PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Hülye kérdés jön! Akinek van Samsung 2253LW-je, segíthetne! <#vigyor2>#vigyor2>
Elvileg dönthetõ a monitor, de nekem nem sikerül se magam felé, se hátrafelé! Már nem merem jobban erõltetni, mert félek kárt teszek benne! Merre lehet dönteni?
"The trees move. Do you not see it?"
még 2 nagy kérdés:
1) olvastam vmi külföldi fórumon h kilátszik kicsit a háttérvilágítás a képernyõ szélénél, ez mennyire feltünõ/zavaró?
2) ipon megbizható házhozszállítás szempontjából? sajnos nem pesten lakom, szóval személyes átvétel nálam nem megoldható.
most gondolkodok egy Samsung 2253LW-n, fõleg olvasva az itteni "pozitív kritikákat" <#nyes>#nyes> sõt, igazándibiból sehol nem is olvastam negatív kritikát róla, szóval eddig igencsak szimpatikus. ennyire uralja ez a monitor az árkategóriáját? érdekelne h van-e valami rejtett hiba/kellemetlenség esetleg benne, meg minden ilyen apróság. valaki homályosítson fel eddigi tapasztalataival kapcsolatban <#vigyor>#vigyor>
egy kis elõrelépés 😊
egy pár nap használat után rakd vissza az LGt
kicsit lesz csak kicsi
jobb a bevilágítás(pedig ez nagyobb😊
jobb a fekete
élesebb a kép(gondolom DVI miatt)
2 vs 8 ms között nem látok különbséget
meg ugye nagyobb😄
V9ykn8_TZL0
Ez az LG hány colos? 17?
Nem gyenge a különbség
Most már tuti h én is ilyet veszek!
Nothing is True, Everything is Permitted
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Akarok én is samsung t220 59eft
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Akarok én is 2253 LW-t!<#vigyor0>#vigyor0>
Saor Alba
Üdv: Pripyat
TFT monitor vásárlás elõtt állok 22" wide-ban gondolkodom,viszonylag jó árat kaptam erre a két típusra,kiváncsi lennék ki melyiket ajánlja a kettõ közül.
Asus TFT 22" Wide WSXGA+ VW222S
LG TFT 22" W2242S-PF
Üdv: Pripyat
egyedül a ki/be kapcsoló gombot rakhatták volna az elejére az alja helyett...
Vagy, ha azt a monitort kötöm a gépre, akkor a játékok azt a felbontást fogják felajánlani?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Saor Alba
viszont megnéztem a másikat amit másnak ajánlottál,ezt is kinéztem magamnak csak egy valamit nem vágok:a két monitor nagyjából ugyanazon paraméterekkel rendelkezik sõt még a 953 jobbnak is tûnik(meg szebb is)és mégis olcsóbb.
hol itt a csavar?
Saor Alba
Saor Alba
19" monitorba mit ajánlotok ha lehet minél olcsóbban max 35-40e-ig?
Néztem a neten,Acer,Asus,HansG és még LG-ben is vannak jóval olcsóbbak mint hasonló kaliberû Samuk.
Hol itt a csavar?Játékra néha filmre kellene fõleg.
Saor Alba
van egy MK221H monitorom beépített wbkamerával.
A ghondom az hogy skype alatt a webkamera nem hajlandó mûködni...
(egyebken a monitorhozt mellékelt Llife frame 2-el nagyon jól mûködik)
Tudna valaki sergíteni??? plz <#vigyor4>#vigyor4>
(nemsokára több hétre elutazom es jó lenne látni a családot...
Amúgy meg nyilván pár brutális gépigényû játék nem fog menni 1680x1050-ben, de ezeknél vagy leveszed a részletességet, vagy kisebb wide felbontást állítasz be és kész. A játékok nagyobbik része meg ezen is jól fog futni, feltéve persze értelmes proci és elég ram is van mellé.
Jó hozzá.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit