14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#8705 Nem, de egyben le lehetne gyártani akkorát, mint, amekkora 3 lenne. És úgy már ugyanazt a méretet kapod. :) -
#8704 Már csak az a kis prücök áll fent h fél milla egy 102cm-es led tv :D -
#8703 Nem kell 160, de egy 100 cm körüli már szép nagy, aztán nem kell itt bohóckodni 3 meg 6 összerakott monitorral... -
#8702 Vegyen a nép 160 centis led tv-n és játszanak azon :) :D -
#8701 Sztem felesleges erőlködni ezzel, káva nélküli monitort úgysem lehet csinálni... Meg amúgy is tök értelmetlennek látom az egészet. -
#8700 nem biztos hogy ottvan pont az A oszlop :D Végülis nem rosszak, csak azért ennyi pénzért... -
#8699 Ez a 3-as tokjo szimulatorokhoz szvsz. Pl autosnal a kavak jelkepezik az A oszlopokat... -
#8698 Ezek a többmonitoros rendszerek így szarok.
Csak szimulátor alatt tudnám elképzelni a műszereket, esetleg térképet stb, egy másik monitorra téve. De így hogy 2 méter káva van a képernyők között, szerintem szar. -
#8697 duzzogva :D -
#8696 elidegeskednél azért előtte szerintem pár órát... -
#8695 3 monitorosnál itt má nem olyan zavaró :) -
#8694 Eyefinity monitor-különlegességek a Samsung-tól
még mindig idegsítően nagy a káva :/ -
#8693 "a beépített szenzor pedig automatikusan készenléti állapotba helyezheti a kijelzőt, ha senki nem ül előtte"
be kell szerezni egy örökmozgót, ha az ágyból akarsz filmezni -
#8692 CES 2010: két különleges monitor: link
(ilyen Samu kell majd... )
-
Dobronski #8691 -
#8690 samu 2494HS -
Dobronski #8689 Monitorod? -
#8688 24" esetén igen, 22"-nél viszont jobb az a 1680*1050. -
Dobronski #8687 Same here. -
#8686 faszájos lesz
lehet én vagyok ilyen telhetetlen fax, de én vettem volna egy fúhádésat :D nekem bejön. igaz én 24"-on bámulom -
#8685 nem valószínű. -
Madmano #8684 Nah megrendeltem ezt.Remélem,nem bánom meg a mostani LG L1718S-em után. -
Dobronski #8683 Nem, de termel hőt. :D
Samsung 2433LW. -
#8682 nemáááááá radiátoron tartod? :D dúrva. milyen monitor? -
Dobronski #8681 Fuh, azt nézem, hogy inkább csak baloldalt van, és ott is nem a panel "görbe", hanem a káva. Ha kicsit nyomom befele a kávát, akkor közelebb kerül... Gondolom hőtágulás miatt van. -
#8680 crt-n van is, de lcd-n nincs már ilyen hülyeség.
nem lehet hogy csak optikailag okoz csalódást a káva? -
Dobronski #8679 Size&Position-ban van H-Position és V-Position ezt nem engedi módosítani.. :/ Más nem nagyon van csak, szín, brightness stb. -
#8678 nézd meg a monitor menüjében, lehet van ilyen beállítási lehetőség, h hogyan torzítsa a képet - legalábbis egyik régi CRT-men pl biztos volt ilyesmi, hátha nálad is ez a gond. -
Dobronski #8677 De mindegy, mert mm-ekről van szó. -
Dobronski #8676 Lehet hogy software-esen lenne valami problem? -
#8675 jaaaa hogy a két oldalának a felső része, és a közepe :D így már kerek...
akkro sem vágom mitől nincs a helyén. crt-n még ok, de egy lcd-n :S -
Dobronski #8674 Amúgy csak UDpixel programmal veszem észre, amikor full fehéret jelenítek. -
Dobronski #8673 Szóval. Két oldal. Eddig ok? Fentről (oldalán) lefelé haladva, egyre bentebb a képernyő, mint a régi szar crt-n. -
#8672 wait what? lcd-n ovális kép? LOL natív felbontást álíltottál már gondolom...bár iylet mgé nem hallottam :D vgy nem is lcd?
monitor két oldalán, fent közelebb van a kávához, mint középen miva? :D fent meg oldalt közelebb van mint középen -
Dobronski #8671 Újraraktam az OS-t, és a monitor két oldalán, fent közelebb van a kávához, mint középen, szóval ilyen ovális a kép. Drivert raktam fel, de semmi. -
#8670 emilre hamarabb válaszolnak :D -
Madmano #8669 Ezt az Ipon-t telón nem is lehet elérni? -
#8668 :D Igazábol nemsürgős, tudok várni.. -
#8667 de aztán ne fogd rám, ha mégsem lesz semmi ilyen -
#8666 Értem, akkor inkább várok :)