14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#7344 Vedd le kicsit a fenyerot meg pislogj tobbet. TFT elott az ember hajlamos kevesebbet pislogni -> szemszarazsag, fajdalom. -
#7343 ehhez még hozzátenném h pl nem árt ha az ember használ vmi plugint Firefox-hoz amivel megváltoztathatja az oldal háttérszínét... én éjszaka mindig átváltom sötétzöldre háttér- és szürkére a betűszint, jóval kellemesebb a szemnek így.
na meg dohányozni sem árt, akkor tuti nem felejtesz el szünetet tartani. -
#7342 Ha több órán át le sem veszed a szemed a képernyőről, akkor a TFT monitortól is fájhat a szemed. Legalább óránként kell egy kis pihenés, pl. kinézel az ablakon egy-két percig vagy ilyesmi. Esetleg okozhatja a túl nagyra beállított fényerő is, én éjszaka mindig felkapcsolok egy kislámpát, így sokkal kevésbé fárasztja a szememet. -
#7341 Van mivel az LCD/TFT nem vibrál. -
benkoszabi #7340 van abban valami ráció hogy az lcd/tft monitor nem basztatja annyira az ember szemét, mint a crt? mert az enyém most is fáj....:S - kb. 1 méter távolságból.... -
#7339 Ezt se venném meg...
Új Full HD LCD monitor az iiyama kínálatában
- "A 21,5 hüvelykes LCD panel"
- "A multimédiás monitor két darab 1W-os beépített hangszórót is tartalmaz" -
#7338 Nem mert mindig meg talalja valaki... -
#7337 max nem lesz bele írva és lecsúszik... -
#7336 Nos, ha szerettem volna, mar megtettem volna... De folyton nyavalygok a modiknak dupla topikok miatt, ugyhogy kihagynam most
#7335: nincs mit -
#7335 Köszönöm szépen!
-Az ára is barátságos
-van rá 3 nap pixel-gari is.
kipróbálom a kijelzőt!
-
#7334 Írd meg akkor ide
aztán majd helyeselünk xD -
#7333 Ezt a topikot illene becsukatni, mit szoltok? link -
#7332 Udv: link
Teszt: link -
#7331 Samsung T240 -
#7330 HDMInek szerintem nincs értelme.
- támogatják, de a filmeket ígyis-úgyis csíkkal fogod nézni, egyiksem 1920x1080as, inkább 1920x1040 meg 1920x800 droid felbontások (igen a gyári lemezen is)
- nem lesz csíkos szerintem, legalábbis az 1680ason teljesen jó
- megfizethető áron jelenleg szerintem a TN+Film paneles monitorok vannak
Szerintem samsungot vegyél (2333SW, T240, T260) olvassgass vissza voltak ajánlások. :) -
#7329 Üdvözlöm az egybe gyűlteket!
keresek egy jóképű 24"-26" körüli monitort:
filmnézéshez,néha játékhoz.
lehetőleg:
natív 1920x1080*
DHCP támogatás
HDMI
DVI (olyan amin nincs meg a kis kereszt az analóg jelnek)
-azt nem tudom hogy valóban van értelme ennek a hdmi-s dolognak,
dvi is tudja ue-a képminőséget(sávszélességet)?
-*mekkora valószínűséggel támogatják a mai játékok a 1080-as felbontást, érdemesebb 1200-ast venni és a filmeket két fekete csíkkal nézni?
-és ha 720p felbontású filmet nézek rajta akkor nem lesz csíkos?
A paneles dolgokat sem vágom, az tudom hogy az egyik gyors, a másik meg szép...a harmadik meg iszonyat drága!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
#7328 Detto. Masodik Samsungom mar jo volt. -
#7327 Ettől még driver nélkül is be kéne tudnod állítani a felbontást. Legalábbis mondom, nekem elég volt a catalystot feltenni és engedte beállítani a felbontást. -
#7326 Az a legnagyobb poén hogy rá van írva hogy vista ready! ÓRiási betűkkel és ez ezközkelezőben, sőt az ati driverben is csak standard monitor van. -
#7325 Én se szedtem le, én scak segíteni akartam.
Mindenesetre fura, h nem kapott a monitorhoz telepítő CDt? Azon rajta van a driver. -
#7324 Én minden pixelhibát cseréltetnék, azért nincs annyi pixelhibás monitor már, hogy 20at kéne visszaküldeni. Az előző LG-m volt pixelhibás, cserélték utána jó lett. A mostani samsungból meg alapból olyat kaptam, amin nincs pixelhiba. -
#7323 az szép xDDD -
#7322 lol :D -
#7321 Basszus!AZ NEM pixelhiba,hanem kosz volt!!!!AA -
#7320 az attol fugg mennyire zavaro es mennyire vagy turelmes. semmi garancia hogy a kovetkezo monitoron nem lesz 1 db. sem. lehet hetekig cserelgetni vagy amig meg nem unja az egyik fel. nekem a bal felso sarokban van 1, egyaltalan nem zavaro, igy nem is csereltettem, ha helyszinen veszem mas a helyzet, de igy futarral szarakodni stb. esetleg nyomkodd meg 1 kicsit, fujjal ra lehet eltunik, so kesetben bevalik. ;) -
#7319 Ki. 3nap pixelgari van rá. -
#7318 Megjott a monitorom (Samsung 2333SW).
Hopp 1 pixelhiba.jobb also sarok felett kicsivel.Feketeben nem latszik.Sztetek kicsereltessem? -
#7317 Igen?:D Jó hát én nem szedek le ilyen szarokat. Ha az ASUSnal nincs driver, akkor valószínű nincsen. De nekem nem kellett a monitorhoz driver (felraktam azért), a felbontáshoz elég volt a VGA drivert telepíteni. -
#7316 Azzal lehet csak jó kis spyware-eket a gépre telepíteni... :/ -
#7315 Nem szedtem le csak a fájlnevet néztem meg, valami driverdetective vagy mi a szar. :D -
#7314 bátor... -
#7313 egyik se -
#7312 Inkabb nem neztem meg. Trojai/spy-/adware? :) -
#7311 És akkor nézd meg, hogy mit tölt le.. -
#7310 klikkeltem erre és itt a driver. -
#7309 jo es akkor klikkelj a linkekre is... -
#7308 "drivere sehol sincs" Akkor ez mi? -
#7307 Olvastam problemarol, tobb ember is jelezte, valakinek vista-nal mukodik, xp-nel van gebasz. Az Anus hogy lehet ennyire inkompetens hogy nem keszit drivert a monitorhoz?? -
#7306 nem. Vista van fent. de próbáltam már windows 7 el is. -
#7305 Hi. XP-t hasznalsz?