14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#7464 Miért annyira kuka a BenQ? -
#7463 azt se felejtsük el h BenQ... (fuss rohanj menekülj) -
# KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 21"
# FELBONTÁS: 1920x1080
Lapos. Minek FullHd felbontás 21"-ra.
Még a 22" is lapos, akkor ez már vészesen lapos. -
#7461 és ? ma már csak a 24-26"-ban vannak 16:10-ek ... -
#7460 És 1920x1080-as, R-GO lapos. -
#7459 tavaly ősz elején az E2200HD best buy volt el is kapkodták az összeset ez gyakorlatilag ugyan az csak most már a jobb márkák árai majdnem a benQ szintjére zuhantak és ez csak 21" ... -
#7458 Erről a monitorról van valakinek személyes tapasztalata? -
#7457 hát ez attól függ milyen felbontáson használod meg hogy mire... mert ha full hd-ban akarsz vebezni akkor nem hogy 1,5 de még egy méterre se akarjál ülni , már használom a vasat csak amíg nem dvi-n nyomom 100%-os felbontáson addig nem akarok messzemenő következtetéseket levonni ... -
#7456 Ámen.
Megvetted már a TV-det, vagy még mindig pöcsölsz rajta?!
Azért érdekelne, mert annyit agyalsz rajta, mintha Én vennék vmi szgép alkatrészt.
Ha még nem, akkor mik a kiszemelt példányok erre a célra?! Régebben linkeltél, de hátha azóta változott.
Én nem mondom, hogy nincs igazad, de Én külön vennék TV-t és külön monitort, mert fizikálisan is más helyre kerülnek. A nagy monitor TV-vel annyi a problémám, hogy pl. most is ülök cca. 1,5m-re a monitortól. Itt lenne előttem egy 32"-os, mit kezdjek vele?! Vagy külön asztalról előtte?! Áh, az Nekem(!) macerás és fizikálisan sem tudom megoldani.
TV-nél jól jön a nagy ui. azt vagy ágyból, vagy fotel. De a forgatás sem jó, mert "távol" van... ésatöbbi, ésatöbbi... -
#7455 ma már minden tv monitor de nem minden monitor tv -
#7454 MM-ot azért írtam csak, hogy ott meg tudod nézni mekkora egy 22"-os TFT ill. 23"-os -> de ez utóbbit kétlem, hogy lenne.
Ill. még azt is meg tudod nézni, hogy melyik Samsung LED TV-t nem veszed meg. :)
Schrank
TV-ben Nekem is a méret a lényeg. De mondjuk TFT-ben is. :) De Neki elsősorban nem TV kell. Abban tanácsot adni nem tudok, mert amennyi TV-t nézek az nagyon minimális. Így asszem abból azt venném, ami Tesco-ban a legolcsóbb, jó a képe és tovább nem pöcsölnék vele. Kibírjon pár évet, aztán csere. -
#7453 nem, nem érted ... -
#7452 ...filmnél ami csak egy szelet de a többiben mind bukik vagy leg jobb esetben is ugyan akkora marad játék,web,programok ... -
#7451 Jó én értem, h mit mondasz, de nekem meg 10 ezer Ft is pénz... -
#7450 Még azt is hozzá kell tenni,hogy a CRTn a látható kép kisebb... -
#7449 öhm-öhm ... -
#7448 Sztem nekem a filmezés 17-es CRT után még a "csak" 22-es wide-on is élmény lesz. :-)
KranaZoli: iponról szeretném rendelni majd. -
#7447 ha 100 embert megkérdeznek hogy nekik mi számít jobban filmnézés közben, a bevilágítás vagy a képernyő mérete akkor ... -
#7446 Én is 23"-om nézem. :) És évekig néztem 17"-os CRT-n. -
#7445 filmnézés ergo akkor már ne 22" ... -
#7444 Irtad a filmnezest is szempontkent, ergo akkor mar: 16:9. -
#7443 Notebooknak irjak... Es mi koze a temahoz hogy van egy notebookom te szerencsetlen? -
#7442 Írtál vmi tervező progikról, ha jól emléxem... Ott jól jöhet. Pár héttel ezelőtt kisebb volt az árkülönbség.
Sajnos 2253LW-t nem hiszem, hogy lehet még kapni. Nem nagyon hiszem, hogy 2233BW-el akkora problémák lennének.
De csodákat sem kell várni 40ezres kijelzőtől. A 2333sw-nek is megvannak a Maga hiányosságai. :(
(főképp a sötét tónus és a bevilágítás is többeknek zavaró volt alul-fölül...)
