PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon sokan csak az elsõ tisztítás után döbbennek csak rá hogy a kijelzõn található vékony mûanyag fólia mennyire sérülékeny. Sajnos ezek utólagos javítása nem megoldható így aki poros helységben szeretné használni monitorát, vagy csak nem szeretne kellemetlen helyzetbe kerülni annak idejében gondoskodnia kell a megelõzésrõl. Erre a feladatra szolgál a FOCUS lcd monitor szûrõ mely egyben mechanikai védelmet és tükrözõdésvédelmet is ad.
Lenne 1 hülye kérdésem: A TFT monitorokat lehet ablaktisztítóval mosni???
TFT-t a szükségbõl vettem, helyhiány miatt, kénytelen leszek belenyugodni hogy ezek ilyenek. Játékok alatt nagyon szép képe van, ezt aláírom, de webre, olvasásra szokni kell. S az már régen rossz ha valamit szokni kell, fõképp ha kényelmetlenebb az eredmény.
-tRs-Landor
Kb. olyan, mint FarCry alatt a Tropical (vagy milyen) szûrõ.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A crt apró betûje, meg valszegcsak a teknológiából adódó "spontán antialiasing" miatt szebb. Elõször nekem is káprázott a szemem az élességtõl, de megszoktam. Minden esetre most már 1-2 óra számítógépezés után ha felállok a gép mellöl ki tudok menni a konyhába a sörért és nem a kecsapos üveget veszem ki a hûtõbõl;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
úgyis érdekes beszélgetést folytattam a Samsungossal
mondjuk szerinte nem nagyon van pixelhibás Samsung monitor és a táblázatból kell kinézni a dolgokat....
Nem vagyok hasraesve tõle, bár szerintem ez nem a vx922 hanem a TFT technológia bûne. CRT-n sokkal szebbek az apró betûk, itt az 'élesség' zavaró, már-már fárasztó a szememnek. A négy oldalról bevilágító világosabb fényt meg lehet szokni, csak fekekte háttérnél látszik. A Color Adjustnál ezek a a 65k, 54k színhõmérsékletek használhatatlanok, alig találtam olyat amivel nem folynak össze a hasonló szinû elemek. Nyertem 1 darab subpixelhibát, nem vészes.
Ezeket leszámítva elég jó. <#vigyor5>#vigyor5>
-tRs-Landor
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és énis :-)
de most ugyis beszélek majd telcsin az értékesítési vezetõvel megkérdem tõle is P
Érdekes módon a 26-os nagyobbak tûnt a 27-es vhogy nyújtotabb de szeb a designja.
Ha írtam volna érteném miért írtak.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
-tRs-Landor
Baráti üdvözlettel:
Keszi Csaba
Értékesítési Vezetõ
Samsung Electronics Magyar Rt
1037 Budapest, Szépvölgyi út. 35-37.
Szépvölgyi Business Park
Tel: +36 (1) 4531116
Fax: +36 (1) 4531103
Mobil: +36 (30) 6801592
e-mail: [email protected]
http://www.samsung.hu/
lcd pixelhibak címmel és egy táblázat van mellékelve excel táblában
no vaku, guild wars
no vaku, böngészõ, kezem mozgott :P
no vaku, 4:3 videó, kezem mozgott :P
no vaku, rendes videó, kezem mozgott :P
no vaku, töksötét, alul felül kicsit beszûrõdik :S
no vaku, sötét, most a teteje is láccik, az zavar kicsit :S
no vaku, sötét, guild wars, kicsit felül láccik, nem figyelsz oda nemzavar, fényben nem láccik...
hangszórók is pöpecek, pont jó, full screen filmeknél megvan 2oldalt a 2 fekete sáv, ws filmeknél felül alul keskeny fekete sáv...
nagyon szép, fekete is azt hittem fakó lesz és olyan majdnem mint crt-men volt, játék ugyanúgy néz ki hála a 8ms-nek... lehet ennyi normális beszûrõdés? shit pedig a fény átmenet tesztek + minden olyan szép, tükrözõdésmentes felszín....
hát nem tom, van még 2.5 napom :D
hál istennek üzletben kipróbáltuk, ott sok volt a fény meg nem láttam... mennyire normális? pixelhiba nincs! kicsit zavaró :/ visszavigyem?
Bocs a duplázásért.
http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=91303
http://www.savastore.com/productinfo/product.aspx?catalog_name=Savastore&product_id=10287205&pid=206&rstrat=3240
Ha jo,akkor gyorsan meg is rendelnem... =]
A TFTt csak netezésre meg játékokra használnám, szóval a 2ms elég impozáns számomra és perpill ez a leggyorsabb. De valóban a képe lesz a döntõ! Esetleg ha valaki az edigital fele járna megnézhetné a moncsit mint szakavatott ember :)
-tRs-Landor