14419
  • pointer4
    Mutassatok már erről a virágról valami képet :D Nem bírom elképzelni :D
  • Lacee86
    Én ilyet nem mondtam, h nincs különbség, tudom jól, h van. Csak mondtam, h attól még 1600x900 se fest rosszul egy Full HD monitoron játéknál. Hát azt ne feszegessük, h én az 1680x1050-es monitoromon 8500GT-vel milyen felbontáson játszom. Persze, h a natív a legszebb, csak hát a vasnak is bírnia kell. De most vki azért ne vegyen FullHD monitort, mert hátha nem tud natívban játszani, vagy azért cserélgesse gyakran a vasát, h a legújabb játékok menjenek Full HD-ban? Legtöbb ember ezt nem bírja pénzzel...
  • Solten
    -Mitől nőies, magyarázd már el??

-nemtudom...

• mrzoltan
    hmmm, látom sokszor használtad már a monitorod úgy ,hogy nem natív felbontásban volt próbáld ki és meglátod a különbséget.
    A HD4870 teljesítménye pont elegendő a Full HD -hez ,de elég penge élen táncol,inkább 1680*1050-ben érzi jól magát.
  • Lacee86
    4870 sztem csomó új(abb) játékot visz full HD-ban, de sztem akkor sem történik tragédia, ha csak 1600x900-ben tudsz futtatni vmi játékot.
  • Firerock
    ez az utolsó tűnik jónak:)
    de most azt mondták nekem hogy a 4870hez nem jó a fullhd. Ez igaz?hogy jó max felbontásban használni mert különben torzul a kép
  • reax
    BenQ G2320HDB - Full HD 23"
    BenQ G2420HDBL - Full HD 24"
    Samsung SyncMaster 2343NW - ezen nincs DVI
    Samsung SyncMaster P2370 - ez 50eFt viszont 2ms reakció idő Full HD beépített hangszóró is
    Samsung SyncMaster P2350 - Full HD 2ms reakció idő
  • reax
    mindegyik jó monitor de ezer féle elhangzott már ahogy tőlem a benq is, akárki akármit mond azok is jók, én még panaszt nem hallottam azokról
  • Firerock
    nemtudom,nekem nem tetszik,de itt nem ez a lényeg,légyszi fejezzük be ezt a témát,nem ilyet szeretnék és kész...
    SAMSUNG 2343NW és a SAMSUNG P2350 is FullHd-s? mi a véleményetek róluk?
  • Lacee86
    Fú, ezt már régebben is mondta vki erre, h nőies design, már akkor is felállt a hátamon a szőr tőle. Mitől nőies, magyarázd már el??
  • desigo
    üdv
    ezt a bovito.hut gyorsan felejtsd el mert monitoronként vagy 10kval drágább mint a többi bolt
    az LG is szimpatikus de én a kettő közül inkább a 2494HS-t választanám
  • bertino
    nekem is ugyanezt csinálta a régi samsung 19es monitorom.
    szerencsére még volt rá gari.
  • zvaragabor
    Javítása mennyibe kerül kb?
  • mate3553
    Találtam még egyet: LG W2453TQ-PF
  • Firerock
    ÉS AKKOR MIVAN?
    szerintem pl az egész design nőies,én nem akarok ilyet mert NEM TETSZIK
  • Gundark 1 1
    Javító lesz belőle. Samsung hiba. Az én régi 17esem is ezt csinálta. De nekem nem érte meg javítani, igy vettem egy 24est :)
  • mate3553
    Sziasztok!

Monitor vásárlás előtt állok, de nem tudok választani.

Eddig egyet találtam, ami szimpatikus: 2494HS

Nem nagyon értek a monitorokhoz, így feltennék pár kérdést:

1. Jobb a HDMI, vagy elég a DVI
    2. Felbontásnál elég az 1920x1080 vagy megéri nagyobb felbontást tudó monitort venni
    3. Én Samsungokról eddig csak jót halottam. Mely gyártók termékei a legmegbízhatóbbak?