Szerintem menj el MM-ba. Ott talán lesz is kint Samu 2233, de meg tudsz nézni több készüléket is. Vagy Saturn ésatöbbi... -
#7441 Ez majdnem ugyanolyan, mint a 2233BW, csak 23-as és nagyobb felbontást tud, nem? Nekem elég 22-es is, emiatt nem adok ki plusz majdnem 10 ezret. -
#7440 egy olyan akinek 16"-os notbook-ja van az ne akarjon már ennél nagyobb képernyő méretű vitákba belefolyni -
#7439 En ezt ajanlom: link -
#7438 Jah, a teszkogazdasagos LCD tv neked valo. -
#7437 "schrank bölcsessége meg... na jó, inkább hagyjuk."
-
#7436 ne hallgass erre a sok kockára akik olyan fasságokkal foglalkoznak unalmukba hogy bevilágítás, 10 bites szín,betekintési szög ,full HD egy kis fos monitorra , dinamikus kontraszt, válaszidő ... -
#7435 Jó hát, van ennél jobb monitor is, csak az nem ennyibe kerül... Nekem meg a pénztárcám miatt nincsenek nemtom milyen extra igényeim. Azért az eddigi 17-es CRT-nél csak jobb lesz. :D -
#7434 elsötétített szoba, fekete háttér? gondolom. nézd meg ipon tesztet, onnan van. -
#7433 De várj, most ez a kép akkor milyen állapotban készült? :) -
#7432 Aha, fekete keret dologra játék közben gondoltam én is. Nagyon jó lenne, mert mint mondtam, egyelőre nem lesz pénzem jobb gépre. 2233BW külsőre tetszik nagyon, meg ha tényleg jó is, akkor valszeg az lesz. Már "csak" lóvé kéne rá... -
#7431 Samsung 2253 LW-m van, én samsungra esküszöm
2233BW-vel nekem annyi a bajom, h bizony mindenféle képek azt állítják h elég brutális bevilágítással rendelkezik... -
#7430 Minsőgre is Samu.
A DVI előnye Neked abban lehet, ha game-ezni akarsz de nem bírja a gép a 1680x1050-es felbontást, akkor nV progiból torzítás mentesen tudod állítani kisebb felbontásra. R-GO nem teljes képernyős 1280x1024 hanem körülötte fekete keret.
2233BW teljesen jó választás. -
#7429 Aha, értem. Ok, akkor erre figyelek. De amúgy minőségre szted Samsung vagy LG? -
#7428 DVI kell ahhoz h normális képminőséget kapj. csak D-Sub (a.k.a. VGA) csatlakozóval szerelt monitort nem érdemes venni, legyen rajta mindenképpen DVI.
schrank bölcsessége meg... na jó, inkább hagyjuk. -
#7427 Van rajta, de az mit jelent pontosan? Mert látom, h vmelyik monitornál írják h DVI: igen, vmelyiknél h nem. Most az a jobb, ha van? :) Nekem amúgy a 22-es Samsung, amit linkeltél, tetszik is, és árban is az elképzelésem szerint van.
Schrank: nekem sajnos nincs 50-60-am se (még egyelőre 40 se :( ), úgyh sztem marad a monitor. De én nem bánom amúgy. -
#7426 ha nem vagy hardverbuzi (mint ahogy én sem) akkor HD TV ...
én is 2 évig használtam képcsövesen a 17" crt-t de most hogy gyakorlatilag használhatatlanná vált hónapok óta túrtam a fórumokat amíg kiderült hogy a magunk fajtának egy 26 vagy 32"-os hd ready tv a megoldás ...
100k-ért már olyan idei modellt kapsz akár 32"-ban a nagy neves gyártóktól hogy a crt-s kis fos után elélvezel , mind színekben mind fényerőben felveszik a versenyt max a válaszidővel lehetnek gondok ha az ember fps-t játszik de az sem zavaró csak eleinte furcsa ...
ha tényleg ennyire határolt a keret akkor meg egy hipermarketba kell venni 26"-os tv-t orion, stb. kategória 50-60k ...
-
#7425 Az a 8500GT az analóg, vagy digitális kártya?!
Van rajta DVI?!
1.) Samsung.
2.) [URL=http://ipon.hu/webshop/product/samsung_2233bw/31405]22" 16:10 1680x1050 2233BW[/URL] 41.158Ft
3.) [URL=http://ipon.hu/webshop/product/samsung_2333sw/36867]23" 16:9 1920x1080 2333sw[/URL] 50.049Ft
LG-kből 22"-ból a 2242 ill. 2252 modellek.