14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#6303 hmmm... hülyeséget írtam. de cserébe megtaláltam a trükköt. itt az LG féle termék honlap, on/off válaszidő 12 ms, csak a GTG 5 ms. szóval játékokra kb alkalmatlan.
(ha nem megint baromságot írtam. ha igen, javítsatok azért ki ) -
Inquisitor #6302 ??? -
#6301 ollé
(google ftw) -
Inquisitor #6300 Más. Láttam egy ilyen monitort, hogy LG W2600HP, a gyártó oldala szerint ez egy 5ms-es S-IPS paneles monitor, és 120K körül van az ára. Ennyiért 24"-os nem TN-es monitort se kapni, hol a trükk??? -
Inquisitor #6299 A 2253LW utolsó ára se volt sokkal kisebb, az árfolyamingadozások miatt, picivel 46K alatt, amikor "eltünt" a rendelhető modellek közül.
A 2243BW-vel meg mi a baj? :) -
#6298 Ezt írtam lentebb -
#6297 hopp, azt hittem depo alapján h Land Computer-nél van, most látom h tévedtem, megnézve az oldalukat. -
#6296 Én elhiszem, hogy jó monitor a Samsung 2253LW, csak az a gond, hogy épkézláb boltot nem találtam "még", amelyik forgalmazná is és korrekt áron.
Viszont LG-kből meg van bőven -
#6295 olvass vissza pár oldalt, a fél fórumnak ilyen monitora van, nekem is itt ajánlották, remekül bevált
búgásról én is hallottam 2253LW-nél, nálam spec mióta megvettem 22-re le van húzva a fényerő, nekem semmi ilyen gondom nem volt.
btw nem véletlenül nem ipon-t linkeltem
azt h képes-e kezelni a monitort a géped, azt pedig a videókártyád gyártójának oldalán megtalálod... gondolom. -
#6294 OLLÉ!!!
Samsung 2253LW AKCIÓS! MEGSZÜNT 2008.11.22-től!
223 BW UTÓDJA! 22", Wide 16:10 képarány, 1680x1050, 2ms, 8000:1
MEGSZÜNT MODELL HELYETTE Samsung 2233BW elérhető már csak el nagyobb technikai tudással! A lenti ár már a 2233BW árát tartalmazza!
!!! AKCIÓ VERHETETLEN ÁRON!!!
2233BW -
#6293 Alulról nézni :o
Az olyan, mintha kukkolna az ember ;)
Ezt most a Samsung-ra írod?!
Leveszem a fényerőt és búg, ha meg még jobban leveszem, akkor annál is jobban búg :o
Attyagatya!
Eddig ezeket nézegettem 22"-ból, amikről jókat olvastam és árban is megfizethetőek:
LG (W22)
- 42T
- 42T-PF
- 42T-SF
Samsung (22)
- 53LW
Azt még nem tudom, hogy LG-knél mit jelentenek a rövidítések :)
De ezekről rosszat nem igen olvastam. Kivétel azt, hogy zavaró a kék-en világító LED, de menüből kikapcsolható.
Van vkinek személyes tapasztalata is a fenti készülékekről?! -
#6292 nem tudod magadfele donteni a monitort, tehat ha kicsit alulrol nezed akkor mar nem olyan jo a kep, sotetebb stb.
viszont altalaban van 1 hibalyuk, ha leveszed a fenyerot 80% ala, akkor bugnak, minnel lejebb veszed, annal jobban bug. -
#6291 Ez nincs is ipon-ban ;)
A 2233BW-ről írnak nagyon negatívan.
Ja, és igen, a 2253LW-ről valóban jót írnak, de csak ennyit találtam egy tesztben, magát a tesztet még nem :o
"
A korábban nálunk járt 2253LW után - mely átlagon felül teljesített - kíváncsian vártuk, vajon hasonlóképpen teljesít-e a kinézetre vele megegyező 20”-es BW változat.
"
A 2053BW-t is siralmasnak említik.
Ami azonban furcsa, hogy LG-kről negatív tesztet még nem találtam.
(eddig csak ipon....)
Szóval köszönöm szépen a link-et. Utána nézek ennek a 2253LW-nek is, hogy miért is dicsérték annyira az ipon-osok...
Ezt írják és nem teljesen értem, hogy mi ez a probléma:
"
A monitor szembeötlően jobban szerepelt 2232BW típustársánál, gyakorlatilag egyetlen dolgot találtunk, ami miatt gondolkodóba eshetünk vásárlás előtt, ugyanis ezt leszámítva egy óriási tudású és remek megjelenítővel volt dolgunk. A probléma pedig az alsó betekintési szögével volt, ha viszont ez nem zavar minket, csakis jó választás lehet a készülék, 3 napos pixelhiba garanciájával és kedvező árával egyértelműen ajánlott vétel.
"
-
#6290 Köszönöm szépen!
