14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#8625 Mi a külömbség a DVI meg a HDMI közt.Mért nem jó a dvis játékra? -
Dobronski #8624 Nekem 2433LW van 50-ért, tökéletes. -
#8623 40 fölött kezdődnek a jobb monitorok. 40 alatt csak analógot kapni. Játékra nem ajánlott termékek.
FullHD abszolúte ajánlott játékhoz. Érdemes befektetni.
DE! 1920x1080-as felbontás "megköveteli" az erős gépet is. Erős VGA + 1GB VRAM.
link 1.
link 2.
link 3. -
Madmano #8622 Sziasztok.Lenne egy kérdésem:egy ismerősöm kérdezett,olyan 30-40k körül lehet-e normális,22colos tft-t kapni?Volt,aki azt mondta neki,45-ért full HD-s Samsungot tud adni?Érdemes befektetni egy ilyenbe?Játékra.Totál tájékozatlan vagyok a témában,úgyhogy bocsi ha a kérdéseim is ezt tükrözik... -
#8621 Köszönöm -
hiper KOCKA #8620 hi
Azt hogy lehet megoldani hogy miután 2 monitort kötöttem a gépre, az ne egyként kezelje őket, hanem be lehessen állítani mindegyik monitorra különböző hátteret, témát stb.
-
#8619 wtf Oo -
#8618 de elötte kapcsold ki :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]
különbség
-
#8617 langyosvizes nedves rongy, vagy lcd tisztító folyadék (én külömbséget nem látok a kettő közt) ablaktisztítót viszont szigorúan tilos lcd-re és plazmára fröcskölni! -
#8616 Köszönöm -
#8615 száraz mikrószálas kendővel, ha csak poros, ellenben ha úgy istenesen koszos, akkor szemüveg/CD tisztító folyadékkal lefújva szép finoman, ugyanezzel a mikrószálas kendővel.
szóval attól függ mennyire piszkos - de pl egy ujjlenyomatot, vagy egy hirtelen jött tüsszentés nyomát az életben nem fogod száraz kendővel leszedni
viszont amire figyelj, hogy nagyon finom cucc legyen, pl papír törlőkendőt meg ilyeneket soha az életben eszedbe se jusson használni - összekarcolják a monitort. -
#8614 Mivel törlitek a monitort, száraz vagy nedves ronggyal? A kézikönyv szerint szárazzal kell, a hozzáadott rongy leírása szerint nedvessel:). -
Dobronski #8613 Azért ez a MagicColor elég jó! Intelligent-re állítottam, mert a Full kicsit lilás volt. -
Dobronski #8612 Rendben... amúgy fura, mert néha elfelejti, néha meg nem. -
#8611 Probalj letolteni hozza szinprofilt (banner -> kalibralas) vagy a Magic Tune-al beloni. -
Drall #8610 Tényleg ez volt a gond. Nagyon köszönöm a segítséget Calver!
Még azt meg tudnád nekem mondani hogy a monitor menüjében a fine opció min változtat? Csak mert hiába rakom fel vagy le nem veszek észre különbséget a monitor képén. -
#8609 fényerő le egynek, másodszor nvidia control panel-ben videó színbeállításoknál állítsd át dynamic range-t fullra. -
Drall #8608 Üdv. mindenkinek!
A következő kérdésem lenne: most Karácsonyra kaptam egy Samsung 2243 as monitort és egy olyan gondom lenne hogy vmi embertelenül világos a képe. Ez még játékoknál meg net ezésnél nem para de pl. a filmeknél a fekete szín kb. szürkének tűnik. Vkinek. nincsen vmi ötlete hogy hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? Nagyon megköszönném ha vki. tudna segíteni! -
#8607 1.) Nálam is.
2.) Jól mondta. -
Dobronski #8606 Lenne egy gondom! A costum beállítást mindig elfelejti a monitor...
A képminősággel is lenne egy. Sötétben a fekete kékes, de nem vészes. Főleg legalul. Mondta fater, hogy az lcd-k ebben vérzenek el, a feketében. -
#8605 -
Dobronski #8604
Bazdmeg... Solten... kösz a monitor ajánlatot... kurvajó! Ma gétéja négyeztem, ugyan 1920x1080-ban se futott sokkal rosszabbul, de 1280x720-ban játszottam, és ebben a felbontásban is nagyon szép! Még olvasásra is alkalmas lenne. -
#8603 Hi.: link -
Asmodeus84 #8602 Sziasztok!
