Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
az ATG-most nem jut eszembe, de a LMS = Last Man Standing, azaz az utolsó emberig, ami annyit tesz, hogy addig megy 1 forduló, míg 1 ember marad, tehát ha 1 körben meghalsz, akkor meghalsz, és csak a köv. körben leszel újra.
érdekes kis játék, mer így legalább 2x jobban vigyázol magadra, sokkal parásabb a játék! :)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Tibre
Sziasztok,én most szereztem be a gamet megy minden szépen.Tudtok mondani olyan szervereket,ahol magyarok is játszanak vagy van esetleg néha magyar szerver?(én még nem találtam).Jah és még anyit áruljatok el,hogy az ATG és az LMS mód mit takar?
Köfi.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Sadun Tryst
köszi a segítséget, müxik most minden! :)

a Katonák voltunk télleg jó, a legjobb benne az amikor a franciákat lerohanják a film elején a vietcong-ok :)

Sadun Tryst
+ 1 kis film ajánló minden VC rajongónak:

APOKALIPSZIS MOST!

érdemes megnézni... :)

Sadun Tryst
tiszta hüje vok, nem is írtam +, hogy mi a pontos baj...

a játék nem talál 1 szervert sem a neten.
se 1.20-asban, se 1.01-ben, sehogy!
lécci segítsen valaki!

Sadun Tryst
Lenne 1 naon fontos kérdésem a VC-vel kapcsolatban...
Megvan a kalózverzió (nem eredeti) full cd-s változata a VC-nek. 1.30-as patch is fent van, minden tuti...
CSAK NETEN NEM TOK VELE JÁCCANI! MIÉR? Tiszta depi vagyok... 3x végigvittem a játékot, és már a Quick Fight-ban is Hard-on megyek... GameSpy Arcade-od lécci senki ne ajánljon, mert azt nem használok! Letiltja minden gammámat, mer nem eredeti! Ha valaki tud valami CRACK-et ehhez, akkor az lécci írja meg, naon fontos lenne!
Köszönöm a segítséget elöre is!

Üdv: Sadun Tryst

Buddy
www.vietcong-game.com a honlap, ott találsz mindent

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

hol találom a honlapját?szeretném megnézni a screenshotokat. még nem láttam a játékot

Buddy
ja...és teljesen egyetértek....legjobb hangulat, stb-vel

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
köszi....én is hardon nyomom, de nem használok quicksavekat, csak és kizárólag autosavera támaszkodva vagyok ott, ahol vagyok

Nincs iránytûd? Ez valami Vietnam nehézségi szint feature? Egyébként kövesd a széles utat (ahol nincsenek bokrok, fák). Ha elértél a vízhez, keresd meg a partján az összetákolt hidat, az jó irányba visz. A kis szigeten szintén hidat keress majd. Ja, és tartogass pár QuickSave-et a végére :)

Én pár hete játszottam végig (Vietnam-on kezdtem, de Arroyo-nál elölrõl kezdtem Hardon), és számomra az eddigi legjobb fps - hangulat, fegyverek, realizmus, a _sok_ idegeskedés mellett is. Azóta az összes többi fps butának tûnik a fedezék mögüli kikukucskálás nélkül.
Buddy
aha...

kérdeznék egyet még: amikor a föld alatti labiból kijössz és sötétben ki kell lopakodni a VC-faluból (ez sikerült, nem vettek észre) és elindulsz vmerre, ahol ment egyet autosaveval....na ott merre kell elindulni, hogy a romokhoz visszajussak....a rádióban keletet mondanak, de egy rohadt iránytûm sincs, a térképet meg nem tudom használni

koromsötét van, tele gazzal az egész, és bármikor lelõhetnek.....észre sem veszed

Forrest Tomee
Várjuk a kieget.

Forrest Tomee
Már vagy 2 hónapos.

