14419
  • Dobronski
    Helyes. Nekem is az van! Állat monitor!
  • Gundark 1 1
    Na uraim, megrendeltem. Samsung 2433LW. Remélem hamar gyün:)
  • And5
    Oops erre válaszoltam nem a 17-re.
  • And5
    Hát csak az a baj, hogy az íróasztalomra szánom.
  • Mersant
    en a helyedben nem vennek ennyi penzert monitort, inkabb 1 TV-t. nekem lh3000-es LG-m van, a filmek amik a 22"-os monitoron nem tul szepek, a TV-n sokkal szebbek. igaz ezt tenyleg nem tudod 0,5m-rol nezni, de 1,5-2m-rol siman. jatekokat csak par percig teszteltem rajta, semmi kesest, utanhuzast nem eszleltem...
  • BenceYCE
    Én azt tanácsolom, hogy el kell felejteni a beépített tunereket. Most készülök venni egy 32"-os TV-t és annál sem érdekel. Külső tunert erőltet úgyis mindenki, az analóg jelet meg már nem sokáig "élvezhetjük" :) Tehát kell egy megjelenítő, aztán ennyi. Bár egy TV mindig is jobb betekintési szöget ad mint egy átlag monitor. Ráadásul mivel egy 26-27"-os monitor annyiba kerül mint egy 32"-os alsó kategóriás TV, így gyorsan el is felejtettem. Egy dolog van amire a TV-knél figyelni kell, az az input lag. Tehát játékosok jól nézzenek szét. Én minap 3 órát nyúztam 3 tévét a Saturnban. Utólag is THX az eladóknak :)
  • pxxl
    a jó minőségű tv-t el is felejtheted 27"-on meg fullhd felbontásban. majd ha digitális lesz akkor esetleg lesz minősége is.
  • And5
    És pl. a P2770HD többet tud mint egy sima monitor és egy tv tuner eszköz ? Igazából nekem az lenne a legfontosabb, hogy ne kelljen egy külön TV-t bezsúfolnom a szobámba de jó képminőséget kapjak mind tv-zés mind pc (játék, internet) közben.
  • Sly06
    sziasztok mi a véleményetek a samsung p2470h monitorról? még a benq v2410 eco-t néztem, de a tesztek alapján elég gyengének tűnt, így maradt a samu. várom a véleményeket!
  • Solten
    Az ipon szerint input lagos, o szerintuk semmi problema nem volt a jatekokkal (utanhuzas sem): link.
  • And5
    Még annyit kérdeznék, hogy láttam az ipon.hu -s tesztben, hogy ez a monitor nem igazán a vérbeli játékmonitorok közé tartozik. Ez pontosan mit akar jelenteni mert előfordul, hogy néha játékra is használom a gépem.
  • ddt500
  • desigo
    üdv

Mivel a mostani monitorodat is jópár évig használtad ezért valószínűleg amit most veszel is meglesz pár évig.
    Amíg egy 22 colos 1680x1050-es monitor 40-45 ezer Forint addig egy 24 colos 1920x1080-as 45-52 ezer Forint.Érdemesebb jobbat venned.

Samsungok megbízható,jó monitorok.3 év garancia van rájuk és 3 napos pixelgarancia.
    Ha csak egy pixel is hibás azonnal cserélik szó nélkül.Ezért majd fontos,hogy a vétel után 1-2 napon belül alaposan átnézd.

Mindenképp legyen a monitoron digitális bemenet DVI esetleg HDMI az analóg Dsub mellett,helyett.

22-esek : 2233BW , B2230W
    23-asok : 2333SW , P2370
    24-esek : 2433LW , 2494LW
  • ddt500
    Helló!
    6 éve nem vettem monitort szóval egyáltalán nem vagyok képben LCD ügyileg. Ajánljatok légyszíves nekem 19-21 coll között LCD monitort ami jó mindenre. 4850-es a videókártya. Sokat játszom, még többet netezem és biza videózom is bőséggel. A kritériumok. Nem kell full hd elég az 1680X1050, nem kell szélesvászon. Ha véletlenül még is az lenne nem baj.Ja és valami ismertebb monitor márka legyen. LG-t hanyagoljuk már 2 CRT-t elfüstölt nálam. (A másodikat ingyen kaptam.) A felső határ szigorúan 50 000Ft. Előre is kösz!
  • pxxl
    mire kell attól függ. ha csak netelez, akkor mind1, ha játék, film is van, akkro kell a dvi, vagy hdmi
  • Lelouch
    DVI nélkülit nem érdemes venni?
  • tmisi
    Szerintem csak sportadásoknál, de monitoron nem TV-zünk. :D
  • Higany
    Filmeknél se lehet észrevenni?
  • somdav95
    semennyire
  • And5
    A link alapján találtam egy ilyen monitort, hogy LG M2762D-PZ ami annyiban különbözik, az LG M2762D-től, hogy 2 ms-el működik. Ez sokat számit az 5 ms-hez képest vagy mennyire érzélkelhető ?
  • Solten
    Eselyes. Nagy is, nem kifejezetten draga, az ipon se nagyon talalt rajta fogast (mondjuk utobbi nem sokat nyom a latba... :D)

