14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#4263 a kissé zöldes szín megszűnt DVI-re kötve a Samsung 931BF
-
#4262 ma már nem -
#4261 Samsung 226CW érdemes ilyet venni??? az hogy wide játékoknál ill filmeknél nem zavaró? teljesne normálsi? -
#4260 vidd vissza -
#4259 Becsíkózódásal lehet kezdeni valamit?
akárhová állítom a képfrissítést, csinálja mindig, max a szöge változik. -
#4258 de kipróbáltam, neonfénynél egyáltalán nem látszódott, csak a szobám elég sötét(így szeretem), itt viszont már zavaró. -
#4257 Eladó egy 4 hónapos Samsung 205BW monitor. -
#4256 nem próbáltad ki, mielőtt megvetted? -
#4255 ViewSonicnál is érdemes körbenézni. -
#4254 Szerintem az lesz, hogy benevezek egy eizo-ra. -
#4253 Kaptam másik LG monitort, ez legalább nem pixelhibás, amúgy nagyon bevilágít alúlrol, felfelé sötétedik a kép. Kerülendő! -
chapog #4252 hello
most tevezem Samsung SM-223BW ennek a megvételét
valakinek van ilyen és, ha van akkor tudna róla valami véleményt írni.
Vagy bárki bármilyen tanácsot tud akkor elfogadom.
Kösz -
Inquisitor #4251 Ööö, natív felbontásban vagy sem? -
#4250 megvettem a samsung 931bf(china)-et
szerintem szarabb mint a samsung 730bf (indonesia)pedig szinte ugyanaz
19coloson nem élesek a betűk, kockás kissé kép mert nagyobb a képpont:-(
ennek a monitornak a teteje kissé zöldes meg sokkal fényesebb a mint régi volt
ezt tudom marad a 730bf az kurva jó moncsi volt ehhez képest
-
#4249 Én vettem egy Fujitsu Siemens 19"-os wide -os TFT moncsit... Teljesen meg vagyok vele elégedve idáig... -
#4248 Még mindig szervízben van Július 31. (Vagyis ekkor vittük vissza a boltba és küldték el a szervízbe) óta a monitorom. Valaki nem tudja, hogy mit lehet tenni, nincse-e valami idő ami után lehet valamit tenni? -
#4247 wide
van rajta hely -
chapog #4246 Hello
Lenne 1 kérdésem melyik monitort szeressem wide vagy normál?
Melyik mire jó?
köszi -
Itt egy normál képarányút találsz, itten pediglen egy wide-ot... -
#4244 Hali
Nem nagyon vagyok képbe monitorok terén,de szeretném lecserélni a monitoromat.
Tudnátok ajánlani nekem 19" monitort? Olyan 40-45 körül?
köszi
Nem tudom hogy fontos e itt márka szoval minden fajta érdekelne köszi. -
#4243 Kicseréli a monitort az LG egy pixel hiba miatt is, keddre ha minden jól megy hoznak másikat. Bizom benne nem kiállítottat hoznak, bár az érdekes volt hogy boltonként csak -egy-egy darab volt raktáron. Anélkül most már el sem hozom, hogy nem nézem át teljesen. -
#4242 cd-n amit kaptam ott azt írja hogy 60 hertz ajánlott az analoghoz(direkt ehez a tipushoz való). Mind1, 70-en tökéletes, abszolút nincs vonalka így. -
#4241 ha analog 75, ha digitális 60
ezt ajánlja a legtöbb gyártó -
#4240 az miért van hogy felfelé sötétedi ka kép, most vettem észre ahogy a winampot húzgáltam fel-le? -
#4239 Pár észervétel:
Egy napos a monitor és már van egy pixel kiégés(nem zavaró, hírtelen meg sem találom). 75hertz-en nagyon halványan bevonalkázódik a kép, egy kis beállításal kiküszöbölhető.
Fekete most már fekete, egyedül felül van egy vékony fehére bevilágítás, ami állandó(nem villog).
Utánhúzása nem érzékelhető egyáltalán(UT, CS).
Végülis gyári beállításon használhatatlan a monitor, 3 szín fel van húzva nagyon, fényerő és kontraszt maxon, gamma miatt már sárgás beütése volt a képnek.
Az egy pixelhiba miatt nem szabad lehúzni, viszont ami már zavaró, az a halvány fehéres bevilágítás a monitor tetején(úgy tudom ez nem orvosolható).
-
#4238 Nah megvettem!
Nincs utánhúzás, vagy nem észrevehető, mind1. De a feketéje...felülröl hófehéren bevilágít, megpróbálok vele kezdeni valamit. -
#4237 hulyeség növelni mert pl 700:1 (DC 2000:1)
beállítód akkor csökkenti és növeli a fényerőt ezáltal villodozik a monitor sokan irták idegesítő meg biztos a szemednek se tesz jót -
#4236 Helló!
Szerintetek érdemes beruházni egy LG L1918S-SN-re?
CS-re kellene, filmnézésre + mindennapos dolgokra.
Arrol nem találtam semmit, hogy ezt a bizonyos 700:1-es kontrasztarányt lehet e növelni dinamikusan, jó lenne ha erre is valaki tudná a választ:D.
THX! -
#4235 60 vagy 70
ha videokártyád sok fps-t tud akkor 75 de akkor rövidebb lesz a moncsi élettartama -
VénJoe #4234 Szia Mindenki!
Most vásároltam egy LG L1753S tft-t. Lenne egy nagyon láma kérdésem: mennyi Hz-en használjam (60-70-75)? Van ennek jelentősége? Ha valaki tudja kérem válaszoljon! Előre is köcce! -
#4233 de nem is HD :D és nem is ilyen lesz a minősége a képnek! a másik dolog, h ez a szobizmusra is utazik :P, versenytársaknak erőfitogtatás és PR -
#4232 inkább a projector az 220000ft csak és a szomszéd ház falára is vetíthetek -
#4231 B@zd meg mekkora! De 15 milla? -
#4230 Ja, valami ilyesmi lesz a 37" után... Moncsinak jó, ezé vettem bazi széles és mély asztalt (irodabúci). -
#4229 -
#4228 A Samsung bemutatta a világ legnagyobb, 70 colos képátlóval rendelkező LCD -
#4227 én is utána néztem
csak azt kéne tudni még hogy hol gyártják
a 730Bf-et azt malájziába -
Mdavide5 #4226 Tavaly májusba. -
#4225 én tudom, én megnéztem mind3 monitort samsung honlapon :P
és mivel a számozás kiadás és fejlettségi sorrendben megy, BF az összes, tehát ugyanarra valók, én a legnagyobb sorszámút venném... -
#4224 961bf aszem 1000:1-hez