14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#9786 Hát engem ezek nem győznek meg, h megér +7k-t, de szebb jószág külsőre. :) -
#9785 2494HM kicsit rosszabb betekintési szög (160/160), nagyobb fényerő, van rajta hangszóró, meg dönthető/forgatható/pivot funkció/állítható magasság, nehezebb is kb 2x annyi. (majdnem 9 kiló) -
#9784 Egyik jobb, mint a másik. Személy szerint nekem külsőre az 1. jobban tetszik, de nemtom h megér-e +7eFt-ot, h 2 ms a válaszideje. Bár lehet van más különbség is, de nekem ez tűnt fel. -
#9783 Sziasztok! Monitort szeretnék venni és szeretném kikérni a tanácsotokat, hogy a két monitor közül melyik a jobb és miért? Egyik, a másik. Köszönöm! Üdv. -
ckytep #9782 Köszi a segítséget.
Esetleg valaki más, egyéb javaslat? -
#9781 Földhurok van a házban, rosszul van leföldelve.
Egyetlen lehetőség, hogy földeletlen konnektorba dugod az összes pc-hez csatlakozó készüléket. (már aminek földelt a csatlakozója) monitor, printer, tv, akár még az aktív hangszóró is. Vagy egy öreg kiszuperált elosztót szerezz, vagy a fő konnektor - amibe az elosztó csatlakozik - ott az oldalsó érintkezőket szigeteld le.
Persze ha ilyen esetben megfogod a radiátort meg a pc-házat, akkor csípni fog, egy 50-100V -os földkülönbség. -
ckytep #9780 Nincs a monitoron DVI. Próbáltam átalakító nélkül másik kábellel (D-SUB - DVI) is, kicsit jobb lett a kép de még mindig nem tökéletes. Amikor a tht helyett crt monitorom volt működött rendesen a kettő egyszerre.
Mit lehet akkor csinálni, mert már mindent kipróbáltam? -
#9779 Kontraszt 70, fényerő 30 nálam. Gammát a mode 3-ra állítottam. Ezenkívül nVidia control panelben (nemtom, neked milyen karid van) a Digital Vibrance értéket 50-ről 37-re levettem, mert nagyon rikítóak voltak a színek, és ez a módszer volt nekem a leghatásosabb. -
Inquisitor #9778 Nincs DVI a monitoron? :O
Hááát, az átalakító (de maga az analóg kábel is) töménytelen zajt össze tud szedni ha "rossz helyen" lakik az ember. AZt driver nem fogja javítani. -
ckytep #9777 Sziasztok!
Lenne egy elég bonyolult kérdésem, remélem tudtok segíteni.
A következő cuccaim vannak:
- NVIDIA GeForce 8800 GT
- LG 32LG30 lcd tv
- LG W2243 lcd monitor
A videókártya 2 DVI csatlakozóval rendelkezik erre a tv egy DVI-HDMI kábellel van rákötve, a monitor pedig D-SUB-bal, amin a videókártyánál van egy DVI átalakító (próbáltam D-SUB - DVI kábellel is). Külön-külön tökéletesen működnek, de ha a tv rá van kötve, akkor a monitoron vibrál a kép. Előzőleg a CRT monitornál működött a kettő egyszerre. Frissítettem a videókártya drivert is, de nem változott.
Mi lehet a gond? -
zozox333 #9776 Én 2 hete vettem/használok egyet és csak nagyon jót tudok róla mondani! Sok helyen nagyon dicsérik! (több vásárlói véleményt és tesztet olvastam mielőtt meg vettem volna)
Itt sokan leszólják (illetve le fogják)
Én nyugodt szívvel javaslom! De azt is, hogy több helyen is nézz utána!
Az információ akkor ér valamit, ha több helyről is be van metszve! :) -
Solt #9775 LG W2242T-hez tud valaki esetleg jól bekalibrált profilt ajánlani? -
#9774 benq monitorokról mi a véleményetek? -
Madmano #9773 Van egy 2233BW monitorom.Milyen beállításokkal(fényerő,kontraszt,ilyesmi)érdemes használni?Vagy nem érdemes mahinálni,hanem a célnak megfelelő beállítást bekapcsolni a MagicTune-ban? -
Dobronski #9772 Ugyanaz, csak 2433 nagyobb. -
#9771 teljesen hibátlan
bár utóbbi időben pici halk búgó hangot ad de csak nagy csendben hallani -
#9770 Nem látom benne a bizniszt amivel jól járok :) Nem látok jelentős különbséget a specifikációkban.
Neked hogy megy a 2333? Van vele valami gondod? -
#9769 vedd meg nekem a 2433LW-t és cserébe neked adom a 2333SW-met xD -
#9768 Na jövő héten megyek vásárolni. :) Melyiket vegyem? Samsung 2433LW vs 2333SW? -
#9767 Van egy ilyenem, 20 rongyért a tied. Az égvilágon semmi baja, csak én vettem egy szép nagy samut. :))) -
#9766 -
elárultad a családot -
Dobronski #9764 Érdekes. -
#9763 -
#9762 Hi.: link. -
#9761 Üdv! A 15 colos CRT monitorom kezdi megadni magát, így úgy néz ki hamarosan szükségem lesz egy újra. Sajnos most eléggé le vagyok égve, így csak kb. 30 ezret tudnék rá szánni... Ennyiből már lehetne venni valami értelmes LCD monitort? Nem lenne különösebb kikötésem, csak annyi, hogy ne menjen hamar tönkre... :) -
#9760 és vajon több FPS-e van-e ha kikapcsolt monitorral játszik?
[apro](ha jól tévedek te ismered ezt a klasszikust :D) -
#9759 Antituning monitor... -
#9758 Elhiszed,hogy nem jó kedvemben írogatok ide,szombaton 22 óra 30kor,amit leírtam tény!
Van 2 tanum is:)
Valahogy szar ,lassú a gépem pedig,alább leírtam egy 4 magos elég jó renszer,elég idegesség nekem ,hogy kiadtam elég sokj pénzt érte,úgyhogy inkább azok keressék a társaságomat,akik segíteni akarnak,nem pedig gúnyolódni!!!
-
#9757 üdv
Samsung 2433LW vagy 2494LW -ast nézegesd -
#9756 A monitor csak egy külső eszköz
mégis,hogy tudna visszahatni az oprendszered indulására?
milyen oprendszer amúgy?fullra van updatelve? -
#9755 Most lehet viccelődni,de ettől függetlenül az tény amit leírtam!!!
Tegnap tettem fel az új moncsit és sokkal később jön be az op. rendszer!
Ez egy fórum,itt elvileg lehet kérdezni!Vagy nem??? -
#9754 Hali! Szeretnék venni egy (legalább) 22 colos monitort 50k körül, leginkább játékra és filmnézésre használnám. Mit ajánlotok? -
#9753 OMG ember
Ha nem dugsz be monitort, mennyi idő alatt áll fel a rendszer? :D -
Dobronski #9752 Úristen miafaszom -
#9751 -
#9750 Sok jatek DX9-es API-t hasznal jelenleg (FIFA pl...), ugyhogy frissitsd csak... -
#9749 Windows 7-et használok! -
#9748 ...
Itt kivalaszthatod az op.rendszerednek megfelelo legfrissebb drivert: link.
Ha XP-t hasznalsz, telepitsd elotte a .net frameworkot: link. Valamint frissitsd a DX 9-et: link -
#9747 Az tény, hogy mióta az új monitor van, azóta lassabban jön be az op. rendszer.
2 mbit-es adsl-es netem van!