14419
  • MaSzKa
    azt elfelejtettem mondani SonyPSP-m van ami fasza de ettől függetlenül utálom a céget kb a 90-es évekbe volt jó márka
  • MaSzKa
    Sony nak is van 1-2 ilyen díja

http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=4977
  • MaSzKa
  • MaSzKa

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=samsung+eisa&meta=
  • desigo
    nekem nem volt
    de van Sonym...

azt lehúzhatod a listádról...
  • MaSzKa
    volt LG íróm több darab is volt LG Flatron monitorom is
    van LG telefonom is :D
  • desigo
    kicsit sem vagy elfogult...
  • MaSzKa
    már bocs de az Acer TFT moncsik 1 fosok ahogy a laptopjaik is

Samsung meg porba alázza még az LG és a Sony-t is

monitorgyártásba ugy néz ki megint világelsők :D
  • kiskapucska
    hát 100e-ig ne állj + a gyüjtéssel ha 24est akarsz:)
  • czky
    xD
  • icepick16
    akkor el kell kezdjek gyüjtögetni mert egy ilyen wide monitor nem lehet olcsó
  • Inquisitor
    Wide adásokat kell nézni. Mire valóak a HD TV rippek? :D
    Nem is olyan sokára sorban nálunk is áttérnek a TV-k 16:9-re, ezért hosszútávon mindenképpen Wide monitort vennék. Ugye M1/M2 sport és híradó ügyileg hamar, film ügyileg nem olyan sokára áttér 16:9-re, illetve lesznek HD adásaik, ezek nyilván digitális műhold/kábeltévé szolgáltatókon keresztül.
  • makpadi
    hát van benen vmi dwe sztem monitoroknál egy jo felbontással nincs ilyen baj a tv az mást tészta.... persze a videokártyának nagy szerepe van
  • icepick16
    amugy visszatérve a monotorokhoz. a wide monitorok nem szélesítik el az emberek fejét a filmekben, sorozatokban? otthon 82 cm-es tv-nk van és akkora hátsóval rendelkeznek a csajok, hogy belesokkolódok a karosszékbe
  • kiskapucska
    GM-nek télleg volt válságos időszaka.nemtom h pontosan mikorra esett ezaz időszak,de spektrumon v vmi ienen láttam rola műsort,és emléxem h akkor kezdtek el tulképpen először foglalkozni azzal h menyit fogyasztanak az autoik(magas benzin ár)...bár tény h ma sem arrol hiresek a GM gépek h naon keveset ennének.nah de ez más topik témája:)
  • Solten
    Persze, más dolog, főleg a számítástechnikában, egy 1990-ben alapított cég már patinásnak számít :D
  • kiskapucska
    TFT monitorok a topik cime...szépen elkanyarodtatok.egyebkent van abban vmi,amit mopsar(autonomiás) ir, szgépek,monitorok,és minden ami informatika borzasztoan gyorsan fejlődik,lehet h 5év mulva 1jelenleg noname cég viszi a primet monitor téren pl.
  • Solten
    Vagy Te vagy peches
  • Solten
    Gm mikor ment csődbe? Mert erről nem nagyon van info-m.. A Toyota után a világ 2-ik legnagyobb autógyártója, mindenesetre 2007-ben sikerült 38.7 milliárd dollár veszteséget összehoznia.
  • icepick16
    az
  • mopsar
    Azért elfogadnék 1 mustangot most is:D 1ébként a nem azt nézi h...mondat főleg műszaki cikkekre vonatkozik,auto azért más tészta.
  • Solten
    Teljesen jó hogy az egyik mondatodat agyoncsapod a másikkal ;)

"nem azt nézi h a gyárto 20(akárhány)évvel ezelőtt hol tartott. GM 1ébként jo példa, ők is csőd szélén álltak,mégis rengetegen élnek-halnak pl 1 mustangért"

Nem is 20 éve, de 40 éve volt az a bizonyos Shelby legenda. Ha a jelenlegi Mustang nem is akkora szám (persze gyönyörű), a legenda és név kitart.
  • Solten
    Jól tudom? A Yamaha hangszergyártással kezdte?! :)
  • mopsar
    Üdv.én is szolnék ehez a dologhoz ha nem haragszotok:) Sztem ha vki elm1 venni bmilyen műszaki cikket,akár monitort is,nem azt nézi h a gyárto 20(akárhány)évvel ezelőtt hol tartott.Jelen számit én ugy gondolom.nem fogok vidoeton tv-t venni csak azért mer komunizmus alatt nagy sláger volt:) GM 1ébként jo példa, ők is csőd szélén álltak,mégis rengetegen élnek-halnak pl 1 mustangért
  • Solten
    Nokia után Csak Samsungom volt, soha semmi problem.. Lehet, mákom van... :)
  • Solten
    Vááá ez de súlyos
  • koloncos
    aért mondtam h maradjanak a műszaki cikeknél,m ott viszonylag jok,auto téren nem hallottam még arrol h a samsung az év autoja:P...goldstarként csődbe mentek...ez már 1másik cég.GM is csődbe ment anno...erről ennyit
  • Inquisitor
    Na igen, de csődbe is mentek, mint Goldstar, és tényleg nagyon "Lucky" volt a brancs, hogy az állam adott nekik zsetont a folytatáshoz.
  • makpadi
    samsung auto haha max matrica van rajta, hoghy samsunkg és ennyi de olyan auto tutin nincs inkább az lg a jo mert az egy területre konncentrál...itt a példa
  • Inquisitor
    "maradjanak a műszaki cikkeknél."
    Pedig éppen arról regélünk, hogy ők nem azzal kezdték, és jelenleg is csak egy töredék része az összes termékeiknek. Nem viccből írtam fémkohót vagy tankhajót. :)
  • koloncos
    Érdekes,még nem hallottam a samsung autokrol,de azér ha autot kéne vennem,nem is náluk keresgélnék,maradjanak a műszaki cikkeknél.1ébként attol nem biztos h jobb lesz a samsung az lg-nél h több területen is jelen vannak,sőt nem igazán tok mondani oan céget amely különbőző területeken 1formán jo minőséget tudna előállitani.
  • icepick16
    OFF:
    nekem samsung telóm is volt egykor, de 2 hét után falhoz csaptam. pedig az életem első fizujából vettem. azóta bojkottálom a samsungot.
    ON:
    monitorokban az LG, Acer, és Sony
  • makpadi
    Lg az jo az elektronikus cikkekben... samasung kicsit más nem venném egy kalap alá a dolgokat a Lg sztem megbizhatobb
  • MaSzKa
    kicsit olyan kínaiféle de ilyen is van :D

• MaSzKa

• MaSzKa
    LG is gyárt mindenfélét porszívó mikro stb

Samsung meg még kisteherautót is gyártott

saját szememmel láttam 1-et veszprémbe 7éve :D
  • makpadi
    Nah igen az se hátrány ha ha nem csak a monitor néz ki jol:P
  • kismiki
    Elég jófajta alanyt választottak hozzá :)
  • makpadi
    Hmm, teccik ez a reklám ötletes,nem ugy mint mosopor reklámok:D
  • kismiki
    LG + LAZA EROTIKA :)