PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem TFT-m van, hanem egy bazidrága DTP monitorom, amin ugye egy csomó sérülékeny védõrteg van. Eddig én optikusnál kapható szemüvegtisztító folyadékot használtam (a legtöbb szemüveglencsén is egy vagy többrétegû védõfólia van, és olyan a folyadék, ami azt nem bántja), valamint mikroszálas törlõkendõt szintén optikustól. Mindkettõ bazi drága, de sokáig kitart. Lehet még kapni tekercsben papírtörlõt direkt optikûhoz, de az valmi 5000FT egy tekerccsel, elvileg az se karcolhat, hiszen soktizezer forintos optikákat meg szûröket törölgetnek velük ...
Eddig nekem bevált.

M@TriX
970P még szép, de ez az árában is megmutatkozik 😉
A BF TN+Film paneles, a 970P pedig (S)PVA-s, ami sokkal szebb képet mutat. szóval ha hoszabb távra tervezel, akkor 970P, nekem 193P+ van a 970P elõdje és nagyon csúcs, TV tunerrel azon nézem a TVt 😉 tökkéletes

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

😊

pronto porstop-ot nehogy fújj rá, mer megszívod, mint én 😄

szerintem ablakpucoló, meg valami extra puha rongy.

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

grebber
Ti mivel tisztitjátok a TFF-t?
Báttyám meg a haverjai nemtudom mi célból de állandóan nyukálnak a kijelzõre és én ezt kurvára rühellem.

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!üdv mindenkinek a forumon<#integet2>

Szeretnék tanácsot kérni,hogy melyik tft válasszam, samsung lenne mind a kettö
930BF vs. 970P ???<#conf><#conf><#help>

köszönöm elöre is a hasznos infokat!!!!
Mit tudtok errõl a monitorról?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

"Én Fujitsu-Siemens választanám, vagy van ennél jobb is? "
Attól függ kivel gyártatta a "Fujitsu-Siemens" magának 😊

Gabesz amd64
köcce

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
Viewsonic és a nagyobb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gabesz amd64
Hi!

az lenne a kérdésem,hogy Samsung vagy Viewsonic jobb?
másik melyik a jobb,ha nagyobb a kontraszt arány vagy kisebb?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

TothLaci
Lehet, hogy majd ezt választom.
TothLaci
Lehet, hogy jó lenne nekem egy TFT monitor, de nem tudom, melyiket vegyem meg. Jó lenne a 19 colos, de lehet, hogy a 17 is megfelelne.
Én Fujitsu-Siemens választanám, vagy van ennél jobb is?
Lényeg, hogy jó legyen a képminõsége, de ne legyen a legdrágább.
még 1823-ban vettem egy samsung 151s moncsit. mostanában kezd érdekes hangokat kiadni magából. ijen kis ciripelõs hangra emlékeztetõ dolgot. vagy mintha egy pici de hangos venti lenne a kávájában. tehát elég magas hangon búg. én a fénycsövekre gyanaxok, azok kezdhetnek kidõlni. a képminõséggel, színekkel semmi gond. csak éppen hangosabb lassan, mint a gép maga. meg fog halni?
Pár napja egy ACER 1751B tulajdonosa vagyok. Ajánlani tudom azoknak akik játszanak, illetve szeretik a jó képminõséget.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

NSTSpider
Nekem is három hónapja van meg ugyanennyi volt az ára és semmi gond nincs vele nagyon szeretem.

Köszi,de mindenképp nagyobbat szeretnék beszerezni.
A prohardveren van uj cikk miszerint hamarosan,ujabb,olcsóbb tipusok érkeznek,érdemes elolvasni.
20 hüvelykes VX2025-ös megfelelõnek tûnik 93K körüli áron.
http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=17341
[NST]Cifu
Erre a kérdésre én sem tudom a választ. A gyártókat kellene megkérdeni. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

"Hétvégén vettem egy LCD monitort ACER,szeretném megkérdezni miért nincs hang a monitoron?"
Hozzáadott összekötõ kébel helyén van a hangkártyádban ÉS a monitor csatlakozójában? Hangerõállítás van a monitoron?

Én azon filózom, hogy ha DVI lényege: Nem kell 2x átalakítani a jelet, ezért nincs annyi zaj ...
Akkor itõl drágábba DVI-os verzió? Nem ólcsobbnak kéne lennie? 😊

[NST]Cifu
Igen, a képminõsége jobb, ha egy mód van rá, inkább DVI csatisat vegyél, és DVI-vel kapcsold össze a videókarit és a TFT-t. Itt van mondjuk a dolog rákfenéje, mert az olcsó TFT-t többsége éppen azért olcsó, mert lespórolták róla a DVI-t...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

grebber
Na a Samsung 930BF-emmel amit már lassan 3 hónapja nyüstölök tökéletesen megvagyok elégedve és csak 55k volt.<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

A tftpanel-es oldalon nem sikerült választ kapnom a DVI-al kapcsolatban. Miben különbözik egy DVI-os monitor egy analógostól? A megjelenítésben eltér?
Sly06
Tudom ajánlani az Acer Al1916W 16:10-es 1440x900 felbontás ..sztem cool nekem is ez van..

