PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
de ez sokkal jobban megéri 100 ezernél nem nagyon érdemes többet kiadni ezekért.
89900 Ft de én már nem vennék ilyen technológiáju moncsit.
De hallotam, hogy viszik mint a cukrot a szállitmányokat két nap alatt elkapkodják.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Az albertfalvaiban voltam, 4 napja hívogatom õket. Ma délelõtt kapták meg a készletet. Siessetek!!! 😄
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Olyan mint a Mhz vadászat volt Intelnél. Messze nem csak errõl szól a TFT-k világa.
De nem emlitették, hogy olyan problémás lett volna beszerezni.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szóval én még várok, persze lehet nem sokáig, lehet összejön valami nov 1-ig 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
egyebkent most hogy itt van elõttem már értem miért vitték mint a cukrot.
GanXstaZolee#2709
ezt nem lehet dobálgatni, meg antennát kötni meg felvágni vele, de megállja nálam a helyét, valszeg egy 931MP-t veszek majd egyszer 😊
most nagyon gyorsan jönnek a fejlesztések TFT téren ahogy látom, érzem hogy ki kellene várni még, csak a nov1 miatt akartam gyorsabban beruházni.
Azért nem egészen értem, hogy a 713n tõl jobban kifolyik a szemem 1280-ban 75hz-nél mint a régi trinitronos delltõl 1024-ben 100hz-nél.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Vegyél Samsung 913N-et, ugyanezt tudja + fényereje, kontrasztja még jobb, és kapható is.
Az lenne a problémám, hogy ezt a monitort néztem ki magamnak: Fujitsu-Siemens Scaleoview T19-2.
De jelenleg sehol nem találom árlistákban... Sajnos, pedig azt hiszem elég jó kis monitor.
Tehát.
1. Szerintetek ez jó monitor?
2. Hol lehet megkapni?
1/b. Ha mégse jó, akkor mit tudnátok ajánlani 19colost, Jó árban?
Kösz a választ elõre is!<#worship>#worship>
2. sehol nem irtam, hogy a kettõ teljesen ugyanaz
3. hogy csak programmal lehet mérni, azt sem irtam sehol.
Ellenben te, most egybõl 3 ponton tévedtél 😛
2. két monitor ugyanaz
3. lehet programmal mérni és magyarázatai.
Dejó nem tévedtél mi tudjuk ezeket rosszul.
"Na, akkor ide is beírom:
NINCS OLYAN PROGRAM, VAGY TESZT AMIVEL MEG LEHET MÉRNI A TFT MONITOROK VÁLASZIDEJÉT!!
A tfttest program mozgó kocka tesztjében található felirat, az aktuális képfrissítésbõl számolja ki a válaszidõt!!!!
60Hz esetén 16.5ms, 75Hz esetén 13.3ms!!
A PixPerAn nevü programmal is csak a saját szemmel való megfigyelés alapján következethetõ ki a válaszidõ nagysága.
"
A TFT MONITOROK VÁLASZIDEJÉT ''MÉRNI'' CSAK MÛSZERREL LEHET!
Látod ebben különbözünk 😊
Szal ne nyissunk vitát róla, hogy ki a pontatlan...
Én amúgysem akartam még most venni csak a sulinet miatt gondolkodtam el a dolgon.
Deha nekem nem hiszel idézném az ugyanerre a kérdésre egy másik fórumon kapott információkat válaszokat
Vangelis
(PH! nagyúr) Jó az hidd el, ne lehet rendesen lemérni szeritnem ilyen progival.
Lacix29
(senior tag) A programok által automatikusan kiírt válaszidõket el lehet felejteni, úgy nem lehet azt megmérni. (számítógép felé nem mehet ilyen információ a monitorból)
Szóval ez annak a programnak a hibás kiírása.
A válaszidõ körülbelüli értékét szemmel lehet belõni például a PixPerAn programmal, vagy az erre használatos mérõ eszközökkel.
Ha lesz idõm, akkor majd írok egy jobb TFT tesztelõ programot. ( )"
Ugyanezen fórumon Racecam részletesen leírta, hogy miért nem lehet és hogy mérik.
ÉRDEMES ELOLVASNI !!!
És mindenkinek aki nincs képben ajánlom ezt az oldalt.
klikk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ha neked ez reális ár vedd meg félév múlva visszatérünk rá
de nem egészen értem ezt a személyeskedést
Illetve egy esetben igen.
Akinek ez nem elég, az...
193P+:

persze mindig átgondolom a vásárlásaim, nem szoktam meggondolatlanul vásárolgatni, ezen az LCD dolgon is annyit agyaltam hogy csak na 😊
Több oldal TFT tesztjében is néztek ilyesmit.
És bizony több TFT-rõl is kiderül, hogy névleges ms-ot egyik sem igazán teljesíti.
Ami rájuk van írva, az általában csak a legjobb esetre vonatkozik.
ennyi az ára ami sztem reális a többi monitort nézve, mondjuk a 930BF-et ami FN paneles, ez viszont már PVA-s. én spec nemértem az oldalak óta tartó problémád.
De mint boltos teis tudod, hogy ez nem reális ár, és elgondolkodtató, hogy a Mikland hogy tudja ennyiért adni.
tehát azt mondom 90.000-ért kapok ilyen vagy ennél jobb monitort akkor.
Tudom, hogy nem lesz sulinet moncsira de ez az ár nagyon magas.