14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#5063 "LED-es kijelzőt meg nem értem mitől eszik +110W-ot egy sima TFT-hez képest. Elvileg a LED-ek összesen nem esznek annyit, minta hagyományos TFT háttérvilágítása, nem?"
Többet fogyaszt a LED-es kijelző.
Idézek az Elektronika füzetemből:
"LED-es kijelző hátránya: az áramfelvétele többszöröse az LCD kijelzőnek
Előny: saját fénnyel rendelkezik" -
makpadi #5062 "elektronikában utazik csak" Azért az sem lebecsülendő ha vki az elekrtonikában utazik,főleg ha ien sikeresen,mert valljuk be,jelenleg sikeres cég az LG. -
kismiki #5061 Azért 1958 óta jelen vannak ők is :P -
Inquisitor #5060 Na jah, de a Samsung nem ment még csődbe, mint a Goldstar, mielött Lucky Goldstar (LG) lett belőle. Ott volt egy kis kiesésük. Ja meg a Samsung vagy 20x nagyobb cég, aki vaskohótól a tankhajóig mindent gyárt, az LG meg inkább elektronikában utazik csak. -
#5059 Samsung LG
Koreai és Nagyoon Jóféle mind2
Samsung mindig 1 kicsit elöbbre tart -
kismiki #5058 mármint az LG? -
Inquisitor #5057 Az volt a kérdésem lényege, hogy mit tudhat ennyiért, mert a leírtakból semmi extra nem derült ki. -
makpadi #5056 Üdv.Én nem értek 1et azzal h drága lenne, van igazság abban amit leirtál inkvizitor,de mutass 1et ami nem csak olcsobb de többet is tud... -
Inquisitor #5055 Na jah, de mivel a háttérvilágítás itt se pixelenként van, mint OLED-nél, ezért ahol sötét háttér találkozik intenzív szinekkel, ott a háttérvilágítás miatt látszik amolyan "fényfolt". Persze nyilván kevésbé zavaróan, mint az alsó/felső "bevilágítás", de azért ennyi pénzért jobbat várna az ember. A fő lényege inkább a teljes szinvisszaadás képessége, azért is drága. -
kismiki #5054 Et sem kutya azért!
-
#5053 "Alul" van jobban kivilágítva hogy ne legyen zavaró. -
#5052 nekem is ez volt az érdekes
amugy a LED-esnek az előnye egyenletesen van kivilágítva
nem úgy mint a 931BF ahol kicsit alul és felül jobban -
Inquisitor #5051 Rossz kábelezés? Kontaktos vagy hibás IDE/táp kábel? Gyenge táp? Hibás rack? Rossz jumperelés?
És mi az, hogy "nem ismeri fel"? Van egyáltalán FAT32/NTFS partició rajta? -
#5050 Hi tudnátok segíteni? Databridge mobilrackem van és nem ismeri fel a windows a hdd amikor belerakom. mi a gond? -
Inquisitor #5049 Valamit tudnia KELL ezért a pénzért, szvsz feléért már marhajó 55"-os full HD és ÚJ TV-t kapni. És HDMI nincs rajta vagy csak lehagytad? Tuti, hogy még Scart is van rajta, meg komponens csati is.
LED-es kijelzőt meg nem értem mitől eszik +110W-ot egy sima TFT-hez képest. Elvileg a LED-ek összesen nem esznek annyit, minta hagyományos TFT háttérvilágítása, nem? -
#5048 Én ilyenen gyakorlotma a Media Marktban a PGR4 nevű Xbox játékkal! menő vot:D mindenki jött kérdezősködni, hogy ez mi, mi meg mondtuk hogy csak versenyzők vagyunk a Media capatának és ezt kaptuk gyakorlásra! persze akkor mutogattuk a játékot menet közben milyen szép a kép, de nagyon cool TV:D Xboxhoz nagyon jo! -
#5047 és ez a legdrágább samu monitor itt magyarországon:
SyncMaster 570DX 2 554 450 Ft
SAM LCD 57", Full HD 1920x1080, 3000:1, 600cd/m2, 8ms, 0, 652 mm, 178?/178?, analóg/DVI, S-Video, komponens, ezüst
ez má tv baszkeee :D
-
#5046 1 784 330 Ft -
ezt is kapni itthon 63colos plasma moncsi -
#5044 Kezdek rá félretenni... -
#5043 a 20colos is 300eFt -
#5042 1bibi van 1 millió FT az ára -
#5041 van többféle colos
XL20/XL24/XL30
Kontrasztarány 1000:1 6ms DVI-D
150W (Max) ez kicsit sok :(
TCO '99 -
#5040 hasonlít a Samsung 730BF-emre :D -
#5039 CCFL (hideg katódsugárcsöves fluoreszkáló lámpa)
A CCFL háttérmegvilágítással a színreprodukció nem éri el az NTSC 100%-át. A LED-es háttér-megvilágítás ennél sokkal többet tud, a 100% feletti értékeivel jelentősen javítja a képminőséget.123%-os színreprodukció
A szokásos LCD monitorok csak az NTSC színreprodukció 82%-át nyújtják (a legtöbb CRT monitor sem tud 79 ~ 82%-nál többet). A SAMSUNG új színhelyes LCD monitorjai a LED-es háttérvilágítással 114%-os színreprodukciót nyújtanak, amellyel minden eddigi monitort lehagynak.
Próbálja ki az eddig soha nem látott pontossággal és színhűséggel megjelenített színeket
- Smaragdzöld
- Vérvörös bíbor -
#5038 kúl -
#5037 lehet kapni már:
Samsung XL30 Led monitor 30coll
-
#5036 1080i az nem jobb? -
#5035 -
#5034 már megtalálatm azokat is,:DD azért kocce,megnezem ezt is! -
gumirocker #5033 jah, h nem olvasom el rendesen? :P bocsi :) -
gumirocker #5032 pontos típus? szerintem VB191T... nemtom mire gondolsz.
ASUS VB191T Product Details
ASUS Hivatalos Oldal -
#5031 bocsi, az már megvan, a kicsit lentebb lévő Samsungnak? -
#5030 ennek a szép LG monitornak mi a pontos Típusa? -
gumirocker #5029 üdv mindenkinek!
valakinek van tapasztalata ASUS VB191T monitorral? most akarok venni 19"-os monitort és ezt néztem ki...
esetleg ha ez nem jó, akkor mit ajánlanátok? mondjuk úgy 50-55öm lenne rá. jah és wide nem jöhet szóba :) -
Inquisitor #5028 Ja, csak a filmek jórészénél ugya 16:9-ben van a film, aztán vagy levágod a két szélét, vagy nézel egy icipici kis csíkot a képernyő közepén. Én értem, hogy te játékra vetted, na de aki nem? -
#5027 pont ezért vettem 5:4-es 931bf-t
jó a tn panel olcsó volt és játékhoz is fasza
és én szemből nézem -
#5026 Nem olyan biztos az :) Bár vigyázni kell a lapajokkal, úgy halottam, halk nyivákoló hanggal szaporodnak. És íváskor hangos lihegéssel hívják párjukat, mely hasonlít a nevetéshez. -
#5025 Biztos marha jó lehet, de én azért sem lövök ilyet, mert tuti h egész nap a gép előtt ülnék és az ég világon semmi mást nem csinálnék csak játszanék és filmeznék. Kb 1 hónap után szép nagy elhízott pattanásos lapaj srác lennék.. :) -
#5024 Gondolom, ami a legelső 5.1 LG TFT élményem volt az a Matrix 3. Amikor betörtek a gépek, berezonált a pofacsontom :D