14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Drizzthsz #3823 Tuti teljesen független a monitortól. -
#3822 Sztem ennek semmi köze a monitorhoz. Pl. a Gothic3.hu-n olvastam hogy TigerHat készített egy tesztet amiben leírja hogy hogyan lehetne akadozásmentesre téríteni a játékot. És a cikk végén ő is leírja hogy 1280x1024-ben jobban fut neki mint 1024x768-ban. Itt van -
Madmano #3821 Hali.Nemtom újság-e Nektek,amit mondok.Nekem mindenesetre az....A lényeg:2.5+os AMD proci húzva 2giga tényleges órajelre,Geforce6600as vga(sima,nem gt),1giga ram(266Mhz).Eddig 1024X768ban nyomtam a gammákat.Főleg.Vagy alatta.Na,most hogy megvettem a tft moncsim,aminek ugye 1280X1024a nativ-ja,mondom kipróbálom,mit szól a masina ehhez a felbontáshoz.Meglepve tapasztalom,azok a játékok,amik máskor 1024X768ban is akadoztak,most mennek 1280X1024ben.Szinte gond nélkül.Ha akad is picit,nem jobban,mint 1024X768ban.Ennek lehet köze a monitorhoz?Vagy lehet,ha a régi moncsin felhúzom a felbontást,ugyanígy ment volna? -
#3820 :DDD -
Madmano #3819 Nálam a menűben van egy olyan pont,ahol a clock és a phase értéket lehet állítani.Külön pontban vannak ezek 2en... -
kriszbig #3818 hali!hol lehet ezt a phase beállítást megtalálni?köszi. -
Madmano #3817 Egy kérdés:a phase beállítás pontosan mit állít? -
#3816 Hi all!
Azt szeretném kérdezni, hogy ti melyik monitort vennétek ezek közül:
Lg L194WT
Samsung SM940BW
A monitor pc játékra kéne és xbox360-hoz. -
#3815 Jó. -
golyobis #3814 segitsetek nekem hardveres problémám van
-
Drizzthsz #3813 Eladó Philips 200W6cs
Nekem is ilyen van, jó monitor!!! És 85-ért Mva-s! -
#3812 Hát ha másik gépnél is csinálja, akkor nincs választásod. Élj a garaniáztatás lehetőségével!
(Ha meg hülyének néznek a szervízben, akkor küldd el őket agresszíven melegebb tájakra!!!) -
#3811 kihúzom a hálózatból = áramtalanítom. -
#3810 Tanácsot szeretnék kérni, hátha vki már látott ilyet. Samsung 913N típusú TFT-m van. Másfél évig bírta, most nagyon úgy néz ki, hogy megrokkant. A hibajelenség a következő, bekapcsolom webelek stb, majd mondjuk nekiállok játszani, ekkor full fekete lesz a kép és egy téglalapban a következő szöveg, nem tudja a képet megjleneíteni, használjam a monitort optimum mode-ban 1280*1024 60Hz. Teljesen mind1, hogy ebben a felbontásban használom e avagy sem, 1 idő után, ha windowsból váltok játékba, vagy játékból a desktopra akkor így kiakad. Ami nevetséges, hogy a gép újraindításánál, már a boot screennél is igy kiakad, maximum úgy lehet helyrerángatni, ha kb fél óráig kihúzom a hálózatból. Drivereket frissítettem, /kipróbáltam több fajtát is/ nem segített. Megnéztem a monitort másik gépen is, a hibajelenség ugyanaz. Gari még van rá, csak nem akarom, hogy hülyének nézzenek ha visszaviszem.. -
Drizzthsz #3809 Állítólag van erős különbség a között is, hogy milyen panellel 8ms... -
Dévids #3808 Hello
Játékra szeretnék monitort venni és azt szeretném megkérdezni hogy 8ms válaszidős elég -e???
