14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#7544 De lehet helikopter is, vagy ventilátor, esetleg legyező. -
#7543 Olyan, mint egy két tenyér, ami összecsapni készül...
Biztos össze lehet fordítani a két monitort, és akkor sötétben sem világít. :D -
#7542 Mi lenne az?!
-
#7541 ennek csak én nem látom az értelmét? -
link
-
#7539 kapcsold ki nem olyan nagy dolog szerintem. -
barany #7538 Sziasztok !
Van egy Benq SE2241 monitorom amit HDMI kábellel összekötöttem egy Xbox360 -al.
Az a gondom hogyha kikapcsolom a konzolt, a monitor nem megy alvó üzemmódba, csak villog a "no signal" felírat.
Mi lehet a megoldás ? ( D-SUB kábellel semmi gond ) -
#7537 En inkabb ezt a best buy moncsit ajanlanam: link -
Richard90 #7536 Igen-igen csak ez az egy problémám vele, hogy nincs rajta HDMI :(
Köszönöm szépen a válaszokat.
Esetleg tudnátok ajánlani egy olyan modellt, ami HDMI-s, 22"-os, és Full HD-s? -
#7535 "poénos"...
Köszönöm az értelmes válaszokat. -
#7534 Jah igen, de monitorba nem hiszem, hogy olyan sok értelme lenne a HDMI bemenetnek, maximum egy adaptert spórolsz meg vele.
Ha nem akkor javítsatok ki. -
#7533 az a baj hogy csak (3310c) fotó masinám van az meg nem adja vissza élethűen a valóságot, de hátha tudok kölcsönkérni Canon D400-at:)
kipróbálom dvi és hdmi-n keresztül is és elmondom hogy melyikkel jobb. -
#7532 Nem ugyanaz, mert digitalis hangot is tovabbit a videojelen kivul. A DVI ugye csak videojelet, a DSub meg analog videojelet. -
#7531 Egy kis segítség. -
#7530 Ugyan az mint a DVI. Jobb képminőséget produkál a D-Sub, mert ez már digitális. És hosszabb kábel esetén sincs minőségromlás. Valamint ezen keresztül hozzá tudod kötni a konzolokat (Xbox 360, Playstation 3) -
#7529 A HDMI az mire jó pontosan? -
#7528 kepeket plz :) -
#7527 Üdv!
megvan az igazi, Samusung syncmaster 2494hs:)
már csak két 5870 hiányzik és már lehet is játszani:) -
#7526 Az új hullám: 16:9-es Full HD monitorok
Én is gondolkoztam rajta. Nem ajánlom. Helyette:
SAMSUNG 2333SW
Csak ezen nincs HDMI. -
#7525 arra a V betűre a nevében én vigyáznék. -
Richard90 #7524 Hmm ez érdekes... Ha megnzéed a Benq hivatalos honlapját, akkor annál a típusnál, amit te kinéztél, ott nincs HDMI csatalkozó link
Mi a véleményetek erről a monitorról?
LG W2261V-PF
Ha valaki tud róla egy átfogó tesztet az pls linkelje be! :) -
#7523 Ez esetben maradok az iPonnál :) -
#7522 Mielőtt megveszed a monitort meg kell kérdezni a boltban,hogy szó nélkül cserélik-e ha gond van.
Ha szemétkednek meg vacakolnak akkor máshol kell megvenni. -
#7521 Gyartotol. -
#7520 is-is szerintem ezért érdemes ott helyben kipróbálni a monitort. -
#7519 Egy kérdésem lenne: A pixelhiba gari az a bolttól függ vagy a gyártótól? -
#7518 Csak mert ilyen is van már:
25 inches Full HD kijelző a HannsG-től
Tényleg megszűnnek a 16:10-es wide-ok, amennyire trend és divat lett a Full HD. -
#7517 De kár,hogy később jelent meg 2333HD:) -
#7516 link -
#7515 Dehogy! Használhatod egy raklap felbontáson. -
#7514 Hm, ezt a moncsit en is elfogadnam...
#7513: "tehát amit linkeltél azt csak 1920*1080-as felbontásban fog működni?"
Az durva lenne... ;) -
steweee #7513 ezeket a monitorokat csak a natív felbontásukban lehet használni? tehát amit linkeltél azt csak 1920*1080-as felbontásban fog működni? -
#7512 ha meg lesz majd beszámolok róla :) -
#7511 esetleg extremedigitál/redtower ha nem lelnéd.
előre is köszi! -
#7510 Csak az a baj hogy így hogy nincs készleten nem tudom megrendelni, mind1 majd holnap felhívom őket ha addigra sem lesz. -
#7509 Üdv!
ha megvetted, írd meg a saját benyomásaidat a termékről, légyszíves!
-
#7508 általában a rendeléstől leadott 1-2 munkanapra meghozzák...
de hívd fel őket és telefonon megmondják -
#7507 Üdv egy ilyen monitort szeretnék holnap rendelni, de épp nincs készleten, iponnál nagyjából mennyi idő mire pótolják? Köszi -
#7506 Ami a monitor mellett van szemüveg, Én ilyennel már évekkel ezelőtt találkoztam. Vmelyik Média Markt-ban volt ilyen. Azzal is az volt, hogy csak nV kártyákkal használható és akkor még X1650-es kártyám volt. (mondjuk sokáig megvolt ez a kártyám :)
Természetesen ki is próbáltam ha már ott voltam. Az eladó akkor azt mondta, hogy minden game-hez használható. Ha jól emléxem vmelyik Medal Of Honor játékkal próbáltam ki. Most már biztos azt mondanám, hogy az akkor gagyi volt, de akkor tetszett. :D -
#7505 "3Ds moziban kipróbálható a dolog... "
Kiprobaltam, es inkabb maradok a "2D"-nel... ;)