14419
  • JSbyMSI8800
    Ez érintő kijelzős nem ?
  • Lacee86
    Ez már olyan fényes, mint ha bekenték volna zsírral. :) Amúgy sztem maradjon mindenki annak a gyártásánál, amiben jó.
  • kifli
    neírjuk le, kitudja, lehet jó panelt szerelnek bele :)
    (zalman cuccok általában jók, füles, hűtés, meg van gameregere is asszem :))
  • Solten
    Zalman monitor...

• Lelouch
    És 40-ért?
  • Tigristank
    Hali!
    Az lenne a problémám, hogy a monitorom (Samsung SyncMaster 930BF) furcsán viselkedik, konkrétan ha bekapcsolom a gépet, akkor fekete marad a képernyő, és csak nagyon nehezen hozza be a képet (de látszik, hogy erőlködik). Viszont ha sikerül behoznia, akkor utána tökéletesen működik...
    Találkozott már valaki ilyennel?
  • pxxl
    nemtom mennyivel jobb a P-s, az újabb verzió az tuti
  • N1ggA
    Azt mondod inkább 2494HS mint P2470H?
  • pxxl
    Samsung P2470H sztem. 2333HD-t hülyeség lenne megvenni csak azért ilyen drága mert tv tuner van benne. de sztem 24esek közül még mindig a 2494HS a tuti :)
  • Kotosy
    Az LG-re is 3 év gari van. :)
  • N1ggA
    Hali! Lentebb írtam, de változott az árkategória. Következő termékek közül vennék egyet, de nem tudok dönteni. Játékra, filmnézésre lenne.
    Samsung P2470H
    Samsung 2333HD
    Samsung B2430H
  • pxxl
    autóból is :)
  • SötétBarom
    2494 - 3 év garancia. :P
  • BenceYCE
    Na ez az! TV-ből is jobbak a japán gyártók termékei mint a két nagy kóreai gyártóé.
  • Solten
    Nehez is, mindketto fincsinek tunik...
  • Kotosy
    Hehe, nem sikerült döntenem, marad az alszok rá mégegyet és random rendelek sratégia xD
  • Solten
    Nm. Ha lett volna, linkelem.. Egyelore nem nagyon talaltam 30 ropiert masik DVI-s monitort.
  • Lelouch
    Kösz! Esetleg lenne még valamilyen más tipp?
  • tmisi
    Samsungból meg nem szar be mi? Amikor én vettem a monitort, olvastam hogy valakinek a harmadik cserepéldány is pixelhibás volt a drága Samuból, meg egyéb problémákra is panaszkodtak, LG-re meg szinte alig-alig. Persze az 1 éve volt...
    Az én LG-mre legalább Made in Poland van és nem Made in Romania.
  • desigo
    hány éves volt,mi a típusa,mi baja lett?
  • Lacee86
    Jah.
  • Dobronski
    És? Bírom az embereket, akik leírnak egy márkát, mert beszart 1 a 1020140241241234 közül....
  • Higany
    LG-t ne vegyél, most szart be egy éppen.
  • pxxl
    hát jó kérdés. a samu az tuti jó, nekem is az van, meg még pár embernek itt, mindenkinek tökéletesen megfelel, az lg-ről nemtok mit mondani. de ha most nekem kellene választani a 2 közül nem tom melyiket vinném :D (lg szebb sztem)
  • Kotosy
    Sziasztok! Megint itt vagyok. Ma összegyűlt a monitorvásárláshoz szükséges pénzösszeg, szóval mihamarabb rendelni is szeretném a monitort. Már csak eközött a kettő között gondolkodom:

LG W2453-PF
    SAMSUNG 2494HS

Árban és méretben mindkettő megfelelne, csak nem tudok dönteni hogy LG vagy SAMSUNG. :) Vagy ha mást ajánlotok hasonló árkategóriában az is jó. :) Az említett két monitort már láttam élőben is, de még így is nehéz a döntés. :P Előre is köszi a segítséget.
  • pointer4
    Hívsz egy villanyszerelőt és leföldeled a házat (6m-es réz rúd leüt a földbe), meg újrakábelezteted.
  • ckytep
    Nem, csak a monitor. 450W-os a táp, szerintem elég.
  • desigo
    Ha felcseréled a két kimenetet akkor a TV is vibrál?
    Videokártyának van elég táp?
  • ckytep
    Lenne egy elég bonyolult kérdésem, remélem tudtok segíteni.
    A következő cuccaim vannak:
    - NVIDIA GeForce 8800 GT
    - LG 32LG30 lcd tv
    - LG W2243 lcd monitor

