14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#8585 Én a Default Full Zoom Level add-on-t használom Firefox alatt. Igen, a képek is nagyobbak lesznek, de már hozzászoktam. -
Dobronski #8584 Nincs valami böngésző mod nagyobb felbontásokra? Kicsit fura ez a 2 üres sáv. Ha nagyítom, akkor meg a képek csúnyák. -
Dobronski #8583 R:35
G:37
B:23
Br:40
Cont.:60
Sharp:60
Alakul, alakul. -
#8582 Hát ez sztem olyan dolog, h mindenkinek más a megfeleő beállítás. Próbálgatni kell. Nálam pl. a fényerő kicsi (25-30 körül), a színtelítettséget levettem a VGA driverrel, mert monitor menüjében akárhogy állítottam, nekem túl rikító színek voltak. Ezenkívül a kontraszot is nagyobbra vettem, meg hát még jó pár dolgot állítgattam a menüben, most nem tudom pontosan. Szóval próbálgasd, ennyi a nyitja. -
Dobronski #8581 Monitor beállításnál mire figyeljek? (kontraszt legyen kisebb nagyobb). Az iponos beállítás mintha egy kicsit vakító lenne. (tesztben használt.) -
#8580 Én csak hallottam róla. Most körbenéztem gúglin, ez a 120Hz-es jószág. Háááát már az első tesztnél lebiggyedt a mosolyom.
link1
"„NVision 3D ready”, de amíg csak Vistával és csak nVidia kártyával működik, addig ez a kis bónusz (a kis bónusz, azaz a szemüveg külön ötvenezer forint lenne) nem igazán kelti fel az érdeklődésemet."
Nekem nem keltette fel az érdeklődésem, ha lenne rá pénzem beruháznék-e ilyenre. Biztos, hogy nem. Nagyon korlátozott felhasználás. Game-ek, VGA. És hát, nem olcsó példány.
"A Samsung 2233RZ egy eléggé ellentmondásos monitor, amelynek megítélése elsősorban attól függ, hogy a színhelyességet mennyire tartjuk fontosnak. Ha a jó színek az elsődlegesek, a 2233RZ-t kerüljük el; ám ha kevésbé lényegesek, akkor az utánhúzástól mentes képpel biztosan elégedettek leszünk, s véleményünk az, hogy játékra valóban ez az egyik legjobb monitor pillanatnyilag a piacon."
link2 -
harvypoker #8579 esetleg nincs valakinek Samsung 2233RZ-je? -
#8578 -
#8577 Pedig már megtanulhattad volna.
-
#8576 Vegye' 23-24"-est, az asszonyt meg nyugtasd meg hogy a gyerek kap majd egy 42"-50"-es plazmat... -
#8575 Röviden: Minek, ha van nagyobb?!
Marketing biznisz. ;) Lapos, alacsony. -
crossy104 #8574 22-estől nagyobbat nem merek venni mert kivág az asszony vele együtt.Igy is pislogott, hogy " Vazze! Ez akkora mint a gyerek tv-je!" -
crossy104 #8573 Köszi!Miért nem jó a 22-es dvi-s full hd-s ban? -
#8572 Jól van, meg vagy dícsérve!
HD5850-hez ha már 1x vettél egy szar FullHD-t, vehetsz azt is. Van vmi különösebb ok a 22"-hoz ragaszkodáshoz?! Okés, nincsen azzal semmi baj. Jó az, nagyon is jó. Csak akkor 1680x1050-est vegyél, véletlen se FullHD-t 22"-ban. De a VGA-d bőőőőven megbirkózik a FullHD felbontással.
Lentebb voltak ajánlások is. Nem is kevés. Szerintem olvass vissza, sorry most nincs időm keresgélni, link-elgetni, stb...
NE KAPKODD EL!!!
Ipon.hu-n nézz szét. Ezekre szűrj le jobb oldalt a combo box-okban:
- Samsung (többi felejtés)
- DVI
- 5ms
Aztán válaszd ki, hogy 22", majd 23" és 24".
Ez utóbbit azért mert nagyon jó áron vannak már a 24"-os Samu-k. Láthatod Nekem milyen van. Ezt minden további nélkül ajánlom. De picivel több pénzért 24"-os nagyobb testvért vásárolsz.
A design-t Neked kell eldöntened, hogy melyik áll közelebb hozzád.
A listából amit kapsz vesd össze pár előző HSZ-el. Max. 1-2 oldal visszaolvasás szerintem.
Te tudod mennyi pénzt tudsz rááldozni. De egy 5850-es ATI szinte "megköveteli" a szép nagy felbontást.
