Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a segítségeket elöre is köszi!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jobb ha inkább a saját tapasztalataid alapján keresel magadnak szervert, mert ami más ajánl az lehet, hogy erös, vagy netán gyenge.
én is jártam úgy még az elején, mikor beléptem, hopp 3 AK ropogott az irányomba, szólalni nem bírtam...
Tud akkor valaki ajánlani _külföldi_ szervert?
😊
legyenszíves privátban küldeni nekem vki egy linket az 1.30patch-hez tartozó crack letöltéséhez.
Köszönöm!

http://gaborszantai.co.uk/
Tud akkor valaki ajánlani magyar szervert?
- érdemes 56k-s modemmel probálkozni kliens oldalon?
- tört kliensel lehet játszani?
Ha akarsz klánt alapítani, akkor írj nekem privibe, és lebeszélhetjük az egészet. Én mondjuk a MOHAA-ban már saját klánom tagja vagyok (csupán szerény személyem😊,és az a klán neve, hogy T.O.S.
T.O.S. = The One Squad = Az Egy Szakasz (Az Egy-en van a hangúly, mint a Gyürük Urában 😊
Szal' ha akarod akkor még ezen a néven (azaz a klán) még folytathatjuk is tevékenységünk! ok? ha érdekel írj!
+ez mindenki másnak szól, aki akar VC-vel neten játszani magyarokkal klánban!
geci! nem is gondoltam... asztem valami Dragon Ball-os (Chibi Trunks vagy Chibi Goten alapján) német gyerek! 😊
a mai Halong Port-os pályán végén nagyon akadt nekem a gamma, mer csak 128 DDR ramom van 😞 akkor már alig öltem embert... pedig a kapcsolatom jó (átlagban 80-170), csak a gép nem bírja...
remélem holnap is találkozunk!
ja, meg eddig RAGe voltam, csak mondom itt mindenki katona, akkor leszek Lt. (százados, asszem).
na üdv: ST
Én kb. 30 magyarral találkoztam meg 20-ról olvastam így fórumokban, ezért gondolom hogy lehetnek 100-an. Aztán ki tudja, lehet hogy ez az összes.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
de komolyan mondom, eddig csak 1 szerverrel találkoztam, ahol ez ki van kapcsolva! a többin mind bevan! azé durva!
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping