14419
  • desigo
    ez jó :)
  • KranaZoli #9144
    Ja, akkor az 5xxx széria lesz. Fene egye meg.
  • Mersant
    anno 8600GT-m volt, most 5770. win7, monitor ugyan az mint regen.
  • KranaZoli #9142
    Ezt írtam. 4870-esed van. Szerintem az 5xxx támogatás hiányzik. Mind1, egyelőre mert csak felkúrja az agyam.
  • pxxl
    nekem gond nélkül felment pikkpakk
  • KranaZoli #9140
    Milyen VGA ésatöbbi?!
    Régebben Nekem sem volt problémám vele...

Baszki ez vmi kötelező mutatvány, hogy ahol jó a hardver ott a hiányosság szoftver oldalon jelentkezik. (Samu; ATI)
  • Mersant
    lehet benne igazsag. regi gepre siman felment, most az ujra meg ugyan azt irja mint neked...kivancsi vagyok mikor jut eszukbe gatyabarazni...
  • pxxl
    használják a szomszéd szobában :D szval nemkő. ami is van tv tunerem nem kell mégegy tv külön :P
  • KranaZoli #9137
    A jó k*va édes anyját a Samsung-nak, hogy a f*szom rakja tele Őket. B*szott felmenni ez a k*va MagicTune, még úgy is, hogy felpakoltam azt a retkes Samu TFT driver-t is. Elindul és rögtön hibaüzi, hogy a rendszer nem támogat vmit, ráadásul vmi misztikus hiba miatt elkúrta a NET-em is. Most is notiról írok. A faxom tele van a Samu-val.

Rájöttem, hogy mi a pöcsöm lesz a hibája. Állítom, hogy a HD5850-es VGA miatt baxik felmenni és működni korrekt módon a MagicTune.
  • tmisi
    Csinálsz belőle egy TV-t (P3-as gép+tuner 10-15k).
  • Calver
    szerintem 1280x1024-es felbontás kitalálója sem tudja elképzelni hogy szabadíthatott egy ilyen szörnyszülöttet a világra
  • pxxl
    rekd le a kuka mellé csak elviszi valami rézbőrű :)
  • harvypoker
    elég hulye kerdes de ha veszek egy uj monitort a régi 35 kilos állatot hova dobjam ki?
    kukaba nemhiszem hogy ferne max darabokba , papirhulladeknak nem megy el :D
  • pxxl
    én is 19" crt (1280x1024) váltottam 24es fúúhádéra. első 1-2 napban nagyon fura, de mostmár el sem tudom képzelni hogy éltem ln ilyen felbontással :D
  • BenceYCE
    Miért nem találok a gyártó honlapján spec.-t ezekről?
    Bár az árkülönbség nem akkora, hogy nekem ne érje meg kifizetni a 2 digit bemenetet.
    A 2494HS jónak tűnik ebből a szempontből.
    Egyébként a 2494HM-nek van létjogosultsága?
    Értem ez alatt, hogy TN+Filmet pivotba forgatni.
    Az alulról tré betekintési szög nem teszi használhatatlanná álló pozícióban?
  • BenceYCE
    Tartok tőle, hogy a majd 0.3-as képpontméret után (19"-1280x1024) szívás lenne a fullhd egy 23"-oson, nem?
  • Solten
    2433LW / 2494LW
  • pxxl
    2333sw kisebb, kicsit kevesebb pontot kapott, olcsóbb, de ugyanúgy nagyon jó. ha nem lett volna pénzem 2494HS-re akkor azt veszem
  • BenceYCE
    Ennél a 2494HM-nél van jobb a piacon hasonló árban?
    Netán kicsit butább de olcsóbb?
  • pxxl
    hát jó kérdéseid vannak 2 doboz sör, fél üveg bor után féléjfélkor... nekem minden fennt van :D

- felért a macigtune -
  • KranaZoli #9125
    Nekem a színprofillal semmi problémám sincs. Csak a MagicTune nem akart felmenni. Lehet azért ment nem volt fenn Samu TFT driver, vagy törölve volt az ICC profil amit felpakol?!
  • pxxl
    várjá még 6 perc mire felér :D addig megkeresem az icc-t

___

megvan: 2494HM icc
  • KranaZoli #9123
    No, akkor majd megpróbálom újra. De szerintem ugyanezt próbáltam Én is.

Ja, és Samu TFT driver az melyik van fent Neked?!
  • pxxl
    MagicTunePremium 3.0.5 Win7 64Bit

link
  • KranaZoli #9121
    Én innen szedtem le amit írtam de úgy emléxem, hogy dettó ue. műveli. :(
    Mondjuk már jó pár hónapja nem is próbálkozom vele...
  • desigo
    64 bites win 7 -el nekem ez működött:
    MagicTunePremium_Vista64bit_2.0.14

mondjuk most épp azt kéri telepítés és újraindítás után,hogy indítsam újra a rendszert xD

keresek másikat...
  • KranaZoli #9119
    Ez melyik MagicTune?! Nekem mintha nem akart volna felkúszni Win7 64 bit-esre a "MagicTune Premium for VISTA, WIN7 64Bit International Download (version 3.0.5)" verzió sem.

Köszi!

PS: Nem az a Samu ICC profil kúrja el a dolgot?! Ui. ha Én felrakom 2333SW-re a TFT driver-t, akokor besárgít egy csomó dolgot.
  • pxxl
    kb ennyi. meg persze a MagicTune-al kalibrálás is volt.
  • fery02
  • Lacee86
    Sztem kár ezen agyalni, h melyik rövidítés mi. Meg kell nézni, h a kiszemelt monitor mit tud.
  • Inquisitor
    " Ha analóg monitort veszel akkor annak rondább a képe"
    Csak ha elég zajos a környezet, de általában az ...
  • Mersant
    fuggoleges erteket irtak, csak ezt kifelejtettem...
  • [HUN]FaTaL
    Nekem 60 hertzet tud a monitor. :)

#9110: Ha analóg monitort veszel akkor annak rondább a képe, mint egy DVI csatival szereltnek (persze csak akkor szebb a kép, ha DVIon is van használva).
  • kifli
    a HD meg a tv-tuneres :)
  • Mersant
    asszem megtalaltam a megoldast:

nem a keparany szamit, mert nekem is LW van es 16:10-es hanem a pixeltavolsag es a frekvencia. az LW 0,282 BW 0,258. es 56-75 Hz, 50-85.

• fery02
    Akkor ha csak ennyi, akkor nem is igazából érdekel a dolog, úgy gondoltam, hogy valami képminőségbeli eltéréseket jelentenek.
  • [HUN]FaTaL
    LW 16:9, asszem DVIal.
    NW: 16:10 nincs DVI
    BW: 16:10, DVI
    HS: 16:9+HDMI
  • pxxl
    múltkor már majdnem megfejtettük mikor valaki egy rövidítés + adatok párossal borított mindent :) szval rejtély még mindig. az tuti hogy az lw az 16:9 arány a bw az 16:10. HS az 16:9+hdmi.
  • fery02
    Valaki tudja, hogy Samsungnál pontosan mit jelentenek ezek a rövidítések, mint pl LW,BW meg HS?
    Azt tom, hogy általában az LW-k, azok az olcsóbbak, ezek valami "Low..." valamit rövidítenének vajon? :D
  • KranaZoli #9106
    A képet lőheted majd, érdekel.
    Ez nem a Samu TFT driver miatti hiba?!