Úgy tűnik a monitorom volt a ludas. Ma már semmilyen képet nem adott. Áthoztam egy másikat ideiglenesen, és az tökéletesen működött.
Szóval monitor csere lesz a dologból, és ehhez kérem a segítségeteket. Az előző monitorom egy Samsung 730BF volt. A keret 45000 Ft, és a kívánt tulajdonságok a következők:
- filmeket, játékokat bírja
- nem kell, hogy széleszvásznú legyen
- szép kép
- átmérőben elég a 19"
Tudtok ajánlani valamit? :) -
#8601 monitor driver? -
#8600 letöröltem ami eddig rajta volt felraktam az alapot aztán a legújabbat de igy is változatlan:S csak 1400x1050 van benne a szemem meg már kifolyik
-
#8599 vga driver szvsz -
#8598 Helló emberek először is Boldog Karácsonyt! Másodszor pedig lenne egy kérdésem. Ma reggel mikor bekapcsoltam a gépet el volt állitva a monitor felbontása , alapból 1440x900 de most ez hiányzik a beállitások közül csak 1400x1050 van. Hogy tudnám visszaállitani? Mert igy nem jó a kép:S Előre is köszi -
#8597 miert nem a bongeszoben allitjatok nagyobbra a betu, kep mereteket (gondolom az a baja, hogy kicsinek talalja max felbontasban) az lenne a leg egyszerubb. -
crossy104 #8596 Nem túl lapos.Tényleg semmi gond nincs vele.Kiváncsiságból feltettem egy rákhalász játékot aminél 1280x1024 ill. 1280x720 a max. felbontás.Hibátlan a kép 1280x720 ban is.Vettem volna nagyobbat, csak az 5850 ill.a négymagos Intel elvitte a pénzt. -
Dobronski #8595 Jó választás, nekem is az van, csak a nagyobbik tesója. (24")
1280x720-ban is tökéletes, főleg 3D-ben. Imádom. Betekintési szöge lehetne egy kicsit jobb, dehát csak ~60k az ára. -
#8594 De akkor már miért nem 2333sw. 1"-al lett volna nagyobb. Ha asszony észreveszi, akkor naggyon ügyes. ;)
Na, mind1. Jobb választás az biztos!
Annyit még írj meg, hogy Neked 22"-ban nem túl lapos az 1920x1080?!
Mennyire elviselhető, stb...
Mert ha okés akkor nem fogok mindenkit első körben lebeszélni a 22"-os FullHD-ről. :D
Bár ez nem biztos. -
#8593 kit érdekel. majd hozzászokik :D nálunk sem volt apelláta. ez van, ezt kell szeretni. :P -
crossy104 #8592 Mellesleg a párom miatt megy alapban 1440x900-ban a netezés miatt.Neki igy jó / tehát nekem is jó kell legyen/.Más minden fullon megy. -
crossy104 #8591 Hali! 2233sw.Full HD.Igazából nem kell nagyobb.Teljesen más képe van mint a fostalicska LG-nek.Kiakadtam amikor bekapcsoltam.Ez ráadásul nem villog,nem remeg, nem homályos kis felbontásban sem.Hibátlan.De van egy 82-es Samsung full hd lcd-m is a nappaliban.Ha nem lesz itthon az asszony rákötöm majd a gépre amikor kijön az AVP3 és a Silent Hunter 5. -
Dobronski #8590 Tudom, tudom, csak már untam a 10. játéknál. :D -
#8589 1024x768
miért nem látogatsz el elsőre a beállításokhoz? nem értettem az ilyet sosem. 1080 az alap, addig el sem indítottam... -
Dobronski #8588 2433LW-nél pl. nem vettem észre dragon age-nél az 1024x768-t, csak utána amikor bejött a skillbar, mert feltünően nagy volt! Ász a samsung! -
Melyikre esett a választásod?!
Asszony is elfogadta?!
PS: Nem nagyon hiszem, hogy HD5850 mellett kisebb felbontásra leszel szorulva.
-
crossy104 #8586 Kedves Krana Zoli! Lecseréltem az LG-t Samsungra a javaslatodra.ISTEN vagy! Köszi! Fényévekkel jobb mint az a hulladék.Kis felbontáson is hibátlan.Teljesen más szinek vannak.