14419
  • Lacee86
    20"-asban 16:9? Hát... Én biztos nem vennék, bazi alacsony a kijelző. Kb annyi, mint a régi 17"-eseknek.
  • SZilaJMaGGoT

Valaki? Vélemény? Bocs, hogy türelmetlen vagyok...
  • Gundark 1 1
    Valóban? És mik a tapasztalatok? Tetszik a dolog. Egész jó dolgokat olvastam róla. De azért az élettapasztalat többet számít.
  • BenceYCE
    Milyen nagyobb nemzetközi oldal van ahol érdemes monitor teszteket nézegetni?
  • SötétBarom
    Milyen mázli, hogy nem vettem :]
  • kifli
    semmivel nem szebb, annyi hogy hdmi-n megy a hang is
  • SötétBarom
    Épp nem volt a boltban rövid HDMI kábel, én meg nem akartam 3 méterest venni. Mennyivel lesz szebb a kép, ha lecserélem a DVI kábelt? Valami jó hasonlattal érzékeltethetné valaki :DD
  • Solten
    link
  • Dobronski
    35-ért van értelmes monitor?:D (nem nekem kell, szóval ne legyen több. :/ )
  • SZilaJMaGGoT
    Üdv! Ezt néztem ki magamnak: http://ipon.hu/webshop/product/samsung_2243sw/114202

Szerintetek?
  • Calver
    az ellenben egy nagyon jó választás, több embernek is van errefelé.
  • Gundark 1 1
    Akkor esetleg egy SAMSUNG 2333SW? Az még esetleg beleférne.
  • Gundark 1 1
    Ja nincs rajta DVI? Azt nem is néztem. Azt hitem van :)
  • Calver
    2048x1152-es felbontás DVI nélkül? nagyon, nagyon nem.
  • Gundark 1 1
    Szép. Nézegettem a SAMSUNG 2343NW-t ami kb 46. Nem lenne jobb biznisz az?
  • [HUN]FaTaL
    Samsung 2243BW

44k
  • Gundark 1 1
    Uraim, itt az idő. Kb 40-et szánok egy Samsung 22 colosra. De olyan szépek ezek a BW NW BMW KGB jelzések és igazából némi pofa eltérést látok de ennyi. Mivel igen nagy tapasztalat gyűlt itt össze igy az lenne a kérdésem hogy melyiket válasszam? 50-nél többet nem akarok fizetni :) De meggyőzhető vagyok ha jó a vétel :)
  • pxxl
    monitor+gép
  • fery02
    Az elosztóra érted?
  • pxxl
    nálam meg heti 166 órát megy minimum :D
  • fery02
    Gondolom úgy marad. Mert mért nem kapcsolod le csak egyszerűen?
    Én ilyenkor csak megérintem a led melletti felületet balra, majd lekapcsolom az elosztót is.
  • pxxl
    nyomd meg a gombot. illetve 'táccsit'
  • SötétBarom
    Segített, viszont így meg villog a kék led :DDD Az úgy is marad órákig? Frusztrál engem :DD
  • fery02
    Mert te lehet megadtad neki kézileg a forrást.
    Végülis nem hülyeség, lehet én is beállítom majd neki, hogy csak Digititális kimenettel foglalkozzon.
  • pxxl
    nálam nem váltogatja
  • fery02
    Ismerős...én leszoktam kapcsolni az egész monitort.
  • fery02
    Mondjuk ettől most picit félek, hogy "bejaratos", mert most elképzeltem, hogy mondjuk 1 év múlva már olyan tropa lesz a lemez a hajlatnál, hogy szinte lötyögni fog a monitor, majd egyszer egy napsütéses, madárcsicsergős napon azt veszem észre, hogy az egész panel az asztalon csattan egy hatalmasat. :D

De értem én, hogy hogy értetted, csak ez most eszembe jutott. De majdcsak nem fog így viselkedni az a lemez, ahogy fentebbe elképzeltem. :)
  • Calver
    állítsd be a monitor menüjében source-t manual-ra, szerintem az segíteni fog. ha ugyanolyan a menüje mind 2253LW-nek, akkor 5. ikon a nyerő, onnan már látni fogod.
  • SötétBarom
    Ha kikapcsolom a gépet, akkor váltogatja a bemeneteit, és nem kapcsol ki.. Ezt hogy oldjam meg? (kiírogtja, hogy analog-digital-hdmi)
  • Solten
    Ne felj, "bejaratos".. :))) Az enyeme annyira szorult anno hogy nem is tudtam allitani, visszavittem hogy megse en torjem el, az uzletben a szakinak persze siman sikerult... :DDD
  • stickfa
    Igen,tudom!
    Csak éppen a tesztben az lg-t ajánlják inkább filmnézésre és több extra is van benne,mint a samuban!
    Azért nem döntöttem még,mert itt a fórumon a samsungról csak jót olvastam idáig!
  • fery02
    Nekem gyárilag úgy állt, hogy kb a mellkasomra nézett az egész. :D
  • pxxl
    samsung.hu is azt írja hogy forgatható, dönthető, de elég fura módon lehet dönteni, én nem is feszegettem, végülis pont jól áll gyárilag.
  • fery02
    Ugye ennek a 2494 HS-nek ilyen végtelen egyszerű állványa van, amivel első ránézésre úgy tűnik nem is lehet csinálni semmit sem (még a képernyőt is csak álványostul lehet elforgatni oldalirányban).

Viszont a dőlését tudom állítani valamennyire a monitor tetejét megfogva, óvatosan hátra vagy előre döntve magát a képernyőt.
    Az érdekelne, hogy ez a módszer vajon hivatalos vagy ez nem igazán tesz jót az állványzatnak, mert azért az mindenképpen jó volna, ha lehetne állítani ezt, azért ez alap dolog lenne szerintem manapság.

Azt tudom, hogy ilyenkor a fémet hajlítjuk, ami tartja az egész monitort, de elég vastag ez a lemez, nem tudom, hogy hosszútávon baja lenne-e az állítgatásoktól (bár van heggesztőnk :D).
  • Calver
    23" Samsung 2333SW - 50k
  • stickfa
    Miért?
    Az az 1 coll az olyan sok,nagyon észre lehet venni a különbséget?
    57 ezer körül láttam legolcsóbban az LG-t,a Samsungot is e körül.
  • pxxl
  • Solten
    Nem rossz az LG az biztos. Nem tudom, en sokallom egy 23"-as monitorert a majdnem 60e Ft-os arat...
  • stickfa
    Mi a furcsa benne???
    Én még mindig gondolkodom az Lg w2363v és a Samsung 2494 hs között.
    Tudom ,tudom, Ti(szinte az egész sg fórum) már megmondtátok,hogy a Samu a nyerő,az iponon az lg-t dícsérik agyonra olyanok,akiknek már van.
    Addig variálok,amíg majd az egyiket már nem lehet már kapni és akkor könnyű lesz a választás!
  • Dobronski