14419
  • MaSzKa
    a kissé zöldes szín megszűnt DVI-re kötve a Samsung 931BF
  • Mike at home
    ma már nem
  • csum666
    Samsung 226CW érdemes ilyet venni??? az hogy wide játékoknál ill filmeknél nem zavaró? teljesne normálsi?
  • Mike
    vidd vissza
  • FlyHigh
    Becsíkózódásal lehet kezdeni valamit?
    akárhová állítom a képfrissítést, csinálja mindig, max a szöge változik.
  • FlyHigh
    de kipróbáltam, neonfénynél egyáltalán nem látszódott, csak a szobám elég sötét(így szeretem), itt viszont már zavaró.
  • Magnum PI
    Eladó egy 4 hónapos Samsung 205BW monitor.
  • Mike at home
    nem próbáltad ki, mielőtt megvetted?
  • NSTSpider
    ViewSonicnál is érdemes körbenézni.
  • FlyHigh
    Szerintem az lesz, hogy benevezek egy eizo-ra.
  • FlyHigh
    Kaptam másik LG monitort, ez legalább nem pixelhibás, amúgy nagyon bevilágít alúlrol, felfelé sötétedik a kép. Kerülendő!
  • chapog
    hello
    most tevezem Samsung SM-223BW ennek a megvételét
    valakinek van ilyen és, ha van akkor tudna róla valami véleményt írni.
    Vagy bárki bármilyen tanácsot tud akkor elfogadom.
    Kösz
  • Inquisitor
    Ööö, natív felbontásban vagy sem?
  • MaSzKa
    megvettem a samsung 931bf(china)-et

szerintem szarabb mint a samsung 730bf (indonesia)pedig szinte ugyanaz

19coloson nem élesek a betűk, kockás kissé kép mert nagyobb a képpont:-(

ennek a monitornak a teteje kissé zöldes meg sokkal fényesebb a mint régi volt

ezt tudom marad a 730bf az kurva jó moncsi volt ehhez képest
  • ChaosTeam
    Én vettem egy Fujitsu Siemens 19"-os wide -os TFT moncsit... Teljesen meg vagyok vele elégedve idáig...
  • Gabor1990
    Még mindig szervízben van Július 31. (Vagyis ekkor vittük vissza a boltba és küldték el a szervízbe) óta a monitorom. Valaki nem tudja, hogy mit lehet tenni, nincse-e valami idő ami után lehet valamit tenni?
  • Mike
    wide
    van rajta hely
  • chapog
    Hello

Lenne 1 kérdésem melyik monitort szeressem wide vagy normál?
    Melyik mire jó?
    köszi
  • sb1

Itt egy normál képarányút találsz, itten pediglen egy wide-ot...
  • BlastR
    Hali
    Nem nagyon vagyok képbe monitorok terén,de szeretném lecserélni a monitoromat.
    Tudnátok ajánlani nekem 19" monitort? Olyan 40-45 körül?
    köszi
    Nem tudom hogy fontos e itt márka szoval minden fajta érdekelne köszi.
  • FlyHigh
    Kicseréli a monitort az LG egy pixel hiba miatt is, keddre ha minden jól megy hoznak másikat. Bizom benne nem kiállítottat hoznak, bár az érdekes volt hogy boltonként csak -egy-egy darab volt raktáron. Anélkül most már el sem hozom, hogy nem nézem át teljesen.
  • FlyHigh
    cd-n amit kaptam ott azt írja hogy 60 hertz ajánlott az analoghoz(direkt ehez a tipushoz való). Mind1, 70-en tökéletes, abszolút nincs vonalka így.
  • Mike
    ha analog 75, ha digitális 60
    ezt ajánlja a legtöbb gyártó
  • FlyHigh
    az miért van hogy felfelé sötétedi ka kép, most vettem észre ahogy a winampot húzgáltam fel-le?
  • FlyHigh
    Pár észervétel:
    Egy napos a monitor és már van egy pixel kiégés(nem zavaró, hírtelen meg sem találom). 75hertz-en nagyon halványan bevonalkázódik a kép, egy kis beállításal kiküszöbölhető.
    Fekete most már fekete, egyedül felül van egy vékony fehére bevilágítás, ami állandó(nem villog).
    Utánhúzása nem érzékelhető egyáltalán(UT, CS).
    Végülis gyári beállításon használhatatlan a monitor, 3 szín fel van húzva nagyon, fényerő és kontraszt maxon, gamma miatt már sárgás beütése volt a képnek.
    Az egy pixelhiba miatt nem szabad lehúzni, viszont ami már zavaró, az a halvány fehéres bevilágítás a monitor tetején(úgy tudom ez nem orvosolható).
  • FlyHigh
    Nah megvettem!
    Nincs utánhúzás, vagy nem észrevehető, mind1. De a feketéje...felülröl hófehéren bevilágít, megpróbálok vele kezdeni valamit.
  • MaSzKa
    hulyeség növelni mert pl 700:1 (DC 2000:1)
    beállítód akkor csökkenti és növeli a fényerőt ezáltal villodozik a monitor sokan irták idegesítő meg biztos a szemednek se tesz jót
  • FlyHigh
    Helló!
    Szerintetek érdemes beruházni egy LG L1918S-SN-re?
    CS-re kellene, filmnézésre + mindennapos dolgokra.
    Arrol nem találtam semmit, hogy ezt a bizonyos 700:1-es kontrasztarányt lehet e növelni dinamikusan, jó lenne ha erre is valaki tudná a választ:D.
    THX!
  • MaSzKa
    60 vagy 70

ha videokártyád sok fps-t tud akkor 75 de akkor rövidebb lesz a moncsi élettartama
  • VénJoe
    Szia Mindenki!
    Most vásároltam egy LG L1753S tft-t. Lenne egy nagyon láma kérdésem: mennyi Hz-en használjam (60-70-75)? Van ennek jelentősége? Ha valaki tudja kérem válaszoljon! Előre is köcce!
  • CzGobe
    de nem is HD :D és nem is ilyen lesz a minősége a képnek! a másik dolog, h ez a szobizmusra is utazik :P, versenytársaknak erőfitogtatás és PR
  • MaSzKa
    inkább a projector az 220000ft csak és a szomszéd ház falára is vetíthetek
  • kirol
    B@zd meg mekkora! De 15 milla?
  • Sir Quno Jedi
    Ja, valami ilyesmi lesz a 37" után... Moncsinak jó, ezé vettem bazi széles és mély asztalt (irodabúci).
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    A Samsung bemutatta a világ legnagyobb, 70 colos képátlóval rendelkező LCD
  • MaSzKa
    én is utána néztem
    csak azt kéne tudni még hogy hol gyártják
    a 730Bf-et azt malájziába
  • Mdavide5
    Tavaly májusba.
  • CzGobe
    én tudom, én megnéztem mind3 monitort samsung honlapon :P
    és mivel a számozás kiadás és fejlettségi sorrendben megy, BF az összes, tehát ugyanarra valók, én a legnagyobb sorszámút venném...
  • MaSzKa
    961bf aszem 1000:1-hez