Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes kis játék, mer így legalább 2x jobban vigyázol magadra, sokkal parásabb a játék! :)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Köfi.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
a Katonák voltunk télleg jó, a legjobb benne az amikor a franciákat lerohanják a film elején a vietcong-ok :)
APOKALIPSZIS MOST!
érdemes megnézni... :)
a játék nem talál 1 szervert sem a neten.
se 1.20-asban, se 1.01-ben, sehogy!
lécci segítsen valaki!
Megvan a kalózverzió (nem eredeti) full cd-s változata a VC-nek. 1.30-as patch is fent van, minden tuti...
CSAK NETEN NEM TOK VELE JÁCCANI! MIÉR? Tiszta depi vagyok... 3x végigvittem a játékot, és már a Quick Fight-ban is Hard-on megyek... GameSpy Arcade-od lécci senki ne ajánljon, mert azt nem használok! Letiltja minden gammámat, mer nem eredeti! Ha valaki tud valami CRACK-et ehhez, akkor az lécci írja meg, naon fontos lenne!
Köszönöm a segítséget elöre is!
Üdv: Sadun Tryst
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Én pár hete játszottam végig (Vietnam-on kezdtem, de Arroyo-nál elölrõl kezdtem Hardon), és számomra az eddigi legjobb fps - hangulat, fegyverek, realizmus, a _sok_ idegeskedés mellett is. Azóta az összes többi fps butának tûnik a fedezék mögüli kikukucskálás nélkül.
kérdeznék egyet még: amikor a föld alatti labiból kijössz és sötétben ki kell lopakodni a VC-faluból (ez sikerült, nem vettek észre) és elindulsz vmerre, ahol ment egyet autosaveval....na ott merre kell elindulni, hogy a romokhoz visszajussak....a rádióban keletet mondanak, de egy rohadt iránytûm sincs, a térképet meg nem tudom használni
koromsötét van, tele gazzal az egész, és bármikor lelõhetnek.....észre sem veszed
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
Jó volt játszani veled Breakthrough-t. :)
Kár, hogy aztán elfajultak a szerveren a dolgok... :(
jah, hogy: "http://bartu.homelinux.org/holvan.jpg"
Bocs :P
Amúgy ha a lap aljára görgetsz a #1911 üzenethez (nem razor! :), találsz ott 2 térképet, melyek segítenek eligazodni a föld alatti világban.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nem "menozesbol" irtam, vagy ilyesmi, de szvsz nem volt az olyan nagyon nehez.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
DÍCSÉRETES!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
sajnos még nincs hozzá lokalizációs patch és lehet, hogy nem is lesz, ugyanis a kiadó Gathering visszatartja a játék szerkeszthetõségét. Nyugaton bevett szokás modokat készítgetni a kedvenc játékainkhoz, de itt Eu-ban ez sem így mûködik. Szerintem ez lesz (volt?) a veszte a Vietcong-nak is.
Magyaritas mas teszta, az nagyon jo, ha van egy-egy jatekohoz, bar elkuzdok az angollal is azert.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha esetleg az üzit nekem írtad volna (miért probléma, hogy nehéz...) ...
Nem azért kértem a végigjátszást, mert elakadtam vele v.hol. Ui. még neki sem álltam (1enlõre csak feltelepítettem a gépemre), de mindig mielõtt nekiállok játszani egy game-el körbe szoktam nézni a NET-en mi van hozzá. (patch, végigjátszás, magyarítás)
Ebbõl preferálom a magyarításokat ha van.
Sajnálom, hogy ehhez még a game-hez még ticcsen :(
Viszont Patch már van hozzá. Gondolom azért adták ki, mert v.mi BUG-ot javítottak a progiban.
Ill. állítom, hogy a mai játékokkal szinte már lehetetlen Internet elérés nélkül játszani. Pl: a James Bond Nightfire-t szerintem végigjátszás nélkül a játékosok zöme nem tudja végignyomni. Ill. pl. a GTA sorozatok sokkal élvezetesebbek, ha megvan hozzá a magyarítás.
Mivel angol tudásom szegényes én is nagyon örülök a magyarításoknak. Viszont van olyan haverom aki se Internet eléréssel, se semmivel nem rendelkezik és küzd is rendesen jópár game-el.
- A CD protection-ért azonban tényleg kár volt...
Sikerült letöltenem a végigjátszást!
(már csak azért is megérte elnézni erre az oldalra ui. a Splinter Cell-hez is kint volt ue., ami szintén kellett volna)
- magyaritas nincs,
- vegigjatszas van (http://www.shaba23.cjb.hu)
Ha multizni is akarsz, itt megszervezheto! :)
1enlõre csak megszereztem még a játékot, de játszani még nem kezdtem el vele. Elõször mindig körbe szoktam nézni a NET-en, hogy mi van hozzá.
Eddig a legfrissebb Patch-en kívül mást nem találtam.
Érdeklõdnék (mivel látom jópár hozzászólás van a témában):
- Létezik-e magyarítás a játékhoz, neki kezdtek-e már?
(a legfontosabb honosító oldalakon nem találtam)
- Létezik-e végigjátszás
(természetesen ha idõm engedi végignézem ezt a topic-ot is, de gondoltam elõször próbálkozok a gyorsabb infó kéréssel)
KÖSZI!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ez sokkal profibb csak sajna valahogy nem futott be eléggé és nincs magyar szervere.
A LoSV nem probaltam ki, osszehasonlitasi alapom nincs. De ezt szivesen ajanlom.
gAmePort
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.