14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#8905 Attól HD Ready egy monitor/tv hogy tudja az 1280x720at minimum. Amúgy marketingmaszlag az egész, semmi jelentősége. -
#8904 50k-ig kapsz 24 colos jó minőségű Samsungot már
2433LW,2494LW -
#8903 sziasztok
szerintetek milyen monitort vegyek 50 ezer alatt?22eset
-
#8902 kérlek több vaterás hirdetést ne linkelj ide
nyilván megvan az oka,hogy miért olcsó
ha használtan veszel monitort és később derül ki,hogy baja van akkor meg itt fog menni a sírás
szívesen segít neked itt bárki ha új bontatlan monitort szeretnél venni
egyéb esetben lutri,hogy mit veszel
ha már mindenképp használtat akarsz akkor inkább prohardver apróját nézegesd ott van az userekre korrekt megbízhatósági lista -
#8901 Ez mi valami kínai moncsi???? nem ismerem a márkát,csak elég olcsón adják.És jó vételnek tűnik. -
Dobronski #8900 De. -
#8899 Én úgy értettem, hogy a natív felbontása a HD Ready. A HD Ready az nem az 1368x768?! Az 1280x720 pedig a HD felbontás?! -
#8898 Az előző monitorom 8ms-es volt, és fpseztem vele, semmi gond nem volt. De mostmár nem vennék 5ms-nél nagyobb válaszidővel rendelkező monitort. -
#8897 Minden monitor HD-Ready ami tudja az 1280x720at minimum, de nem tudja az 1920x1080at. Gyakorlatilag ilyen az összes notebook 13"-tól, és az összes 19-21" monitor. -
Madmano #8896 Köszi az együttérzést.Tényleg.De,azt hiszem,lapozok. -
#8895 lol -
Madmano #8894 Nah,megkaptam a választ az Ipon-tól.Marad a 2 pixelhiba.Ezt írják:"Kézhezvételtől számított 72órán belül érvényes a pixelhiba garancia ,sajnos ha ebből kifut akkor a Class2-es szabvány vonatkozik rá ami legalább 4pixelhibától számít garanciásnak."Ez van.Még jó,hogy nem zavaró az a 2hiba.Igazság szerint,ha nem centikről nézem a moncsit,nem is látom.Még ha fekete,akkor sem.
-
Madmano #8893 Hát,fene tudja,lesz-e valami belőle....Ma délután,ahány emberrel beszéltem,annyi félét hallottam.Nem tudom,mi lesz.Volt,aki azt mondta,ha bizonyos mennyiséget eléri a pixelhibák száma,akkor foglalkoznak vele.Volt,aki azt mondta,ha bizonyos helyen van,akkor.Volt,aki azt,amit írtam előzőleg.Sőt.Volt,aki azt mondta,ha 3napon belül szólok,akkor is csak akkor cserélik,pixelhibában,ha bizonyos mennyiségű pixelhiba van.Ki tud ezeken eligazodni..... -
#8892 Nagyon helyes! Ez így korrekt. -
Dobronski #8891 Ennek örülök. -
#8890 thx all -
Madmano #8889 Nah,megkérdeztem a Samsung-osokat,meg az Ipon-osokat a pixel hibámról.Azt mondják,küldjem vissza Garanciafutárral és kicserélik a panelt,vagy az egész monitort.A 3napos pixelgari annyit jelent,hogy akkor nem javítanak,azonnal csere.Azért ez tetszik,hogy így állnak hozzá. -
#8888 énisénis :D legjobb az alien :) -
#8887 :)
jaja, jó volt újra elővenni és az aliennel szaldgálni :) (alien a kedvencem, valszeg az újat is azzal kezdem majd) -
#8886 ha ez megnyugtat én száraz zsepivel törlöm át néha, ha már feltűnően szürkés a fehér szín -
Madmano #8885 A tisztításra mit ajánlotok.Csak úgy kérdem.A 17 colost még egy bizonyos Data Flash nevű tft/lcd wipes nevű kendővel törőlgettem.Ennek is jó ez? -
tmisi #8884 Inkább 5ms ha sokat játszol. -
BenceYCE #8883 A 8ms a ms háborúban elegendő? Mert akkor lehet inkább várnék rájuk.
