PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ingyen adnák. <#hehe>#hehe>
Samsung 2043BW, vagy 2243BW.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Saor Alba
errõl tud vki infót adni?
monitor
Readon 4800as szériához akarok venni egy monitort
vagy esetleg tud mondani vki egy jó monitort min20 max22" DVI és max 40ezer HUF 😊
mint kiderült 1colos csak 😄
Tárolókapacitás: 512 MB, 320 dal, FM Tuner, 1,0" OLED full Color display (65K szín), Audió, fotó, videó ( WMV) visszajátszás, FM felvétel, Line-in felvétel, hangfelvétel,
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
kb 1.5colos 😄

Saor Alba
Samsungot eléggé nehéz dönteni,azt hittem eltöri 😊
jönne már az OLED...
"A menü vezérlése érintõgombokkal történik, ráadásul a monitorban a gyártó szép, fehér színû visszajelzõ fénnyel ellátott változata teljesít szolgálatot, melynek fényereje is állítható. A power led bekapcsolva szintén fehér, készenlétnél villog vagy kialszik (beállításfüggõ). Ha teljes sötétséget akarunk az sem akadály, a megvilágítást akár le is tilthatjuk a menüben."
Jeee, fejlodik a Samu... <#taps>#taps>
Saor Alba
😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Saor Alba
tv-nézésre szülõknek, nekem meg dirt2-õzni😊
van a gépen hdmi-kimenet(4darab) csak a képminõségtõl nem vagyok hasra esve...
a samsung-ár/értékben rendben van!?
Apunak mindig igaza van! Most is.
Mennyi pénzt szánsz rá max?
Tvzni,géprõl filmet nézni esetleg játszani én LGt ,Samsungot,Sonyt ajánlanék
LG 32LH3000
Samsung LE32B550
Sony KDL-32V5500
plusz kell egy DVI-HDMI csatlakozó ha DVI-DVI végû kábel van hozzá
vagy DVI-HDMI végû kábel
azt hiszem jó helyen járok😊
keresek:
Lcd tv fullHD-t, lehetõleg dvi bejárattal, 32" környékén (nem utolsó szempont hogy gusztusos képpel rendelkezzen)
elõre is köszönöm!
Viktorr: Samsung P2250 (Ipon:50880). Nem értek hozzá, de maga a monitor is gyönyörû és a képe is.
Egy kérdésem lenne csak, tudja valaki, hogyan tudok váltani a Dualview-ban a két kijelzõ között?
Mert a tv felbontását csak ebben az esetben tudom állítani(Klón módban nem), ha meg nem teszem, akkor pl.1920*1080-ban csak a negyedét látom a monitor képének.
All hail the double x!
Hát épp ez a baj.<#smile>#smile>
Én már néztem nagybátyáméknál 82-es LG LCD-n az RTL klubot, megfájdult tõle a fejem, nem elég hogy lapos a kép, de még a tetejébõl-aljából így is lecsippent a trükközéshez. Persze kit zavar, kit nem. Mondjuk nekik is DIGITV van, az meg ugya félúton van a DVD meg a Divx között, a tömörítés még az én 72 centis képcsöves TV-men is meglátszik néha...
én a 24est nézem kb 1 méterrõl, és semmi baja nincs, se mosódás se semmi. persze a tv az más tészta, az analóg adást nem fullhd-ra tervezték, de egyáltalán nem vészes.
All hail the double x!
Persze ha 4:3-as anyagot nézel (film v. régi játék), azt könyörtelenül széthúzza, kivéve ha videókártya driverben be van állítva a 4:3 mód, így két oldalt lesz egy-egy vastag fekete csík.
😄
Ehez nem értek,de nekem most egy 17 colos régi crt monitorom van,23 colosnál nincs az a veszély hogy a kép megnyúlik és mosottab lesz,mint a nagyobb tvknél?Tehát a monitort meszebbre kell rakjam,hogy szép legyen a kép? nemtudom érthetõen fogalmaztam e 😊
22 colos monitort szeretnék vásárolni 50.000 ft körüli áron.Ebben az árkategóriában melyiket érdemes megvenni?
Szerintem nagyon elvezetes lehet jatszani 3 monitoron ( kerettel egyutt is )
ゾルターン
All hail the double x!
Saor Alba
http://goo.gl/gd6Zi5
Saor Alba
Next PC upgrade: 2022
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
2333SW -> 23"; DVI; 5ms; 1920x1080; 16:9
All hail the double x!
Milyen VGA kell az 1920*1080-as felbontáshoz? Nem mintha feltétlenül abban szeretnék játszani, csak lentebb írjátok, hogy ezzel és azzal sem ajánlatos.
valaki összehasonlította már a hdmi-s és a dvi-s képminõséget?
vélemény?
All hail the double x!
Ma reggel elromlott a régi fajta 17"-es monitorom. Olvasgattam teszteket, véleményeket és ennél a modelnél kötöttem ki: P2250. Mit szóltok hozzá? (Fõleg játékra használnám.)