14421

| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
ha input lagok érdekelnek, errefelé nézelődj
illetve tesztekben szokták még leírni néhanapján h melyik mit tud -
crosscut #13450 Köszi szépen! remélem nem nagy az input lagja, elsősorban ettől félek, no meg a pixel hibáktól, de van 3 napos garancia rá. -
Blum #13449 Igen -
crosscut #13448 Sziasztok!
Szerintetek ez a monitor jó választás? (Játékra lenne kifejezetten):
LG - 27EA33V -
Vannak rá megfelelő oldalak.
ez nem az... -
emocaptain #13446 Eladó használt monitort lehet ide linkelni? -
TomStorm #13445 Ez tetszik+olcsó is!Átalakító van már.Köszi szépen! -
Tessék.
Mellé egy DVI-HDMI átalakító egy ezres. -
TomStorm #13443 Szerettem volna Hdmi-s monitort 1920×1080 felbontás alatt,hogy ne kelljen ilyen nagy felbontáson játszonom erre csak full HD-t emlegetitek meg az IPS-t.DE nem ez kell hanem kisebb ami hdmi-s.
Mindegy majd megoldom.. -
Blum #13442 Jogos -
Ahhoz képest hogy minden értelmes ember fullHD IPS monitort vesz, te ezt a kettőt zártad ki.
Ezek után mit vársz egy szakmai topikban savazáson kívül? -
TomStorm #13440 1920x1080 szerintem Notebook-hoz sok lenne.Ezért gondoltam valami szélesvásznu kisebb monitorra.IPS nem érdekel,nemrég adtam el egyet,nem volt nagy szám.Fényerő se kell nagy legyen mert elöbbi monitoron 0 fényerőn is bevilágította a lakást..
Hdmi nagyon fontos és 1920x1080 alatti legyen -
n0pi #13439 http://ipon.hu/webshop/product/benq_rl2240h/190956 <-- ez a legolcsóbb HDMI bemenetes, viszont 7 ezer forinttal többért már IPS kijelzős LG-t kapsz pixelhiba garanciával, szerintem érdemesebb azt venni :
http://ipon.hu/webshop/product/lg_22ea53vq_p/374338 -
TomStorm #13438 Üdv!
Valami olcsóbb monitort szeretnék Notebook-hoz.HDMI lenne összekötve tehát ilyen csatlakozó-kimenet legyen rajta HA létezik ilyen.Én 1600×900-as felbontásra gondoltam de ha van egyéb ötlet is az jó lenne.GT635M vagy GT730M VGA-hoz.
Köszi! -
Novatek #13437 Egy ilyenem van
De egy monitor valahogy "másabb" képet ad. -
BenceYCE #13436 Ebbe az irányba próbálj keresgélni :) Filmnézésre próbálj TV-t, szebb a képük, nagyobbak, aHDMI stickkel meg egész használhatóak :) -
Blum #13435 " minőség mindenek előtt"
TV tuneres csodaktol ne varj mindent vero kepminoseget.
Miert nem veszel inkabb egy sima TV-t? Azt is osszetudod kotni a geppel,van benne media lejatszo es nagy is :)
[En is nemreg vettem egy 32-es LG-t,igaz nem tartozik a csucskategoriaba de ha kell az is elviszi pendrive-rol a filmeket.] -
Novatek #13434 Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan monitort ami pen drive/külső hdd ről le tud játszani filmet?
Esetleg tv-tuner is található benne.
Méret,a lehető legnagyobb, de a minőség mindenek előtt.
Köszi -
A hülyeségre nincs garancia.
-
Sziasztok! Múőlt héten call of dutyztam de sose találtam el embereket ha nem céloztam ezért tollal megakartam jelölni a monitor közepét hogy ugrás közben is eltaláljak bárkit headshotba de néhány pixel kiégett és fura csíkok vannak a monitoron,. szerintetek vállal garanciát a gyártó? -
Skyrim #13431 A Benq GL2450 24"-col led full HD monitor szerintetek elég nagy,és monotorok közt milyennek számít ha játékra akarom használni ? lécives válaszoljon valaki. -
:D -
27-es és FHD. Kell a f@sznak. -
Ezt most láttam az Asus facebook oldalán. link
Ki szeretne egy ilyet? :D -
Skyrim #13427 Játékra a LCD,vagy a LED full HD monitor a legmegfelelőbb ? -
:))) apa kezdődik .. -
Ne. :D -
Akkor azt ne is kezdjem el neki elemezni, h full HD-ben ha játszani is akar, akkor combos gép is kell neki, meg ilyenek? :D -
Skyrim #13423 Troll ? Neked az trollkodás,hogy tanácsot kérek,hogy milyen monitort vegyek ? Jól van. -.- -
Az a halálom amikor priviben jönnek.
Azért van a fórum vazzegh, ráadásul hátha másnak is segítség.
Valami pszichomókus/szociológus tanonc fejtse már meg nekem, mi a tökömért támadnak a primkók priviben. De tényleg mind primkó. -
Blum #13421 Tudom,milyen gepet vegyek topikban mar volt hozza szerencsem. Raadasul most meg priviben is megtalalt. -
Remélem tudod, hogy az sg idei egyik legnagyobb trolljával kezdtél beszélgetést.. GOOD LUCK! -
Blum #13419 20-30k-ert max. hasznaltan talalni FullHD monitort,de attol se kell a falnak menni.
Samu P2450H -
Skyrim #13418 Hello.Gondolkodok hogy veszek egy full HD-s monitort,de nem tudom,hogy megéri-e,szóval menyivel lesz élvezhetőbb a játék rajta ? Én 20-30k között gondolkodok annyiért mennyire jó monitort lehet kapni ? Előre is köszönöm a segítséget. -
Blum #13417 DELL U2312HM
LG IPS231P-BN -
50k körül milyen monitort tudnátok ajánlani? (full HD, lehetőleg IPS) -
Blum #13415 Igen. -
Értem. És az IPS panel tényleg annyira jobb a TN-nél, még ezeknél az olcsóbb monitoroknál is? -
Blum #13413 Mezei TN paneles monitor,semmi kulonleges nincs benne ettol fuggetlenul biztos megbizhato cucc. De 41k-t nem adnek erte. Olcsobban lehet kapni FullHD,IPS LG-t. LINK -
De pl. az átlag felhasználókat megcélzó típusok is jók lehetnek?
Pl. link