PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
énisénis 😄 legjobb az alien 😊

All hail the double x!

kifli
😊
jaja, jó volt újra elõvenni és az aliennel szaldgálni 😊 (alien a kedvencem, valszeg az újat is azzal kezdem majd)
pxxl
ha ez megnyugtat én száraz zsepivel törlöm át néha, ha már feltûnõen szürkés a fehér szín <#duma>

All hail the double x!

A tisztításra mit ajánlotok.Csak úgy kérdem.A 17 colost még egy bizonyos Data Flash nevû tft/lcd wipes nevû kendõvel törõlgettem.Ennek is jó ez?

Inkább 5ms ha sokat játszol.

A 8ms a ms háborúban elegendõ? Mert akkor lehet inkább várnék rájuk.
Eddig a 2494HM-et meg a 2494HS-et nézegettem, de ha fps-hez is használható még a 8ms akkor lehet inkább ráfizetnék a színhûségre. A Betekintési szög sem utolsó szempont, lévén mozizás is bõven lenne rajta. Általános felhasználás mellett szemmel látható különbség van elsõ ránézésre a TN+filmhez képest?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Mersant
megesett mar itt a forumon hogy valaki pixelhibara panaszkodott, letakarittattuk vele a kepernyot es lass csodat, megsem pixelhiba volt. 1 probat meger. esetleg a velt hiba helyen 1 kis nyomkodas, kocogtatas, sokszor ez is segit. probald meg, hatha...😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

KranaZoli
Mi van, melegítesz?! <#hehe>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

kifli
alien vs predator 2-vel játszok 1920x1080-ba 😄
KranaZoli
Hát HD Ready-s moncsit kúrvára ne vegyél, talán TV-t. 😉 1általán létezik HD Ready-s moncsi?!?!

Semmi probléma FullHD-val game-ek támogatását tekintve.
Én most a STALKER elsõ részével játszom FullHD-ban. Amikor elõször játszottam 2007 körül, híre sem volt a FullHD-nak és DX8-al kártyám volt. 😄 Talán DX9-es X1650 ha jól emléxem, de akkoriban a STALKER megfektette annyira emléxem. 😊

Ha a VGA-d kevés, akkor is inkább vmi baba 16:10-est vegyél. Bár ha 1680x1050-et visz, akkor max. 1920x1080-at AA nélkül (néha a 2x-es azért jól tud jönni) és visszaveszel egyéb graf. beállításokon is.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

[HUN]FaTaL
"Mivel nem sok játék támogatja a full hd felbontást"

Az elmúlt két (vagy inkább több) évbõl nem tudok olyan játékról ami nem támogatná. Mivel VGA-t gyakrabban cserélsz, a FULL hd, vagy minimum az 1680x1050 felbontású monitort választanék.

DVI sokkal jobb, analóg monitort nem szabad venni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
Gyerekek döntöttem!
Mivel nem sok játék támogatja a full hd felbontást és ami támogatja is ahoz a videókarim nagyon gyengus ezért inkább hd ready-s moncsit veszek!!!
Nos az lenne a kérdésem hogy ha már ilyen moncsit veszek akkor milyen felbontásban legyen???
mert látok néha 1600-as felbontással rendelkezõket,meg vannak az 1440-esek,meiket érdemesebb???
Továbbá a dvi menyivel jobb a vga-nál ezen a felbontáson???
A válaszokat nagyon megköszöném😊
KranaZoli
Engem is zavarna és elszomorítana. Ezt Én sem tudom, erre nincs gari?! Ha nincs, akkor esetleg annyit lehet tenni, de ezt nem Én találtam ki, hanem más fórumokon olvastam, hogy volt olyan aki direkt tette "tönkre" a monitorát, hogy legyen rá garancia. Ezek mibenlétét nem ismerem, gondolom nem fizikai sérülést okozott, passz...

Nálam is.
pxxl
nálam alap volt elsõk közé venni a Dead Pixel Tester-t mikor üzembe helyeztem a monitort 😊

All hail the double x!

Hát ja.Bár nagyon nehezen lehet észrevenni õket.Csak ha tök "sötét" a kép.Ha nem figyelem,észre sem lehet venni.Éppen boot-olt a gép és valamiért közelebb hajoltam a monitorhoz.Akkor szúrtam ki.De amilyen távból nézem,észre sem vehetõ.

desigo
Ha eladnád a monitort és a vevõd észre venné biztos alkudni akarna pár ezret.
Ha megtartod és téged nem zavar,esetleg megszokod akkor nincs különösebb jelentõsége.
Azért három nap alatt illett volna észre venni...
Sziasztok.Nem túl régen maceráltalak Benneteket monitor vásárlás ügyben.Akkor segítettetek,amit köszönök még egyszer.De ma egy kis üröm vegyült az örömbe....Az én kis penge monitoromon (Samsung 2233BW),észrevettem 2pixelhibát.Ezzel,gondolom már az Ipon nem foglalkozik,igaz?Kb 1hete van nálam a masina.Akkor nem volt idõm nézegetni.Meg amúgy is,nehezen lehet észrevenni azt a két pici pontot.Nem tagadom,kicsit elszomorodtam.<#shakehead> Von le ez valamit a monitor "értékébõl"?

sziasztok!

LG W2253TQ-PF-re tudnátok nekem írni képernyõ beállítást??? (kontraszt, fényerõ,élesség)

Köszönöm válaszotokat!

