PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Az Nvidiás beállításoknál volt valami elállítva a gammánál.
Most már nagyon szép minden.
a képcsõ mintha lefele el lenne csúszva
alul 0.1mm a rés felül 1mm
lehet kifogtam 1 szart
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Vettem egy Samsung Syncmaster 930 BF LCD monitort ma.Gyönyörûszép minden,de a videók (avi,mpg,stb) és a dvd filmek mintha 16 színben mennének.
Digitális kábellel kötöttem össze, nem a hagyományossal.
Mi lehet a probléma?életemben nem használtam még LCD monitort, úgyhogy nem tudom.
Köszönöm a segítséget elõre is.
a képcsõ és a káva akkor (ha teljesen fehér a háttér akkor látszik)
a leg alsó pixelsor nem egyenes a kávával
nézzétek már +
Ennek ellenére csendben megjegyzem, még én sem mertem hozzányúlni... 😊
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Ki az, aki tapogat egy tft panelt???
(na jó, gyerekek felügyelet nélkül...) <#ijedt>#ijedt>
Ps3 ID: Gascoigne74
majd utánanézek miként is a tuti. 😉
vagy akinek van tutija az mondhatja. köcc
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Max könnyebb tisztítani....
Azonkívül értelme nem sok...
aztán elnéztem a menükbe és sikerült egy CRT-s képet összehozni...
azért ajánlott még várni, mert gõzerõvel mennek még a fejlesztések, egyre másra jönnek ki az alcsonyabbnál alacsonyabb válaszidõkkel az új moncsik, ezt érdemes sztem kivárni míg egy kicsit stagnálnak és az új panelek meg lejebb mennek (S-PVA) a 80-100 szintre. akkor szerintem már érdemes lesz vásárolni. szerintem
Ez speciel nem optikai csalódás.
XA7-17i

Ps3 ID: Gascoigne74
visszaolvasgattam egy kicsit, és lenne kérdésem! elég sokat mondjátok, hogy "én még várnék egy kicsit"... jövõre ennyire lejjebbmennek az árak? vagy mi?
én most akarok venni egy TFT-t olyan 70 körül. szerintetek érdemes, vagy nem? ha igen milyet, ha nem miért? és mikor lesz érdemes?
thx
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
nekem teljesen "matt" , nem tükrözõdik benne az égvilágon semmi
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
csillog össze vissza mint a chrome
hogy teljesen fehér háttérnél egyenes -e a legalja
mintha görbe lenne :-I
89000 HUF
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
[/img]
ゾルターン
DE ACER RULLZZ!
Mertha ráviszem akkor olyan világos lesz a kép mint a kurvaélet és nem tudok semmit álltani hogy jobb legyen.
Next PC upgrade: 2022
Meg olyan is van hogy pl egy gamet kivilágopsitok a gamen belül és amikor visszalépek windowsba ott is ilyen világos lesz és nem vált vissza alapra ,de miért nem?
ez a legjobb vétel
ennél csak szarabb van
vagy jobb (de az sokkal többe kerül)
- közepesen vagyok hardcore gémer 😊 (annyira nem nagyon)
- viszont nagyon sokat töltök a gép elõtt, képeket is szerkesztek, és filmeket nézek...
ez nem tudom mennyiben érinti, de gondoltam jobb ha hozzáteszem...
Fölöttébb káros, ha botor módon nagy lyukakat fúrnak a földbe, efféle helyeken olyan dolgok tanulják meg a járást, amiknek minden törvény szerint csúszniuk volna szabad.
Viszonylag noob vagyok a témában, tudnátok segíteni?
70-90 e Ft között tudtok olyan moncsikat mondani, aminél nem követek el hibát, ha megveszem? Azt eddig levettem, hogy Samsung mindenképpen.
Nagyon szépen köszönöm!
Fölöttébb káros, ha botor módon nagy lyukakat fúrnak a földbe, efféle helyeken olyan dolgok tanulják meg a járást, amiknek minden törvény szerint csúszniuk volna szabad.
Elõre is köszönöm!!!
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Most vettem egy Samsung SyncMaster 930BF TFT monitort. Eddig királyul mûxik
most töltöm a MT 4.0-t majd kipróbálom szerinteez se fog fagyni
ami még fontos, hogy az általad említett 16ms gg(grey to grey)-be van megadva, nem pedig bb-ben, ami lényeges azért bb-ben a 16ms, kb 20onvalamennyi lehet...
errõl mit gondolsz?
Ez LCD. Megmondom õszintén nem is tudom a különbséget a TFT és e között.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
márpedig én kevest játszom és akkor is inkább csak simcity-zek stb, szal arra pont jó 😊
A fokkal kapcs még nem nagyon hallottam általános adatokat. A 140 mihez viszonyítva kevés? mennyi szokott lenni az átlag?
de mivel nem sulira veszed már én várnék a helyedbe tuti, egyre mésra jönnek ki a monitorok.
én most tuti nem vennék, persze ez az én véleményem.
meg annyi, hogy a 16ms sok, a 140fok meg kevés, persze nagynak nagy, meg azért szép meg jó, de monitort hoszú távra vesz az ember, azaz én, mondjuk, nah mindegy az én véleményemet remélem ki tutod hámozni belõle 😉