PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

duracellmumus
van egy 913n-s Samsung-om vista alatt (dvi-to-vga átalakítóval) nem tudom úgy beálítani hogy ne legyen színes körvonala a betûknek. game alatt nem látszik semmi, csak asztalon vagy word pad-ban, de ott nagyon.. volt ugyan, ilyen bajom xp alatt is de akkor a monitor setupjában be tudtam állítani.

Gondoltam ha nem plug and play nek látja az segít, de vistás drivert nem leltem hozzá sehol. pls help.

haverom vistás laptopja is UI. gáz de ahoz van driver...????

Apunak mindig igaza van! Most is.

duracellmumus
Esetleg villám csapta?

Apunak mindig igaza van! Most is.

Máté94
Na a 3 napos monitormnak valami baja van😞
Átvittem az én szobámba és amikor beakarnám kapcsolni nem indul.Be van dugva meg minden.Próbálom a Power kábelt mozgatni akkor pár másodpercre felvillan utaná ki.És ezzel baszakszok órák óta.Mi lehet a baja?
MaSzKa
ja csak várj 1 évet 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
az is közel a duplája...

nembaj lesz hasonló nemsokára 50 ért is 😊
MaSzKa
2493HM 24colos az 95eFt

desigo
nem mindenki játékra használja a gépét...
hihetetlen mi?
desigo
bázz
az 120k :/
Máté94
Minek full hd?TV akartok rajta nézni?😄
Amúgy,hohy tudom azt megcsinálni,hogy a monitorom ne gyári beápített hangszórója menjen hanem az ami külön van?
MaSzKa
2693hm az az

desigo
lehet beújítok egy 2253LW-est csak el kellene adni a mostanit
kár,hogy nem full HD
MaSzKa
de van az is ha visszaolvasol párat 😄

Máté94
De nem tv tuneres😄
MaSzKa

jövõhéten küldik vissza a szervízbe ahol vettem

MaSzKa
szerintem valami nem stimt

ezért a biztonság miatt kapcsolki

szerencsére még garis! Annyi baja van hogy bejött a kép utána meg feketeségbe borult a monitor

MaSzKa
gari

monitorral lett a baj valami leéget benne mert el ment a kép is

MaSzKa
biztos az a gáz
?

pl load defauklt a moncsiba ha van olan

hol tudnám visza állítani?

hol tudnám azt vissza állítani?

Nem valószínû, pedig meg lehetne oldani most, amikor annyi monitoron van USB csatlakozás is ...

Van egy pár el...szabott program ami kilépésnél elállítja a VGA fényerõ, kontrast, stb. beállításait. Néha újraindítás után megjavul a dolog, néha nem.
Vagy átállítottad a monitor üzemmódját mondjuk Movie vagy Photo-ról Text-re?

te vagy ideg beteg te néztél hülyének engem gondolkozál mielõtt válaszolnál

A Kaszas
hát te idegbeteg vagy.zubbonyt add rá maszka😄

tegnap még világosabb volt akép ma meg amikor be kapcsoltam sötétebb te barom és nem tudom melyiknek van baja de látom itt sok a bunkó ember

A Kaszas
akkor te vagy a szerencsétlen ha nem látod

be van kapcsolva te szerencsétlen

A Kaszas
talán kapcsold be😄D

Sziasztok! Tud valaki segíteni abban miért sötét a képem a monitoron? Monitorral van baj vagy a video karimmal?

MaSzKa
<#mf2>

Máté94
Mert nincs kedvem felvevõt venni,hogyha lehetne valami programmal.Mert TV Tuneres.
A Kaszas
maszka te samu buzernyák hogy a lófasba nem tudod???

Máté94
Nincs hozzá😞
MaSzKa
fogalman nincs

pl leírást olvasd el amit adtak

Máté94
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy vadonatúj Samsung 2032MW tipusó TV Tuneres monitort.
Azt szeretném kérdezni,hogy tudok felvenni vele mondjuk TV-bõl?
Elvileg vagy tud a monitor olyan üzemmódott, hogy 1:1-ben kiteszi a pixelek, vagy a VGA driver tud ilyet (már amelyik), de mindkét esetben be kell kapcsolni. Természetesen a kép két szélén ilyenkor feket csík van, de valamit valamiért.
Na most a frisebb GeForce driverekben tuti benne van ez az üzemmód, Catalystban viszont eddig én csak Mobility (noti) VGA-k esetén tudtam aktiválni. Ja és úgy tudom csak digitális (DVI/HDMI/Display Port) esetén mûködik.

BiG G
Szerintem nem lehet ilyet, maximum ha fekete csíkok lennének a képernyõ két szélén, de kizárt dolognak tartom hogy ilyet lehetne csinálni. Éppen ezért szélesvásznú.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Egy kis segitségre kérek!, 16:9-s monitort hogy tudok 4:3ra álitani ? sajna elnyúlnak képek vmi megoldás ?
Jagumo
mondta eladó 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

MaSzKa
és honnan tudta hogy utolsó darab?

Jagumo
*brutálisan 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Elctro World , apám orovs aztán mondta eladónak hogy angilában az utolsó darabokra szoktak 5% kedvezményt adni, mondja eladõ felhívom fõnököt aztán a fõnök aztmondta adjon 5% engedményt, berutálisan röhögtem 😄DDDD

<#idiota><#wow3>

MaSzKa
hol lett lealkudva?

Jagumo
100000-ér vettünk és mivel utolsó darab volt apa lealkudta 95-re XD most 54000 ha jóltom 😄

czky
Nagyon úgy néz ki.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Jagumo
amugy 240 v -ot kibír tehát nemhiszem h nagyon meghalt volna áramtól inkább a melegtõl vagy áá nemtudom szerintem vissza kell vinnem gariba

Jagumo
de mondom kikapcsoltam, most ha nmetudsz értelmesen válaszonli akkor nem válaszolj 😄