél többre számítottam...<#szomoru1>#szomoru1>
Arra lennék kiváncsi, hogy más márkájú, ám ugyancsak 12 ms-os, vagy esetleg 16 ms-os monitoroknál is tapasztalható-e a fenti eset, vagy csak az enyém rossz.
Köszi, rynn.
u.i.: amúgy, mivel pixelhibás, ettól a példánytól hamarosan megszabadulok, de lehet, hogy becseréltetem egy másik modellre, másik gyártótól. A Benq-ról mit hallottatok?!
Akarok venni sulinetben egy Samsung SyncMaster 930BF monitort! Szerintetek érdemes ezt megvenni? Adatok: 160° látószög, 700:1 kontraszt, 300-as fényerõ, DVI, 4 ms válaszidõ és 125000FT. Választ elõre is köszi! Ja és elsõsorban filmnézésre kellene ill. általános irodai munkára!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
DVI vs analog téma meg már nem érdekel.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
KÖszi
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Külföldön a 913N-hez adják a Splinter Cell 3-at vajon nálunk is??
Samsung 913V lett a nyerõ. 96k-ért sulinetbe tehát 48k.
Az miért van hogy sok oldalon mások az adatok??
Brightness 300 cd/m2, Contrast Ratio 700:1 , 8 ms, DVI, 3 év gari.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Tudtok nekem javasolni egy 17" tft monitort, Ami az alabb emlitett dolgokat kielegiti? Koszonom!
Játékhoz szerintem a 12 ms legalább kell.
Ja és szerintem dvi-st vegyél,ha jol tudom,akkor a pl 913N az analog.
Mint mindenki mas en is tanacsot szeretnek kerni toletek, esetleg jo vagy rossz tapasztalatokat. Nekem egy LaCie 19 colos IV generacios monitorom van amit eladnek (paran mar mondtak hogy hulyeseg de helyszuke miatt nekem jobb lenne egy TFT) A kovetkezo TFT--ket neztem ki 3D modellezesre, DTP melo, idonkent jatekra hasznalnam.
SAMSUNG 930BF
SAMSUNG 913N
LG L1980Q
ViewSonic VX924
Ti melyik mellett dontenetek, vagy ha van valakinek a felsoroltak kozul mi a velemenye rola?
Valaszokat elore is koszi!
Én is alig tudtam dönteni 😊 minnél több leírást meg fórumot néztem,annál kevésbé tudtam,hogy milyet is vegyek.
Nem tudok dönteni.
Elvileg így 40ronygért megkapod a samusungot.
Most 2 monitor lehetséges csak hát a DVI/analog dilemma még kicsit izgat.
Samsung 710N 600/300 12ms analog (80k sulinettel) vagy Daewoo L1711MN 700/300 8ms DVI 53990FT.
Ebbõl a típusból van 8, és 12 ms-os. Én a 12-eset vettem, és nem venni észre semmi "utánhúzást".
Elvileg kinéztem egyet és nem is rossz Õ az
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Samsung 930BP
4ms válaszidõ kimondottan játékokra, filmezésre
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Game-eknél sem.
Filmhez meg nem igazán jók szerintem.Még ha csak dvd-ket nézel is,annál is eléggé romlik a minõségük.Persze nézhetõ,de eléggé szemcsés lesz,kijönnek rajta a hibák.
A rosszabb minõségû avi-k,meg egy tft-n nagyon rosszak.
17' ACER AL1715s , azt nem tudom eldönteni,hogy 12 vagy 8 ms-osat vegyek.
A 8as 10.000-el drágább.
Játékhoz, filmhez kéne.
tipikus vsync hiba

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Legalábbis én semmi furcsát nem tapasztaltam mikor a 3dmarkban 200 fps-t mutatott.
Vagy csak grebber beszél hülyeségeket? 😄
Ha van egy TFT-m ami 12 ms-es 1000/12= 83.3FPS ,de ha nekem melette van egy király VGA-m és én futtatni akarok egy tesztet amibe tudom hogy 100FPs ölött kéne mennie azt a moncsi akkor ugy nem jeleniti meg mivel a max 83.3, de a pl 3D Mark 20xx-be azt a 100 akárhány fps-t számolja majd nem??
Lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek, de létezik olyan 17'' TFT moncsi ami max 1024*768 képpontot tud megjeleníteni?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ps3 ID: Gascoigne74