14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#8945 Sziasztok.
Megéri ez 36000-ért?
Vagy esetleg van mostanában valami, ami jobban megéri? -
#8944 hi
van egy ilyen monitorunk LG Flatron w2234s és amint huzamosabb ideig megy rajta valamilyen játék átvált power saving módba(kikapcsol a monitor narancssárgán villog a led és a képernyő közepén megjelenik a power saving felirat) és nem lehet feléleszteni sehogy
könyvbe azt írják elég ha az egeret vagy a billt megnyomom felébred de cseszik rá
háttérben hallatszik ha pl az asztalon szól a zene, de ha sokáig nyomkodom a gombokat kifagy és csak restart segít
manuálisan sehol sem tudom kikapcsolni, de szoftveresen se mert nincs hozzá semmi csak telepítési útmutatós cd
egy HD4670 hajtja -
#8943 Nem is hallottam még róla. :) -
#8942 Esetleg te nemtudod, hogy milyen értelmes dologra lehet használni a MultiScreen nevű programot?
Köszi! -
#8941 Yes Sir! -
#8940 Ja, hogy Neked az van. :D -
#8939 Rendben köszönöm szépen a gyors válaszokat, akkor a nagyobb mellett döntök én is :) -
#8938 Nekem P2370HD-m van, ez csak az integrált TV_tunerral tud többet, ezt a monitort csak ajánlni tudom!!!!! -
#8937 Jókat olvasni róla és szerintem nagyon szépek. :D
Azért az a 22" jó lesz 21,5"-nak is. ;)
Sőt, Ipon 21"-nak tünteti fel. :O
Megér +10k-t a nagyobb képátló.
teszt -
#8936 Sziasztok! A Samsung P2370 monitorrol mit gondoltok? Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a típussal kapcsolatban?
A kistestvére a P2270-es egy collal kisebb, viszont kb tíz ezer forinttal olcsóbb. Vaon megéri a plusz egy col a tíz ezer forintot? -
#8935 Nem erről van szó!
A monitoromban van a TV-tuner, valamilyen osztott képernyő kéne. Felraktam már a multiscreen nevezetű progit is, de nem jó, valszeg nem értek hozzá. Mind1 majd jutok vmire. Azért köszi! -
#8934 ha a tvtuner képét ki tudnád rakni az oprendszeres felületre akkor igen
pl ha külső vagy PCI slotos tv tuner kártya van a gépben akkor külön ablakban jelenik meg a tv képe
és ha nem full screenbe rakod az ablak méretét akkor elfér mellette másik ablak ami lehet bármi
-
#8933 (Ide is beírom hátha)
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy Samsung P2370HD monitorom és hogy meglehet-e oldani azt hogy a felével TV-zek a másik felével meg pl netezek? Meg ha igen akkor hogyan?:S:--)
Köszi all! -
#8932 köszi:)[javítva] -
#8931 semmivel sem jobb. a lényeg hogy DVI legyen :)
am az aláírásodban: sapphire, nem shappire -
#8930 ja:)
akkor télleg nem
én azthittem hogy az jobb képminőséget ad:)köszönöm a felvilágosítást -
#8929 ugyanaz mint a dvi csatlakozó, csak hangot is továbbít. szval sztem pc-hez nemkő' -
#8928 nemtudom
nemkell az?:d
nekem csak mondták hogy az jó,nemértek én hozzá
mire is jó az?:D -
#8927 2494HS, de az már 58e, de am minek neked hdmi? :) -
#8926 és olyat aminek van hdmi csatlakozója is?
hasonló árkategóriában -
#8925 annyiért sajna szerintem nemsok jó voan, samsung 2333SW jó, de az kicsit több :/ -
#8924 sziasztok
tudnátok ajánlani nekem egy full hd monitort max 45ezerért 22 vagy 24 colos méretben? -
#8923 Wáow, Wáow, Wáow! Nem ér!
Mekkora fasza egy monitor lesz ez. Jéééézus Máááária!
:D
Eeeeeez, igen! Szerintem ilyen még nincs is ebből a topic-ból senkinek, szal majd írjál róla pár észrevételt. Nagyon baba, nagyon baba. -
#8922 Igen, szerdán kiderül.
Megrendeltem a 2. link ben szereplő monitort. Remélem semmi probléma nem lesz. -
#8921 Ezt így kell csinálni. Ilyenkor üt igazán nagyot egy ilyen szép nagy jószág. -
#8920 Hi.: link1, link2. -
#8919 Szevasztok!
Monitort vásárolnék 23-24" méretben, 70ezer körüli áron. A legfőbb probléma hogy a 17" Sonymat cserélném le, szóval 10 éve lemaradásban vagyok monitor témában. Ajánlhatnátok pár fajtát. Ipon-ról szeretnék rendelni.
Köszi! -
#8918 Szerintem nincs. De 24"-osban is csak a drágább fajtákon. Vagy esetleg nem Samsung-nál. Miért kell Neked HDMI?! Ipon-on szűrj le rá. ;) -
#8917 23-ast vagy 24-est vegyel. -
#8916 jaa télleg.... -
#8915 és van olyan 22es amin van hdmi csatlakozó 50alatt?és jó? -
#8914 "Minimál ár: 45 500 Ft" -
#8913 30-ért de mind1:)
Amm scak hdmi van rajta. -
#8912 Ez szerintem egyáltalán nem olcsó. 45k-ért hirdeti és azt írja, hogy nem DVI-os. Általában azok az olcsók, amik: 8ms; analóg (DVI nélküli); zéró márka; és vmi hülye felbontás ezekhez. (pl.: FullHD 22"-os analóg)
Firerock
Már Én is 24-est vásárolnék ennyi pénzért. Van a 2333" ami a 23"-os méretével vhol egy középút lehet. Régebben nagyon jó áron adták. De most már a 24"-es ára is nagyot "zuhant". Szerencsére! -
#8911 dehogy nagy. én is azt hittem hogy húha, aztán annyira mégsem húha. persze nagy egy 19es crt után, de nagyon állat, pont jó méret :) 24 alá ne add főleg fullhd-ban -
#8910 Ne torodj vele. -
#8909 xD nézd már meg full új 3 év garival és papírokkal:)
Amm kösz akkor nem kell:)
Akkor vagy benq-t vagy samu-t veszek. -
#8908 22-esben kicsi a FullHD felbontás
túl apró minden
a 24-est pont fél óra alatt fogod megszokni
gondolom pár évre tervezed a monitort megtartani -
#8907 de ez kibaszottnagy
nem?:D
akkor mennyiért érdemes 22est venni és milyet? -
#8906 Hanns.G egy kalap szar, eszedbe ne jusson megvenni.