PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
FullHD-t Neki?! 22"-ban?!
Ha ingyen adnák. <#hehe>

Samsung 2043BW, vagy 2243BW.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Solten
Hi.: link

Saor Alba

hi
errõl tud vki infót adni?
monitor
Readon 4800as szériához akarok venni egy monitort
vagy esetleg tud mondani vki egy jó monitort min20 max22" DVI és max 40ezer HUF 😊
MaSzKa
thx 😄

mint kiderült 1colos csak 😄

Tárolókapacitás: 512 MB, 320 dal, FM Tuner, 1,0" OLED full Color display (65K szín), Audió, fotó, videó ( WMV) visszajátszás, FM felvétel, Line-in felvétel, hangfelvétel,

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

[HUN]FaTaL
Jó játékot és jó filmezést kívánok. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MaSzKa
nekem OLED van a Thomson MP3 playeremben 😄

kb 1.5colos 😄

Solten
Aminek szemmel lathato utanhuzasa van az egy kukaba valo fosch. Bar irodai monitornak tokeletes <#vigyor>

Saor Alba

desigo
tetszetõs talpdísz eléggé lol
Samsungot eléggé nehéz dönteni,azt hittem eltöri 😊

jönne már az OLED...
kifli
naa, azért nem olyan rosz azz 30e-el olcsóbb pénzért mint a másik kettõ, és 5pontal kapott kevesebbet összesítésben. Persze, nem tökéletes, de el lehet lenni vele, szerintem bõven...
Solten
Kulsore nekem is tetszik, aztan a pozitivumok itt veget is ertek.

Saor Alba

kifli
Szerintem Benq is elég sokat fejlõdött, tetszik ez a monitor, (miezmár, mûanyag füvet adank hozzá 😄) szerintem szép a monitorjuk, teljesítményben sem rosz, árban meg sima ár/értékgyõztes (persze ez csak a led világítású közt érvényes)
Solten
Meg nem futottam at, akkor csak a szokasos... <#smile>

"A menü vezérlése érintõgombokkal történik, ráadásul a monitorban a gyártó szép, fehér színû visszajelzõ fénnyel ellátott változata teljesít szolgálatot, melynek fényereje is állítható. A power led bekapcsolva szintén fehér, készenlétnél villog vagy kialszik (beállításfüggõ). Ha teljes sötétséget akarunk az sem akadály, a megvilágítást akár le is tilthatjuk a menüben."

Jeee, fejlodik a Samu... <#taps>

Saor Alba

KranaZoli
Jahhh, napközben beleolvastam... De csak a Samsung-ot futottam át és annyit láttam, hogy kimagaslik a mezõnybõl.
😄

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Solten
duracellmumus
Üdv!
tv-nézésre szülõknek, nekem meg dirt2-õzni😊
van a gépen hdmi-kimenet(4darab) csak a képminõségtõl nem vagyok hasra esve...

a samsung-ár/értékben rendben van!?

Apunak mindig igaza van! Most is.

desigo
Mire fogod használni?
Mennyi pénzt szánsz rá max?
Tvzni,géprõl filmet nézni esetleg játszani én LGt ,Samsungot,Sonyt ajánlanék

LG 32LH3000

Samsung LE32B550
Sony KDL-32V5500

plusz kell egy DVI-HDMI csatlakozó ha DVI-DVI végû kábel van hozzá
vagy DVI-HDMI végû kábel

duracellmumus
Üdv!
azt hiszem jó helyen járok😊

keresek:
Lcd tv fullHD-t, lehetõleg dvi bejárattal, 32" környékén (nem utolsó szempont hogy gusztusos képpel rendelkezzen)

elõre is köszönöm!

lalakov
Ma megvettem az új monitoromat, szerintem teljesen stabil a talpa, persze ugyanezt adják a 24"-es monitorhoz is, lehet ott már gondot jelent.

Viktorr: Samsung P2250 (Ipon:50880). Nem értek hozzá, de maga a monitor is gyönyörû és a képe is.

Egy kérdésem lenne csak, tudja valaki, hogyan tudok váltani a Dualview-ban a két kijelzõ között?
Mert a tv felbontását csak ebben az esetben tudom állítani(Klón módban nem), ha meg nem teszem, akkor pl.1920*1080-ban csak a negyedét látom a monitor képének.
pxxl
de ha egyszer be lehet állítani hogy maradjon 4:3 akkor minek a 16:9 torz képpel? <#idiota>

All hail the double x!

"persze ilyenkor torzul a kép"
Hát épp ez a baj.<#smile>
Én már néztem nagybátyáméknál 82-es LG LCD-n az RTL klubot, megfájdult tõle a fejem, nem elég hogy lapos a kép, de még a tetejébõl-aljából így is lecsippent a trükközéshez. Persze kit zavar, kit nem. Mondjuk nekik is DIGITV van, az meg ugya félúton van a DVD meg a Divx között, a tömörítés még az én 72 centis képcsöves TV-men is meglátszik néha...

pxxl
egyáltalán nem húzza szét a tv-t, ez hülyeség. és nem csak a vga drájver számít, a tv adást is be elhet állítani hogy tartsa meg a 4:3-at vagy húzza 16:9-re, persze ilyenkor torzul a kép.
én a 24est nézem kb 1 méterrõl, és semmi baja nincs, se mosódás se semmi. persze a tv az más tészta, az analóg adást nem fullhd-ra tervezték, de egyáltalán nem vészes.

