PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig nekem bevált.
A BF TN+Film paneles, a 970P pedig (S)PVA-s, ami sokkal szebb képet mutat. szóval ha hoszabb távra tervezel, akkor 970P, nekem 193P+ van a 970P elõdje és nagyon csúcs, TV tunerrel azon nézem a TVt 😉 tökkéletes
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
pronto porstop-ot nehogy fújj rá, mer megszívod, mint én 😄
szerintem ablakpucoló, meg valami extra puha rongy.
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Báttyám meg a haverjai nemtudom mi célból de állandóan nyukálnak a kijelzõre és én ezt kurvára rühellem.
Next PC upgrade: 2022
Szeretnék tanácsot kérni,hogy melyik tft válasszam, samsung lenne mind a kettö
930BF vs. 970P ???<#conf>#conf><#conf>#conf><#help>#help>
köszönöm elöre is a hasznos infokat!!!!
Attól függ kivel gyártatta a "Fujitsu-Siemens" magának 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az lenne a kérdésem,hogy Samsung vagy Viewsonic jobb?
másik melyik a jobb,ha nagyobb a kontraszt arány vagy kisebb?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Én Fujitsu-Siemens választanám, vagy van ennél jobb is?
Lényeg, hogy jó legyen a képminõsége, de ne legyen a legdrágább.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
A prohardveren van uj cikk miszerint hamarosan,ujabb,olcsóbb tipusok érkeznek,érdemes elolvasni.
20 hüvelykes VX2025-ös megfelelõnek tûnik 93K körüli áron.
http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=17341
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hozzáadott összekötõ kébel helyén van a hangkártyádban ÉS a monitor csatlakozójában? Hangerõállítás van a monitoron?
Akkor itõl drágábba DVI-os verzió? Nem ólcsobbnak kéne lennie? 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Next PC upgrade: 2022
Hétvégén vettem egy LCD monitort ACER,szeretném megkérdezni miért nincs hang a monitoron?
16:9-es monitort szeretnék vásárolni,de elérhrtõ áron a kínálat igen szegényes.
Ezeket találtam melyek árban elérhetõek lennének:
Belina 10 20 35W 20.1" WIDE 1680x1050 125K
Philips 200W6cs 20" 1680x1050 150K
Tapasztalatokat,tanácsokat várok ha tudna valaki segíteni.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Mi a véleményetek a SAMSUNG 740N monitorról?
Yakumo típusról hallott már valaki? esetleg van valakinek? vélemény? mert én láttam egy Yakumo-t és egy Samsungot egymás mellett, épp egy dvd-t vetitettek, és a Yakumo-n valami elképesztõ kép volt!! komolyan mondom, csodálatos volt! ez csak beállítás kérdése, vagy csak épp annál a filmnél adott szebb képet, vagy ez a monitor tényleg ilyen jó?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
SCALEOVIEW C19-8 -as monitorom van, de nem tetszik a képe. Sima plug 'n play monitorként ketyeg, kellene hozzá egy driver. A fujitsu-siemen honlapján csak egy teszt van - vagy láma vagyok - valaki tud segjteni? Egy linkre lenne szükszégem!!
Köszönettel:
LordToki
B.U.É.K.
igy elsõ hallásra kedvezõnek tûnik
majd még várom a tóvábbi fejleményeket😊
LG L1750SQ
Elötte egy LGE700B CRT monitorom volt szal csak ahhoz tudom hasonlítani.
A beállításokkal elég sokat kell tökölni de kb 45 perc szenvedés után ki tudtam szenvedni belõle olyan színeket mint ami a CRT-n volt. A fehér sokkal szebb a fekete meg kb olyan mint amit vártam... elviselhetõ😛 Bár ehhez kelett a 45 perc tökölés😊 Alapból szörnyû volt.
Film...
Belenéztem egy DVD-be meg letöltöttem egy HD múvi részletet.
A DVD valamivel gyengébben náz ki mint CRT-n a HD múvi viszont hengerel😊
színek:
Ha az E700B volt a tizes listán tíz(lol) akkor ez kap olyan nyolcat.
Ennyi volt kb a negatívum. Minden másban jobbnak tûnik a cucc. Elöször is nagyobb pedig az is 17-es😊 A kép olyan éles hogy vágja a szemem. WoW-ot próbáltam és nem tapasztaltam utánhuzást.
Így elsõ benyomásra kb ennyi😊
V9ykn8_TZL0
épp TFT vásárláson töröm a fejemet így új év alkalmából😊
na szóval kinek mik a tapasztalatai errõl a típusról LG electronics-tól
link
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de reméljük ez csak elfogultság 😊
dvi nekem számított, vga hoz így jobban passzol.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
10 ropival olcsóbb cserébe csak 8ms és nincs rajta DVI(minden másban megegyezik).
A 8ms nem téma mert már régóta nem vagyok FPS fan😊 DVI se izgat mert úgyse látom meg mit vesztettem😄
V9ykn8_TZL0
lenne egy kérdséem:
SAMSUNG 713N típusó monitorom van, de nem igazán tudom beállítani (drive fönt) a betûg furcsán "összemosódnak" pls help