PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaptam egy vatta új gamepadot, mely USB-e csatlakozna a géphez, ezzel semmi gond nincs idáig, de fellépett ugyanaz a gond amelyik más USB-nél is, az alaplap/oprendszer? nem ismeri fel, akárcsak a be nem kapcsolható USB-t de amiket be lehet kapcsolni (pl mp3-as US😎 és bekapcsolom felismeri. PLZ HELP!
És ha van a neten használható USB progi megadnátok a linket? Mert lehet, hogy az alaplap progija szar...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
a deszktopot natív felbontásban használd ( 1280.. , 60 Hz ), és winfosban cleartype ot kapcsold be. nekem ezek után éles a kép.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
képe élénk, gyors..
negatívum: totál fekete képnél a felsõ félcenti kicsit világosabb..
amióta megvan szeretem (y)
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Beüzemeltem egy új LG 1715s TFT monitort egy gépen, de homályos a kép. Minden felbontásban minden Hz-n zavaróan homályos. Sajna a gép nem a legjobb, ECS lap (K7VMML integrált vga: S3 Graphics DDR). Driver fent van hozzá a hivatalos oldalról. Na most akkor még mitõl lehet? A monitor hibát kizárnám mert egyenletesen homályos a kép a windowsban (xp), a gép indulásánál viszont amikor kiírja a különbözõ adatokat stb teljesen éles. Eddig CRT monitorra volt kötve és azzal semmi baj nem volt.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
In the beginning, the Earth was without form, and void...
én ilyet használok! tudom ajánlani bárkinek! szerintem nagyon kira!! faxán néz ki! és semmi baja sincs! és persze stabil!
Foszfor - jo arc :o)
amúgy az új gémek támogatják már ezt a formátumot, de ha nem gémer vagy akkor mégjobb.
az ára? csakmert abból kiderül TN-Film paneles-e ami nem a legtökéletesebb filmnézésre, de azért elmegy.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
komolyan mondom még sztem várjon ha jó TFT akar venni, vagy nyúljon a zsebébe ha jót akar. természetesen ha nem annyira vájtszemû, akkor akármit vehet 60Kért...
de annyiért, én szerintem jónak mondható nics, mármint persze szerintem...
a segítséget elõre is köszi!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
amúgy persze az annyit megér, jó moncsi abban a kategóriában, amúgy szerintem csak rizsáztak a hivatalos garancia van csak nem fogják csak úgy cserélgetni neked, adott hibás pixelnek kell lennie, stb. szóval az elég szubjektív, hogy "legapróbb hiba", speciel nekem egy hibás pixel a monitorom közepén nem lenne apró hiba, de lehet szerintük, meg fizikailag is túl apró. és nem "legapró" kategóriába tartopzik 😉 és nézhetjük a fekete pontot....
Vélemény?
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Errõl a moncsiról szeretném megkérdezni a véleményeteket.
A 16:10-es képarányon, hogy néz ki kb. a windows és azok a játékok, amiben nem lehet a képarányt állítani? (a legtöbb játékban még nem lehet, CoD2-ben igen)
Next PC upgrade: 2022
Tudtok mondani valamit errõl a márkáról, érdemes megvenni? Õszintén szólva nem nagyon hallottam róla, guglin keresve sem találtam véleményket.
(Mert azért akárhogyis, ha 3-5 évig kifogástalanul mûködik, már megérte...)