PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BAZI nagy! ezen simán lehet majd videózni az tuti a Del19"-osom méretben elbújhat mellette. mondjuk ezt is majd vagy 40cm-re pakolom a szememtõl mert így bazi nagy a kijelzõ. 1280x1024-be röffentettem be, mondjuk a jó öreg 1024x768 hiányzik, de majd lehet megszokom ezt is
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
még dobozban, mert sajna melózok még az este (jön egy megrendelõ)
csak holnap du tudom megkukkantani.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Next PC upgrade: 2022
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Jobb Klikk a Desktopon -> Properties -> Apperance -> Effects !
Ezt hol találom mert én ilyet hirbõl sem látok?
GanXstaZolee#2709
eleve torzitja a képet a 2 felbontás más képarányt ad, perszehogy ronda.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Jobb Klikk a Desktopon -> Properties -> Apperance -> Effects !<#zavart2>#zavart2>
In the beginning, the Earth was without form, and void...
Ha en veszek vmit elso hogy felteszem drivert, de lehet en csinalom rosszul. 😊
60Hz powa! 😄D
GanXstaZolee#2709
Amúgy, a színhõmérsékletet próbáltad már változtatni? Az én AG-Neovo-mom 9300, 6500, User és Auto Color közt lehet változtatni. A 9300 ronda, a 6500 ronda, viszont az Auto Color szép...<#hawaii>#hawaii> Ez ilyenkor a User-t állítja R : 78, G : 78, B : 78 -ra, talán próbáld meg te is ezt állítgatni...<#fejvakaras>#fejvakaras>
In the beginning, the Earth was without form, and void...
Csak olvastam ha felteszik a drivert 75 hz helyezz csak 70hz-en fut igaz ugyse látom a különbséget.
GanXstaZolee#2709
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
GanXstaZolee#2709
A betük furcsának tünnek.
Auto gombot ha megynomom a monitoron az ég világon semmi sem történik kiirja NOT AVAIBLE.
Igen a Boltban szûz csomagolásban volt a moncsi.Nem probáltattam ki.
De lehet hogy ezek a dolgok csak nekem durcsák a 15"-os CRT után.
2. CD-rol
3. nem ertem. marmint a monitor?? he he, nagyon vicces. kulonben hogyan tudnam a MT-t csesztetni?
Nem kell azon állítani semmit... Maximum megpróbálhatod a monitoron az AUTO gombot.
Igazából yólenne, ha leírnád a tapasztalatod a monitorral kapcsolatban, hogy milyennek látod a színeket, milyen a kép (világos vagy sötét), stb... Mert igy látatlanban nagyon nehéz segíteni.
Milyen csatlakozáson használod? Analog vagy DVI? Próbáltad másik kábellel, másik csatlakozással?
De még akkoris azt mondom, hogy a monitor autómatikusan bekonfigurálja magát, és nem kell azon semmit sem állítani...
Persze az is lehet, hogy egy hibás egyedet kaptál. Boltban szûz csomagolásban volt a moncsi? Boltban kipróbáltattad?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A szinek szarok de nemtudom hogyan kéne állitani mert már minden 50 alatt van Contrast ,brightness de olyan fos.
GanXstaZolee#2709
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Pixeltszt??Azt meg hol találom?
2. netrõl szedett MT vagy a CDrõl?
3. be van kapcsolva? 😉
azert neztem az ár miatt mert ugya 85-90-ert van normalisan 913N. 930BF az nem sulinetben is 100 felett van.
GanXstaZolee#2709