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • bertino
    persze, már leírtad.

virágoshátú design miatt.
  • Firerock
    design se tetszik,de szerintem nem kell megmagyaráznom miért NEM akarok olyat venni
  • Mersant
    lattal te mar B650-es samut otvar kijelzovel? azert mert 1 hulye ezt szajkozza a forumon, sok idiota meg megy utana mintha a messias lenne a gyerek? hagyjal mar. haverom mit ossze parazott mig megvette a B650-et, pont e miatt. megvette, nem samu panelos hanem asszem AUO es mit ad isten gyonyoru kepe van...na ezt add ossze...
  • Lacee86
    Azt én se értem, h miért baj, h virágminta van a hátulján, amikor kb. sose látod, de el tudom fogadni, h nem tetszik ez a design. Amit linkeltél, az jónak tűnik.
  • reax
    és miben lenne rosszabb, én speciel csak jót hallottam róluk de inkább fogalmazzunk ugy h semmi panaszt és nekem is az van...megjött leraktam az asztalra és használom mindene megfelelő
    nem cipelni kell, h baja essen meg ilyenek, egyszer beállítottam és kész.
  • Firerock
    nemértem miért kell szemétkedni...
    ha neked valami nem tetszik valószínűleg te sem vennéd meg...
  • Lacee86
    Paraméterei jók, de az h BenQ, egy kicsit zavaró tényező. :)
  • reax
    tessék haver: BenQ G2420HDBL

nekem is ajánlották már
  • desigo
    ha locsolgatod néha akkor színes lesz xD
  • Dobronski
    Ajánljatok neki valami szart, aminek nincs a hátulján virág :D::D:D:DDD
  • Firerock
    oké,de az alakja is csúnya szerintem
    nem mind1 hogy miért nem szeretnék olyat?
  • kifli
    enyémnek is ez van a hátulján, eddig 2x láttam :D
  • pxxl
    nem halál mind1 mi van a monitor hátulján?
  • Firerock
    na skacok
    kéne nekem egy 22-23as monitor,nem ez a hülye lekerekített,virágoshátú design-al hanem ehhez hasonló kinézettel rendelkező FullHD monitort 40-45 ezer körül. Vagy ez jó amit linkeltem?ennél jobb nincs ebben az árban?
  • zvaragabor
    Hi, remélem nem baj, ha ide írom. A Samsung SyncMaster 940n monitorom az utóbbi pár héten olyan érdekes dolgot kezdett el művelni, hogy egyszercsak elsötétül a kép egy fél másodpercre, majd teljesen elmegy. Valamivel több, mint 2 éves. Áramot kap, mert a gomb világít. Ha kikapcsolom, majd be, akkor ugyan ezt csinálja, de ha várok egy kicsit, akkor bírja egy ideig, de akkor sem sokáig. A legelső elsötétülés egyébként egy pár órás használat után jelenik csak meg. A monitor teteje meleg, nem forró, nem égeti a kezemet, csak érezhetően meleg. Az alja normális, szobahőmérsékletű. Mi lehet a baja?
  • reax
    Teljesen mind1, attól még nincs pénz ennél drágábbra. Szerintem nem lehet rossz monitor amit kinéztünk és talán még a 22" megoldás is jó lehet főleg ~36eFt-ért.
  • Dobronski
    Jó beállítással nem fogyaszt többet mint 1 LCD...
  • Lelouch
    Erről a monitorról mik a vélemények?
  • BenceYCE
    Hát pedig pont ugyan olyan bolt mint a többi. Webáruházként üzemel. Tehát ha Extreme Digitalos vagy Aqua-s kiszolgálást szeretnél, akkor fizesd meg. Ha meg weben vásárolsz van 8 nap elállási lehetőséged, és tök mindegy, hogy kitől veszed meg, mert a szakszervízhez cipeled a cuccot ha gáz van. Az meg hogy kinek a tollából származik a számla, az mindegy. Én talán az egyetlen dolog amihez ragaszkodnék az a személyes átvétel a pixelhiba mentesség miatt. Nem szeretem a futáros variációt.
  • reax
    hát pont nincs mert ha ennyi lenne akkor vmi samsungot néznék de így is lehet h egy 22colos benq lesz 36ért meg nem vmi semmilyen boltból akarok azért nem bírom az árgép.hu-t mert mondjuk egy ipon nem az elsők közt van benn
  • BenceYCE
    Inkább HDBL ha van rá még egy kis zsé.
  • Solten
    40 ropiert eleg korrekt.
  • reax
    Na alapos keresgélés érdeklődés és vélemény meghallgatás után az ismerősömnek közösen ezt a monitort néztük ki. BENQ G2420HDB
    Biztos, hogy ez lesz, mert ami Samsungot kinéztük annak felment az ára. Mi erről a véleményetek?