PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Mondjuk a Sonynak nem sikerült megoldania 25 év alatt azt amit az LG-nek,Samsungnak sikerült.
😊))))))))))
Nem kommentálom részletesen, de most már 101%, hogy nem veszek TFT-t.
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
LG és Samsung "trükközik" valami képjavító eljárással, nyugodtan eloszhatod ezeket a kontraszt adatokat kettõvel 😊
Viszont kétlem, hogy az 1500:1 és 1600:1 lenne, ilyen jó értéket TFT-nél még nem láttam...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
lenne egy kérdésem mennyire fontos a kontraszt arány?
Mármint nézegettem monitorokat Sony Samsung és LG.
Lg és Samsung 1600:1 illetve 1500:1 rendelkeznek mig a Sony csak 500:1-es aránnyal és egy árban vannak 80 ropi ebben az esetben melyik lenne a jó választás szarni rá és sony mert tuti jó vagy az arány magáért beszél?
Elõre is köszi a választ 😉
GanXstaZolee#2709
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
Én kipróbáltam ezeket a csodatisztitó kendõket, de semmi rendkívülit nem tapasztaltam. Egyszerû alkoholos ablaktisztitó plusz szemüveg-törlõkendõ (400+150 HUF) nekem tökéletesen bevált... 😊
A lényeg, hogy állítsd be gyorsbillentyûkre a dolgokat és fasza lesz. 😊
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
meloba kell itthon nekem is 19" van.
GanXstaZolee#2709
17"ost mondjatok ami 50k alatt van min. 8ms és jók a tapasztalatok 😊 Köszi
GanXstaZolee#2709
mondjuk nekem meg a fülem ilyen.még a denevérek által kiadott infrahangokat is hallom, mikor az utcánkban röpködnek.Mondjuk csak egy tartományban egy adott hangot.
19-es kellene minimum 4ms-el (ami ugyebár egy szar színátmenetes TN+FILM paneles lenne). Hát köszönöm szépen. 😛
Kihagyom egyenlõre, ennek még nõnie kell kicsit.
nem mintha olcsó lenne, de nem 100k
És ha te nem veszed észre a TFT utánhúzását, akkor örülj neki, nekem ilyen nem kell, pláne nem 100ezerért, mert k*ra érzékeny vagyok rá.
😊
Nálam nincs ilyen,ja és játékoknál meg fõleg nincs semmi gebasz.
lehet azért van mert ez 17 colos a tied meg 19 colos
a szemem nagyon érzékeny az ilyenekre
talán a kelletténél jobban észreveszm ezt a húzást mint mások
ja és fõleg az egérnél lehet észrevenni
a játékoknál tûrhetõ
Mostanában voltam szemésznél,és pöpec minden.tehát a hiba nálad van,vagy a videokareszod driverét kéne lecserélned.
inkább 8ms és az alatt vegyél monitort (ha akarsz venni egyáltalán
egy 12ms tft és tökéletes játékra.semmi utánhúzás...
Mar maga a kodolas miatt is becsuszik 1-2 'csusztatos' effekt.