Most már nem emléxem pontosan melyik ipon tesztben, de majd megkeresem, annyit tudok, hogy vmelyik Samsung-ról vmi keggyetlen rosszakat olvastam...
MÁS:
A gépem az képes "kihajtani" egy 22"-os TFT-t és pl. játékot futtatni 1680*1050-ben?! -
#6289 ollé - Samsung 2253LW
22" 2ms válaszidővel. a kecske és káposzta esete pozitív végkifejlettel. -
#6288 Köszi!
Egyenlőre még csak infókat gyűjtök, HSZ-eket olvasgattam vissza ebben a topic-ban a "nagyobb" Wide TFT-kről...
Konkrét elképzelés még nincs, árban sem, nézegetek -
#6287 Hi. Semennyire. És klassz ez az LG ennyiért. -
#6286 Sziasztok!
Játékoknál mennyire számít, hogy 2ms, vagy 5ms a válaszidő?!
Mert ugyebár LG-ből van 22" Wide DVI cca. 43ezer pénz 5ms-os, de ugyanezen az áron 20"-os Wide Samsung 2ms-os válaszidővel.
1.) Szükséges a 2ms-os válaszidő egyáltalán?!
2.) Jól látom, hogy a Samsung az drágább, mint az LG termékek?!
Per pillanat azt nem tudom eldönteni, hogy mi szóljon pl. ez ellen?!
LG W2242t_sf
Ez az áron Samsung-ban 20"-ost kapni.
-
#6285 -
tomee92 #6284 Hi!
Solten köszönöm a linket!
már megrendeltem elvileg legkésőbb szerdára megjön:D:D
Inquisitor:utána néztem hogy az 2043bw is abban az árban van,de az már 20" meg jóval nagyobb felbontás és így inkább a 19-es lett:D
azt mondták nekem az lcd-k azon a felbontáson a legszebbek amire tervezték őket
a 19"os 1440x900-at tud a 20"os meg 1680x1050(?)
játékra kell és nekem kicsit számít az fps:D,ezért lett a 19-es -
#6283 A különbséget nem érzékeled. -
Andrásss #6282 LG 24” wide W2452V-PF LCD HDMI monitor
Mi a véleményetek erről a monitorról? Régebben ennek a kistestvére, W2252V állt a hadrendben nálam, viszont az 2 ms-es volt. A kérdésem az lenne, hogy mennyire észrevehető a különbség a 2 ms és az 5 ms-es monitor között? Nagyon látható az "utánhúzás"? Elsősorban játékra kellene. -
Inquisitor #6281 Samu 2043BW? Még pont benne van ... -
#6280 kúl -
mjanika #6279 Hi! Végülis ilyen monitort rendeltem: LG W2261V-PF WIDE Full HD,HDMI, 1920x1080. Szerintetek milyen? -
#6278 Hi.: link -
tomee92 #6277 hi!
30-40ezer körül tudnátok ajánlani valami jó monitort?
játékra használom a gépet -
#6276 én tudom, de a srác direkt írta 3 napos pixelgaranciát. -
Inquisitor #6275 Na ja, de a 3 nap csak pár gyártó termékére van. Pl. 2-300.000-es Dell-re NINCS, vagy Apple Cinemara ... -
Inquisitor #6274 Hmmm. Samsung új öszvérje, megkapta a TxxxHD széria tulajdonságait, de 16:9-es panellel készült, és a 2233BW designját kapta: Samsung 2333HD
Természetesen(?) ennek a leírásában is kussolnak róla, hogy a digitális tuner milyen formátumokat támogat ... -
#6273 Ja.. Nyilván ha józan paraszti ésszel is belegondol az ember, a csont fekete pötyi, az a dead pixel. -
#6272 amúgy itt megtudod melyiket hogy hívják... legalábbis angolul. -
#6271 minden pixelhibára szól a 3 nap garancia. -
makkero #6270 Valahol azt olvastam, hogy ha pl. kéken v. pirosan világító pötty van a monitoron, akkor az alpixelhiba, ha fehér, akkor pixelhiba. De mi az, ami szürke, és nem légypiszok? Az a halottpixel? Tudom, hülyén hangzik, de hogy kérdezzem másképp... Erre is szól a 3 nap garancia? -
#6269 -
MasterJay #6268 Köszöntem a segítséget!
Üdv.: Jay -
#6267 igen. -
MasterJay #6266 Akkor a 943BW marad. az a 300:1-hez kontraszt különbség, illetve a Samsung felírta nekem megér 4000Ft-ot. De gondolom ezt hasonlóan gondoljátok. Ha ez a dinamikus kontraszt kikapcsolható akkor úgy fogok tenni! :)
Egyébként az a monitor OSD menüjében kapcsolható? -
#6265 ehhe -
#6264 villogást sztem dinamikus kontrasztra írta. azt pedig ki lehet kapcsolni - mert tényleg idegesítő.