14419
  • reaper4
    azért, mert ha jól látom ati fan a maszka és ha ő szereti akkor mindenki szeresse :)
  • Mike
    mégis mi a jó büdös francért cserélje le erre, meséld már el!
  • Mike
    másrészről a 7600GT-t minek akarod lecserélni egy ugyanolyan tudású kártyára?
  • Mike
    mi a gondod igazából?
    Samsungos kollága utóbbi időben már nem igazán objektív sajnos
  • Mike
    teljesen jó
  • Mike
    na én azt a kalibrációt megnézném
    vagy van hozzá műszered? (mert akkor nem szóltam :)
  • Csiaki
    Üdv. Van egy 17"-os Samsung 710N tipusú monitorom és egy hete elkezdett csak úgy vibrálni.Minden látszik rajta jól csak olyan idegesítően vibrál.
    Valaki tud rá valamit?
  • MaSzKa
    HD3850 256MB-ost vegyél minimum ha lehet

esetleg tavasszal HD3650/70 ha jó ára lesz
  • Ioles
    Hát az nem megy olyan könnyen :D, megvagyok elégedve a 7600GT-vel, de ha vásárlásra kerülne a sor, melyik az az ATI amelyik ugyanolyan teljesítményű a 7600GT-vel vagy egy kicsit jobb? X1650XT?
  • MaSzKa
    wide monitort sok játék nem támogatja 100%-osan

vagy vegyél te is:
    Samsung 223BW 60eFt
  • MaSzKa
    vegyél ati-t abba a catalystba be lehet állítani ugy hogy a játékokba is az legyen
  • skristof
    ilyen gyors válaszra nem számítottam
    én is rá gondoltam, esetleg wide-ba. bár nemtudom, mennyi pluszt nyújt az
  • MaSzKa
    vegyél helyette Samsung 223BW 60e vagy 226BW 70eft jobban jársz akig drágább
  • MaSzKa
    Samsung931BF
  • skristof
    üdv
    nem igazán vagyok benne a monitor témában, így segítséget kérnék.
    50ezer ft körüli összegért kéne egy jóféle, megbízható a 19"-osak közül. leginkább programozásra, netezésre, filmnézésre lesz használva, ritkán játékra.
    ár/érték arányban mi a besztcsojsz?
    köszi előre is
  • Mulderpapa
    Sziasztok!

Eztérdemes megvenni?Ha igen kb. mennyibe kerül?
  • wander01
    már rákérdeztem, találtam is egy ismerőst aki dell bácsiéknál dolgozik itt valahol 149000+áfa, és van amugy. de máshol legkésőbb 2 hét a megrendelés
  • Zsoltika 007
    Nincs bent mo-on. Ha esetleg látnál valahol tudasd de fórumokon több helyről is hallottam hogy azt mondták az eladók hogy nincs. Elvileg dec16 vagy január közepe vége.
  • Ioles
    163.75 a legújabb és az van feltéve
  • wander01
    egy ilyenre ruházok be a héten ha minden jól megy, érdekelne hogy esetleg valakinek van-e tapasztalata ezzel a moncsival :)
  • MaSzKa
    nem a gyári drivert szedd le
  • Ioles
    Ha az Nvidia Ntune-ra gondolsz azt közben már leszedtem de csak teljesítmény és rendszerstabilitás fület ad hozzá az NVIDIA Control Panelhez.
  • MaSzKa
    tölcsd le a legújabb international drivert az magyar is
  • Ioles
    Vagy esetleg itt melyikre menjek rá?-mert nem találtam olyat amiben belehetne állítani aszíneket 3D-ben

• Ioles
    Innen szedjek le vmit?
  • Ioles
    Tehát azt nem a powerstrippel? Jah és asszem nekem a kisebb méretű NVIDIA Driver vann fenn, asszem van vmi nagyobb méretű is abban van vmi, ezt mondod?
  • MaSzKa
    ati catalyst ba lehet

nvidiánál a forceware-ba
  • Ioles
    Na az asztalon bekalibráltam a színeket, már csak 3D-ben kellene de azt nemtom hol kell beállítani. Megtudnátok mondani?
  • Ioles
    Ok, köszi szépen
  • MaSzKa
    powerstrip
  • Ioles
    Sziasztok!

Ingyenes monitor kalibráló progi létezik? Ha igen, honnan tudnám letölteni?
  • ferihegedus
    ATI ugye?
    Ati-Amd honlap, kiválasztod a kártyádat és letöltöd. A monitor drivert is rakd fel sztem!
  • szepi0072
    köszi a tippet jelenleg 6.14.10.4543 számu a driver honnét tudok jobbat letölteni
  • Mike
    de mások is vannak rajtad kivül
  • ferihegedus
    Sztem ott nem a felbontással van a hiba... Tölts le egy rendes videokártya drivert, aztán tedd fel, + tedd fel még a monitor driverét is ha van. Utána állítsd kb. 60 Hz-re a képernyőfrissítést. Ha úgy is szar, akkor vidd vissza.
  • szepi0072
    help vettem egy philips 19wv monitort és egyszerüen nem találom a jó felbontást és ezért vibrál a kép mi lehet a megoldás?
  • MaSzKa
    ha fele annyi lenne akkor is Samsung-ot vennék
  • MaSzKa
    csak ennek az ára sok helyen 50eFt
  • Solten
    931BF
  • ChrisTucker
    Még vmi...

monitor erre a monitorra gondolsz?