PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fujitsu Siemens W 19-1 , 1440×900, 8ms, 300cd/m2, 500:1, 150˚/130˚, (DVI-D,D-Sub, TCO99) 50000 Ft
a tescosról csak annyit tudni hogy az is wide 19es, 500:1 és 8ms
de lehet hogy a normál felbontásban nem is menne mert a connect3d oldalán nem ir 1440×900-as felbontást a vidkártyámra..😞 (http://www.connect3d.com/products/agp_9600.htm)
http://www.igazsag.extra.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Jimi Hendrix
azt már gondolom levágtátok hogy nem vagyok nagy hardveres😊
szóval mi ez az OSD? kéne ez a dvi nagyon de nem akar összejönni
ez a homályositás dolog fasza lenne, mert egy két dolog, pixelfont meg hasonlok van hogy szépen elhomályosul azért.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Én ahol veszem a monitort ott valami horrorisztikus, 8000 huf körüli áron láttam 2 méterest.
A DVi csatlakoztatásnak az az elõnye, hogy nem kell kézzel kalibrálnunk a képpozícionálást érintõ beállításokat, mert a digitális jelátvitel esetén minden pixel helye pontosan meg van határozva. Ebbõl következik, hogy nem fordulnal elõ képgeometriai hibák és torzítás. Dvi esetén nincs zaj, tehát tisztább, élesebb, kontrasztosabb a kép.
más: DVI re akarom rákötni (egyébként ennek mi az elõnye?😊), de nincs kép, nem lehet hogy valami be kell állítani elõtte?
pl Starcraft közben: nagyon elmosodott és a szinek is rosszak-najo ez egy régi játék ne ehhez viszonyitsunk:
de pl a honlapom:
itt
ez a zöld amin a téglalapok vannak crt-n nagyon szép, itt viszont foszöld lett, ilyen rikitó, legalábbis elsõ ránézésre, mostmár kezdem megszokni..mondom az csak a rögtön feltünö különbség hevében irtam.
itt most csak en nem ertek valamit?<#miaz>#miaz>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
???
Beállítottad natív felbontásba? Amúgy a videokártyán is lehet állítani szineket, de elöbb érdemes a monitor menüjében szétnézni. És DVI-on érdemes használni, ha már van rajta.
van DVI bemenetem, azt érdemesebb használni, vagy hogy megy ez?
szineket valahogy lehet állítani? a zöld világosabb árnyalata elég ronda néhol..
mondjuk a képe meglepõen szar crt-hez képest elsõre, de ha megszokod akkor már nem vészes, és összességében azért jobb.
A kép teteje valszeg azért sötétebb, mert rossz a betekintési szöge a panelnak, mert ha fentrõl nézed akkor meg az alja lesz sötétebb. nem?
Miért sötétebb a kép teteje, mint az alja?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Amúgy Tesco-ból elvbõl nem vennék számítástechnikai cuccot. Ha baj van, akkor rinyálnak, és mire szervízbe küldik, és te visszakapod, fél életed elmegy 😊.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
és egyátalán milyen márka lehet? felimeri valaki?
<#help>#help>, thx
komolyan menj bördokihoz, nálam is ránézésre tudta mivan. tehát én nem állitok fel pontos diagnozist neked most, csak leirtam h nekem is hasonlom van😊
akkor tuti nem a monitro miatt van? nehogy võrrákot kapjak tõle <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
amúgy nekem hámlik is... neked is hámlott?
tudnátok-e olyan helyet ahol a monitort be lehet vizsgáltatni egészségügyi szempontból... fõleg hogy milyen sugarakat bocsájt ki
a monitorom: LG L1730S (hozzá kell tenni hogy a hivatalos honlapon semmi info nincs errõl a monitorról)
mert észrevettem magamon hogy a szemem alatt olyan a bõr olyan mintha leégett volna... piros és hámlik (pont mint a napégés)
ha valaki tudna valaki valami jó tippet hova fordulhatnék ez ügyben akkor azt nagyon megköszönném 😊
Jimi Hendrix
16😞10)-es tft monitort vennek,foleg filmnézéshez,ha ezen nézek egy dvd filmet,akkor milyen lesz a kép mérete,mert normal monitoron,alul felul fekete sav keskenyiti a kepet,ha ezen neznem akkor meg keskenyebb lene,vagy torzitas nélkul is lathatom teljes képben,csak ugy kell bealitani a képaranyt,és széles vaszni lesz a film?
Jimi Hendrix
Gondolom ilyen olyan esküszömökre ti sem sokat adtok.
Sajnos jártam már úgy, hogy újnalk vásárolt Maxtor vinyómról szervíz közben derült csak ki, hogy 2 éves.
Üdv!
de én este mindig fellövöm a lámpát amúgy, reméljük nem leszek vak😄