PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
"nem azt nézi h a gyárto 20(akárhány)évvel ezelõtt hol tartott. GM 1ébként jo példa, õk is csõd szélén álltak,mégis rengetegen élnek-halnak pl 1 mustangért"
Nem is 20 éve, de 40 éve volt az a bizonyos Shelby legenda. Ha a jelenlegi Mustang nem is akkora szám (persze gyönyörû), a legenda és név kitart.
Saor Alba
Pedig éppen arról regélünk, hogy õk nem azzal kezdték, és jelenleg is csak egy töredék része az összes termékeiknek. Nem viccbõl írtam fémkohót vagy tankhajót. 😊
nekem samsung telóm is volt egykor, de 2 hét után falhoz csaptam. pedig az életem elsõ fizujából vettem. azóta bojkottálom a samsungot.
ON:
monitorokban az LG, Acer, és Sony
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Samsung meg még kisteherautót is gyártott
saját szememmel láttam 1-et veszprémbe 7éve 😄
Többet fogyaszt a LED-es kijelzõ.
Idézek az Elektronika füzetembõl:
"LED-es kijelzõ hátránya: az áramfelvétele többszöröse az LCD kijelzõnek
Elõny: saját fénnyel rendelkezik"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Koreai és Nagyoon Jóféle mind2
Samsung mindig 1 kicsit elöbbre tart

amugy a LED-esnek az elõnye egyenletesen van kivilágítva
nem úgy mint a 931BF ahol kicsit alul és felül jobban
És mi az, hogy "nem ismeri fel"? Van egyáltalán FAT32/NTFS partició rajta?
LED-es kijelzõt meg nem értem mitõl eszik +110W-ot egy sima TFT-hez képest. Elvileg a LED-ek összesen nem esznek annyit, minta hagyományos TFT háttérvilágítása, nem?
www.team-gigabyte.com
SyncMaster 570DX 2 554 450 Ft
SAM LCD 57", Full HD 1920x1080, 3000:1, 600cd/m2, 8ms, 0, 652 mm, 178?/178?, analóg/DVI, S-Video, komponens, ezüst
ez má tv baszkeee 😄

ezt is kapni itthon 63colos plasma moncsi
XL20/XL24/XL30
Kontrasztarány 1000:1 6ms DVI-D
150W (Max) ez kicsit sok 😞
TCO '99
A CCFL háttérmegvilágítással a színreprodukció nem éri el az NTSC 100%-át. A LED-es háttér-megvilágítás ennél sokkal többet tud, a 100% feletti értékeivel jelentõsen javítja a képminõséget.123%-os színreprodukció
A szokásos LCD monitorok csak az NTSC színreprodukció 82%-át nyújtják (a legtöbb CRT monitor sem tud 79 ~ 82%-nál többet). A SAMSUNG új színhelyes LCD monitorjai a LED-es háttérvilágítással 114%-os színreprodukciót nyújtanak, amellyel minden eddigi monitort lehagynak.
Próbálja ki az eddig soha nem látott pontossággal és színhûséggel megjelenített színeket
- Smaragdzöld
- Vérvörös bíbor