Sziasztok!
Hétvégén vettem egy LCD monitort ACER,szeretném megkérdezni miért nincs hang a monitoron?
Sziasztok!

16:9-es monitort szeretnék vásárolni,de elérhrtõ áron a kínálat igen szegényes.
Ezeket találtam melyek árban elérhetõek lennének:
Belina 10 20 35W 20.1" WIDE 1680x1050 125K
Philips 200W6cs 20" 1680x1050 150K

Tapasztalatokat,tanácsokat várok ha tudna valaki segíteni.
hmhm

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Üdv ismét! A válaszidõ miben nyilvánul meg, milyen különbségek vannak? A fényerõ és a kontrasztarány milyen értékeknél jó?
Sziasztok! Mire jó a DVI? Miben különbözik egy DVI-os monitor?
Sziasztok!
Mi a véleményetek a SAMSUNG 740N monitorról?
Hy!
Yakumo típusról hallott már valaki? esetleg van valakinek? vélemény? mert én láttam egy Yakumo-t és egy Samsungot egymás mellett, épp egy dvd-t vetitettek, és a Yakumo-n valami elképesztõ kép volt!! komolyan mondom, csodálatos volt! ez csak beállítás kérdése, vagy csak épp annál a filmnél adott szebb képet, vagy ez a monitor tényleg ilyen jó?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

HEllo

SCALEOVIEW C19-8 -as monitorom van, de nem tetszik a képe. Sima plug 'n play monitorként ketyeg, kellene hozzá egy driver. A fujitsu-siemen honlapján csak egy teszt van - vagy láma vagyok - valaki tud segjteni? Egy linkre lenne szükszégem!!
Köszönettel:
LordToki

B.U.É.K.
Davidus
Quake4-et is kipróbáltam és nyoma sincs utánhúzásnak😊

V9ykn8_TZL0

köszi a 'tesztet'!

igy elsõ hallásra kedvezõnek tûnik

majd még várom a tóvábbi fejleményeket😊

Davidus
na miniteszt by én😊

LG L1750SQ

Elötte egy LGE700B CRT monitorom volt szal csak ahhoz tudom hasonlítani.
A beállításokkal elég sokat kell tökölni de kb 45 perc szenvedés után ki tudtam szenvedni belõle olyan színeket mint ami a CRT-n volt. A fehér sokkal szebb a fekete meg kb olyan mint amit vártam... elviselhetõ😛 Bár ehhez kelett a 45 perc tökölés😊 Alapból szörnyû volt.
Film...
Belenéztem egy DVD-be meg letöltöttem egy HD múvi részletet.
A DVD valamivel gyengébben náz ki mint CRT-n a HD múvi viszont hengerel😊

színek:
Ha az E700B volt a tizes listán tíz(lol) akkor ez kap olyan nyolcat.

Ennyi volt kb a negatívum. Minden másban jobbnak tûnik a cucc. Elöször is nagyobb pedig az is 17-es😊 A kép olyan éles hogy vágja a szemem. WoW-ot próbáltam és nem tapasztaltam utánhuzást.
Így elsõ benyomásra kb ennyi😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
ja és az aqua-nál egy négyessel olcsóbb

V9ykn8_TZL0

Davidus
holnap tudok róla nyilatkozni😊

V9ykn8_TZL0

hello!

épp TFT vásárláson töröm a fejemet így új év alkalmából😊

na szóval kinek mik a tapasztalatai errõl a típusról LG electronics-tól
link

Punker
LG pixel garanciáj a jobb mint a samsung-é (és nem csak papíron😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hmhm
lg ben nem bízom. alsókategóriás márka lett, mióta mindent elkezdett gyártani.
de reméljük ez csak elfogultság 😊
dvi nekem számított, vga hoz így jobban passzol.

Davidus
na végülis nem Samsung 730bf lett hanem LG1750SQ...

10 ropival olcsóbb cserébe csak 8ms és nincs rajta DVI(minden másban megegyezik).
A 8ms nem téma mert már régóta nem vagyok FPS fan😊 DVI se izgat mert úgyse látom meg mit vesztettem😄

V9ykn8_TZL0

eprex
samsung LW20M2

The FlashBack
milyen típusA????

eprex
hi all az a problémám van h van egy monitorom ami tv is egyben de csak 640 *480-ban mûködik de svga módban 1024-en is mûködne de h lehet beállítani az svga módót pls helpp <#help>

The FlashBack
így jólesz egy darabig😊
kösz

The FlashBack
1280*1024

NSTSpider
Próbáld ki 1280*1024 60Hz-en

The FlashBack
1280*960

NSTSpider
Milyen felbontásban megy a moncsi ?

The FlashBack
hello
lenne egy kérdséem:
SAMSUNG 713N típusó monitorom van, de nem igazán tudom beállítani (drive fönt) a betûg furcsán "összemosódnak" pls help

hmhm
Laptopok képernyõjének a csatlakozója szabványos VGA, tehát pl szétszedve rá tudom dugni a vidkártyámra, vagy vmi spec ? ??