Solten
Nem panelos, asztalos.

Saor Alba

pxxl
tuti csak egy panel...semmi dudor vagy kinövés :/

All hail the double x!

kifli
a csaj milyen panelos? <#szeret>
Hát igen, ebben teljesen igazad van, tényleg olcsóak, nagyon nagy választék van TN paneles monitorokból. 😊 Elõször én is ilyen panellal felszerelt monitort akartam venni, de aztán jobban utánaolvastam a dolgoknak, és hát van jó pár hibájuk, ami miatt nem ilyet választottam, hanem egy H-IPS-es monitort.

KranaZoli
Úgy látszik csak a ffi-ak vásárolnak. <#idiota>

Lacee86
Érdekes módon hogyhogy nem 80 éves öregemberek a fõ reklámarcok, nem is értem... De komolyan amúgy, már a kémény, tetõablak, cserép stb. katalógusban is min. 8 pontos buxák díszelegnek. <#hehe>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

"Most is 103game van feltelepítve van." <#hehe> Az durva! Gondolom 90-el ha játszottál vagy 5 percet...

Amúgy nem tudom mi lehet, nekem 4670-el 1920x1080 minden maxon (1-2 van csak high-on mert nem engedi) és tökéletesen fut...
rakjál még rá vagy 3 góliát elemet.
Ez a csaj nagyon aranyos!<#merges2>
Solten
Megfizethetõ Samsung monitorok C-PVA panellel felturbózva: link

Felcsigazodtam 😊

#8816: csak azert a legelterjedtebb mert a legolcsobb. Talan meg a valaszido miatt is, mert az tenyleg jo, alkalmas jatekhoz/filmhez, stb. Azonban a legbenabb kepminoseget biztositja a tobbi (jelenlegi) technologiahoz kepest.

Saor Alba

Solten

Saor Alba

RaveAir
Klasszikust idézve: "Ez a gyerek meg nem normális!" 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Törölt felhasználó
Oké thx all.
Gondolom nem sok játék támogatja ezt a felbontást,meg ami támogatja azt a 4770-em úgyse vinne el ezen😊
pxxl
<#idiota><#banplz>

All hail the double x!

grebber
Ezek vannak fent!

+ Steam-es Orange Box és GTA 4.

Next PC upgrade: 2022

KranaZoli
Ja, nézz vmi normális FullHD-t. 2333sw; 2433LW ésatöbbi. Nem rossz ez, már vki leírta logikusan, ha pl. különféle grafika/zene szerkesztõ progikhoz kellene monitort választani. Sok ablak elfér... De game-elni nem jó választás.

[HUN]FaTaL
103? <#wilting> omg

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten
5 percenkent jatszik eggyel... <#vigyor>

Saor Alba

Solten
Vatera? <#idiota>

Saor Alba

Törölt felhasználó
ok thx😄
desigo
Ezt felejtsd már el!
Sérült a panel,csúnya a káva és feleslegesen nagy felbontás
egyébként is csak 6 ezerrel több csak egy zsír új,bontatlan...
Törölt felhasználó
ez a moncsi véleményed van róla?😊
kifli
outletbe, általában, pixelhibásak vannak :/
Törölt felhasználó
Max 45-t ha el tudtam adni a wii-t de csak utána,az meg sose lesz😄
desigo
jobban járnál ha vadi újat vennél ami karcmentes és pixelhiba garanciás
mennyi pénzt tudnál rákölteni max?

Samsungban gondolkodj inkább mint benqban
22"-es nem full HDst vagy 23-24-es full HDt
Törölt felhasználó
hopsz rossz helyre szúrtam be a benq-s linket bocsi.
Törölt felhasználó
Akkor ezt a monitort szerintetek megéri azt a pénzt???
Most beszéltam a gyerekkel,azt mondja hogy a samsung outletbõl van,ott kisebb hibával vesznek be szálításnál megsérült cuccokat.
És 3 hónapos és 9 hónap gari van rá.
NA megéri sztetek vagy adjam el a wii-m és vegyem meg álmaim -ját?😄benq
Melyiknek szebb a képe vajon???
Melyik él tovább?????
103game ????<#wilting>

oké.köszönöm szépen

Solten
Hi. Van -> banner -> dead pixel tester.

Saor Alba

Sziasztok!

Megrendeltem az új monitoromat,pénteken kapom készhez!Már alig várom!Köszönöm a segítségeteket,amiket itt kaptam tõletek.
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy a pixelhibát hogyan tudom kiszûrni?Van rá külön program??Ebben kérnék még egy kis felvilágosítást!

Köszönöm a válaszotokat!

grebber
Az te vagy ne magadból indulj ki én én vagyok ismerem a szokásaimat.
Most is 103game van feltelepítve van.És a régebbiek közül is fentvannak azok amiket nem tudok 8800GT-vel fullmaxba tolni ,de simán játszahtóak azok is lejebb véve a beállításokat.
Szerencsére ilyen nem sok van.
Stalker CS,Stalker CoP,Crysis és Warhead,Crysostasis, Batman (max physx-el nem megy csak fullon nélküle igen),Arma 2, Opearation Flashpoint 2,Star Wars FU,GTA 4 és a most megjelent Avatar.
Diohéjban ennyi game amivel nem tudok fullmaxba játszani ami érdekel is!

Next PC upgrade: 2022