PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
egy olyan kérdésem lenne, hogy a tft monitoromat mivel tisztíthanám? mármint a képernyõre gondolok! (ViewSonic VG920) valahol olvastam, hogy szemüvegtisztító kendõt ajánlottak, ma vettem is, viszont amit nekem sikerült venni, az alkoholos, a monitor manualja meg óva int az alkoholos tisztítószertõl, igy csak a keretet törölgettem meg vele, nem is mertem a képernyõhöz nyúlni. szóval mivel, és hol tudok olyat beszerezni!??
köszi
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
Aha
Megéri rá beruházni?
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tudom, azt mondják, hogy tft-monitort nem érdemes játékra venni, de én most kinéztem egyet, mellyre szeretnék lecsapni, csak gondoltam kikérem másoknak a véleményét. A monitor:
19' ViewSonic 19 TFT VX924 - Extreme Gamer 19 LCD
Valakinek esetleg ötlete, javaslata valami másikra?
Max 110e. legyen lehetõleg.( Ez 108e.)
Köszönöm
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Remélem ez irányadó lesz és lesz belõle mégnagyobb mégjobb és ugyanilyen vékony.
Next PC upgrade: 2022
crt-n ahogy írtam, régen kitolta a 50hz-et, vga kimeneten, monitorra meg 85hz-et clone üzemmódban. most meg nézem, 1440x900, dvi 60 hz, tv tulajdonságai: 1024x768, 60hz...
eddig ugyanaz. aztán rájöttem, hogy hátha a vsync van bekapcsolva. így is volt. kilõttem, de továbbra is azt írja ki, hogy 60hz-et ad a tv-nek... szerintem az adat hibás, de nem merem 2 óráig úgy hagyni...
ja igen, régebbi drivert is felraktam...
Május körül vennék egy 17"-os TFT-t csak nem tom hogy milyet kéne. Elsõsorban játékra használnám és ez idõtájban veszek egy új gépet úgyhogy sztem max. 60E FT-t tudok rászánni. Olvastam, hogy játékra jó a Samsung Syncmaster 730BF, de ez egy kicsit drágább. Asszem 6 ezerrel van olcsóbban Samsung Syncmaster 740N. De ez csak 8ms-os. Sztetek játékra elég a 8ms-os válaszidõ? Ja és akinek van tapasztalata a 740N-rõl az írja már le(hogy mien a képe, hogy milyen játékokban)! Kösz!!!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
De így mondjuk még érdekesebb, hogyhogy régebben ment neki 50hzen most meg csak 60on.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
eddig crt-vel vga kábelen jó volt... lehet driver-t cserélek, kiszi!
monitoron van 2 bemenet, analóg + dvi is, de dvi-on tolom
Ha rendesen dvi-s a tft, akkor mennie kellene külön frekin. Szal max driver lehet a ludas.
nem vágom mi lehet a gond...
de már nem merem megpróbálni csak tv-re kirakni a képet...
Mert akkor az lehet a gond, ha a ti4200-on nincs második ramdac. Akkor csak 1 frekvenciát tud adni mindkét eszköznek.
60hz-et ad a tv-nek legalább is klón módban a tv infójánál ezt írja ki (nvidia kártya, más felbontás választása opció)
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Úgy tudom, hogy a kettõ kizárja egymást, ezért nem nagyon használnak grafikus munkára alacsony válaszidejû TFT-t. Egész pontosan van most már LED-es TFT, de azok iszonyat drágák még 😞
Szerintetek melyik lenne a jobb?
Ha 80.000 Ft-ot kiadnék Acer AL1916 ASD monitorra, vagy még egy 20-ast hozzátennék, és megvenném a ViewSonic VX924-et vagy a ViewSonic VG920-ast.
A legjobb az lenne, ha 80.000 Ft környékén hozzá jutnék egy olyan monitorhoz, ami legalább 8 ms, és a színárnyalatok szépek lennének rajta. Az utóbbi fontos lenne weboldalak szerkesztéséhez...
[...] Te romboló állat! Te sátán!