PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Vagy Te vagy peches <#hehe>

Saor Alba

Solten
Gm mikor ment csõdbe? Mert errõl nem nagyon van info-m.. A Toyota után a világ 2-ik legnagyobb autógyártója, mindenesetre 2007-ben sikerült 38.7 milliárd dollár veszteséget összehoznia.

Saor Alba

icepick16
az

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Azért elfogadnék 1 mustangot most is😄 1ébként a nem azt nézi h...mondat fõleg mûszaki cikkekre vonatkozik,auto azért más tészta.

Solten
Teljesen jó hogy az egyik mondatodat agyoncsapod a másikkal 😉

"nem azt nézi h a gyárto 20(akárhány)évvel ezelõtt hol tartott. GM 1ébként jo példa, õk is csõd szélén álltak,mégis rengetegen élnek-halnak pl 1 mustangért"

Nem is 20 éve, de 40 éve volt az a bizonyos Shelby legenda. Ha a jelenlegi Mustang nem is akkora szám (persze gyönyörû), a legenda és név kitart.

Saor Alba

Solten
Jól tudom? A Yamaha hangszergyártással kezdte?! 😊

Saor Alba

Üdv.én is szolnék ehez a dologhoz ha nem haragszotok😊 Sztem ha vki elm1 venni bmilyen mûszaki cikket,akár monitort is,nem azt nézi h a gyárto 20(akárhány)évvel ezelõtt hol tartott.Jelen számit én ugy gondolom.nem fogok vidoeton tv-t venni csak azért mer komunizmus alatt nagy sláger volt😊 GM 1ébként jo példa, õk is csõd szélén álltak,mégis rengetegen élnek-halnak pl 1 mustangért

Solten
Nokia után Csak Samsungom volt, soha semmi problem.. Lehet, mákom van... 😊

Saor Alba

Solten
Vááá ez de súlyos <#taps>

Saor Alba

koloncos
aért mondtam h maradjanak a mûszaki cikeknél,m ott viszonylag jok,auto téren nem hallottam még arrol h a samsung az év autoja😛...goldstarként csõdbe mentek...ez már 1másik cég.GM is csõdbe ment anno...errõl ennyit

Na igen, de csõdbe is mentek, mint Goldstar, és tényleg nagyon "Lucky" volt a brancs, hogy az állam adott nekik zsetont a folytatáshoz.

samsung auto haha max matrica van rajta, hoghy samsunkg és ennyi de olyan auto tutin nincs inkább az lg a jo mert az egy területre konncentrál...itt a példa
"maradjanak a mûszaki cikkeknél."
Pedig éppen arról regélünk, hogy õk nem azzal kezdték, és jelenleg is csak egy töredék része az összes termékeiknek. Nem viccbõl írtam fémkohót vagy tankhajót. 😊

koloncos
Érdekes,még nem hallottam a samsung autokrol,de azér ha autot kéne vennem,nem is náluk keresgélnék,maradjanak a mûszaki cikkeknél.1ébként attol nem biztos h jobb lesz a samsung az lg-nél h több területen is jelen vannak,sõt nem igazán tok mondani oan céget amely különbõzõ területeken 1formán jo minõséget tudna elõállitani.

icepick16
OFF:
nekem samsung telóm is volt egykor, de 2 hét után falhoz csaptam. pedig az életem elsõ fizujából vettem. azóta bojkottálom a samsungot.
ON:
monitorokban az LG, Acer, és Sony

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Lg az jo az elektronikus cikkekben... samasung kicsit más nem venném egy kalap alá a dolgokat a Lg sztem megbizhatobb
MaSzKa
kicsit olyan kínaiféle de ilyen is van 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa
LG is gyárt mindenfélét porszívó mikro stb

Samsung meg még kisteherautót is gyártott

saját szememmel láttam 1-et veszprémbe 7éve 😄

Nah igen az se hátrány ha ha nem csak a monitor néz ki jol😛
Elég jófajta alanyt választottak hozzá 😊
Hmm, teccik ez a reklám ötletes,nem ugy mint mosopor reklámok😄
davidka003
"LED-es kijelzõt meg nem értem mitõl eszik +110W-ot egy sima TFT-hez képest. Elvileg a LED-ek összesen nem esznek annyit, minta hagyományos TFT háttérvilágítása, nem?"

Többet fogyaszt a LED-es kijelzõ.
Idézek az Elektronika füzetembõl:

"LED-es kijelzõ hátránya: az áramfelvétele többszöröse az LCD kijelzõnek
Elõny: saját fénnyel rendelkezik"

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

"elektronikában utazik csak" Azért az sem lebecsülendõ ha vki az elekrtonikában utazik,fõleg ha ien sikeresen,mert valljuk be,jelenleg sikeres cég az LG.
Azért 1958 óta jelen vannak õk is 😛
Na jah, de a Samsung nem ment még csõdbe, mint a Goldstar, mielött Lucky Goldstar (LG) lett belõle. Ott volt egy kis kiesésük. Ja meg a Samsung vagy 20x nagyobb cég, aki vaskohótól a tankhajóig mindent gyárt, az LG meg inkább elektronikában utazik csak.