link
  • And5
    Tehát a tvtuneres monitorokból ez a csúcs most ?
  • pxxl
    én a samu 2494HS-t napi 20 órában használom folyamatosan.
  • Solten
    Ezek mar nem iroasztalra valok hanem hogy ~2 meterrol nezzed. Plusz TV... Utanhuzas lehet jatekokban stb.
  • And5
    És pl. ezekről: LG 32LF2510, LG 32LH3000 van valakinek valamilyen tapasztalata, véleménye ?
  • Solten
    link
  • SzocsA
    jó de melyiket?
    az utolsó jó játékmonitornak?
  • And5
    Valaki tudna nekem abban segiteni, hogy 100 körül milyen TV Tuneres monitort érdemes vásárolni ? A válszokat előre is köszönöm.
  • Lacee86
    Oldalirányú elmozdulásnál tökmind1, függőleges betekintésnél meg úgy kell forgatni meg beállítani, h jó legyen.
  • SzocsA
    nem is az extrém helyzetekre értettem hanem hogy ha nem szemből nézed a monitort már sötétebb a képe!
  • stickfa
    LG W2363V-WF ,nem ledes!

Egyébként fifázni,szerintem lehet tn panelessel is,nem hiszem ,hogy olyan extrém helyzetbe kerültök játék közben,hogy ez ne menne "normális" körülmények között.
  • SzocsA
    ez ledes monitor? LG W2363V-WF
    BENQ V2400 Eco
    SAMSUNG P2450H
    BENQ G2220HD
    SAMSUNG XL2370
    BENQ V2410 Eco
    Fujitsu Amilo SL3230T (S26361-K1303-V181) Active Matrix panel technológia ez mi pontosan?

ezek közül melyik az ami bírja a folyamatos akár napi 12 órás terhelést?
    az a baj hogy mind TN paneles nincs látószögük. fifázni szeretnék az öcsivel leginkább játékra kellene!
  • Solten
    Rendben, akkor: link (#9822-re). Netalan: link.
  • stickfa
    Folytatatom!

A színek is elég kis szögtől is torzultak, én többet vártam!
    A szoftveres kalibrálással tudtam segíteni a képi megjelenítés minőségén, de nem az igazi!

Most felvetődik a kérdés,hogy mire cserélem le!

Míg véletlenül valaki nem linkelte be ide a fórumra az Acert,addig a Samsung 2494 hs és az LG w2363V között vaciláltam.

Végül is a Samsung mellett döntöttem,mert egyrészt itt és külföldi fórumokon is nagyon sok jót írtak róla!

Rá kellett dobnom 22 ezret és jövő héten meglesz!
    Ha ,ebben is csalódni fogok,nem tudom mi lesz!
  • stickfa
    Hát én nem (nagyon) ajánlom az Acer v233 HABD-t!

Ezt vettem 1 hete és úgy néz ki sikerül kicserélni jövő héten egy másikra!

Tényleg olcsó 39.5 ezerért vettem és lehet,hogy másnak megfelel ,de a fekete képernyőn óriási volt a fehér bevilágítás
  • kifli
    de ez ilyen specko 3d monitor úgynézem, vagy lehet vele 3dézni
  • Solten
    Ja csak a Samsung fokent elektrotechnikai ceg. Zalman hutos.. Monitor tenyleg kicsit furcsa toluk... Bar a Yamaha is hangszerekkel kezdte. Es milyen utos motorokat gyartanak... :D
  • pointer4
    Mint a Samsung a porszívónal pl ?
  • Solten
    Nem, "haromdes"...
  • Solten
    link