Buddy
van vmi újabb patch....vmi 1.30-as, errõl mit tudtok? (vagy csak nekem új)

Punker
van hozzá serial?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

a patchet megtaláltam lejjebb esteleg a a cracket? :)

egy cimet tudna vki mondani lécci?

LSC
Helló all.
Mi kell msot a multihoz és hányas peccsnél jár a game?

Zagash
Nem mentetted le a képet, mikor a DL-tag beszólt úgy elsõre, hogy "DrAK spawn AXIS, vagy huzzá el!"? Én már nagyon bánom, hogy nem... Amúgy imo az volt nekem is az utolsó alkalmam, hogy az õ szerverükre mentem játszani. Elég durva volt, amit lenyomtak ott neked. Tisztára el is ment a kedvem az egésztõl...

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Zagash
Nehogy azt hidd, hogy mind ilyenek vagyunk. Csak ez a klán ilyen "közvetlen". :P

Zagash
Drak:

Jó volt játszani veled Breakthrough-t. :)
Kár, hogy aztán elfajultak a szerveren a dolgok... :(

Zagash

biztosan gagyinak tûnik a kérdés, de ez milyen játék?fps és van multi része vagy olyan mint a bf1942?komolyan nem tudom!

Zagash

jah, hogy: "http://bartu.homelinux.org/holvan.jpg"

Bocs :P

Zagash

Amúgy ha a lap aljára görgetsz a #1911 üzenethez (nem razor! :), találsz ott 2 térképet, melyek segítenek eligazodni a föld alatti világban.

Zagash
nekem azt etszett benne, hogy nem ment simán és hogy sokkal több ideig kellett nyomnom

KranaZoli
Szerintem szimplán én vagyok a béna, de voltak benne olyan részek, ahol elkélt a mentõöv. Nekem végigjátszás nélkül nem ment volna, vagy sokkal több ideig kellett volna nyomnom.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Mayday
De miert, annyira nagy szam lenne?
Nem "menozesbol" irtam, vagy ilyesmi, de szvsz nem volt az olyan nagyon nehez.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

KranaZoli
"En spec. a Nightfire-t is vegigjatszas nelkul jatszottam vegig"

DÍCSÉRETES!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Zagash

sajnos még nincs hozzá lokalizációs patch és lehet, hogy nem is lesz, ugyanis a kiadó Gathering visszatartja a játék szerkeszthetõségét. Nyugaton bevett szokás modokat készítgetni a kedvenc játékainkhoz, de itt Eu-ban ez sem így mûködik. Szerintem ez lesz (volt?) a veszte a Vietcong-nak is.

Mayday
Cafolom. En spec. a Nightfire-t is vegigjatszas nelkul jatszottam vegig, mint meg szinte minden jatekot! Inkabb szivok vele sokaig, probalkozom, de csakazertsem olvasom el, mert nagy elmeny magadnak megoldani a helyzetet! Es ebbol nagyon keves kivetel van!
Magyaritas mas teszta, az nagyon jo, ha van egy-egy jatekohoz, bar elkuzdok az angollal is azert.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

KranaZoli
Hi Zagash!

Ha esetleg az üzit nekem írtad volna (miért probléma, hogy nehéz...) ...

Nem azért kértem a végigjátszást, mert elakadtam vele v.hol. Ui. még neki sem álltam (1enlõre csak feltelepítettem a gépemre), de mindig mielõtt nekiállok játszani egy game-el körbe szoktam nézni a NET-en mi van hozzá. (patch, végigjátszás, magyarítás)

Ebbõl preferálom a magyarításokat ha van.
Sajnálom, hogy ehhez még a game-hez még ticcsen :(

Viszont Patch már van hozzá. Gondolom azért adták ki, mert v.mi BUG-ot javítottak a progiban.

Ill. állítom, hogy a mai játékokkal szinte már lehetetlen Internet elérés nélkül játszani. Pl: a James Bond Nightfire-t szerintem végigjátszás nélkül a játékosok zöme nem tudja végignyomni. Ill. pl. a GTA sorozatok sokkal élvezetesebbek, ha megvan hozzá a magyarítás.

