14419
  • gurubefree
    nem tukrozni vagy klonozni kell es mind a ketto monitornal engedelyezni kell az asztal megjeleniteset. De jo lenne tudni Milyen option vannak a monitor beallitasnal az nv driverben.
  • bowden
    Remélem jó topciba írom nem teljesen ide való.
    Szóval két monitort használok, egyik egy 22es tft másik egy 17es crt. Nem is ez a lényeg, ugyanis működik szépen minden a két monitorral. A gondom az lenne ha a fő monitoron játszom(World of Warcraft) akkor a másik monitort csak úgy tudom használni, ha a játékot lerakom a tálcára. A cél az lenne, hogy játék közben is tudjam használni a másodlagos monitort pl böngészésre. Videokártyám gf8600gts. Ha valaki tud megoldást, akár valami segédprogramot az jó lenne.
    Köszönöm
  • Tetsuo
    driver nelkul siman elqrhatja..
  • [HUN]FaTaL
    Az érdekes mert még akkoris kellene engednie állítani. Inkább a VGA környékén nézelődj, szerintem ahhoz nincs fent a driver.
  • Calver
    Powerstrip, és csinálsz hozzá
    és tényleg, csak tudni kell a frissítési frekvenciákat meg ilyenek - bár lehet h alapból felismeri.
  • TomBond
    Mert nem ismeri fel az XP és nem engedi állítani a felbontást, és a frissítést.
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom ez CRT. Minek driver?
  • TomBond
    Elég "öreg" de ragaszkodik hozzá! :-)
  • bertino
  • TomBond
    Egyik ismerősömnek ilyen monitora van:

Ehhez kéne valami driver XP-hez. Én nem találtam sehol. Tudnátok segíteni?
  • Solten
    Es ami nem D-Sub-os vacak, mennyibe kerul? :)
  • Shep
    De ha egyszer nincs szükségem nagyobbra akkor minek? Mondo mez a mostnai is tökéletes, nem házimozit akarok, csak játszani netezni, meg megnézni 1-2 filmet amihez ez a 17-es is tökéletes nekem. Mondjuk előbb úgyis megnézetem, hátha csak valami apró nyűge van és olcsóért megszerelik.
  • Solten
    Ez oke, de videokartyat egyszerubb cserelni mint monitort...
  • Shep
    Nem akarok túl nagy monitort, mert akkor erősebb videokártya is kell a magasabb felbontás miatt ha ugyanolyan sebesség akarok. Igazából jó nekem ez ami most van, csak 4 év után ma reggel elkezdte bevillogtatni randomra az OSD menüt.
    Egyébként valami ilyesmire gondoltam ASUS VW193D
  • Solten
    19"-bol fokent 5:4-esek voltak, csak gyakorlatilag szepen kipusztultak. Bar meg ma is kaphato 1-2 modell.
  • KranaZoli #7890
    Ahogyan Solten is írta nagyobb monitort vegyél. 19" naggyon kevés. Minimum 20", ha wide. 19"-ban még a 4:3. Wide-ot csak 20" és fölötte.

PS:

A 19"-os wide amolyan marketing erőltetés. 19"-ból vannak 4:3-asok. Fölötte viszont Én nem tudok róla.
  • Solten
    Lesz ketoldalt egy-egy csikocska 4:3-nal.

"A különbséget meg azért kérdem, mert pár centivel alacsonyabb a 19-es mint a 17-es 4:3-as."

Vasarolj 22-est...
  • Lacee86
    Pár centivel azért nem, 1 centivel max. de sztem ez is zavaró. A 16:10-es az nem alacsonyabb, sőt 1-2 centivel magasabb is, úgyh sztem mindenképp az ajánlatos 19"-ben.
  • Shep
    Miért lenne mesés, régi játékok nem támogatják a wide-ot. A különbséget meg azért kérdem, mert pár centivel alacsonyabb a 19-es mint a 17-es 4:3-as.
  • Solten
  • bertino
    "Szélesvásznú monitorra rá lehet erőltetni a 4:3-as felbontást, ha igen milyen lesz a képe?"

egyszerűen mesés.

"Mennyire zavaró ha egy 17 colos 4:3-asról egy 19 colos szélesre váltok?"

semennyire.
  • Shep
    Szélesvásznú monitorra rá lehet erőltetni a 4:3-as felbontást, ha igen milyen lesz a képe? Mennyire zavaró ha egy 17 colos 4:3-asról egy 19 colos szélesre váltok?
  • Myrddraal
    Köszönöm szépen a válaszokat, még átgondolom a dolgot :)
  • Lacee86
    Hello! Hát igazából a felsorolt 3-ból egyiket sem ajánlom, mert nincs DVI (digitális) csatlakozójuk, ráadásul 19"-esből a 16:9-es sztem szörnyen alacsony. 19"-esből esetleg a 943BW lehetne jó (ez azért drágább), viszont ennél meg sokkal jobban megéri a 2233BW: +5000 Ft-ért kapsz egy sokkal nagyobb (22"-es), szebb monitort. Nekem ilyen van, és eddig elégedett vagyok vele. Szóval sztem inkább még próbálj hozzátenni a pénzhez, és érdemesebb egy ilyenbe (vagy hasonlóba) beruházni.
  • gurubefree
    ezt
  • Myrddraal
    Sziasztok!

Vmi jófajta 19-es monitort szeretnék venni, eddig a samsungokat néztem (933SN, 943NW, 943SN) de nem igazán tudom mi a különbség, ráadásul elég egy árban vannak. Esetleg tudtok vmi konkrétat ajánlani? Előre is köszi!
  • Tetsuo
    Koszi, en is megvettem. :)
  • TomBond
    Köszi a segítséget! Meg is vettem! :-)
  • Bokafix2
    Milyen lehet ez előtt 10 centivel ülni, és filmet nézni...
    Egyből az Én vagyok menyus című rajzfilm jutott az eszembe, amiben Bambula egy óriási tévé előtt ült és úgy nézte, hogy a szemgolyói hozzá voltak tapadva az üveghez.
  • bertino
    kéne.
    az ára is.
  • Lacee86
    És mennyit kóstálhat... Sztem 300 milka legalább.
  • Tetsuo
    Nagyobb mint 1 mozivaszon, de rosszabb a "felbontasa"..
  • desigo
    off

A világ legnagyobb HD tévéje

21 méter magas és 49 méter széles,600 tonna
  • gurubefree
    Nem rossz ... olyan mint az enyem SM24333BW 22"-ba.
  • Lacee86
    Nekem az enyém jobban tetszik. (Samu 2233BW)
  • gurubefree
    Szerelmes vagyok ebbe a Philipsbe
  • Solten
    Megszólal a Philips és a Mitsubishi új monitorja

• deepketya
    Szassztok, van itt egy Xerox 700P lcd monitor, es egy nagy rakas szar... kb masfel ev hasznalat utan elkezdett vibralni a kep (idonkent), mintha a szinarnyalatok gyorsba valtanak egymast vibralas ez... Esetleg volna valakinek otlete mitol lehet? probaltam a kabelt mozgatni nem igazan volt valtozas.
  • Solten
    "Ilyet szeretnék venni"

En is elfogadnam... :) Rohadt jo: link

"Van esetleg ilyesmi árban más (jobb) ajánlat?"

no chance
  • TomBond
    A Samsung 2494HS-ről mi a véleményetek? Ilyet szeretnék venni. Van esetleg ilyesmi árban más (jobb) ajánlat?