14419
  • MaSzKa

• zadorjan
    Monitorvásárlás elött vagyok és már régóta nézegettem a Samsung 931BF-et, mert jo de ezért 60 környékén már 20' és 22'-os széles panelek is vannak , csak azt nemtom, hogy 17'-ről állnék át és nem egy bika a gépem szóval az újabb gémekt 1024 fölé nemnagyon lehet tolni. Kérdés van e értelme nagyonn monitort venni vagy csak annak akinek 8800 GTX-e van ???
  • hunkenny
    Köszi!!
  • MaSzKa kitiltva
    sokféle adatot irna sok az ellentmondás

223BW -t javaslom az is 2ms 1000:1 ami inkább csak 700:1 de ez 226xx-re is igaz lehet

mivel csak 60eFt ezért nálam elnyeri a legjobb teljesítmény/ár jelzőt
  • MaSzKa kitiltva
    226cw

226bw

igazából neked kell eldönteni ezt

kinézetre egyforma

most nem tudok utánanézni mert a samsung oldal nem jön be:-(
  • hunkenny
    Köszi a választ Maszka!!

Lényegében akkor a kettő közül azt ajánlod, amire pénzem van. És mi a véleményed a 226Cw-ről? Azt hiszem arra szavazok így laikusként. Azért ha van véleményed, azt meghalgatnám.

Köszi!!
  • reaper4
  • MaSzKa kitiltva
    50eFt alatti kategóriába szerintem ez a legjobb vétel

játékokhoz jó
    netezésre és word-re jó
    filmekbe közepes
    munkára elégséges
  • jaszkari
    köszi a gyors válaszokat, az ahelyzet, hogy ehhez a kettőhöz tud megfelelő időben hozzájutni, de ajánlottam neki a 931bf-et hátha meg tudja hozatni azt is:)
  • Inquisitor
    Hát a 931BF se egy friss darab, de jogos. Mondjuk ÉN filmezéshez real 1000-es kontrasztju S-IPS vagy MVA paneles monitort vennék, csak azok nagyon drágák.
    De a 931BF az tényleg egy jól sikerült darab.
  • MaSzKa kitiltva
    50eft-ért inkább Samsung 931BF-et vegyél ne ezeket a régi sz.......
  • jaszkari
    hello!
    kéne nekem egy kis segítség. Sógornőm gyerekének akar monitort karácsonyra és engem kért meg, hogy segítsek neki választani, viszont nekem fingom sincs a tft monitorokról, hogy melyik márka melyik gyártmány megbízható stb.
    két válsaztási lehetőség van:
    1. LG L192WS-SN
    2. Samsung 940-NWLCD
    kontrasztarány mindenhol 700:1, válaszidő 5ms, fényerő 300
    a kérdés melyiket? szerintem játszana meg filmet nézne rajta.
    segítséget előre is köszi!
  • MaSzKa kitiltva
    nekem müködött a dolog én Auto-n hagytam és tudtam váltogatni

ha nincs videójel akkor automatikusan visszaáll arra amelyiken van erre figyelj

ha nincs akkor kikapcsol majd rájösz
  • MaSzKa kitiltva
    Samsung 223BW 60eFt
    Samsung 226BW 70eFt

mennyi pénzed van az a kérdés?

egyformák nagyából
  • MaSzKa kitiltva
    annál szarabb nincs mikor a nyakamat kell tekergetni hogy kövessem az eseményeket.

LOL
  • MaSzKa kitiltva
    úgyanolyan modomem van D-Link

invitel?
  • hunkenny
    Sziasztok!

Szerintetek melyiket vegyem meg? Samsung 2232Bw, 226Bw,226Cw vagy 223Bw?
    Játékra és filmnézésre kellene. Sajnos nem értek hozzá. Néztem a Samsung oldalát, de nem nagyon tudom, hogy melyik miért jobb vagy rosszabb.