Van akinek nem kell FullHD. Ha ez Neked sem fontos, akkor 22" és 1680x1050. Ha érdekel, akkor 23 és 24". Én már 24"-os Samu-t vennék. Csak 1". De nagyon nem mindegy, hogy mínusz, vagy plusz. ;)
Jó böngészgetést! -
#8571 Ja értem. Hú, hát pedig ezen a képen is elég durva, milyen lehet ami még ennél is durvább... Enyémen csak szolidan venni észre főleg alul. Jó, ha elég felülről nézem (mármint h megváltozik a látószög), akkor már durvább, de hát nem onnan lesem a monitort. :) -
crossy104 #8570 Visszaolvastam mit irtál.Holnap megy a levesbe.Milyen 22-est vegyek helyette? -
crossy104 #8569 Az lesz a vége, visszaviszem, kicserélem dvi-s re.Többet ilyen fos LG-t nem veszek.Vissza a jó öreg ASUS-hoz. -
crossy104 #8568 Nincs a monitorhoz driver.Neten sem találok.Win 7-em van.Nem dvi-s a monitor.5850-es kártyám van, 9.12 cata. -
#8567 Mekkora szmájli. :DDD -
#8566 Visszafogom Magam és nem írok "komolyabb" választ, mert vmi ilyesmi lenne a tartalma.
Simán el tudom képzelni, hogy ilyen. DVI-n homályosodás van kisebb felbontáson. Analógon simán el tudom képzelni, hogy nem natív felbontáson biza "elfelejti" vagy a frissítési freki-t és még a fene tudja mi mindent...
Monitor driver telepítve van ill. friss VGA driver?! -
crossy104 #8565 Sziasztok! Segitsetek légyszives.Vettem egy LG 2243S tipusú monitort.Legtöbbször 1440x900 ban használom,nem full hd-ban.Sokszor fordul elő, hogy remeg a kép, olyan mint amikor forró tárgy felett remeg vibrál a levegő.Mitől lehet? Akkor múlik el, ha az autoset gombot nyomogatom, de szerintem ennek nem igy kellene működnie.Előre is köszönöm. -
Dobronski #8564 Jó monitor, csak nincs jól beállítva. Bár... az nem igazán option függő. Vagy egy kivétel. -
#8563 Hát ilyen téren én is nehezen tértem magamhoz elképzeltem a sötét játékokat pl Thief 3 ,Doom,Riddick sötét helyeken milyen élmény lehet azzal a monitorral -
#8562 szerintem csak ijesztőt -
#8561 Most mi van valami rosszat mondtam? -
#8560 OMG -
#8559 Ennél sokkal durvább volt.Mind a 4 oldalán félkör alakúan közepén kitett a maradék rész egy kis négyzetszerűséget!
-
#8558 pölö
-
Dobronski #8557 Ja, nekem is oda volt tekerve a kontraszt, de beállítottam. -
#8556 De ez a bevilágítás mit is takar pontosan amúgy? :) -
#8555 Vagy csak nem állítottátok be. Bár a BW jobb szvsz. -
Dobronski #8554 o.O -
#8553 Samsung 2243 SW -
Dobronski #8552 Melyik? -
#8551 Jézusom.Melóba tudtunk filmet nézni azon a tft-n amit itt írtam anno.Hát majdnem elszörnyedtem.
Olyan volt a bevilágitása hogy az katasztrófa. -
#8550 Akkor xar a CD Autorun.inf állománya.
Milyen OS-t használsz?!
Windows Update-nek meg kellene találnia a Samsung driver-t. Ha régi pl. 2008. évit hoz fel akkor vagy Samsung honlapról, vagy CD-n biztos vmi driver mappában van, de akkor meg kell tallózni Neki a mappát az adott eszközön az eszközkezelőben....
Vagy nézd meg itt:
Microsoft®Update katalógus
Beírod a keresőbe a monitor típusát és a Neked megfelelő OS-hez a legfrissebb driver-t egyszerűen letöltöd. -
Paranoia #8549 kinézettel sztem nincsen probléma.
2333 dizánja meg szép szép csak nemtom mért akarnak egy tévére hasonlítani:S meg erős led világítása van.
nah indulok is a sajátomért -
Dobronski #8548 Próbáltam a Samsung cd-ről felrakni a drivert, de nem nagyon sikerül. Kiválasztottam a 2433LW-t, erre megnyitja a böngészőben ezt:file://localhost/E:/AutoPlay/cd/monsetup.htm
És csak fehérség... -
#8547 Ok. Jó monitor az, csak nekem külsőre annyira nem tetszik. De a tiéd lesz, úgyh ez nem számít. :) -
Dobronski #8546 Azok mindig vannak karácsony előtt! (mindig hardware-t kérek. :D)
Eddig cod4-et próbáltam 4670-el minden extra-n fix 125 fps 1920x1080-ban