PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
18-20k-ert mennek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"The trees move. Do you not see it?"
Tudnátok mondani egy reális árat amiért meghírdethetem a jelenlegi monitorom?
SAMSUNG 2253LW 2 ms
Köszönöm.
xP
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Van egy LG L1953TR -em, pár hónapja készenléti állapotánál sípoló hangot ad, bekapcsolt állapotba megszûnik. Pár hete kezdte azt, hogy néha nem jön be rajta a kép, mintha nem kapna jelet, gép újraindítás után mûködik.
Pár napja már minden bekapcsolásnál ezt csinálja, nincs kép, vagy kikapcs a gépet és újra be vagy újraindítás oldja csak meg.
Mi lehet a gond? Javítható?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
adott egy olyan probléma, hogy egy idõ után elkezd nagyon finoman remegni a monitor képe, mintha bizsregne vagy valami ilyesmi, általában, monitor ki bekapcsolás után eltûnik a gond és minden fain.
na de
elvittem szervizbe a cuccot, most egy cseremonitor van nálam és ez is csinálja.
Én úgy gondoltam eddig, hogy csak a monitor baja lehet, de így most értetlenül állok a dolog elõtt:S
!Forza Ferrari!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Mindket kerdesedre megtalalod a valaszt,ha visszaolvasol par hozzaszolast.
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ezt a kontrasztaranyos baromsagot nem kell bevenni,szinte minden monitorgyarto a dinamikus kontrasztaranyt adja meg,ami irrelevans. A statikus kontraszt a lenyeg,az meg ezeknel a monitoroknal mindig 1000:1 vagy 800:1. Szoval ebbol a tekintetbol sincs semmi kulonbseg.
http://i1266.photobucket.com/albums/jj537/equatorius/contrastdemo.gif
Felül egy plazma tv
Balra egy 600eft os eizo LCD
Jobbra egy 4000ft os CRT
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Erre amugy tokeletes ellenpelda az LG IPS szeriaja,ami mar 4xk-ert elerheto es abban tenyleg rendes IPS panel van es teljesen elfogadhato minoseg.
Altalaban a Samsung,LG,BenQ triobol szoktunk valogatni,ha mar TN panel de ha jobban belegondol az ember,igazabol az eg vilagon semmi lenyeges kulonbseg nincs koztuk. Szoval nyugodtan megveheted a Philipset is,ennyi penzert csalodni nem fogsz -bar az en szememet kicsit bantja a 2ev garancia. (DVI-vel kosd ossze mindenkepp)
Samsung ugyanazzal a tudassal,ugyanannyiert 3 ev garanciaval - igeny szerint 5-tel.
Hdmi-dvi kábellel van összekötve és ne ma vga a ludas mert integrált vga-val is ezt csinálja meg másik videókártyával is.
Ja és mikor pl itt linkeltem a videót akkor közben a háttérben meg függõleges csíkok látszottak halványan.
A probléma maga.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Monitor vásárlás elõtt állok és a segítségeteket és véleményeteket szeretném kérni. Szeretnék vásárolni egy Samsung monitort 18,5 colosat (47cm-es) két modell között vacillálok egy S19B300N vagy S19B300B gondolkozom. A különbség a két modell között, hogy az egyik monitor dönthetõ Samsung S19B300N, míg a másik Samsung S19B300B nem dönthetõ, fix állványú viszont van két oldali hangfala, valamint található, rajta egy DVI csatlakozó is. Na már mint most nekem, szimplán csak internetezésre kellene, nálam a minél nagyobb méret nem döntõ. Ami fontos mind a két monitor 18,5 colos, mind a kettõ kontraszt aránya 1000:1, a felbontásuk 1366X768 pixel, maximális fényerejük 250cd/m2, színmélységük 16,7 millió szín, válaszidõ 5ms, látószögük 170/160fok tehát szinte mindenben megegyezik a két monitor, csupán a fentebb felsorolt (dönthetõ-nem dönthetõ, DVI csatlakozó, valamint beépített hangszóróban) térnek el egymástól.
Szerintetek melyik monitort érdemesebb választanom?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM