PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbe most ne menjünk bele, hogy elvileg 30-nál több fps-nek nincs értelme, mert én érzem a 60 és pl 100 fps közti különbséget is.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
All hail the double x!
All hail the double x!
Csupán egészségügyi (meg minimálisan látvány) szempontból raktam ki mellé az asztal sarkára.
Neten most utánanéztem és találtam egy bejegyzést: "A sólámpát állítsuk lehetõleg a sugárzó készülékek (TV, Computer) közelébe..."
Szóval nem alaptalan a dolog. Csak az érdekelne, hogy az LCD monitorok is sugárzó készüléknek számítanak-e?
Bár ettõl eltekintve valószínûleg amúgy is kint hagyom, mert továbbolvasgatva neten más jótékony hatásai is vannak. 😊
Saor Alba
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Saor Alba
Hogy mi...?? <#idiota>#idiota> <#vigyor>#vigyor>
CRT-nel egy "elektronagyuval" neztel farkasszemet, az LCD mar joval szemkimelobb, minimalisan terheli a szemet. Olyannyira hogy az ember sokszor elfelejt pislogni 😄 Nem kell hozza semmifele vudu-baba. Ha valaki nagyon addikt, odatehet a monitor melle egy apro parasitot v. egy pohart vizet.
#9375: Hi, probald ki masik kabellel (D-Sub v. DVI - fogalmam sincs milyen a monitor bemenete).
Saor Alba
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
#9373: csak olyan játékok esetén, ahol a készítõk ostobák volták, és sikerült úgy megírniuk az egészet, h különbözõ FPS-eken gyorsabb/lassabb. lásd asszem CoD, ahol minél nagyobb az FPS, annál gyorsabban tölt(?) a karakter.
"The trees move. Do you not see it?"
2: Errõl sem hallottam, de LCD-k alapból sokkal jobban kímélik a szemet, az 100. Saját magamon is észreveszem.
3: Ehhez nem tudok hozzászólni, és nem használok Vsyncet.
4: Gondolom igen.
Majd írhatok róla pár szösszenetet, bár pixxel (köszi a kábeles kérdésemre a válaszod 😊) kolléga többet tud mesélni biztos, õ monitor beállításokba is belement részletesebben, ahogy elnéztem.
Az biztos, hogy nekem jóval nagyobb meglepetés lesz, mivel még soha nem volt LCD-m, és egybõl az elsõ példányom egy 24"-os állat lesz. <#vigyor1>#vigyor1>
Amúgy többiekhez (mégis volna még pár (hülyébb 😊) kérdésem):
1. Akkor itt már gondolom nincs olyan, hogy pl sok a fehér megjelenítés többet fogyaszt, ugye?
2. CRT-m mellett örökké tartottam sólámpát, mert annak állítólag van oylan hatása, hogy elnyeli a monitor káros sugarait.
LCD monitorok esetében is van ilyen sugárzás vagy nyugodtan kirakhatom inkább a dizájnosabb lávalámpámat majd a helyére? <#idiota>#idiota>
3. Játékokban LCD-knél továbbra is van szerepe gondolom Vsync-nek, szóval ha van ilyen opció, akkor ezt kapcsoljam be ugye?
4. fullHD felbontásban ha 60 Hz a képfrissítés, akkor itt is azt jelenti ez gondolom, hogy játékokban iylan felbontás mellett maximum 60 fps-em lehet "csak" ugye?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
22"+fullHD+D-Sub messze a legszebb módja a parasztvakításnak, amolyan "há néddmá jóuzsi, há ez fullhádé, há jó lesz a gyereknek! és milyen ócsó!" módszerrel. <#vigyor1>#vigyor1>
Mert ahogy nézem nem igen lesz IPS vagy más jó paneles full hd-s tft 2-4ms körül 70 k környékén!
Next PC upgrade: 2022
All hail the double x!
fullhd+d-sub = kuka
fullhd+dvi és/vagy hdmi = király
gondolkozz kicsit analóg csatlakozón fullhd?
All hail the double x!
akkor sajnos még mindig a 22"+fullHD+D-Sub marad a király.
28"-en 1920*1200-as natív felbontás, DVI csatlakozó nélkül... szerintem megnyerte a versenyt, ez messze üti a 22"-es fullHD-kat.
én onann rendeltem a komplett gépet,teljesen jó
utánvétellel is lehet fizetni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
All hail the double x!
akinek ilyenje, vagy egyébb Viewsonic-ja van, annak megköszönném, ha megosztaná a tapasztalatait is vele kapcsolatban.
A válaszokat elõre is köszönöm mindenkinek!
hangszórót meg max nem használod, nincs jelentõsége.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
Annyi érdekelne csupán, hogy Logout cikben említve van, hogy jár hozzá minden szükséges kábel.
Ez bárhonnan rendelve sem mûködik másképp (ipon-ról rendeltem)?
Mert régen a CRT-ink esetében meglepõen tapasztaltuk, hogy pl tápkábelt magunknak kellett beszerezni.
expert review szidja a színeket, míg a két user review élteti, hmmm...