14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#8865 Úgy látszik csak a ffi-ak vásárolnak. -
#8864 Érdekes módon hogyhogy nem 80 éves öregemberek a fő reklámarcok, nem is értem... De komolyan amúgy, már a kémény, tetőablak, cserép stb. katalógusban is min. 8 pontos buxák díszelegnek. -
Dobronski #8863 "Most is 103game van feltelepítve van." Az durva! Gondolom 90-el ha játszottál vagy 5 percet...
Amúgy nem tudom mi lehet, nekem 4670-el 1920x1080 minden maxon (1-2 van csak high-on mert nem engedi) és tökéletesen fut...
rakjál még rá vagy 3 góliát elemet. -
Dobronski #8862 Ez a csaj nagyon aranyos! -
#8861 Megfizethető Samsung monitorok C-PVA panellel felturbózva: link
Felcsigazodtam :)
#8816: csak azert a legelterjedtebb mert a legolcsobb. Talan meg a valaszido miatt is, mert az tenyleg jo, alkalmas jatekhoz/filmhez, stb. Azonban a legbenabb kepminoseget biztositja a tobbi (jelenlegi) technologiahoz kepest. -
#8860 -
#8859 Klasszikust idézve: "Ez a gyerek meg nem normális!" :D -
#8858 Oké thx all.
Gondolom nem sok játék támogatja ezt a felbontást,meg ami támogatja azt a 4770-em úgyse vinne el ezen:) -
#8857 -
#8856 Ezek vannak fent!
+ Steam-es Orange Box és GTA 4. -
#8855 Ja, nézz vmi normális FullHD-t. 2333sw; 2433LW ésatöbbi. Nem rossz ez, már vki leírta logikusan, ha pl. különféle grafika/zene szerkesztő progikhoz kellene monitort választani. Sok ablak elfér... De game-elni nem jó választás. -
#8854 103? omg -
#8853 5 percenkent jatszik eggyel... -
#8852 Vatera? -
#8851 ok thx:D -
#8850 Ezt felejtsd már el!
Sérült a panel,csúnya a káva és feleslegesen nagy felbontás
egyébként is csak 6 ezerrel több csak egy zsír új,bontatlan... -
#8849 ez a moncsi véleményed van róla?:) -
#8848 outletbe, általában, pixelhibásak vannak :/ -
#8847 Max 45-t ha el tudtam adni a wii-t de csak utána,az meg sose lesz:D -
#8846 jobban járnál ha vadi újat vennél ami karcmentes és pixelhiba garanciás
mennyi pénzt tudnál rákölteni max?
Samsungban gondolkodj inkább mint benqban
22"-es nem full HDst vagy 23-24-es full HDt -
#8845 hopsz rossz helyre szúrtam be a benq-s linket bocsi. -
#8844 Akkor ezt a monitort szerintetek megéri azt a pénzt???
Most beszéltam a gyerekkel,azt mondja hogy a samsung outletből van,ott kisebb hibával vesznek be szálításnál megsérült cuccokat.
És 3 hónapos és 9 hónap gari van rá.
NA megéri sztetek vagy adjam el a wii-m és vegyem meg álmaim -ját?:Dbenq
Melyiknek szebb a képe vajon???
Melyik él tovább?????
-
tmisi #8843 103game ???? -
attosz1120 #8842 oké.köszönöm szépen -
#8841 Hi. Van -> banner -> dead pixel tester. -
attosz1120 #8840 Sziasztok!
Megrendeltem az új monitoromat,pénteken kapom készhez!Már alig várom!Köszönöm a segítségeteket,amiket itt kaptam tőletek.
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy a pixelhibát hogyan tudom kiszűrni?Van rá külön program??Ebben kérnék még egy kis felvilágosítást!
Köszönöm a válaszotokat! -
#8839 Az te vagy ne magadból indulj ki én én vagyok ismerem a szokásaimat.
Most is 103game van feltelepítve van.És a régebbiek közül is fentvannak azok amiket nem tudok 8800GT-vel fullmaxba tolni ,de simán játszahtóak azok is lejebb véve a beállításokat.
Szerencsére ilyen nem sok van.
Stalker CS,Stalker CoP,Crysis és Warhead,Crysostasis, Batman (max physx-el nem megy csak fullon nélküle igen),Arma 2, Opearation Flashpoint 2,Star Wars FU,GTA 4 és a most megjelent Avatar.
Diohéjban ennyi game amivel nem tudok fullmaxba játszani ami érdekel is! -
#8838 ezzel hogy a játék nem szalad el igenis sok mindenből kimaradsz, énis így voltam vele, hogy majd jáccok vele később, azt mikor odajutottam volna, nagy lófaszt vettem elő a régieket. -
Dobronski #8837 -
#8836 ahha.. ertem... vilagos... -
#8835 Nem várok vele várni csak VGA-ra szoktam.De még mindig jól döntöttem.
Ezer helyre leírtam de megint leírom.Most nekem mitől lenne jobb ha szaladnék venni 100+ ezres agyonhájpolt ati vga-t amikor alig van Dx11-es game amik mennek a jelenlegi VGA-mon is??
Teszem azt ha fél év múlva venném meg (amit nem fogok mert max az új szériából) sokkal olcsóbban a játékok ugyanúgy ott lesznek szóval veszteni nem vesztek semmit csak spórolok.
Majd ha lesz már min. 15 dx11-es game akkor fontolóra veszek egy új Geforce-ot! -
#8834 Ha kijott, akkor is varsz meg 2-3 evet... -
#8833 Akkor ajánljátok ezt a moncsit?:D
Azt a kis sérülést meg orvosolni lehet könnyen,csak feljébb kell állítani a képernyőt azt kész. -
#8832 hellószia -
#8831 Jah értelek vagyis ha nagyobb felbontásban használom akkor ugyan olyan mint full hd-n max 1 kicsit jobb mert nagyobb a felbontása gondolom:)
Csak gondolom jobban megizasztja a vga-t.
4770 remélem bírja majd:) -
#8830 fullhd az 1920x1080. ez meg nagyobb, de persze bírja a fullhd felbontást. de ha kinagyítod az 1080p-s filmet 2048 x 1152 nem hiszem h nagyon észrevehető lesz a nagyítás. -
#8829 És max felbontáson már nem full hd-s???
Vagy akkor jobb képminőséget ad??? -
#8828 Maximális felbontás 2048 x 1152
teszt
"A panel nem kevesebb, mint 2048*1152 képpont megjelenítésére alkalmas, ami talán nem túl szerencsés a Full HD (1920*1080) felbontású anyagok megjelenítése miatt." -
#8827 vagyis a wii-met a moncsira:) -
#8826 Császtok ezt szeretném elcserélni 1 nintendo wii-re,mi a véleményetek??
Ez tudja a full hd-t??
Támogatja az 1080p-t??????
Milyenek ezek a moncsik????