14419
  • fery02
    Sziasztok.
    Megéri ez 36000-ért?
    Vagy esetleg van mostanában valami, ami jobban megéri?
  • allock #8944
    hi

van egy ilyen monitorunk LG Flatron w2234s és amint huzamosabb ideig megy rajta valamilyen játék átvált power saving módba(kikapcsol a monitor narancssárgán villog a led és a képernyő közepén megjelenik a power saving felirat) és nem lehet feléleszteni sehogy

könyvbe azt írják elég ha az egeret vagy a billt megnyomom felébred de cseszik rá
    háttérben hallatszik ha pl az asztalon szól a zene, de ha sokáig nyomkodom a gombokat kifagy és csak restart segít

manuálisan sehol sem tudom kikapcsolni, de szoftveresen se mert nincs hozzá semmi csak telepítési útmutatós cd

egy HD4670 hajtja
  • KranaZoli #8943
    Nem is hallottam még róla. :)
  • devilzero
    Esetleg te nemtudod, hogy milyen értelmes dologra lehet használni a MultiScreen nevű programot?
    Köszi!
  • devilzero
    Yes Sir!
  • KranaZoli #8940
    Ja, hogy Neked az van. :D
  • R0sc0
    Rendben köszönöm szépen a gyors válaszokat, akkor a nagyobb mellett döntök én is :)
  • devilzero
    Nekem P2370HD-m van, ez csak az integrált TV_tunerral tud többet, ezt a monitort csak ajánlni tudom!!!!!
  • KranaZoli #8937
    Jókat olvasni róla és szerintem nagyon szépek. :D
    Azért az a 22" jó lesz 21,5"-nak is. ;)
    Sőt, Ipon 21"-nak tünteti fel. :O

Megér +10k-t a nagyobb képátló.
    teszt
  • R0sc0
    Sziasztok! A Samsung P2370 monitorrol mit gondoltok? Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a típussal kapcsolatban?
    A kistestvére a P2270-es egy collal kisebb, viszont kb tíz ezer forinttal olcsóbb. Vaon megéri a plusz egy col a tíz ezer forintot?
  • devilzero
    Nem erről van szó!
    A monitoromban van a TV-tuner, valamilyen osztott képernyő kéne. Felraktam már a multiscreen nevezetű progit is, de nem jó, valszeg nem értek hozzá. Mind1 majd jutok vmire. Azért köszi!
  • desigo
    ha a tvtuner képét ki tudnád rakni az oprendszeres felületre akkor igen

pl ha külső vagy PCI slotos tv tuner kártya van a gépben akkor külön ablakban jelenik meg a tv képe
    és ha nem full screenbe rakod az ablak méretét akkor elfér mellette másik ablak ami lehet bármi
  • devilzero
    (Ide is beírom hátha)
    Hali!
    Azt szeretném kérdezni, hogy van egy Samsung P2370HD monitorom és hogy meglehet-e oldani azt hogy a felével TV-zek a másik felével meg pl netezek? Meg ha igen akkor hogyan?:S:--)
    Köszi all!
  • Firerock
    köszi:)[javítva]
  • pxxl
    semmivel sem jobb. a lényeg hogy DVI legyen :)

am az aláírásodban: sapphire, nem shappire
  • Firerock
    ja:)
    akkor télleg nem
    én azthittem hogy az jobb képminőséget ad:)köszönöm a felvilágosítást
  • pxxl
    ugyanaz mint a dvi csatlakozó, csak hangot is továbbít. szval sztem pc-hez nemkő'
  • Firerock
    nemtudom
    nemkell az?:d
    nekem csak mondták hogy az jó,nemértek én hozzá
    mire is jó az?:D
  • pxxl
    2494HS, de az már 58e, de am minek neked hdmi? :)
  • Firerock
    és olyat aminek van hdmi csatlakozója is?
    hasonló árkategóriában
  • kifli
    annyiért sajna szerintem nemsok jó voan, samsung 2333SW jó, de az kicsit több :/
  • redmonk
    sziasztok

tudnátok ajánlani nekem egy full hd monitort max 45ezerért 22 vagy 24 colos méretben?
  • KranaZoli #8923
    Wáow, Wáow, Wáow! Nem ér!

Mekkora fasza egy monitor lesz ez. Jéééézus Máááária!
    :D

Eeeeeez, igen! Szerintem ilyen még nincs is ebből a topic-ból senkinek, szal majd írjál róla pár észrevételt. Nagyon baba, nagyon baba.
  • Szabi84
    Igen, szerdán kiderül.
    Megrendeltem a 2. link ben szereplő monitort. Remélem semmi probléma nem lesz.
  • KranaZoli #8921
    Ezt így kell csinálni. Ilyenkor üt igazán nagyot egy ilyen szép nagy jószág.
  • Solten
    Hi.: link1, link2.
  • Szabi84
    Szevasztok!

Monitort vásárolnék 23-24" méretben, 70ezer körüli áron. A legfőbb probléma hogy a 17" Sonymat cserélném le, szóval 10 éve lemaradásban vagyok monitor témában. Ajánlhatnátok pár fajtát. Ipon-ról szeretnék rendelni.

Köszi!
  • KranaZoli #8918
    Szerintem nincs. De 24"-osban is csak a drágább fajtákon. Vagy esetleg nem Samsung-nál. Miért kell Neked HDMI?! Ipon-on szűrj le rá. ;)
  • Solten
    23-ast vagy 24-est vegyel.
    jaa télleg....
  • Firerock
    és van olyan 22es amin van hdmi csatlakozó 50alatt?és jó?
  • desigo
    "Minimál ár: 45 500 Ft"
    30-ért de mind1:)
    Amm scak hdmi van rajta.
  • KranaZoli #8912
    Ez szerintem egyáltalán nem olcsó. 45k-ért hirdeti és azt írja, hogy nem DVI-os. Általában azok az olcsók, amik: 8ms; analóg (DVI nélküli); zéró márka; és vmi hülye felbontás ezekhez. (pl.: FullHD 22"-os analóg)

Firerock

Már Én is 24-est vásárolnék ennyi pénzért. Van a 2333" ami a 23"-os méretével vhol egy középút lehet. Régebben nagyon jó áron adták. De most már a 24"-es ára is nagyot "zuhant". Szerencsére!
  • pxxl
    dehogy nagy. én is azt hittem hogy húha, aztán annyira mégsem húha. persze nagy egy 19es crt után, de nagyon állat, pont jó méret :) 24 alá ne add főleg fullhd-ban
  • Solten
    Ne torodj vele.
    xD nézd már meg full új 3 év garival és papírokkal:)
    Amm kösz akkor nem kell:)
    Akkor vagy benq-t vagy samu-t veszek.
  • desigo
    22-esben kicsi a FullHD felbontás
    túl apró minden
    a 24-est pont fél óra alatt fogod megszokni
    gondolom pár évre tervezed a monitort megtartani
  • Firerock
    de ez kibaszottnagy
    nem?:D
    akkor mennyiért érdemes 22est venni és milyet?
  • [HUN]FaTaL
    Hanns.G egy kalap szar, eszedbe ne jusson megvenni.