Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
thx

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Forrest Tomee
Igen szar volt a crack, ez a jó ezt szedd le, ugyan ott van alatta a GPW-ön: Vietcong v1.41 Proper Fixed EXE

Forrest Tomee
Megnéztem, nekem el sem indul :o)
Szerintem szar a crack.

Sadun Tryst
vazz fent is van minden, csak az a gond, hogy mikor indítani akarom a gammát, már a menü indítása elött a winxp kiírja, hogy hiba merült fel az indításkor és nyekk... mit tegyek?! valaki pls segítsen!
a segítségeket elöre is köszi!

Forrest Tomee
Kijött az 1.41-es peccs. Letölthetõ a fõoldalról a gamecopyworld-ön már van crack is.

Sadun Tryst
thx

Forrest Tomee
A Gamecopywold-ön már fenn van az 1.40-es crackelt exe. ( csak a mirrorok kicsit lehaltak)

Sadun Tryst
lécci a crack-et is linkeld be, vagy írd le, hogy hol lehet letölteni!

Van 1.40 peccs, crack, multi javítgatásokkal, pár új hibával, holnap - elvileg - lesz 1.41. Lehet vele custom map-eket játszani, most már editor nélkül is.

changelog

patch
Sadun Tryst
a megjelenés pedig a cikk alapján 2004 január

Sadun Tryst
ja, thx

hykao
Már készítik a játék magyarítását: KATT IDE

Jelenleg 45%-ra írják.
Punker
#1966 hozzászólás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadun Tryst
ez nekem új, lesz kiegészítö?

Punker
a kiegészítõröl lehet tudni mikor jön ki?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadun Tryst
itt a cím: V I E T C O N G

Sadun Tryst
ez a VC hivatalos honlapján van... 😊

Mi az vietnámi utadról készült képek alapján elkészítetted a helyszíneket a fejlesztõkkel?

Klánalapításhoz különösebben nem érzek kedvet, meghát az nagyon sok idõt is igényel. Egyébként ha lesz magyar klán én is szívesen részt vennék benne, dehát már korábban kérdeztem és ugye ti se tudtatok. Közben találtam magamnak egy német csapatot velük elég jól el lehet játszani.

Sadun Tryst
itt van pár kép 😊

Sadun Tryst
ajánlani? különösebben jó szerver nincs, de amik jó szerverek szoktak lenni a CTF, meg TDM típusuak

jobb ha inkább a saját tapasztalataid alapján keresel magadnak szervert, mert ami más ajánl az lehet, hogy erös, vagy netán gyenge.
én is jártam úgy még az elején, mikor beléptem, hopp 3 AK ropogott az irányomba, szólalni nem bírtam...

Köszönet.

Tud akkor valaki ajánlani _külföldi_ szervert?

😊
Srácok,

legyenszíves privátban küldeni nekem vki egy linket az 1.30patch-hez tartozó crack letöltéséhez.

Köszönöm!

http://gaborszantai.co.uk/

Forrest Tomee
Az nincs :o(

Köszönet.

Tud akkor valaki ajánlani magyar szervert?
Forrest Tomee
- szerintem nem, 150 ping felett nem annyira élvezet, de próbáld ki
- igen

2 láma kérdés Vietcong multi ügyben:

- érdemes 56k-s modemmel probálkozni kliens oldalon?
- tört kliensel lehet játszani?
Sadun Tryst
Figyi.
Ha akarsz klánt alapítani, akkor írj nekem privibe, és lebeszélhetjük az egészet. Én mondjuk a MOHAA-ban már saját klánom tagja vagyok (csupán szerény személyem😊,és az a klán neve, hogy T.O.S.
T.O.S. = The One Squad = Az Egy Szakasz (Az Egy-en van a hangúly, mint a Gyürük Urában 😊
Szal' ha akarod akkor még ezen a néven (azaz a klán) még folytathatjuk is tevékenységünk! ok? ha érdekel írj!

+ez mindenki másnak szól, aki akar VC-vel neten játszani magyarokkal klánban!

Tibre
jelen

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Emberek mi mostanában szinte minden este nyomunk a haverokkal Vietcongot. Ha még vagytok páran és lenne kedvetek így magyarokkal együtt nyomni írjatok.

Sadun Tryst
akkor meg tök mind1, az a lényeg magas rangú ipse vok! 😊

Sajnos az sem. A Commander a parancsnok.

Sadun Tryst
Captain = Parancsnok nem?

Forrest Tomee
"leszek Lt. (százados, asszem)."

Lt. = Lieutenant = Hadnagy

Százados = Captain

Sadun Tryst
ja, pont ma is!
geci! nem is gondoltam... asztem valami Dragon Ball-os (Chibi Trunks vagy Chibi Goten alapján) német gyerek! 😊

a mai Halong Port-os pályán végén nagyon akadt nekem a gamma, mer csak 128 DDR ramom van 😞 akkor már alig öltem embert... pedig a kapcsolatom jó (átlagban 80-170), csak a gép nem bírja...
remélem holnap is találkozunk!
ja, meg eddig RAGe voltam, csak mondom itt mindenki katona, akkor leszek Lt. (százados, asszem).
na üdv: ST

Röhögni fogsz de már játszottunk egymással jópárszor én Chibi néven futok és látod ezért mondom hogy lehetnek annyian, mert pl. mi se tudtuk egymásról. Már megszoktam hogy mindenki angolul meg németül beszél ezért fel sem merül bennem hogy éppen egy magyarral beszélgetek. Sok magyarnak vannak amcsi nickjei.
Én kb. 30 magyarral találkoztam meg 20-ról olvastam így fórumokban, ezért gondolom hogy lehetnek 100-an. Aztán ki tudja, lehet hogy ez az összes.

Forrest Tomee
Úgy bizony.

Sadun Tryst
hát én eddig kb. 3 magyarrl találkoztam (jómagam pl. rendszeres játékos: Lt. RAGe), egyébként meg mindenki cseh, szlovák, lengyel, német meg holland...

Forrest Tomee
Szerintem nincs annyi, ha lenne akkor már lenne fix magyar szerver is. Ami volt a megjelenéskor és ment kb 1 hétig.

Meglepõdnél, ugyanis elég sokan, sõt én már több magyar szerveren is játszottam, bár azok csak idõszakosan mûködtek. Én a rendszeres magyar játékosokat 100-200-ra saccolom.

Forrest Tomee
Kiváncsi lennék mondjuk heti két alkalommal neten, egyáltalán hány magyar játsza.

Nem tudtok magyar Vietcong klánról?

Buddy
van végigjátszás??......ez érdekes, hiszen szinte el sem lehet tévedni, mindig elõre kell menni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Sadun Tryst
nekem is bejön!
de komolyan mondom, eddig csak 1 szerverrel találkoztam, ahol ez ki van kapcsolva! a többin mind bevan! azé durva!

Tibre
bejön

Tibre
Nekem beöjn 😊.

Sadun Tryst
ez a vietnam mód, úgy tünik minden látogatott szerveren be van kapcsolva. néha jó, néha nem...

Buddy
nem tudom, de tényleg jó ötlet, hogy normálisan lehet "célozni" egy fegyverrel

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Tibre
Aha,kár 😞.Jah és felmentem pár szerverre játszani,örömmel láttam,hogy semmi segíts nincs(crosshair,hud egyéb).Szóval ez csak az én egyéni beállításom miatt van így,vagy senki nem használhatja õket?

Forrest Tomee
Nincs sajna magyar szerver, pedig páran örülnénk neki.