14419
  • Lacee86
    Dehogynem, láthatóan laposabb. Meg nekem ez már amúgy is túl drága.
  • Solten
    Nem sokkal (120-150 pixel), eszre sem veszed.
  • Lacee86
    Nem akarok full HD-t, mert túl kicsi a magassága a monitornak a szélességéhez képest. Nem a filmezés az elsődleges nálam.
  • Solten
    LCD TV gagyi ilyen celra, azt ~2 meterrol kell nezni. Veszel egy normalis monitort plusz egy tuner-kartyat es maris tv-zhetsz. 45 ropiert ezek a legjobbak: #7700

Amugy meg 23" full HD nem sokkal dragabb: link
  • Lacee86
    Most írtam az előbb: Samsung 2233BW vagy 2243BW. Mind2 22-es, 16:10-es, DVI-s, 45 körül van.
  • SzocsA
    meg de mégis milyet??
  • Lacee86
    Én is használnám arra is. Sztem 22-es monitor már megfelel ennek a célnak.
  • SzocsA
    akkor olyan kéne tv ként is működhetne és pc monitorként is!
    használom mindenre a monitoromat! játék filmet nézek stb szóval ilyen funkcionális kéne!

• Lacee86
    Sztem ne vegyél tvt, monitor jobb. Hát nem akarok hülyeséget mondani, de azért sztem min. 5-6 év elvárható élettartamnak még sok használat mellett is.
  • [HUN]FaTaL
    Ja értem. :)

Nekem 2043BW van, teljesen megvagyok vele elégedve. :)
  • Lacee86
    Mert a 2233BW jobban tetszik külsőre. :) De persze jó a 2243BW is, tudásra kb. ugyanaz lehet sztem.
  • SzocsA
    a Daewoot azt a yakumo helyett kaptam! mivel tönkrement és volt még vissza a 3 év garanciából 1-2 hónap mondhatom mákom volt!

olyan monitor kell ami bírja a napi 8-10-15 órát akár és nem megy tönkre hamar!
    max 40 kilót +5 ha azon múlik hogy sokáig tudom használni!

azt nem tudom hogy ezeknek a monitoroknak mennyi az átlagéletkoruk?

az lenne a legjobb ha vennék egy lcd TV t és rákötném a gépet!?
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem 2243? Bár a különbséget nem tudom, de újabb, biztos fejlesztettek rajta.
  • Lacee86
    Sztem nem érdemes ilyen szarokat venni. Én is amúgy hamarosan szeretnék egyet a régi CRT-m helyett. Márkára a Samsung ajánlott nagyon. Nemtom neked mire kéne, én 22-est szeretnék, mindenképp 16:10-es arányút, meg DVI jó ha van rajt állítólag. Egy ilyen monitor 45-50 körül van. Konkrétan én a Samsung 2233BW-t néztem ki.
  • Solten
    Az a kerdes mennyiert.
  • SzocsA
    milyen monitort vegyek?
    olykor egyhuzamban napi 15 órás használatra akár egész héten át!

csak mert az első tft monitorom Yakumo volt 2.5 évet bírt ki tönkre ment kicserélték DAEWOO ra tudom nem a legjobb, az most ment tönkre 8-9 hónap után igaz sokat ment a monitor ebben az időtartományban!
  • Solten
    Samsung 2494HS teszt

• DJ RX7
    nézz szét az ipon.hu-n
    full hd-t semmi képen sem ajánlom 22' méretben. a lényeg: adjanak hozzá 3 napos pixelgaranciát és legyen rajta DVI bemenet.
  • teknősbika
    Köszi a válaszokat. Ilyen árban mi lenne a legjobb választás? (40k)
  • [HUN]FaTaL
    2243BW-t nézz inkább.
  • DJ RX7
    mást nézz én azt mondom NW-ben csak D-Sub van az SW meg már túlságosan is lapos.
  • belisz
    2243NW ofkorz.
  • teknősbika
    Monitorból melyik jobb? SAMSUNG 2243NW vagy SAMSUNG S2033SW ?
  • belisz
    Pfúúú,nem semmi monitor. Ez a Félelmetesen nagy kontrasztarány.....le a kalappal a BenQ előtt. Végre valami igazán pofás IS jött tőlük.
  • Solten
    Igazán környezetbarát monitorokat kínál a BenQ

A design nagyon ott van... :)
  • dilofekete
    Nekem lenne még eggy olyan kérdésem, hogy black-white-balck 5ms válaszidőnél van gyorsabb monitor?
    Amúgy meg Lg monitor után most az ASUS VK266H monitort néztem ki, aminek a gray to gray 2ms-t tud, de arról még nem találtam infót, hogy a black to black mennyi, gondolom 5 ms ennél is.
    Vagy esetleg van olyan oldal ahol pixelméret szerint rendezi a monitorokat?
  • DJ RX7
    ezek szerint mégis megéri ezek a cuccok. akkor várok hétvégéig míg be tudom szerezni.
  • Solten
    Hi

• DJ RX7
    helló újra!

új monitort mivel érdemes tisztítani? - (már a pixel tesztnél a boltban jól összefogdosta a csávó)

én a régi lcd vizes papírzsepivel tisztítottam az bevált. érnek valamit a monitor tisztító szerzek vagy lehet ezt is zsepivel?
  • Mersant
    nekem tobb mint 6 eves az LG irom, es a mai napig tokeletesen mukodik...haveromeknak, ismerosoknek LG monitoruk, TVjuk van, es mind tokeletesen mukodok mar tobb eve...szal annyira nem lehetnek szarok :) mindenbol ki lehet fogni rossszat
  • Gabe18
    Köszönöm mindenkinek,akkor a Samsung marad a fő célpont.
  • [HUN]FaTaL
    Most hogy így visszagondolok 1 dvd író lehet hogy beszart de az is még garis volt. De volt tőlük 2CD íróm, 2 DVD íróm. Most ASUS DVDRW van, alig használom, gyakorlatilag csak windows telepítéshez. :D
  • belisz
    LG íróim közül egyik 3 évig ment,a mostani is LG és ennek semmi baja. (fél éves)
  • Solten
    Mazlista :) Egy LG optikai nalam is betojt.
  • RaveAir
    Megtaláltam. Nekem LG-ben egy cdíró halt meg 3 hónapon belül, majd egy másik a garanciaidő után egy hónappal.
  • Solten
    Udv: link

Teszt: link
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes nekem több LG íróm is volt, soha, semmi gondom nem volt velük.

Monitorból nem kérek többet LG-t, radeon topicban leírtam.
  • belisz
    Engem amikor vettem a mostani monitoromat szigorúan lebeszéltek az LG-ről,az eladó majdnem megvert,amikor meghallotta,hogy Samu és LG között válogatok. 3,5 éves Samsung monitorom van (SyncMaster 740N),annyi baja,hogy időszakosan pixelhibásodik. Amúgy meg jó.
  • RaveAir
    Én is úgy áltam hozzá, hogy LG nem vennék (ismertem a botrányos optikai meghajtóit, sajnos többszörösen is), de végül olyan lett. Már több hónapja használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
    Előnye a BenQ-el szemben, hogy van rá 3 napos pixelhiba garancia. A Samsung ellen nincsen semmi ellenvetésem. :)
  • belisz
    LG-t a helyedben nem vennék,2 Samsung és a BenQ közül jó választás mindegyik. Ha találsz,akkor 2233BW.