14419
  • kifli
    nem néz az ki annyira gányul...
  • Blum
    Nem azt mondom,hogy totalisan elfogadhatatlan es Isten karomlas lenne a FullHD 27"-on csak kellemetlen. Plane ha hozzaszokott mar az ember a johoz :)

Na mindegy,ne menjunk ebbe jobban bele. Szemely szerint erosen nem javasolt a 27"-fHD kombo,aki megis megveszi az meg hasznalja egeszseggel.
  • KaBuTo666
    Nekem 27"-es monitorom van fullHD-ban...a mai napig nem tudom hogy megbánjam e hogy ezt vettem 23-24" fullHD helyett...mert nem láttam még élőben ezt a dell uhmicsodát. Nem is akarom látni, így nincs probléma.
  • Blum
    Helyedben en is hanyagolnam a temat,plane az "Egyaltalan minek 27-es monitor" mondatod utan...
  • Lacee86
    Hagyjuk.
  • Blum
    Ha ertetlenkedsz es faszsagokat hordasz ossze akkor ne lepodj meg rajta hogy "leoltanak".
    Btw,hol volt itt oltas?

#13523: Nem tudom ki az az idiota aki ezt mondja,merthogy az fHD meg a 21-22-ra is sok.
  • Lacee86
    Ez kb. az a kategória, mikor a 15,6-os 1366x768 kijelzőket fosozzák, h hámer fullhádéköll rá...
  • Lacee86
    Honnan veszed a bátorságot, h így leolts, mi? Amúgy képzeld, láttam.
  • Blum
    De bazzeg,lattal mar egyaltalan 27-es fHD monitort?
    Eletedben nem lattal meg ilyet,nem is erted hogy minek ekkora monitor de azert megmagyarazod.
    Feltetelezem hogyha monitorkent hasznalna,akkor nem 5 meterrol fogja bambulni...

27"-ra mar 1440p kell,nem fHD.... az 23/24"-ra valo.
    Kb. olyan erzes amugy,mintha egy 24"-os monitort 1680x1050-ben hasznalnal. FOS.
  • franc0
    Sőt, minek BMW, ha a Lada is elvisz...
  • Lacee86
    Mert 27"-ot milyen távolságról nézel, már nem azért? Egyáltalán, minek 27"-os monitor...
  • Blum
    Mert 27"-on a fHD eleg ganyul nez ki.
  • kifli
    27-et miért ne vehetnénk fullhd-vel?

23/24 alatt a fullhd már sok, nehogy 27-hez kevés legyen már...
  • Gubberx
    Köszi az infót.
  • Blum
    Ha monitorkent hasznalnad akkor minek neked Personal TV? Koztudott,hogy a TV tuneres monitoroknak gyengebb a kepe.

27-es monitort meg plane nem veszunk FullHD felbontassal.
    Inkabb vegyel egy Dell U2312HM-et. [Tudom,kicsit elcsepelt de meg mindig best-buy]
  • Gubberx
    erről kérnék véleményt :) Monitorként használnám.
  • KaBuTo666
    Még gyártják ezt a babát, sőt már usb-s bemenettel? Beszarás hogy mik nem derülnek ki.
  • papi08
  • MR ME
    "moncsira"? :/
  • drinkalot
    Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy rákötöttem a laptopomat egy moncsira 1 napja és a játékokban random átvált fullscreenről windowed-re, tehát kidobja ablakba.
    Van, hogy fél óráig semmi, van hogy 5 percenként meglépi, elég idegesítő.
    Valakinek esetleg lenne valami ötlete?
  • MaRee
    FOgalmam nincs mi az, a menü gombot megnyomva nincs ilyen opció.
  • Calver
    dinamikus kontraszt?
  • MaRee
    Van egy LG 22EN33S-B monitorom, és a képernyő bizonyos időközönként elsötétül. Nem tudom mitöl, ha pl belépek egy játékba, elsötétül, ha kilépek akkor lassan vissza. A fényerő beállítást nézem közbe, az nem változik ,mindig maxon van. Miért csinálja ezt sztetek?
  • Blum
    Hasznaltan nezz egy egyszeru 22-24" koruli TN paneles monitort.

Samsung

Ujonan max. 19-20"-os monitorokat lehet kapni,ami aztan minden csak nem nagy. :)
  • papi08
    Sziasztok!

20k - 25k körül milyen monitort tudnátok javasolni játékra, és filmnézésre?
    Minél nagyobb, és minél laposabb legyen! :)

Köszönöm!
  • Blum
    Nincs,tovabbra is best buy.
    Sziasztok! Monitorvásárlásra adtam a fejem, sajnos a 19 colos Benq-hoz már egyre jobban meg kell erőltetni a szememet. biggrin.gif Főleg játékra-filmnézésre kell (23/24 colos), és ebben az évtizedben már nem szeretnék monitort venni, úgyhogy legyen minél megbízhatóbb. Lehetőleg 50k alatt kéne valami.

Egy Dell U2312HM megérné az árát, vagy van jobb alternatíva?
  • bölömbika
    Hi!Ez az Lg IPS237L-BN monitor alkalmas pörgősebb Fps játékok játszására is?A választ előre is köszi!
  • Szabi #13501
    második monitor vételén gondolkodom, főként pc-ről néznék sorozatot/filmet vagy gémpaddal játszadoznék, viszont rákötném a HD-s SetTopBox-ot is néha tévézgetni is... 27'-es monitor vagy 66-74-80as tv ? :D
  • TomStorm
    kösz:)
  • Blum
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116568841
  • TomStorm
    Hali.
    Nem találtam TV topikot,tudnátok itt segíteni?
    PS4-hez milyen TV-t érdemes venni olyan 110e.ft körül?
  • SzirmosSzisza
    Azta mindenit, feltalálták a tiling wm-et :D
  • desigo
  • kjhun
    Jó régi hsz, amire válaszolok, de mindegy. XD

Olyan van előttem, amit írtál elsőként, igaz nem XA7-19i, hanem 17i-s 8ms-es. De, már több, mint 6 éve megy már, egyelőre bírja a gyűrődést. Igaz, ezt gariban cserélték, az első is ugyanez volt, de 1.5 év után a háttérvilágítása megdöglött benne (akkor volt 40 fok kint.), a mostani még megy. Az üveglap, viszont nagyon jó ötlet, így legalább biztos nem teszel kárt a kijelzőben, amúgy egy szúnyog kibökné. XD A képe igen jól olvasható, (Pl. ezt a fórumot) láttam olyan LG-t, aminek szörnyű képe volt. Én biztos kidobtam volna azt az ablakon. Használtan 10-15k-ért vesztegetik még most is, pedig akkoriban 77800Ft volt.
  • strepsils
    Dellesek nektek is beég a széleinél foltokban a kép .Már láttam régebben is delleken de úgy látom ez a dellnek a hülyesége itt a kép közepén van egy nagy folt :dddd

Engem addig nem izgat amíg csak a szélén pár mm es foltok de állítólag ez növekszik és amíg hideg a készülék nem jön elő csak 5 perc melegedés után .
    Kérdeztem szervízest javítható e de azt sem tudta milyen nyelven beszélek.
  • TomStorm
    Én már láttam működés közben nekem nagyon tetszik.Viszont a tükröződés mikor nincs kép vagy üresjárat(játék közben töltés,alt+tab vagy kikapcsolva) kissé zavart.
    Vettem egy LG-t most és képminőségre ugyanaz,contrast is ugyanolyan jó mint a Dell-nél és itt még 'glossy sincs.
    Mindenesetre nyugodtan megveheted nekem az S(L) széria jobban is tetszik mint az UH ha Dell a monitor de az LG-t egyik se körözi le nálam:)
    Más szinte mindenki az U23-asra esküszik ebben a kategóriában..
  • Lacee86
    Hm, de úgy látom, árban is jó.
    link
  • Lacee86
    Sztem biztos minőségi monitor. Már csak az a kérdés, h ár/értékben is jó-e.
  • UoNokedli
    Dell S2340L-ről mi a vélemény? Jó választás lenne?