PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alulírott konfighoz venni szeretnék egy LCD tv-t (32") csak nem tudom hogy mondjuk egy 720p-s TV-n milyenek a játékok vagy hogy olyan-e mint monitoron és hogy mennyire élvezhetõ! Ja és még annyit hogy ha rákötöm a tv-t akkor a videókari támogatja majd a 720p-s felbontást (1366 x 768)? Vagy hogy mûködik ez?
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
ha nem tudunk digi tv-zni akkor megy vissza a samunak
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Saor Alba
Thrash \'Till Death
billenteni tudjatok? mert enyem olyan feszes hogy nem merem eroltetni... meg sem moccan
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
anyagot kisprolólták 1 kicsit 😄
a 730BF az nem volt ilyen
meg ha megy 10 órát akkor 1szer esetleg a meleg maitt
Köszi a válaszokat!
Köszi
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
www.team-gigabyte.com
[email protected]
mi ajkaiak vagyunk (balaton fele)
és itt is akarjuk azt a qoorva tv-t nézni!
Az m1 HD adása a kísérleti DVB-T platformon 2008. október 6-ától
engem az érdekelne, hogy T260HD-val vki keresse meg péntek este az m1HD adást, mert állítólag akkor van HD tartalom
már írtam a TV-Tuneres topic-ba hogy itt magyaroszrág 2. legnagyobb TV tornya 10km-re és nem talált semmit digitális adást a Moncsi 😞
elméletileg kísérleti jellegel sugároztak
akkor dec 1.-étõl már lehet nézni a DVB-T tunerral is?

Haliho!
Samsung T260HD: a DVB-T tuner gyakorlatilag (papíron nem érdekel) MPEG-4-es vagy csak MPEG-2-es? Ki lehet próbálni mert Budapesten október 6. óta megy az m1HD (DVB-T, MPEG-4). Talán csak péntek este van HD tartalom, nem tudom ellenõrizni. HD adás az 51-es csatornán. Október végén lekapcsolják a MPEG-2-es adásokat (az "m1HD" MPEG-4-es, az "m1" pedig csak MPEG-2-es), az m1HD-t pedig november 16-án.
Továbbá:
"Az MPEG-2 tömörítési eljárással sugárzott kísérleti rendszert az Antenna Hungária 2008. október 31-én leállítja. Ezzel ez a formátumú adásmód megszûnik, az MPEG-2-es készülékek nem lesznek alkalmasak az új MinDig TV digitális földi szolgáltatás vételére."
December 1-étõl elvileg "MinDig TV digitális földi televíziós sugárzás kereskedelmi indulása MPEG-4 formátumban".
Köszi akinek megnézi.
a sima antenna az fasza rajta
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saor Alba
Ezért gondoltam inkébb megkérdezem itt. köszi.
Méretek Szett állvánnyal (Szé x Ma x Mé (mm))
513,7 x 400,3 x 219 mm
Állvány nélkül (Szé x Ma x Mé (mm))
513,7 x 352,2 x 61,2 mm
Csomagolással (Sz x M x Mély)
593 x 433 x 132 mm
Product Dimension(With stand, WxHxD)
Product dimension with stand (Width x Height x Depth). Measured in milimeter
20.22'' x 15.76'' x 8.62''
Shipment Dimension
Product with packing dimension(Width x Height x Depth). Measured in milimeter
23.35'' x 17.05'' x 5.2''
átszámításhoz:
http://www.manuelsweb.com/in_cm.htm
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
http://www.netzwelt.de/news/75615-farbenspieler-samsung-syncmaster-931c-im.html
samsung.hu-n hasonlítsd össze