14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Blum #13449 Igen -
crosscut #13448 Sziasztok!
Szerintetek ez a monitor jó választás? (Játékra lenne kifejezetten):
LG - 27EA33V -
#13447 Vannak rá megfelelő oldalak.
ez nem az... -
emocaptain #13446 Eladó használt monitort lehet ide linkelni? -
TomStorm #13445 Ez tetszik+olcsó is!Átalakító van már.Köszi szépen! -
#13444 Tessék.
Mellé egy DVI-HDMI átalakító egy ezres. -
TomStorm #13443 Szerettem volna Hdmi-s monitort 1920×1080 felbontás alatt,hogy ne kelljen ilyen nagy felbontáson játszonom erre csak full HD-t emlegetitek meg az IPS-t.DE nem ez kell hanem kisebb ami hdmi-s.
Mindegy majd megoldom.. -
Blum #13442 Jogos -
#13441 Ahhoz képest hogy minden értelmes ember fullHD IPS monitort vesz, te ezt a kettőt zártad ki.
Ezek után mit vársz egy szakmai topikban savazáson kívül? -
TomStorm #13440 1920x1080 szerintem Notebook-hoz sok lenne.Ezért gondoltam valami szélesvásznu kisebb monitorra.IPS nem érdekel,nemrég adtam el egyet,nem volt nagy szám.Fényerő se kell nagy legyen mert elöbbi monitoron 0 fényerőn is bevilágította a lakást..
Hdmi nagyon fontos és 1920x1080 alatti legyen -
n0pi #13439 http://ipon.hu/webshop/product/benq_rl2240h/190956 <-- ez a legolcsóbb HDMI bemenetes, viszont 7 ezer forinttal többért már IPS kijelzős LG-t kapsz pixelhiba garanciával, szerintem érdemesebb azt venni :
http://ipon.hu/webshop/product/lg_22ea53vq_p/374338 -
TomStorm #13438 Üdv!
Valami olcsóbb monitort szeretnék Notebook-hoz.HDMI lenne összekötve tehát ilyen csatlakozó-kimenet legyen rajta HA létezik ilyen.Én 1600×900-as felbontásra gondoltam de ha van egyéb ötlet is az jó lenne.GT635M vagy GT730M VGA-hoz.
Köszi! -
Novatek #13437 Egy ilyenem van
De egy monitor valahogy "másabb" képet ad. -
BenceYCE #13436 Ebbe az irányba próbálj keresgélni :) Filmnézésre próbálj TV-t, szebb a képük, nagyobbak, aHDMI stickkel meg egész használhatóak :) -
Blum #13435 " minőség mindenek előtt"
TV tuneres csodaktol ne varj mindent vero kepminoseget.
Miert nem veszel inkabb egy sima TV-t? Azt is osszetudod kotni a geppel,van benne media lejatszo es nagy is :)
[En is nemreg vettem egy 32-es LG-t,igaz nem tartozik a csucskategoriaba de ha kell az is elviszi pendrive-rol a filmeket.] -
Novatek #13434 Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan monitort ami pen drive/külső hdd ről le tud játszani filmet?
Esetleg tv-tuner is található benne.
Méret,a lehető legnagyobb, de a minőség mindenek előtt.
Köszi -
#13433 A hülyeségre nincs garancia. -
#13432 Sziasztok! Múőlt héten call of dutyztam de sose találtam el embereket ha nem céloztam ezért tollal megakartam jelölni a monitor közepét hogy ugrás közben is eltaláljak bárkit headshotba de néhány pixel kiégett és fura csíkok vannak a monitoron,. szerintetek vállal garanciát a gyártó? -
Skyrim #13431 A Benq GL2450 24"-col led full HD monitor szerintetek elég nagy,és monotorok közt milyennek számít ha játékra akarom használni ? lécives válaszoljon valaki. -
#13430 :D -
#13429 27-es és FHD. Kell a f@sznak. -
#13428 Ezt most láttam az Asus facebook oldalán. link
Ki szeretne egy ilyet? :D -
Skyrim #13427 Játékra a LCD,vagy a LED full HD monitor a legmegfelelőbb ? -
#13426 :))) apa kezdődik .. -
#13425 Ne. :D -
#13424 Akkor azt ne is kezdjem el neki elemezni, h full HD-ben ha játszani is akar, akkor combos gép is kell neki, meg ilyenek? :D -
Skyrim #13423 Troll ? Neked az trollkodás,hogy tanácsot kérek,hogy milyen monitort vegyek ? Jól van. -.- -
#13422 Az a halálom amikor priviben jönnek.
Azért van a fórum vazzegh, ráadásul hátha másnak is segítség.
Valami pszichomókus/szociológus tanonc fejtse már meg nekem, mi a tökömért támadnak a primkók priviben. De tényleg mind primkó. -
Blum #13421 Tudom,milyen gepet vegyek topikban mar volt hozza szerencsem. Raadasul most meg priviben is megtalalt. -
#13420 Remélem tudod, hogy az sg idei egyik legnagyobb trolljával kezdtél beszélgetést.. GOOD LUCK! -
Blum #13419 20-30k-ert max. hasznaltan talalni FullHD monitort,de attol se kell a falnak menni.
Samu P2450H -
Skyrim #13418 Hello.Gondolkodok hogy veszek egy full HD-s monitort,de nem tudom,hogy megéri-e,szóval menyivel lesz élvezhetőbb a játék rajta ? Én 20-30k között gondolkodok annyiért mennyire jó monitort lehet kapni ? Előre is köszönöm a segítséget. -
Blum #13417 DELL U2312HM
LG IPS231P-BN -
#13416 50k körül milyen monitort tudnátok ajánlani? (full HD, lehetőleg IPS) -
Blum #13415 Igen. -
#13414 Értem. És az IPS panel tényleg annyira jobb a TN-nél, még ezeknél az olcsóbb monitoroknál is? -
Blum #13413 Mezei TN paneles monitor,semmi kulonleges nincs benne ettol fuggetlenul biztos megbizhato cucc. De 41k-t nem adnek erte. Olcsobban lehet kapni FullHD,IPS LG-t. LINK -
#13412 De pl. az átlag felhasználókat megcélzó típusok is jók lehetnek?
Pl. link -
Blum #13411 Eleg komoly szintet kepvisel az iiyama.
High-End modellekkel vannak jelen a piacon tobbnyire,de nagyon sok helyen ipari kornyezetben hasznaljak oket. (korhazak pl.) -
#13410 Hi!
Ez az IIYama milyen monitor márka lehet? Megmondom őszintén, életemben nem hallottam róla ezidáig, pedig most, hogy jobban megnéztem, pl. iponon is jó sok féle monitort kínálnak belőle, meg most cikkben vmi hiperszuper új, nagyfelbontású típusról írnak.