PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 NAPOS PIXELHIBA GARANCIA: Nem <#idiota>#idiota>lol hipon
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nothing is True, Everything is Permitted
"The trees move. Do you not see it?"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
28-29é hírdetem de a kutyának se kell <#gonosz3>#gonosz3>
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Én konkrétan erre a 2253 LWre gondolok, hogy azon menne e fullon? Mert mások szerint a 8800 GT-t nem 1680x1050es felbontásra találták ki<#nemtudom>#nemtudom>
Legalébbis sztem.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Az lenne a kérdésem, hogy a laptopom (Acer Aspire) képernyõjén nagyon apró kis szemcsék jelennek meg és azok villognak. Mitöl lehet ez? 1,5 éves gépröl van szó.
Köszönettel
SAMSUNG 2253LW 44eft wide a minimum szint
5ms határeset
és a dvi alapkövetelmény
a felbontása nagy ezért erõs vga kell neki
minimum HD3850 512MB
vagy SAMSUNG 931BF 48eft sima 5:4 1280x1024 2ms
picit jobb a T220 vagy a T240 vagy a T260
ide HD4850 X2 ajánlott
BENQ FullHD felbontás engem nem nagyon hoz lázba, mert ilyen magas felbontáson 22"-os képátló mellett kétlem hogy eltudnám olvasni a betûket nagyító nélkül, vagy rosszul gondolom?
Fõleg játékra és filmezésre kellene.
Köszönöm elõre is! 😊
940n
Mit gondoltok a Samsung 22" SyncMaster T220 monitorról?jó választás lehet?Vagy inkább valamilyen Philips?
OS Name Microsoft Windows Vista Ultimate
HP+
Az interjú egy másik kivonata, neked magyarra fordítva:
újságíró:
- valamit terveztek azoknak akik specifikusan a HD tuner miatt vették meg ezt a monitort?
samu:
Rosszul kezeltük a problámát komunikáció szinten. Ma az a feladatunk, hogy minden hasznos információt adjunk a mostani és jövõbeni fogyasztóknak. Egy speciális rubrikát fogunk kialakítani a Samsung honlapján, mindengyik olyan kérdésrõl fog szólni, amirõl beszéltünk ma Önökkel. A Hot Line-t is értesítettük hogy az utolsó információkat adja ki, hogy fejlessze a hozzaállását és hogy magyarázza el a különbségeket szükség esetén.
hogy aki T260HD-t vett az is így rácseszett?
mert ha ez így van akkor a monitort vissza kell küldeni a samsung-nak
mert az 1 nagy átverés hogy valaki megvette elõre a dvb-t tuneres tv , monitort és nem tudja majd nézni a digitális adásokat mert nem mpeg4-es?
akkor hiába gondolkozott
ilyen esetben ha nem tudják nézni a digitális adást az új tv-jükkel a gyártó fejébe húzza az a sok ember eki elõre megvette
én csak arra tudok válaszolni, hogy az új DVB-T HD-t (MPEG4-es, dec. 1-én indul) nem fogja tudni támogatni a TxxxHD sorozat tunerje, ami csak MPEG2-t tud dekodolni. Viszont még mindig lehet külsõ MPEG4-s DVB-T tunert csatlakozni (vagy persze PC-n keresztül küldeni egy FullHD-s mûsort).
Még egyszer: Samsung dolgozik egy MPEG-4 képes változaton.
A T220HD, azon kívül hogy tuneres, állítólag jobb. Az interjúban azt válaszolja a Samsung, hogy "Nagyon dolgoztunk a képminõség javításán, ami egy átlagos monitorhoz képest jobb. Ezen a monitor van egy Scaler és egy exkluzív képjávító eljárás, ami nem található a konkurens monitorokban."
Fordíthatod angolra az interjút ezzel.
a #5962-en írtam egy linket egy magyar cikkre, ezek szerint megszûnt az MPEG2-es földi sugárzása. Az, hogy kábelen mit kapsz (és milyen felbontással), kérdezd meg a szolgáltatód. A cikk kivonata:
Tervezett ütemterv:
2008. október 6. mûsorkezdés
DVB-T kísérleti platform: MPEG-4 m1 HD csatorna sugárzásának indítása
2008. október 31. 23.59 perc
DVB-T kísérleti platform: MPEG-2 csatornák (m1, m2, Duna TV, Duna Autonómia) sugárzásának leállítása
2008. november 16. 23.59 perc
DVB-T kísérleti platform: MPEG-4 m1 HD csatorna sugárzásának leállítása
2008. december 1.
MinDig TV digitális földi televíziós sugárzás kereskedelmi indulása MPEG-4 formátumban
Saor Alba
Saor Alba
Szóval milyen 19-es monitort érdemes ma venni jó áron? 😄
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Saor Alba
Kéne egy kis okosítás! Van egy monitor ami 1920x1080(elmiletileg fullhd) felbontást tud de a leirásában csak d-sub csatlakozot ir. Az lenne a kérdés hogy ezen a csatlakozon keresztül tudja ezt a felbontást vagy d-sub-dvi átalakitó kell hozzá és azon keresztül lesz jó?