Mivel angol tudásom szegényes én is nagyon örülök a magyarításoknak. Viszont van olyan haverom aki se Internet eléréssel, se semmivel nem rendelkezik és küzd is rendesen jópár game-el.

Zagash
Hmmm... én ezt nem nagyon értem. Mindenki azért sírt egy idõben, hogy miért csinálták olyan könnyûre a MOHAA-t és a Spearhead-et. Erre itt van ez a játék, a Vietcong, egy valamelyest nehezebb sp kampánnyal, mot meg az a baj, hogy nehéz. Ráadásul evidensnek is tekinthetõ a nehézsége, mivel a vietnami dzsungelben elsõsorban a viet és a helyi agyonnyomorgatott lakosság ismerte ki magát, és nem az U.S. Army. Ez szerintem a valós életben is így történhetett: Észre sem vetted és már halott voltál. Nekem bejött ez a fíling és látszik a mapping-on is, hogy nem úgy let összedobálva, hanem valóban az alapján alkották meg a pályákat, ami anyagot kint gyûjtöttek a cseh fejlesztõk Vietnámban.

- A CD protection-ért azonban tényleg kár volt...

KranaZoli
Köszi!

Sikerült letöltenem a végigjátszást!
(már csak azért is megérte elnézni erre az oldalra ui. a Splinter Cell-hez is kint volt ue., ami szintén kellett volna)

Mayday
En szerintem:
- magyaritas nincs,
- vegigjatszas van (http://www.shaba23.cjb.hu)
Ha multizni is akarsz, itt megszervezheto! :)

KranaZoli
Sziasztok!

1enlõre csak megszereztem még a játékot, de játszani még nem kezdtem el vele. Elõször mindig körbe szoktam nézni a NET-en, hogy mi van hozzá.

Eddig a legfrissebb Patch-en kívül mást nem találtam.

Érdeklõdnék (mivel látom jópár hozzászólás van a témában):

- Létezik-e magyarítás a játékhoz, neki kezdtek-e már?
(a legfontosabb honosító oldalakon nem találtam)

- Létezik-e végigjátszás

(természetesen ha idõm engedi végignézem ezt a topic-ot is, de gondoltam elõször próbálkozok a gyorsabb infó kéréssel)

KÖSZI!

Titan
Na, ja! Király game, csak az a baj vele, hogy coop módban nagyon erõsek az ellenfelek, nem látod, nem hallod õket, máris halott vagy! Azé' ez egy kicsit idegesítõ....

Punker
Szerintem a single és a multi része is jó nagyon....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Mayday
Ha gondoljatok, megbeszelhetunk idopontot, es nyomhatunk multit...

Forrest Tomee
Sokkal. Az egy igen szegényes kivitelezésû progi.
Ez sokkal profibb csak sajna valahogy nem futott be eléggé és nincs magyar szervere.

Mayday
Figyusz, szerintem nagyon kiraly, bar en meg nem probaltam ki a single modot, csak multit nyomok vele, amiota megjelent. De az sztem nagyon jo.
A LoSV nem probaltam ki, osszehasonlitasi alapom nincs. De ezt szivesen ajanlom.

The Garrett
Emberek! KÉszül a Kigészítõ,az eddig látott képek alapján nem fogunk csalódni remélem.
gAmePort

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Zagash
jajj, de szét vagyok ma csúszva, ezt az address-hez akartam bekopizni

Zagash
http://www.supergamez.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=2438

LSC
nem ide akartam

LSC
Beekie CTF-en és sehol 1 admin, bár most nem használ aimbot-ot.Ilyenkor mi van?

Punker
ja bocs ez csak a patch

Punker
http://www.supergamez.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=2438

plz 1 müködö linket az 1.3-as patch crack-jéhez elõre is köszi...