PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy van más különbség is de én nem azt mondom, hogy az jobb vagy én azt veszek csak felhoztam, hogy az váltja.
Arra akartam célozni, hogy a több mint 153.000 nagyon sok érte.
Fõleg, hogy a MIklandnál akciós ugye és nem kevéssel.
Megmondom õszintén ha pesti lennék és lenne konkréten (hirek szerin nincs) énis vennék a MIkland-nál
DE 153 ezret sokkalom még ha sulinettel nézed is. És azt mondom fél év múlva ugyanannyin lesz sulinet nélkül és lehet egy még jobb kiforottabb típus.
És azt látom most sokan elkapkodják viszik a dolgokat mert olcsóbb.
DE szerintem monitor az ami a legfontosabb amit legjobban meg kell gondolni.
Persze én másképp nézem, hisz nan egy márkás 19-es monitorom amit pályázaton nyertem illetve vettem már sulinetben videokártyát.
És fogadjunk fél év múlva megkapony annyiért mint aki most veszi sulinettel.
TEhát sztem ez a monitor csak a MIklandnál éri meg jelenleg.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a white to black meg fordítva fellépõ válaszidõ a monitor legmagasabb válaszidejét jelenti, szóval a 16ms-ed jónak mondható 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
(17"-ban gondolkodom)
Ha bárki hallott valamit... pls help!
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Na de a legfontosabb kérdésem: Gondoltam letesztelem a monitort ezzel a TFT test programmal: ftp://hatvani.unideb.hu/tftpanels/progs/
A Mikland is állítólag ezzel tesztel.
Szóval a teszttel kiszûrhetõk a pixelhibák, amik nem is voltak szerencsére, viszont találtam egy felettébb aggasztó dolgot.
A teszt progi egyik elemével megnézhetõ a monitor válaszideje. Ebben az esetben egy fehér kis kocka rohangál a fekete képernyõn, miközben a sarokban a monitoron látszik az FPS és a válaszidõ ms-ban. A felbontás és a frekvencia elõre kiválasztható.
Itt jön a bibi: A 8 ms-nak hirdetett monitor, 1280X1024-es felbontásban, 60 Hz-en (az útmutató szerint ez az optimális) mindössze 16 ms-ot produkál !!
Mi lehet ennek az oka? Nem értek nagyon a TFT-k mûködéséhez, de valszeg lehet eltérés a valós válaszidõ és a gyári adt között, de ekkora???
Ja, és a másik: A haver 913V-je (mely 12 ms-osnak van hirdetve) ugyanezt mutatja.
Tud valaki erre mit mondani?
ha valakinek csak a technikai paraméterek fontosak, mint a felhasználók többségének, akkor nem nagy különbség lesz a 2 monitor között, a 970P ebben az állítható talpban lesz másabb, profibb, de akinek ez nem fontos, mint sok embernek annak a 193P+ ajánlom, mert biztos lesz vagy 20-30 ezer a két monitor között, így Sulinetben ügye a 193P+-ból még 60e le is jön.
GanXstaZolee#2709
Jövõ héten Auchanban indul elég komoly akció Philips 19" TFT 8ms 79990.-
Talan ma meglesz nekem a 913N igertek 1et vhonnan 😊
GanXstaZolee#2709
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A 130 ezer meg sulinettel elég sok csak a Miklandnál éri meg
Illetve mivel a 970P-t újnak titulálják, ez majd feljogosítja a magyar kereskedõket, hogy újabb 20-30-al többet kérjenek el érte.
A 193P+-nak is kb ugyanez az állványzata, és kinézete van. Mit tudsz megcsinálni ennek az állványával, amit az elõdével nem?
meg az árában is reméljük
És jobb a beállítása
Stem fél év múlva 100.000 alatt lesz az ára én meg simán tudok annyit várni a mostani Brand moncsimmal :-)
Ráadásul most eksönben van *ELVILEG* és csak 139e 😊 Sulinettel.
Amúgy a 970P mindössze annyiban fog különbözni, hogy 8 helyett 6 ms g2g.
Szal lényegtelen lesz, hogy kinek melyik van, a különbség elhanyagolható.
Philips moncsiról semmi infó?
Jövö héten megyek érte...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A nagyker szerint a hét elején még volt neki, ma már nincs egy se. (Technotrade + HRP)
Azt mondják, hogy már most 40db-ra van foglalásuk, és október végéig valszeg még ennyi sem jön be nekik már.
Mindegy, én vagyok 40., vagy lesz, vagy nem. Jövö héten kiderül. Ha nem lesz, akkor max marad a 173P+. Aminek az érkezése megintcsak bizonytalan.
Azért milyen jó, nem, hogy beteszik a sulinet listába ezeket...
Csak azért írom, hogy aki sulinetben 193P+-t akar, az inkább felejtse el...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
19" SAMSUNG 193P+ TFT monitor + DVI
Alap sulinet bruttó ára: 153.990Ft
AKCIÓS ÁRA: 139.990Ft
Lehet fél év múlva sulinet nélkül ennyi.
ha meg most veszel, azt meg nem adhatod el fél év múlva 😊
ha azt leveszem akkor 30.000-el olcsóbb
a mostani crt-t gondolom szintén annyiért tudom eladni
szval lehet fél év múlva annyivasl olcsóbb lesz, mint most így
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
szal megvoltál vele elégedve?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate