14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#13569 én teljesen jól elvagyok egy 32es okos samuval tévézgetni és monitornak használni, nem ezzel fogok színpontos képszerkesztési munkákat vállalni, de netezéshez és játékhoz bőven jó :D -
hugopareiros #13568 Szerintem ez már azért sem igaz, mert a monitor + tv tuneres gépnél nem elég csak a monitort bekapcsolnom, hogy tv-t nézhessek, hanem a pc-t is be kell.
A tv-nél meg elég lenne csak a tv-t.
Viszont a lényegét leszűröm a kommentednek és akkor tényleg mindegy, hogy melyik opciót választom. -
#13567 -
#13566 csak egy választási lehetőséget írtál -
hugopareiros #13565 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy melyikkel járnék jobban:
Egy sima Monitorral amihez vásárolok egy tv-tunert a gépbe, avagy egy TV-t veszek amit monitornak is használok.
Én úgy gondolom, hogy mindegy és kedvezőbb ár / képernyőméret alapján elegendő döntenem.
Igazam van? -
#13564 Samsung S27C750PS - már 83 987,6461 Ft-nyi euróért a tied lehet -
Blum #13563 Es abbol van olcso 27-es? -
#13562 Samsungnak van saját IPS technológiája, ami PLS néven fut. -
Blum #13561 Samsungnak csak TN paneles szutykai vannak "nem elvetemulten draga" arkategoriaban. (Ha rosszul tudom,szoljatok)
Meg VA,de azok is 90k korul mozognak. -
#13560 Samsungok nem is játszanak? Csak kérdem :) -
#13559 Ó! Köszönöm szépen, megnézem őket! :) -
Blum #13558 LG 27EA63V-P - 77.990Ft
DELL S2740L - 89.700Ft
LG IPS277L-BN - 81.200Ft
-
#13557 Urak először is boldog új évet kívánok :)
A kérdésem az lenne hogy milyen 27" os monitort javasolnátok? Eddig Samsungokat használtam és elégedett voltam velük. Elsősorban játékra használnám. Bármilyen típusra nyitott vagyok, de nem szeretném ha elvetemülten drága lenne :)
Előre is köszönöm a segítséget! -
Blum #13556 Megkozeliti es sok tekintetben jobb,mint a CRT de meg mindig vannak lemaradasok foleg a kontraszt tekinteteben. Nem veletlen,hogy sok grafikusnal meg mindig uzemel 1-1 nagyobb CRT monitor. -
#13555 IPS kijelzoknek mar van CRT minoseguk ? Vagy legalabb megkozeliti ? Ma lattam egy regi CRT TV-t es bakker olyan eles volt a kepe , olyan kiraly szinek stb hogy kesz voltam :D azt ereztem hogy az LCD visszafejlodes volt , pedig nem fullhd film ment se HD, sima SD tv kozvetites -
Blum #13554 Elhiszem,hogy a fenyes felulet miatt elenkebbek a szinek,teljesen felesleges oket egymas melle rakni,magatol ertetodo dolog.
Bar nem monitor volt hanem TV,de juroniksz-ben lattam ilyen fenyes valamit es szvsz rohadt idegesito,hogy barmilyen szogbol nezi az ember olyan mintha egy tukor elott ulne.
[Mondjuk elkepzelem,ahogy leraknam az asztalra,pont mogottem van az ablak es egesz delelott nem latnek semmit. Meg igy is resnyire kell engednem a redonyt 9-12 ora kozott,pedig matt monitorom van. ] -
#13553 Matt kijelzőn meg pasztelek a színek.Sokan szeretik a fényes kijelzőket.
De a legjobb lenne élőben megnézni ezeket egymás mellett. -
Blum #13552 Fenyes felulettel...bah
Jo cucc lehetne ez is,de ezt a takony feluletet 1 percig se tudnam bambulni. -
#13551 Nem Ips de ez is jó áron van:
Dell S2440L
Jobb kontraszt,jobb fekete,kisebb színeltérés a valóditól
-
KaBuTo666 #13550 Neee, küld el nekem GLS-sel! :) -
Blum #13549 Akkor kuka -
KaBuTo666 #13548 Ez csak 23,8" coll... -
#13547 DELL-t vegyél, hidd el sokkal sokkal jobban megéri.
Ahogy korábban Franco említette itt az új /BEST BUY/ DELL fronton .. 24" coll ..
DELL P2414H -
Blum #13546 Nem.
A DELL sokkal masszivabb,profibb termek,nem nyoszorog,stb. A HDMI a te esetedben pedig nem hiszem,hogy fontos lenne. -
#13545 Philips 24" 246V5LHAB vagy Dell 23" U2312HM mind a ketto IPS -es , a Philipsbe van HDMI is, nem jobban megeri a Philips? Nagyobb is es van HDMIje -
Mester999 #13544 Hello vki tudna nekem segiteni pls
Mi lehet probléma az új videokártyával vagy régi monitorral?
Most vettem egy gigabyte r9 270x es videokártyát berakom a gépbe ugy ahogy kell minden kikapcsolva stb... kelett hozzá dvi-vga átalakító mivel régi a monitor és mikor elinditom a monitor kiirja hogy no signal és kilép takarékos módba.
A gépet persze lehet hallani hogy bejelentkezik a windowsba de nincs képernyő MOST MI AZ ISTENT KEZDJEK??? a monitor tipusa Flatron l1753s
Ja és most éppen a régi nvidia kártyámmal látom a képernyőm xD
http://netrino.hu/i/1795.jpg ilyen az átalakító
az alaplap meg Asus M5A97 PRO
Meg se tudom nézni a biosba mert nincs masik monitorom meg másik átalakító se és nem csinál semmit a monitor!!!! -
raymond01 #13543 értem.
köszi -
#13542 A HDMI kábel digitális képet és hangot képes átvinni, a DVI pedig digitális képet. Ergo képi megjelenítésben nincs különbség. :) -
#13541 Nincs. -
raymond01 #13540 sziasztok!
rendeltem egy monitort amelyen van dvi és hdmi kimenet is, és az szeretném kérdezni hogy melyiket kellene inkább használni, gondolom csak egy dvi kábelt adnak majd hozzá és azért is kérdezném hogy érdemes e venni hozzá hdmi kábelt, van e valami látható különbség a megjelenítésben? -
Blum #13539 Ez szubjektiv,hogy kinek mi a zavaro. -
#13538 Jobban megneztem a monitorokat es az alvanyba is sokkal jobb mint a tobbi, az eleg ilyeszto hogy szinte egy monitoron se allithato se a magassag se doles , szinte semmi, viszont azt olvastam hogy nagyon eros a fenyereje meg ha minimumra is le van huzva, ez valoban igy van ? Nem zavaro nagyon? -
TomStorm #13537 Na egy ilyet sz.tem bevállalok az új géphez majd.
Az U23 vs LG237L témához annyit,hogy ne az LG-t vedd és nem azért mert rossz hanem mert DELL:jobban konfigurálható,masszívabb ezáltal idötállóbb,állítható magasság és így,hogy mind2 tulaj voltam kijelenthetem a Dell jobb képminöséget biztosít megfelelö beállítással -
#13536 Azt gondolom most már csak második az U2312HM.
ITT az új bestbuy. -
Blum #13535 Amiket te leirtal,azok mind TN paneles vackok. A DELL-ben IPS panel van,ami minden tekintetbol sokkal jobb mint a TN (ennek majd utana olvasol,ha akarsz).
Ugyan a kifli altal irt LG-ben is IPS panel van (sot..a DELL-ben is LG IPS panel van),de a DELL sokkal masszivabb felepitesu. -
#13534 Azt le tudnatok irni pontosan hogy miert best buy ? vannak sokkal olcsobban is FullHD 23 inch-es monitorok pl. Philips 233V5LSB vagy Acer G236HLBBID -
Blum #13533 Dell -
#13532 Dell UltraSharp U2312HM vagy LG IPS237L-BN ? -
#13531 Jó, ok, elfogadom azt a tényt, h szipiszupi a 27"-os monitor, és vkinek minden vágyálma egy ekkora dög. Azt azonban akkor sem tudom elfogadni, h annyira gány képe lenne, hacsak nem vki 40 centiről nézi. Láttam már 27-es full HD monitor képét, és nekem semmi bajom nem volt vele. -
Blum #13530 ok