A videókártya 2 DVI csatlakozóval rendelkezik erre a tv egy DVI-HDMI kábellel van rákötve, a monitor pedig D-SUB-bal, amin a videókártyánál van egy DVI átalakító (próbáltam D-SUB - DVI kábellel is). Külön-külön tökéletesen működnek, de ha a tv rá van kötve, akkor a monitoron vibrál a kép. Előzőleg a CRT monitornál működött a kettő egyszerre. Frissítettem a videókártya drivert is, de nem változott.

Egyszer már kérdeztem, de kivitelezhető megoldást nem találtam.

Légyszi segítsetek
  • Higany
    Köszi a válaszokat! A link csak arra volt jó, hogy be tudjátok azonosítani amik közül választanék.
    Hát nekem játékra meg filmnézésre is kéne, de a pivot dolog se lenne rossz, mert hát netezek is néha. A P-s monitor egyedül az új design miatt lenne jobb vétel, a többi tulajdonságba meg a másik. Csak az a baj, hogy olyan már van havernak és a P-s még újabb is.
    Amúgy meg mindkettőt majdnem ingyen kapom(a P-sre 10e-t kéne ráfizetni, a másikra csak 6500 Ft-ot), mert segítettem kicsit egy számtechboltnak és ezt adnák ajándékba, vagyis a kettő közül az egyiket. Meg még annyi, hogy valszeg megtartom az öreg Samsung 920N-emet is és rádugom melléje a videókarira az új monitort. Csak még hezitálok, hogy melyik legyen.
  • BenceYCE
    Érdekes meglátás, reméljük akkor nem csalódik a Philipsben.
  • pxxl
    thx! :) írtam neki, majd kiderül mit mond.

ő am Philips 190C1SB-t nézett, meg valami Philips 191E. nemtom :)
  • BenceYCE
    Akkor a széles vászonról inkább tegyen le, mert filmhez vagy játékhoz jó, de böngészéshez ennél rosszabb nem is lehet, kivéve, ha pivot-os monitort vesz, azt meg olcsón jót nem kap. Én egy 19"-os 5:4-es képarányú monitort vennék a helyében. Azoknak a legjobb a képpont távolsága, nem kell böngészéskor nagyítgatni és kényelmes a használata minden máshoz. Én is csak a film és a játék miatt veszek szélesarcút.

Szerintem ha nincs szüksége DVI-re akkor ez pl., ha meg van akkor ez.
  • Lacee86
    Hát netezni bőven jó ez is sztem.
  • pxxl
    haj!

egyik ismerősöm venne monitort kb 30ért. amit tudni illik, hogy nem jáccik, ritkán filmezik. inkább netes gép, és integrált vga-t használ. én ezt ajánlottam, de az a +8e nem nagyon tetszett neki :) 5let? 20-21" is jó sztem, mert alapból 19est akart :D
  • BenceYCE
    A tesztek szerint mégsem jobb. Játékra meg mindegy melyiket, mert mindkettő jó arra.
  • BenceYCE
    P szériát ne vegyél. A betekintési szög nem fedi a valóságot, mert kinek mi számít annak? A HM drágább mint a HS, de a HS-sel is bőven el leszel. A pivot funkciót nemigen fogod használni, mert ezeket a paneleket nemigen lehet erre a tré betekintési szögek miatt. A gyártók ezeket a TN paneleket arra optimalizálják ahogyan az használva lesz. Alulról ritkasz@r a betekintési szög, ami oldalra fog kerülni fa elforgatod pivot módba a kijelzőt. Ezért én a 2494HM-re szavaznék, de nem az edigitalban. Keresgélj argep.hu-n, ott reálisabb árakat találsz.

Pl.
  • BenceYCE
    Igen, az, hogy a linkelt oldalon nem éri meg megvenni :)
  • Lacee86
    Hűha, ez a jószág iponon 64 rongy, a linkelt oldalon meg 80... Itt vmi gebasz van...
  • pxxl
    a kettő közül valszeg én is az P2470H-t venném. sztem az frissebb is