14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#5103 azt elfelejtettem mondani SonyPSP-m van ami fasza de ettől függetlenül utálom a céget kb a 90-es évekbe volt jó márka -
#5102 Sony nak is van 1-2 ilyen díja
http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=4977 -
#5101 -
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=samsung+eisa&meta= -
#5099 nekem nem volt
de van Sonym...
azt lehúzhatod a listádról... -
#5098 volt LG íróm több darab is volt LG Flatron monitorom is
van LG telefonom is :D -
#5097 kicsit sem vagy elfogult... -
#5096 már bocs de az Acer TFT moncsik 1 fosok ahogy a laptopjaik is
Samsung meg porba alázza még az LG és a Sony-t is
monitorgyártásba ugy néz ki megint világelsők :D -
kiskapucska #5095 hát 100e-ig ne állj + a gyüjtéssel ha 24est akarsz:) -
#5094 xD -
#5093 akkor el kell kezdjek gyüjtögetni mert egy ilyen wide monitor nem lehet olcsó -
Inquisitor #5092 Wide adásokat kell nézni. Mire valóak a HD TV rippek? :D
Nem is olyan sokára sorban nálunk is áttérnek a TV-k 16:9-re, ezért hosszútávon mindenképpen Wide monitort vennék. Ugye M1/M2 sport és híradó ügyileg hamar, film ügyileg nem olyan sokára áttér 16:9-re, illetve lesznek HD adásaik, ezek nyilván digitális műhold/kábeltévé szolgáltatókon keresztül. -
makpadi #5091 hát van benen vmi dwe sztem monitoroknál egy jo felbontással nincs ilyen baj a tv az mást tészta.... persze a videokártyának nagy szerepe van -
#5090 amugy visszatérve a monotorokhoz. a wide monitorok nem szélesítik el az emberek fejét a filmekben, sorozatokban? otthon 82 cm-es tv-nk van és akkora hátsóval rendelkeznek a csajok, hogy belesokkolódok a karosszékbe -
kiskapucska #5089 GM-nek télleg volt válságos időszaka.nemtom h pontosan mikorra esett ezaz időszak,de spektrumon v vmi ienen láttam rola műsort,és emléxem h akkor kezdtek el tulképpen először foglalkozni azzal h menyit fogyasztanak az autoik(magas benzin ár)...bár tény h ma sem arrol hiresek a GM gépek h naon keveset ennének.nah de ez más topik témája:) -
#5088 Persze, más dolog, főleg a számítástechnikában, egy 1990-ben alapított cég már patinásnak számít :D -
kiskapucska #5087 TFT monitorok a topik cime...szépen elkanyarodtatok.egyebkent van abban vmi,amit mopsar(autonomiás) ir, szgépek,monitorok,és minden ami informatika borzasztoan gyorsan fejlődik,lehet h 5év mulva 1jelenleg noname cég viszi a primet monitor téren pl. -
#5086 Vagy Te vagy peches -
#5085 Gm mikor ment csődbe? Mert erről nem nagyon van info-m.. A Toyota után a világ 2-ik legnagyobb autógyártója, mindenesetre 2007-ben sikerült 38.7 milliárd dollár veszteséget összehoznia. -
#5084 az -
mopsar #5083 Azért elfogadnék 1 mustangot most is:D 1ébként a nem azt nézi h...mondat főleg műszaki cikkekre vonatkozik,auto azért más tészta. -
#5082 Teljesen jó hogy az egyik mondatodat agyoncsapod a másikkal ;)
"nem azt nézi h a gyárto 20(akárhány)évvel ezelőtt hol tartott. GM 1ébként jo példa, ők is csőd szélén álltak,mégis rengetegen élnek-halnak pl 1 mustangért"
Nem is 20 éve, de 40 éve volt az a bizonyos Shelby legenda. Ha a jelenlegi Mustang nem is akkora szám (persze gyönyörű), a legenda és név kitart. -
#5081 Jól tudom? A Yamaha hangszergyártással kezdte?! :) -
mopsar #5080 Üdv.én is szolnék ehez a dologhoz ha nem haragszotok:) Sztem ha vki elm1 venni bmilyen műszaki cikket,akár monitort is,nem azt nézi h a gyárto 20(akárhány)évvel ezelőtt hol tartott.Jelen számit én ugy gondolom.nem fogok vidoeton tv-t venni csak azért mer komunizmus alatt nagy sláger volt:) GM 1ébként jo példa, ők is csőd szélén álltak,mégis rengetegen élnek-halnak pl 1 mustangért -
#5079 Nokia után Csak Samsungom volt, soha semmi problem.. Lehet, mákom van... :) -
#5078 Vááá ez de súlyos -
#5077 aért mondtam h maradjanak a műszaki cikeknél,m ott viszonylag jok,auto téren nem hallottam még arrol h a samsung az év autoja:P...goldstarként csődbe mentek...ez már 1másik cég.GM is csődbe ment anno...erről ennyit -
Inquisitor #5076 Na igen, de csődbe is mentek, mint Goldstar, és tényleg nagyon "Lucky" volt a brancs, hogy az állam adott nekik zsetont a folytatáshoz. -
makpadi #5075 samsung auto haha max matrica van rajta, hoghy samsunkg és ennyi de olyan auto tutin nincs inkább az lg a jo mert az egy területre konncentrál...itt a példa -
Inquisitor #5074 "maradjanak a műszaki cikkeknél."
Pedig éppen arról regélünk, hogy ők nem azzal kezdték, és jelenleg is csak egy töredék része az összes termékeiknek. Nem viccből írtam fémkohót vagy tankhajót. :) -
#5073 Érdekes,még nem hallottam a samsung autokrol,de azér ha autot kéne vennem,nem is náluk keresgélnék,maradjanak a műszaki cikkeknél.1ébként attol nem biztos h jobb lesz a samsung az lg-nél h több területen is jelen vannak,sőt nem igazán tok mondani oan céget amely különbőző területeken 1formán jo minőséget tudna előállitani. -
#5072 OFF:
nekem samsung telóm is volt egykor, de 2 hét után falhoz csaptam. pedig az életem első fizujából vettem. azóta bojkottálom a samsungot.
ON:
monitorokban az LG, Acer, és Sony -
makpadi #5071 Lg az jo az elektronikus cikkekben... samasung kicsit más nem venném egy kalap alá a dolgokat a Lg sztem megbizhatobb
-
#5070 kicsit olyan kínaiféle de ilyen is van :D
-
-
#5068 LG is gyárt mindenfélét porszívó mikro stb
Samsung meg még kisteherautót is gyártott
saját szememmel láttam 1-et veszprémbe 7éve :D -
makpadi #5067 Nah igen az se hátrány ha ha nem csak a monitor néz ki jol:P -
kismiki #5066 Elég jófajta alanyt választottak hozzá :) -
makpadi #5065 Hmm, teccik ez a reklám ötletes,nem ugy mint mosopor reklámok:D -
kismiki #5064 LG + LAZA EROTIKA :)