MaSzKa
Samsung LG

Koreai és Nagyoon Jóféle mind2

Samsung mindig 1 kicsit elöbbre tart

mármint az LG?
Az volt a kérdésem lényege, hogy mit tudhat ennyiért, mert a leírtakból semmi extra nem derült ki.

Üdv.Én nem értek 1et azzal h drága lenne, van igazság abban amit leirtál inkvizitor,de mutass 1et ami nem csak olcsobb de többet is tud...
Na jah, de mivel a háttérvilágítás itt se pixelenként van, mint OLED-nél, ezért ahol sötét háttér találkozik intenzív szinekkel, ott a háttérvilágítás miatt látszik amolyan "fényfolt". Persze nyilván kevésbé zavaróan, mint az alsó/felsõ "bevilágítás", de azért ennyi pénzért jobbat várna az ember. A fõ lényege inkább a teljes szinvisszaadás képessége, azért is drága.

Et sem kutya azért!
Solten
"Alul" van jobban kivilágítva hogy ne legyen zavaró.

Saor Alba

MaSzKa
nekem is ez volt az érdekes

amugy a LED-esnek az elõnye egyenletesen van kivilágítva
nem úgy mint a 931BF ahol kicsit alul és felül jobban

Rossz kábelezés? Kontaktos vagy hibás IDE/táp kábel? Gyenge táp? Hibás rack? Rossz jumperelés?
És mi az, hogy "nem ismeri fel"? Van egyáltalán FAT32/NTFS partició rajta?

Iceman2007
Hi tudnátok segíteni? Databridge mobilrackem van és nem ismeri fel a windows a hdd amikor belerakom. mi a gond?

Valamit tudnia KELL ezért a pénzért, szvsz feléért már marhajó 55"-os full HD és ÚJ TV-t kapni. És HDMI nincs rajta vagy csak lehagytad? Tuti, hogy még Scart is van rajta, meg komponens csati is.
LED-es kijelzõt meg nem értem mitõl eszik +110W-ot egy sima TFT-hez képest. Elvileg a LED-ek összesen nem esznek annyit, minta hagyományos TFT háttérvilágítása, nem?

BigReaper
Én ilyenen gyakorlotma a Media Marktban a PGR4 nevû Xbox játékkal! menõ vot😄 mindenki jött kérdezõsködni, hogy ez mi, mi meg mondtuk hogy csak versenyzõk vagyunk a Media capatának és ezt kaptuk gyakorlásra! persze akkor mutogattuk a játékot menet közben milyen szép a kép, de nagyon cool TV😄 Xboxhoz nagyon jo!

www.team-gigabyte.com

MaSzKa
és ez a legdrágább samu monitor itt magyarországon:
SyncMaster 570DX 2 554 450 Ft

SAM LCD 57", Full HD 1920x1080, 3000:1, 600cd/m2, 8ms, 0, 652 mm, 178?/178?, analóg/DVI, S-Video, komponens, ezüst

ez má tv baszkeee 😄

MaSzKa
1 784 330 Ft

MaSzKa

ezt is kapni itthon 63colos plasma moncsi

Solten
Kezdek rá félretenni... <#hehe>

Saor Alba

MaSzKa
a 20colos is 300eFt

MaSzKa
1bibi van 1 millió FT az ára

MaSzKa
van többféle colos

XL20/XL24/XL30

Kontrasztarány 1000:1 6ms DVI-D

150W (Max) ez kicsit sok 😞
TCO '99

MaSzKa
hasonlít a Samsung 730BF-emre 😄

MaSzKa
CCFL (hideg katódsugárcsöves fluoreszkáló lámpa)
A CCFL háttérmegvilágítással a színreprodukció nem éri el az NTSC 100%-át. A LED-es háttér-megvilágítás ennél sokkal többet tud, a 100% feletti értékeivel jelentõsen javítja a képminõséget.123%-os színreprodukció
A szokásos LCD monitorok csak az NTSC színreprodukció 82%-át nyújtják (a legtöbb CRT monitor sem tud 79 ~ 82%-nál többet). A SAMSUNG új színhelyes LCD monitorjai a LED-es háttérvilágítással 114%-os színreprodukciót nyújtanak, amellyel minden eddigi monitort lehagynak.
Próbálja ki az eddig soha nem látott pontossággal és színhûséggel megjelenített színeket
- Smaragdzöld
- Vérvörös bíbor

Solten
kúl <#eljen>

Saor Alba

MaSzKa
lehet kapni már:
Samsung XL30 Led monitor 30coll