PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt írják hogy van benne digitális bemenet... (hdmi)
de ez azt jelenti hogy van benne hdmi scatlakozó is? mert csak ilyan yr, yb... satöbbi van rajta... az is digitális bemenetnek minõsül?
mert amit kinéztem tévét (samsung crt) az 1080i-t tudja
A saját személyes véleményem az, hogy várj még a vásárlással, a PS3 megjelenése úgy is odébb van. A jövõ év elejére pedig a 20"-os TFT-k ára úgyis lemegy olyan szintre, hogy inkább azokat éri meg megvásárolni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De ez esetben tényleg félrevezetõ volt amit írtam, úgyhogy elnézést kérek, a #2676 -es hsz.-ben a Samsungal kapcsolatos megjegyzés nem volt korrekt, maxima mea culpa.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
miért nincs "hardveres" osd menüje a samsungoknak??? mindent tudsz állítani így 😛
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Természetesen a Richard90 által felvetett Samsung 940BW-rõl, tágabb értelemben pedig a Samsung TFT-krõl beszéltem. 😊
-Biztos, hogy Samsung-ot akarsz? A Samsungoknak ugyanis nincs rendes OSD menüje, illetve beállítógombja, egy MagicTune nevezetû szoftverrel, Windows alól lehet csak beállítani a különféle dolgokat (színhõmérséklet, fényesség, stb.). Emiatt én nem vagyok biztos benne, hogy jó választás lenne...
-160e Ft körül láttam 65cm-es, 16:9-es, 1280x768-as felbontású, HDTV/DVI csatlakozású Orion LCD TV-t pár napja a Metro-ban (mondjuk én most egy 82cm-essel szemezek személy szerint 😊), szvsz ha utánajársz, lehet elég normális áron is vásárolni HDTV-t.
Miért nem raknak a csúcskategóriájú laptopokba is mva panelt? ennyiért már megtehetnék igazán...
mondjuk kipróbálbám hogy hgy nézen ki ha majd kijön a ps3
ja és tudtok olyan lcd monitort ami tudja a 16:9-et?
vagy csak olyan van ami a 16:10-et tudja?
azért akarok ilyen monitort, mert eléggé olcsó és megéri a pénzét (sztem)
lehet állítani felbontás: 460p 720p 1080i 1080p
az utolsó kettõ szóba nem jöhet, mert kell hozzá hd tévé...
az elsõ pedig 640*480 annak meg eléggé gyér a felnontása...
nekem a 720p lenne a legjobb (1280*720)
csak nem tom hogy nézne ki ezen a montoron...
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
a ps3-ra szeretném majd kötni és 720p felbontásban szeretnék majd rajta játszani...
a maximális felbontás:1440*900 = 16:10 aránnyal?
mert a ps3 16:9-es felbontásokat támogat....
a kérdésem: ha megvenném ezt a montirt akkor meg lenne nyúva a kép? vagy esetleg mutatna valami torz más képet? (gondolok én itt amikor az 5:4-es monitrot átállítjuk 16:9-es arányra akkor megnyúlik a kép)
vagy nem számít az a 16:10 vagy 16:9, ugyanúgy szélesvásznúnak minõsül? nagy köztük a különbség?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Itt írták ezt:
Response Time (rise + fall): 20 ms
Response Time (grey-to-grey): 6 ms
de akkkor is ha mégis vásárlás elõtt adódik alkalmam megpáûlyázok inkáb egy 970p-t 4 ms-est
Nem értem miért vagy ilyen negatív.
Nem értem mirõl beszélsz? <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Én ezt csak neki írtam.
Én Samsung 940BF-et veszek ha lesz pénzem, 1-2 hónap.
Viszont továbbra is azt mondom, hogy ne ez alapján döntsön senki. A 970P is tökéletes játékra, és már ez is csak úgy képes elérni a 6ms-ot G2G-be, hogy trükköztek a színmélységgel (csak dithering-el tudja a 16 millió színt). Ettõl még ennek is szép képe van egyébként. Az MVA/PVA paneles TFT-k képe akárhogy is nézzük szebb, mint a TN+Film paneleseké (amennyit én eddig láttam). Persze ez megint csak nyugodt, otthoni körülmények között ütközik ki igazán. A játékosok legnagyobb részének a 8ms-os g2g érték mág untig elég egyébként, a milisecundumok versenye legfeljebb a HC gamerek "akkor is találok benne hibát" társadalmának szól.
Amúgy meg ha ennyit szenvedsz, akkor ne végy TFT-t. Végy egy CRT-t, és kész.
mellesleg a samsung oldalán oda van irva hogy a szinben és alakban lehet eltérés, legjobb lenne ha nyilatkozna valaki aki látott már élõben.
fõ oldalukon miért nincs mindegyik szinrõl kép?😞
és a kép alatt kllikk a "3D/Flash view" feliratra