PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja, jó volt újra elõvenni és az aliennel szaldgálni 😊 (alien a kedvencem, valszeg az újat is azzal kezdem majd)
All hail the double x!
Eddig a 2494HM-et meg a 2494HS-et nézegettem, de ha fps-hez is használható még a 8ms akkor lehet inkább ráfizetnék a színhûségre. A Betekintési szög sem utolsó szempont, lévén mozizás is bõven lenne rajta. Általános felhasználás mellett szemmel látható különbség van elsõ ránézésre a TN+filmhez képest?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Semmi probléma FullHD-val game-ek támogatását tekintve.
Én most a STALKER elsõ részével játszom FullHD-ban. Amikor elõször játszottam 2007 körül, híre sem volt a FullHD-nak és DX8-al kártyám volt. 😄 Talán DX9-es X1650 ha jól emléxem, de akkoriban a STALKER megfektette annyira emléxem. 😊
Ha a VGA-d kevés, akkor is inkább vmi baba 16:10-est vegyél. Bár ha 1680x1050-et visz, akkor max. 1920x1080-at AA nélkül (néha a 2x-es azért jól tud jönni) és visszaveszel egyéb graf. beállításokon is.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az elmúlt két (vagy inkább több) évbõl nem tudok olyan játékról ami nem támogatná. Mivel VGA-t gyakrabban cserélsz, a FULL hd, vagy minimum az 1680x1050 felbontású monitort választanék.
DVI sokkal jobb, analóg monitort nem szabad venni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mivel nem sok játék támogatja a full hd felbontást és ami támogatja is ahoz a videókarim nagyon gyengus ezért inkább hd ready-s moncsit veszek!!!
Nos az lenne a kérdésem hogy ha már ilyen moncsit veszek akkor milyen felbontásban legyen???
mert látok néha 1600-as felbontással rendelkezõket,meg vannak az 1440-esek,meiket érdemesebb???
Továbbá a dvi menyivel jobb a vga-nál ezen a felbontáson???
A válaszokat nagyon megköszöném😊
All hail the double x!
Ha megtartod és téged nem zavar,esetleg megszokod akkor nincs különösebb jelentõsége.
Azért három nap alatt illett volna észre venni...
LG W2253TQ-PF-re tudnátok nekem írni képernyõ beállítást??? (kontraszt, fényerõ,élesség)
Köszönöm válaszotokat!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy nem tudom mi lehet, nekem 4670-el 1920x1080 minden maxon (1-2 van csak high-on mert nem engedi) és tökéletesen fut...
rakjál még rá vagy 3 góliát elemet.
Felcsigazodtam 😊
#8816: csak azert a legelterjedtebb mert a legolcsobb. Talan meg a valaszido miatt is, mert az tenyleg jo, alkalmas jatekhoz/filmhez, stb. Azonban a legbenabb kepminoseget biztositja a tobbi (jelenlegi) technologiahoz kepest.
Saor Alba
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Gondolom nem sok játék támogatja ezt a felbontást,meg ami támogatja azt a 4770-em úgyse vinne el ezen😊
Next PC upgrade: 2022
Sérült a panel,csúnya a káva és feleslegesen nagy felbontás
egyébként is csak 6 ezerrel több csak egy zsír új,bontatlan...
mennyi pénzt tudnál rákölteni max?
Samsungban gondolkodj inkább mint benqban
22"-es nem full HDst vagy 23-24-es full HDt
Most beszéltam a gyerekkel,azt mondja hogy a samsung outletbõl van,ott kisebb hibával vesznek be szálításnál megsérült cuccokat.
És 3 hónapos és 9 hónap gari van rá.
NA megéri sztetek vagy adjam el a wii-m és vegyem meg álmaim -ját?😄benq
Melyiknek szebb a képe vajon???
Melyik él tovább?????
Megrendeltem az új monitoromat,pénteken kapom készhez!Már alig várom!Köszönöm a segítségeteket,amiket itt kaptam tõletek.
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy a pixelhibát hogyan tudom kiszûrni?Van rá külön program??Ebben kérnék még egy kis felvilágosítást!
Köszönöm a válaszotokat!
Most is 103game van feltelepítve van.És a régebbiek közül is fentvannak azok amiket nem tudok 8800GT-vel fullmaxba tolni ,de simán játszahtóak azok is lejebb véve a beállításokat.
Szerencsére ilyen nem sok van.
Stalker CS,Stalker CoP,Crysis és Warhead,Crysostasis, Batman (max physx-el nem megy csak fullon nélküle igen),Arma 2, Opearation Flashpoint 2,Star Wars FU,GTA 4 és a most megjelent Avatar.
Diohéjban ennyi game amivel nem tudok fullmaxba játszani ami érdekel is!
Next PC upgrade: 2022