14421

| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
oks
véleményed róla ? -
harvypoker #9226 sry elirtam 2 inchel :D
LG2254TQ -
47-ért ?
37-ért van mindenütt... -
ő járt rosszul :) -
hurrá. pl a samu 2494LW 53ezer, de sebaj...
-
harvypoker #9222 na vegezetul vettem egy LG W2053TQ-t 47ért szerintem tökeletes legalabbis pixelhiba mentes :) -
elég korrektül meg van csinálva a Samsung oldala
én ha most vennék LCD-t ezek közül választanék:
FULLHD
-
De ezen igazodjon ki az ember van ahol 5ms-esnek irják van ahol 6nak van ahol 1600-as félbontásúnak írják pedig elvileg 1900-as.
Remélem ipon majd teszteli! -
Verzioja.
Teszt: link -
Ez nem lenne rossz, csak kar hogy ilyen felbontassal 22"-es. Neztem egy francia tesztet, 6ms azt irjak jatekokhoz sem lassu. A 24-es 5 ms-es verzija meg frankobb lehet. -
jó drágán adják ezt a sok csatlakozót xD -
Na végre!!! Kapható az üdvöském LG W2220P
Találkozott esetleg magyar teszttel ezzel a monitorral? -
mi a lóheréért raknak még mindig analóg bemenetet? minek? :/ -
Monitorok: egy ledes és a két tv-tuneres
76/100?? Ez az ipon szerint abszolut gold medal?
-
Meg fogja tudni. -
ezt már egyszer kérdezted, és válaszoltak is... #9182 -
M412305 #9211 Sziasztok!
A jelenlegi 17"-os Neovo F-417 monitoromat szeretném lecserélni egy Samsung 2243SW monitorra. Erről a monitorról mik a tapasztalatotok? Érdemes megvenni? A gépemben lévő ASUS EN7300GT Silent DDR2 256 MB videokártya meg fogja tudni teljes felbontásban hajtani a monitort? Azért kérdem, mert el kell döntenem, hogy mit vegyek először, egy jobb videokártyát, vagy inkább először a monitort. Előre is köszönöm a választ. Üdv -
tipp: testfreaks
2494HS
2494LW -
Az idézet másik fele pedig ez volt a
szebb TN paneles monitorra utalva:
(akinek nem olyan fontos a sebesség, annak ott van pl. BenQ G2420HDB vagy HDBL). -
az 1 dolog
de gari és gari között van különbség
samsungra 3nap pixel gari is jár -
""Arról, hogy filmekhez nem ez a legjobb választás, a közepes kontraszt és betekintési szögek, valamint az átlagos színvilág tehet, ennél már könnyen találhatunk szebb TN paneles monitort is " "
Ha van rá vmi lehetőség kérdezd meg a cikk írójától, hogy ilyenkor mi a rákra is gondolnak:
Ha annyira könnyű találni, akkor odaröffenthetnék, hogy mely készülékekre is gondolnak!!!
1edül az új LG-ről írták, hogy filmre-játékra tökéletes választás. Más terméknél Én még nem olvastam Náluk, hogy mennyire jó a benne lévő TN panel. De ezt a mondatot rendre behányják a tesztjeik végére. :(
Talán van vmi kontakt elérhetőség a cikkekben... -
Ha van rá vmi lehetőség kérdezd meg a cikk írójától, hogy ilyenkor mi a rákra is gondolnak:
""Arról, hogy filmekhez nem ez a legjobb választás, a közepes kontraszt és betekintési szögek, valamint az átlagos színvilág tehet, ennél már könnyen találhatunk szebb TN paneles monitort is " "
Ha annyira könnyű találni, akkor odaröffenthetnék, hogy mely készülékekre is gondolnak!!!
1edül az új LG-ről írták, hogy filmre-játékra tökéletes választás. Más terméknél Én még nem olvastam Náluk, hogy mennyire jó a benne lévő TN panel. De ezt a mondatot rendre behányják a tesztjeik végére. :(
Talán van vmi kontakt elérhetőség a cikkekben... -
A BenQ-ra is 3 év garit adnak. -
fimezésre, jáccásra is tök jó! :) nemrég linkeltem pár képet a beálíltásaimról, azok nekem jók így :) -
mert az is én már csak tudom nekem is az van 
-
Samsung-ot vegyél 3év hivatalos garancia papírral -
Biztos jobbak lehetnek a LED-esek mint a simák, ha jobb a kontrasztjuk és a széles vásznú filmeknél nem 2 szürke csikot látunk. -
OK Solten!
Kösz a segítséget!
Azért még megvárom,hátha ír olyan is ide akinek 2494HS-e van!
Talán Pixxel-nek ilyen van?
A legjobban az érdekel,hogy filmnézésre milyen mértékben ajánlott! -
Sehol, vedd meg a 2494 HS-t...
-
Akkor pontosan hol nézzek utána és mi alapján döntsek? -
Ipon meg a tesztjei... Erdemesebb inkabb szakoldalakat olvasgatni, ott kalibraljak a szineket es utana lesz a verdikt. Tesztelik az utanhuzast is. -
Van!
Ez a címe:
"Full HD-s monitorok: az olcsó, a gyors és az átlagos" -
A 2494LW-rol is van tesztjuk? -
Na,megtaláltam!
A hs-en van még plusz 2x3w-os hangszóró,audio be és fejhallgató kimenet.
Ezek a plusszok vajon hasznosak?
A nagyobbik baj inkább ez:
"Arról, hogy filmekhez nem ez a legjobb választás, a közepes kontraszt és betekintési szögek, valamint az átlagos színvilág tehet, ennél már könnyen találhatunk szebb TN paneles monitort is " -
Értem,csak nem értettem,na mindegy...
-
A hs ész lw,tényleg csak a hdmi-s csatlakozóban különbözik?
Az iponon a hs értékelése:" Összességében a képernyő értékelése: KIVÁLÓ."
Az lw értékelése:100/65
-
Kulso alatt a monitor kulsejet ertem. Mi nem ertheto ezen?
-
Amugy itt a HS "HDMI-nelkuli"- valtozata, olcsobban: link -
Na,érthetően!
A monitor színei nem tetszenek,vagy a külső borítás színe?(ezüst-fehér)
-
Hi. Mindegyik TFT monitor LCD technologia, a LED pedig egy LCD "hattervilagitasi-modszer". Manapsag mar szinte minden notinak a panelja ilyen hattervilagitasu, tul nagy kulonbseget nem latok egy "hagyomanyos" TFT-hez kepest, talan egyenletesebbek a szinek, a kevesebb fogyasztas ketsegtelenul elonyosebb.
#9187: kulso. De ez szubjektiv.