Köszi előre is!!
  • wander01
    dvi-n lassabban jön meg a kép, várj vele kicsit... ha továbbra is gond van akkor vidd vissza
  • Rohamsisak
    Sziasztok! Most szerztem be Karácsony közeledtével egy samsung226CW-t. A problémám csak annyi vele hogy csatlakoztatom a géphez analog és dvi kábeleit is mivel ha csak a digitális csatlakoztatást akarom használni akkor egyszerűen nem akar működni a cucc, és ha mindkét kábel benn van, elvileg lehetne a módok közt váltani( a monitoron ezt a "source" gombal lehet, nade nem akarja a digital source-t használni, hiába nyomkodom meg állítom manualra akkor is csak az analog-ot írja ki, és a kábeleket pedig pontosan illesztettem meg is szorítottam a rögzítőket, szoval minden a helyén, leszedtem valami drivert a samsung.hu ról ami ehhez van állítólag, oda is volt írva hogy digital vagy analog-hoz akarom e tölteni, de ez sem segített. légyszi adjatok valami tanácsot. ( a vga egy 8800gtx). Köszi előre is a válaszokat.
  • wander01
    mindenki onnan nézi ahonnan kényelmes. pl asztal elől székből :) ésha nem tudnád, azért ülüönk (én is meg sokan mások) a moziban leghátulra hogy jol lehessen látni, és nem azért hogy olyan legyen mintha tévézne az ember. annál szarabb nincs mikor a nyakamat kell tekergetni hogy kövessem az eseményeket. a projektort is kb 5-6 méterről nézem pedig kb 320*180cm. pont kényelmes :)
  • Mike at home
    akkor meg minek akkkora, sosem értettem azokat, akik vesznek egy hatalmas tv-t, aztán 10 méterről nézik, hogy ne legyen nagyobb a képe, mint a 20 évvel ezeleőtti 51 centisnek
    (ja és a moziba is hátsó sorba ülnek, hogy meglegyen a TV feeling)
  • wander01
    kb 15 négyzetméteres szoba felett ajánlott :))
  • Mike at home
    túl nagy nekem ez
  • wander01
    na meglett a kis drága, nagyon komoly :) gyönyörü képe van, rengetek fícsör tudom ajánlani :)

Dell 2407WFP-HC

• Mike at home
    akkor meg csatornánként 6 bittől mit vársz?
  • Ioles
    TN
  • wander01
    most viszek egy samu 920N moncsit vissza gariba, kb nyár eleji lehet, azzal szorakozik hogy szép tejfehér az egész kép. videojel nélkül is :P remélem már nem lesz ilyen raktáron és adnak egy wide-ot :)
  • MaSzKa kitiltva
    kábelhiba szokott ilyet csinálni mikor összed valami nem odavaló jelet
    analognál előszkott forduulni

vagy az is lehet a mocsinak van baja

akkor vidd vissza cseréljék ki nézzék meg
  • Mike at home
    szinkalibrálás csak műszerrel
    másik, milyen panelod van?
  • Csiaki
    Valaki erre? #4737
  • Ioles
    Műszerem nincs, de szemmel naggyából bekalibráltam :D, igazából az lenne a gondom hogy a fekte nem igazán fekete, hanem inkább zöldes. Lehet az átmenetekkel van gond, most már rájöttem hogy vissza felkellett tennem egy régebbi drivert azzal betudom állítani hogy 3D-ben is ugyanúgy mutasson mint az asztalon de nem igazán akar öszejönni. Próbáltam a gammát lejebb venni, és a fényerőt feljebb tolni de így meg olyan nagy a háttérvilágítás hogy nem látok semmit, szal lassan rájövök úgy 1 év után :), hogy a panel gyenge, vagy belehet állítani rendesen de azt vagy műszerrel vagy nemtom...
  • reaper4
    olvasd már el mit írt 1hsz el előbb....
  • reaper4
    akkor nincs más, mint megvenni az általad kiválasztottat :) ééééés enjoy :)
  • Mike at home
    szvsz-t monitort nem a neten kell kiválasztani, hanem meg kell nézni élőben
  • Mulderpapa
    Igen tudom.:)De ragaszkodom a Samsunghoz(talán LG is szóba jöhet),mert műszaki áruházban dolgozom és mindíg csodálkozom amikor látok egy Fujitsu,V7,vagy akármilyen TFT-t az LG,Samsung mellett.
  • reaper4
    maszkának ne nagyon higgy. már bocs ,de eléggé szubjektíven látja a dolgokat, ami önmagában nem baj csak ha tanácsot is ad akkor van gáz :)
  • Mulderpapa
    Utánanéztem én,az árakat is tudom,csak érdekel,hogy miért jobb a MaSzKa által említett két monitor,mert én a méreten kívül különbséget nem látok.Mindenképp Samsungot szeretnék,max 50-55 ezerig,20"-osat
  • reaper4
    milyen sok játék? érdekes nekem is wide van és nagyon minimális azon játékok száma amelyek nem támogatják. ja és azok is régi gamék...
  • reaper4
    ha venni akarsz vmit akkor nézz körül (tesztek, webáruházak) ne vásárolj csak azért,mert valaki mond vmit. persze érdekesek lehetnek a vélemények, de ha az árát se tudod akkor gondolom nem nagyon néztél utánna. csak tanács...
  • Mulderpapa
    Ezek miért jobbak, mint a 206BW?(méretet leszámítva)