Eddig a 2494HM-et meg a 2494HS-et nézegettem, de ha fps-hez is használható még a 8ms akkor lehet inkább ráfizetnék a színhűségre. A Betekintési szög sem utolsó szempont, lévén mozizás is bőven lenne rajta. Általános felhasználás mellett szemmel látható különbség van első ránézésre a TN+filmhez képest? -
#8882 megesett mar itt a forumon hogy valaki pixelhibara panaszkodott, letakarittattuk vele a kepernyot es lass csodat, megsem pixelhiba volt. 1 probat meger. esetleg a velt hiba helyen 1 kis nyomkodas, kocogtatas, sokszor ez is segit. probald meg, hatha...;)
-
#8881 Mi van, melegítesz?! -
#8880 alien vs predator 2-vel játszok 1920x1080-ba :D -
#8879 Hát HD Ready-s moncsit kúrvára ne vegyél, talán TV-t. ;) 1általán létezik HD Ready-s moncsi?!?!
Semmi probléma FullHD-val game-ek támogatását tekintve.
Én most a STALKER első részével játszom FullHD-ban. Amikor először játszottam 2007 körül, híre sem volt a FullHD-nak és DX8-al kártyám volt. :D Talán DX9-es X1650 ha jól emléxem, de akkoriban a STALKER megfektette annyira emléxem. :)
Ha a VGA-d kevés, akkor is inkább vmi baba 16:10-est vegyél. Bár ha 1680x1050-et visz, akkor max. 1920x1080-at AA nélkül (néha a 2x-es azért jól tud jönni) és visszaveszel egyéb graf. beállításokon is. -
#8878 "Mivel nem sok játék támogatja a full hd felbontást"
Az elmúlt két (vagy inkább több) évből nem tudok olyan játékról ami nem támogatná. Mivel VGA-t gyakrabban cserélsz, a FULL hd, vagy minimum az 1680x1050 felbontású monitort választanék.
DVI sokkal jobb, analóg monitort nem szabad venni. -
#8877 Gyerekek döntöttem!
Mivel nem sok játék támogatja a full hd felbontást és ami támogatja is ahoz a videókarim nagyon gyengus ezért inkább hd ready-s moncsit veszek!!!
Nos az lenne a kérdésem hogy ha már ilyen moncsit veszek akkor milyen felbontásban legyen???
mert látok néha 1600-as felbontással rendelkezőket,meg vannak az 1440-esek,meiket érdemesebb???
Továbbá a dvi menyivel jobb a vga-nál ezen a felbontáson???
A válaszokat nagyon megköszöném:) -
#8876 Engem is zavarna és elszomorítana. Ezt Én sem tudom, erre nincs gari?! Ha nincs, akkor esetleg annyit lehet tenni, de ezt nem Én találtam ki, hanem más fórumokon olvastam, hogy volt olyan aki direkt tette "tönkre" a monitorát, hogy legyen rá garancia. Ezek mibenlétét nem ismerem, gondolom nem fizikai sérülést okozott, passz... -
Dobronski #8875 Nálam is. -
#8874 nálam alap volt elsők közé venni a Dead Pixel Tester-t mikor üzembe helyeztem a monitort :) -
Madmano #8873 Hát ja.Bár nagyon nehezen lehet észrevenni őket.Csak ha tök "sötét" a kép.Ha nem figyelem,észre sem lehet venni.Éppen boot-olt a gép és valamiért közelebb hajoltam a monitorhoz.Akkor szúrtam ki.De amilyen távból nézem,észre sem vehető. -
#8872 Ha eladnád a monitort és a vevőd észre venné biztos alkudni akarna pár ezret.
Ha megtartod és téged nem zavar,esetleg megszokod akkor nincs különösebb jelentősége.
Azért három nap alatt illett volna észre venni... -
Madmano #8871 Sziasztok.Nem túl régen maceráltalak Benneteket monitor vásárlás ügyben.Akkor segítettetek,amit köszönök még egyszer.De ma egy kis üröm vegyült az örömbe....Az én kis penge monitoromon (Samsung 2233BW),észrevettem 2pixelhibát.Ezzel,gondolom már az Ipon nem foglalkozik,igaz?Kb 1hete van nálam a masina.Akkor nem volt időm nézegetni.Meg amúgy is,nehezen lehet észrevenni azt a két pici pontot.Nem tagadom,kicsit elszomorodtam. Von le ez valamit a monitor "értékéből"? -
attosz1120 #8870 sziasztok!
LG W2253TQ-PF-re tudnátok nekem írni képernyő beállítást??? (kontraszt, fényerő,élesség)
Köszönöm válaszotokat! -
#8869 Nem panelos, asztalos. -
#8868 tuti csak egy panel...semmi dudor vagy kinövés :/ -
#8867 a csaj milyen panelos? -
sobika #8866 Hát igen, ebben teljesen igazad van, tényleg olcsóak, nagyon nagy választék van TN paneles monitorokból. :) Először én is ilyen panellal felszerelt monitort akartam venni, de aztán jobban utánaolvastam a dolgoknak, és hát van jó pár hibájuk, ami miatt nem ilyet választottam, hanem egy H-IPS-es monitort.