a választ köszönöm -
#3807 egy +r lemaradt( akar..), elnézést! -
#3806 tegnap megérkezett a megrendelt monitorom, ma tesztelem csak igazán, de az előzetesek alapján jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki megfizethető árú, de minőségi monitort aka mostanában vásárolni, 19"-es méretben(LCD)!
http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEBSBDXAA.asp -
Drizzthsz #3805 Ati ccc-ben, vagy nvidia megfelelőben, ha nem állítottad el őket soha, akkor tuti alapon vannak. Olyan világossági beállítások, melyek csak a filmekre érvényesek. Állítani is csak akkor lehet őket, amikor egy film éppen meg van nyitva. -
Madmano #3804 Video overlay?Azt hol a bánatban találom? -
Drizzthsz #3803 Az enyémen függ, ha brightness 0, akkor kevésbé látszik a bevilágítás, ha 100, akkor pedig jobban. Meg egy ideig nem ettem észre, hogy a videó overlaye beállítások nagyobb fényerőn voltak, s még az is rátett egy lapáttal. -
Drizzthsz #3802 Analóg, vagy dvi kábelt használsz? Ha az előbbit, akkor elvileg van valami phase, vagy hasonló nevű beállítás, azzal lehet az élességet állítani. -
kriszbig #3801 visszavonom!jó ez így!+még: a videokártya befolyással van a monitoron megjelenő képminőségre? -
kriszbig #3800 köszi!megtörtént,de nem vagyok nagyon elragadtatva tőle! -
Madmano #3799 ....első pályájával.... -
Madmano #3798 Na szóval:Ioles.Nálam úgy tünik,nincs ilyen probléma.Az új Splinter Cell első pályályával kiprobáltam.Semmi.Ehhez kapcsolódóan még egy kérdés Hozzátok:ha a monitoron növelem,vagy csökkentem a fényerőt.A fekete"minősége" változik?Vagy tökmindegy mennyire emelem,csökkentem a fényerős,az a bevilágítás a feketében amit a háttérvilágítás csinál,ugyanolyan marad.Vagy nem?Egyedül ez a picit világos fekete a furcsa nekem. -
#3797 nei=neki -
#3796 natív felbontásaba kell állítanod. 1280x1024-re és elég nei a 60Hz -
kriszbig #3795 Hali!Van egy új SamsungSyncMaster 17" monitorom!Mit és hol lehet beállítani,hogy a legjobb legyen,mert most nem vagyok megelégedve vele!Pl.milyen felbontás kell,frissítés(Hz=?),és a betűk is el vannak mosódva 1 kicsit.Mit kell tenni?Vagy csak ennyit tud?KÖSZIKE! -
#3794 Élőben nem láttam még, de most ahogy a neten utánanéztem így már ismerem:) Amúgy ahogy nézem az adatait jó kis monitor -
Drizzthsz #3793 Ahogy tetszik, úgy állítsd be. -
Madmano #3792 Kontraszt,gamma? -
Drizzthsz #3791 Nekem mindimumon van, mert már vagy 40-en is kisüti a szemem. :-) -
Madmano #3790 Meg pár kérdés:az automata beállításnál beállítja a fényerőt max-ra,a kontrasztot 100bol 70re,a gammát nullára.Hagyjam így?Bocsi,de ne igazán értek ehhez... -
Madmano #3789 Nem egy csili-vili 100ezre masina.De nekem jo. -
Madmano #3788 LG 1718S.Ismered?
-
#3787 Igen meg kell szokni a CRT után, eleinte nekem is fura volt. Amúgy milyet vettél? -
Madmano #3786 Mégvmi.A fényerő max-ra van állítva.Jó ez így?Úgy értem,nekem picit furcsa a crt után... -
Madmano #3785 Szasztok ujra.Na,megvettem.A max felbontás halálos.Csodálkozom,mert a játékok legtöbbjével is bír a masina 1280X1024ben....Pedig 2.5+os AMD húzva,1Gb RAM,sima 6600-as vga.Gondolom az 1280*1024 "picivel"több melót ró a gépre.Nem? -
#3784 A szemednek miért?