PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi tulajdonságát nem is néztem.
Kinéztem magamnak egy LCD monitort (Fujitsu Siemens 19"). Egy a "problémám" vele, hogy 16:9es. Érdemes megvenni? Nem vagyok nagy játékos, de pl. a játékok támogatják ezt a felbontást? Vagy érdemesebb egy 4:3as 19colost vásárolni? Elõre is köszi!
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Hanns-G HU196D
===============
Garancia: 3 év
Mellékelt kábelek: D-Sub, DVI-D, Audio, Táp (csatlakozók is ugyanezek értelemszerûen)
Kontraszt: 700:1
Fényerõ: 250cd/m2
Hangszórók: 2x 1W
Kijelzõ: Aktív Mátrix TFT
Méret: 19"
Válaszidõ: 8ms
Felbontás: 1280x1024
Színek: 16M
Látószög: 150/135
Fogyasztás: 37W
Súly: 5,7 kg
Döntési szög: 0-20
Kensington zár
VESA 100mm-es rögzítés
TCO 03
...nah lényegében ennyi
Szerintetek megér 55K-t?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Laci
A kontraszt a legvilágosabb és a legsötétebb közötti különbség nem?
Akkor lesz 2000:1 hez, ha mellérakok egy 500W-os izzót és ahhoz hasonlítom a minitor feketéjét?
http://www.igazsag.extra.hu
asszem az igazi intelektüel nem ez....
"Képméret: 19''
Felbontás: 1280x1024
Fényerõ: 300 cd/m2
Kontrasztarány: 700:1(DC 2000:1)
Képlátószög: 160˚/160˚
Válaszidõ (ms): 2 (G to G)
Bemenetek: Analog RGB, DVI
Speciális tulajdonságok: MagicColor, MagicBright2, MagicTune
Tanusítvány: TCO'03 "
Ha a fogyivédõknél reklamálsz akkor õk fognak sok zsét lehúzni a samsungtól, mig te csak egy levelet kapsz... jobb esetben ha elöbb szólsz a samsungnak mint a fogvédõknek akkor meg egy hdtvt😄
Így átbaszni az embereket. És ennyiszer nem lehet elírni, hiszen a szövegben és a cikk alján is ott van. Ráadásul mindez egy PC újság, pontosan a PG hátoldalán.
Nálam itthon minden Samsung, és igen imádom azt a formavilágot amit egységesen megálmondtak a tervezõk Samsungéknál.
Hálisten tökéletessen mûködik a közel 300k-t érõ két lejátszós házimozim is, és hamarosan a monitor vétel után meglesz a crt tévé csere is, persze Samsung lcd-re, 106-os átlóval. Kinéztem egyet, itt nálunk meg is lehet rendelni az Euronics-ban. HD képes játékossal a kép elképesztõ, persze meg is van az ára, de akkor is..........
Szóval hálisten nem tudom szídni a Samsungot.
A Philips-vel kapcsolatban, meg csak annyit, hogy közel 3 éve vettem egy 5 hangfalas DPL képes hifit, igencsak gyönyörü hangal párosítja a falbontást, szóval ezzel sincs negatív élményem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Jimi Hendrix
700:1(DC 2000:1)
hm, ez mit jelent?
Az ilyet nem szokta nézni a fogyasztóvédelem?
etetik a hülyéket vele..
sztem elirták és 200:1-est akartak irni. de az meg kevés
Ezek normálisak?
2 ms?
2000:1 kontraszt?
1600x1200 felbontás?
Akkor ez az álom TFT monitor?
A honlap szerinte kicsit más paraméterek vannak.
Mi az igazság?
Jimi Hendrix
beépitett táp? miért, amúgy hol szokott lenni?
tn? azt hogy rossz
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Jimi Hendrix
Az, hogy a gépre nem tudod rárakni nem lényeg, ez már nálük nem alapszolgáltatás, hanem luxus. Azért meg perkálni kell.
Jimi Hendrix
a tft-m is philips190S7, a tesóm 5 éves monitora is philips170S, mindegyik tökéletesen szuperál. remélem fognak is még egy jó darabig😊
Na, itt mondtam azt hogy többet philipset soha.
de philipset amúgy se vesz senki, én sem ajánlom, nagyon leadák már a szintet, és a szervizük egyenesen pocsék, sõt még annál is rosszabb
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
amúgymeg sztem az a fuji valójában ugyan az lesz mint a noname, mert gondolom a panel úgyis ugyan az benne, meg megeshet hogy még ugyan az a cég szereli is össze kinában😊 (ahogy sok márkánál...)
Ajánlott olvasnivaló.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
köszi,
ha valamilyen leirást tudtok linkelni dvirõl neten az jó, elolvasom.
A TFT-knek egy natív felbontása van, ebben a legtökéletesebb a képminõsége.
A 16:10-es képaránynak két szabvány felbontását ismerem, a 1680x1050 és az 1440x900.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
V7 Videoseven L19WA , 1440×900, 8ms, 300cd/m2, 500:1, 150˚/130˚, (D-Sub, TCO99) 50000 Ft (Videoseven 19")
szinte ugyanaz mint a fujitsu-siemens csak ezen nincs DVI csatlakozo..:/
http://www.igazsag.extra.hu