All hail the double x!

Natív felbontásban nem (TV-nél ugye PAL felbontás elég gyenge, így nem csoda hogy mosottabb lesz). De közelrõl biztos nem jó nézni, nekem azért van csak 19-es. 😄
Persze ha 4:3-as anyagot nézel (film v. régi játék), azt könyörtelenül széthúzza, kivéve ha videókártya driverben be van állítva a 4:3 mód, így két oldalt lesz egy-egy vastag fekete csík.

Viktorr
Értem,köszönöm az infót!

KranaZoli
Nincs; nem. Én is 17"-os CRT-rõl váltottam.
😄

kifli
közelrõl is elég szép képe van full hd-ba 😊
Viktorr
Szia köszi a tippet!

Ehez nem értek,de nekem most egy 17 colos régi crt monitorom van,23 colosnál nincs az a veszély hogy a kép megnyúlik és mosottab lesz,mint a nagyobb tvknél?Tehát a monitort meszebbre kell rakjam,hogy szép legyen a kép? nemtudom érthetõen fogalmaztam e 😊

kifli
üdiv, samsung 2333SW mondjuk ez 23"
Viktorr
Sziasztok!

22 colos monitort szeretnék vásárolni 50.000 ft körüli áron.Ebben az árkategóriában melyiket érdemes megvenni?

gurubefree
Ugyan azt latod a main monitoron full HD felbontasban mint az 1 monitoros felallassal. Itt nem a main monitoron levo lathato kep van nyujtva hanem a ket szelso monitoron azt latod amit 1 monitor eseten csak akkor ha odebb csoszogsz.

Szerintem nagyon elvezetes lehet jatszani 3 monitoron ( kerettel egyutt is )

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

pxxl
mér' mekkora felhajtás volt anno a 64 bites rendszer, meg a stb. a Mac G4-es meg már évek óta ezt használta <#idiota>

All hail the double x!

Solten
Jah, marketing kancsok, notiknal mar nem ujdonsag. Bar ha ugy vesszuk sok dolog utolag onnan szivarog a desktop-szegmensbe (nem vagom hogy mi okbol kifolyolag, de az okos marketing kancsok biztos jobban ertenek ehhez).

Saor Alba

MaSzKa
Hercules<#taps>vga Monochrome

pxxl
haj meg az CGA /EGA is fasza volt cask lejárt az idejük

All hail the double x!

MaSzKa
régen még a CTX Japán monitorok is nagyon jók voltak

[HUN]FaTaL
Ja csak az a baj hogy a gyártók úgy hírdetik mintha ez olyan hatalmas elõrelépés volt, LG is úgy nyomja a LED TV-t mintha minimum oled lenne.

Solten
Irta valaki hogy koze lenne? Legalabb a panelgyartok vegre eljutottak oda hogy LED-eseket gyartsanak nagy volumenben (mi a sz*rert vartak ennyit...) az asztali monitorokhoz is nem csak notikhoz. Joval kevesebbet fogyaszt.

Saor Alba

grebber
Oled az még odébb van sajnos de nagyon nagyon várom már de csak a tudása és a vékonysága miatt! (Mi másért <#banplz> )

Next PC upgrade: 2022

[HUN]FaTaL
Jajj istenem ezek annyira szarok, LED a háttérvilágítása. És? Semmi köze az oledhez.

pxxl
kicsit várunk még vele, mert dög drágák lesznek sztem. de már van az lg-nek ledes monitorja nem? vagy az csak tv?

All hail the double x!

desigo
KranaZoli
2243BW -> 22"; DVI; 5ms; 1680x1050; 16:10
2333SW -> 23"; DVI; 5ms; 1920x1080; 16:9

lalakov
Igen, visszaolvastam addig, hogy lássam milyen monitorod van😊), de nekem az pl. már túl nagy.
pxxl
nekem eddig a HD4870-el nem volt problémám a fullhd. 22es méretben nemtom mi a tuti, de pl a 2333SW is jó választás. nameg a 2494HS 😛 amit vettünk itt nemrég 😊

All hail the double x!

lalakov
Igen azt olvastam😞. Mit tudnál ajánlani(illetve a talpán kívül elmegy?)? Visszaolvasva az oldalon csak nagyobbakat ajánlotok, nekem meg elég lenne ez a 22"-es méret is.
Milyen VGA kell az 1920*1080-as felbontáshoz? Nem mintha feltétlenül abban szeretnék játszani, csak lentebb írjátok, hogy ezzel és azzal sem ajánlatos.
duracellmumus
üdv!
valaki összehasonlította már a hdmi-s és a dvi-s képminõséget?

vélemény?

pxxl
én nem vagyok kibékülve ezekkel a P szériás talpakkal. nem tûnik olyan masszívnak <#nemtudom>

All hail the double x!

duracellmumus
a következõ 3d-s térgörbítõ szemüveg ennek a lekicsinyítésével fog születni😊

lalakov
Bocs, Samsung P2250.
lalakov
Sziasztok!

Ma reggel elromlott a régi fajta 17"-es monitorom. Olvasgattam teszteket, véleményeket és ennél a modelnél kötöttem ki: P2250. Mit szóltok hozzá? (Fõleg játékra használnám.)
pxxl
hát ez egy FATALis hiba volt <#pardon1><#lookaround><#idiota>

All hail the double x!