14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#10026 a képernyőt :D -
#10025 Ez engem is érdekelne. Mit kell néznem a kalibráláskor? -
tegnap 19:58 | privát | válasz erre | #10015
Régebben írt valamelyik hs tulaj(a sok közül),hogy hogyan kalibrálta a monitort,vagy hogy milyen progit használt hozzá.
Jó lenne ,ha mégegyszer leírná,mert a fehérem nekem is egy kicsit sárgás!
Esetleg elég a win7 kalibráló progija?
-
#10023 Nem bizony :) Néhány napja nekem is ez van. Szeressem :) -
faláb #10022 Köszi! Esetleg lenne még valami olcsóbb? A boltban ahol venni fogom úgyis drágább lesz mint a netes ár... -
#10021 ma végre megjött a samu P2470H eddig hibátlan minden téren, nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek! -
Dobronski #10020 2433LW sem rossz. -
#10019 SAMSUNG 2494HS -
mate3553 #10018 Az itt olvasottak alapján leszűkítettem 4 tipusra:
SAMSUNG P2450H
LG W2453TQ-PF
SAMSUNG 2494HS
SAMSUNG 2494LW
Ezek közül viszont tényleg nem tudok választani. Jónak tartom mindet. A hangfal felesleges, így csak drágítja a dolgot. DVI és HDMI között sem hiszem, hogy sok különbség lenne a képet illetően, így részben az is feleseleges. Ár/érték arányban melyik a legjobb szerintetek?
ui.: Nem baj, ha virágos, kiskutyás vagy egyébb dolog van a hátán :D -
#10017 üdv katt -
faláb #10016 Hali! Tudnátok ajánlani filmnézésre egy Samsung monitort?(legyen DVI, stb...) 40-45 ezret szánnék rá, de ha kevesebbért is lenne valami jó az se lenne baj :D A méret nem számít, ott bármilyen jó lenne nekem, mivel már nyolcadik éve bámulom ezt a 15 colos monitort :D -
#10015 Régebben írt valamelyik hs tulaj(a sok közül),hogy hogyan kalibrálta a monitort,vagy hogy milyen progit használt hozzá.
Jó lenne ,ha mégegyszer leírná,mert a fehérem nekem is egy kicsit sárgás!
Esetleg elég a win7 kalibráló progija? -
#10014 Köszi csináltam "valamit",majd később meglátom működik-e,mert egy moziszobában néztem filmet,csak éppen 55 perc után szétkapcsolt az oldal
Most nem kezdem el az elejétől a filmet ,mert ahhoz sok időt kellene még töltögetnie!
Amúgy a 2494hs-t folyamatosan állítgatom,de még nem tökéletes! -
#10013 win gomb --> energia -->enter --> a kiválasztott sémánál -->séma beállításainak módosítása
képernyő kikapcsolása -
#10012 win7
-
#10011 milyen oprendszer?
xp,win7? -
#10010 Akkor most mit tegyek??? -
#10009 oprendszer lekapcsolja... -
#10008 nekem 5770 eddig mindenre elég 1920x1080-ban, 2x-es simivel (juas cause 2, avp, bfbc2) -
#10007 Sziasztok!
Megvettem a 2494 hs-t!
Elég jónak találom,de lenne egy kérdésem!
Filmnézés közben bizonyos időközönként bejön egy ilyen fekete képernyőkímélő féleség.(többszöri egérmozgatásra múlik el és közben kiírogatja,hogy analog,digatal stb.)
Ezt,hogy,vagy hol lehet letiltani,mert qrvára idegesítő! -
#10006 Akkor vegyed mar ezt: link. Nezd meg a tesztet, eleg hibatlan alacsonyabb felbontasokban is. -
#10005 oksi
kössz -
#10004 52ezer az amiről beszélünk:) -
#10003 Visszaveszed 1600-ra, fel se fog tunni szvsz... Nagyon kozelrol kell bamulni hogy eszrevedd a kulonbseget. -
#10002 Ha van 45 ezred akkor miért nem gyűjtesz még hozzá 5 ezret egy 24-es fullHDra?
gondolom több évig ezt fogod nézni minden nap... -
#10001 pénz az meglesz elvileg de akkor mi helyzet a videókártyával?fogja bírni a Fullhd-t?vagy ha nemakkor kisebb felbontásban nem lesz nagyon szar a képe? -
#10000 ki lett vesézve rendesen a virágos hátlap
én amikor vettem néztem a designt is de az elejét nem a hátulját...
10k -
#9999 ez szemből ugyanúgy néz ki mint a samu :) -
#9998 Itt van ez, nesze: link. Ha nem tetszik nem erdekel. Ha viszont van kessed a P2350-re, vedd meg. 23"-asban nem fogsz talalni 1600-as felbontassal monitort, 21-22-eseknel is nagyitoval kell keresni. -
#9997 Amíg itt elmondtad ezerszer, hogy nem tetszik a hátulja rég végigolvashattál volna teszteket a felsoroltakból és már meg is lenne rendelve. -
#9996 De mi, mutogatod nekik a monitorod hátulját?? Összecsődíted az egész haveri köröd, pezsgőpontás, dobpergés: "És mooooooost: Íme, a virágos hátuljú monitor!! Azahogy, izé, ő lehetne az is, de igazából hópelyhek..."
Az én monitorom is ilyen virágos hátuljú: nem érzem magam buzinak, se a monitort buzisnak, nekem tetszett a formája, színe stb. Látod, még azt sem tudtam megmondani fejből, hány virág van rajta, mert eddig fél év alatt, mióta megvan 1 azaz egy alkalommal láttam a hátulját, mikor kibontottam a dobozból... (Na jó, kicsit túlzok, már párszor le is törölgettem )
Na befejeztem tényleg én is. -
#9995 Tavaszi szél vizet áraszt,
virágom, virágom.
Nah jó OFF vége. -
#9994 Semmi gond, nyugtaztuk hogy nalad elso helyen a kulalak all, masodlagos pedig a minoseg... :)) -
#9993 szálljunk már le erről a témáról -
#9992 1. nem lehet leszedni azt a panelt? (930 BF-nel le lehetett)
2. felrakod a falra es szevasz ha valakit ez izgat... Komolyan b+ ez nagyon gyerekes... Odatolod a falhoz es ki nem sz@rja le hogy ha akar rozsaszin ponik rohangalnak a qrva hatlapon?? :DD -
#9991 vagy hópelyhek... -
#9990 Hátőőőőő.... jóóó, hát ha haverok evvel meglátnak, akkor 1 évig megvan a cseszegetés tárgya .
Szó mi szó buzisnak buzis, de rá lehet tolni a falra, és még mindig ott a lehetőség belemagyarázni, hogy ezek fogaskerekek :D SzuperZöld fogaskerekek :D -
#9989 Jó, nem 3 virág, de a lényegen nem változtat. :) -
#9988 -
#9987 Hát de most attól a 3 szem virágtól, ami a monitor hátulján lenyomatként van meg (még csak nem is színes...), nem lesz nőies, nem? :)